Jelenléti iv

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

kmenci

Állandó Tag
Állandó Tag
Állatok

Természet - Állatok - Állatkölykök

African Wild Dogs
Baby Mountain Gorillas
Bald Eagle Chicks
Bobcat Kittens
Carolina Northern Flying Squirrels
Kangaroos
Monk Seals
Mountain Zebra
Natures Little Ones
Spotted Owls

Csatolás megtekintése 481054 Csatolás megtekintése 481056 Csatolás megtekintése 481058 Csatolás megtekintése 481060 Csatolás megtekintése 481062 Csatolás megtekintése 481064 Csatolás megtekintése 481066 Csatolás megtekintése 481068 Csatolás megtekintése 481070 Csatolás megtekintése 481072

Természet - Állatok - Állatkölykök

The Brown Bear
The Cheetah
The Cougar
The Elephant
The Grizzly Bear
The Harp Seal
The Leopard
The Lion
The Orangutan
The Panda

Csatolás megtekintése 481075 Csatolás megtekintése 481077 Csatolás megtekintése 481079 Csatolás megtekintése 481096 Csatolás megtekintése 481083 Csatolás megtekintése 481086 Csatolás megtekintése 481088 Csatolás megtekintése 481090 Csatolás megtekintése 481092 Csatolás megtekintése 481094

Természet - Állatok - Állatkölykök

The Polar Bear
The Red Fox
The Southern Sea Otter
The Spotted Leopard
The Tiger
The Wolf
Utah Prairie Dogs

Csatolás megtekintése 481097 Csatolás megtekintése 481099 Csatolás megtekintése 481101 Csatolás megtekintése 481104 Csatolás megtekintése 481106 Csatolás megtekintése 481108 Csatolás megtekintése 481110
Kedves Cat!
Köszi szépen, a lányom biztos nagyon fog örülni neki. Imádja az állatokat.
kmenci
 

kmenci

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszönet

Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a softwaret:
http://www.iktsoft.net/kgchart-en/kgchart/
Ingyenesen letölthető program, ami bármilyen képet átalakít keresztszemes mintává. Meg tudod határozni, hogy milyen méretű legyen a kép, tudsz benne színeket változtatni, egy mintát többször beletenni, másolni, részeket kitörölni, a keresztszemes öltés típusát változtatni....
Többet tud, mint én.... :)
Kedves Tahti!
Letöltöttem a progit. Remélem jó lesz, még nem próbáltam ki. Köszi
kmenci
 

sz946

Új tag
Szia Dolphin3!

Meg tudnád pontosan mondani a könyv címét? Köszi:p
ncncnncvn:confused::p;)

cvncnnc

sfsdfsafasfsdff

Gondolat-nagytakarítás
Az agykontroll a bennünk lakó képességeket ébreszti fel, teszi használhatóvá azért, hogy jobban érezzük magunkat a bõrünkben, nagyobb mértékig tudjunk másokon és magunkon segíteni. Akik elvégezték a négynapos kurzust, azoknak az energiaszintje ötven százalékról nyolcvanötre emelkedett, amellett ritkábban szorultak orvosi kezelésekre és hangulatuk is lényegesen javult. Dr. Domján László orvoskandidátus és agykontroll oktatóval a kezdetekrõl, az agykontroll lehetõségeirõl beszélgettünk. lkhjjl???????????????????????????????? x

– Mi volt az a gondolat vagy esemény, ami elindított az agykontroll felé?
– Heten vagyunk testvérek, az egyik nõvérem matematikus, aki Ausztráliában él. 1988-ban véletlenül levert egy könyvet a polcukról, mely az angol nyelvû agykontroll könyv volt. Elolvasta a hátsó borító szövegét, és ott többek közt azt ígérte a könyv írója, hogy ezzel a módszerrel jobban, gyorsabban lehet tanulni. Ez érdekes lehet, mivel van három gyereke gondolta, hátha segít nekik a tanulásban. Elolvasta, és a könyv alapján elkezdte ezeket a lazító gyakorlatokat végezni. Néhány nappal késõbb egy olyan helyzetbe került, amitõl korábban a plafonon lett volna az idegességtõl, de akkor teljesen megdöbbent a nyugodtságán. - Úgy látszik ebben a relaxációban van valami - gondolta. Néhány nappal késõbb az egyik újságban meglátta egy négynapos agykontroll tanfolyam hirdetését. Elvégezte, és ott még meglepõbb dolgokat tapasztalt. Ekkor 1989. január elején a szüleimmel elküldte nekem az angol nyelvû agykontroll könyvet. Ezt üzente: – Lacikám, tudom, hogy hihetetlen mégis igaz! Elkezdtem olvasni, és egyre hihetetlenebb dolgok jöttek elõ belõle. Kíváncsiságból kinyomoztam, hol lehet ilyen négynapos agykontroll tanfolyamon részt venni. Kiderült, hogy Svájcban, Genfben az ottani orvosi egyetemen évente tartanak ilyen kurzust. Odautaztam, elvégeztem, és azt tapasztaltam ez úgy mûködik, ahogyan le van írva. Nagyon lelkes lettem, lefordítottam Gábor bátyám és Kati nõvérem segítségével a könyvet és kiadtam.

– Elsõ sikerélmény?
– Egy nagyon kis élmény volt, Svájcban az elsõ napon tanultunk egy olyan technikát, amivel ha nem jön álom a szemünkre, gyorsan el tudunk vele aludni. Alváskontrollnak hívják, mellyel sikerült is rögtön elaludnom.
– Hol a határ az agykontrollban, mindenkinek a saját képességein belül?
– Nem tudom hol a határ, de mondok egy példát: Rosa Rivas mexikói agykontroll oktatótól egyszer megkérdezték, hol van a lehetséges és a lehetetlen határa. Azt felelte: - Nem tudom, de azt nehezen hiszem, hogy ha valaki levágja az ujját vissza tudja növeszteni. Erre jelentkezett egy francia férfi és azt mondta:- Rosa ne korlátozd a hitünket, elõbb nézd meg a kezemet. Velem pontosan ez történt levágtam a hüvelykujjamat és már a körömágy tövéig visszanövesztettem. Rosa meghökkent. Én szintén, mikor ezt meghallottam, de velem is hasonló dolog történt. Én is találkoztam két olyan agykontroll növendékkel, akik visszanövesztették az ujjukat. Ha nekem valaki ezt húsz éve a kórházban mondja, én végig sem hallgatom. Ma már azt mondom lehetséges. Fontos azonban hangsúlyozni az agykontroll nem helyettesíti az orvosi kezelést, hanem kiegészíti azt.
– Az agykontroll egy szemléletváltás vagy netán életforma?
– Egy mentális technikagyûjtemény. Ha ráébredsz arra, hogy mire vagy képes az elméd erejével, az nagyon meghökkentõ élmény. Akik elvégzik, rendszerint türelmesebbek és szeretõbbek, nyugodtabbak, toleránsabbak és emberségesebbek lesznek. Bekövetkezik egy változás az alaptermészetükben. A gyakorlás a legnagyobb titka a nagy sikereknek. Nem idõt veszít, hanem idõt nyer az az ember, aki levezeti a feszültséget, aki megtanulja elméjének hatalmas erejét kordában tartani és hatékonyabban használni.
– Jobban meg tudod oldani a problémákat?
– Gondjaim nekem is vannak, de az agykontroll nem egy menedékhely, hanem egy jó szerszámkészlet. Én feladatoknak tekintem a problémáimat, hogy felülkerekedve azokon tapasztaltabbá váljak. Szerintem arról szól az élet, hogy tanuljunk, bölcsebbé, érettebbé váljunk, és ehhez nehézségeken is keresztül kell mennünk. A kihívásokat nagyobb sikerrel tudom megoldani, mint akkor, amikor még nem ismertem ezt a módszert.
– Sokaktól hallottam, hogy nagyon jó az elõadásmódod. Ezt tanultad vagy adottság?
– Adottság, de van egy titka. Ha õszinte lelkesedés él a szívedben azzal kapcsolatban, amit mondasz, akkor szerintem nem lehet rosszul elõadni. De azért sokat gondolkodtam azon, hogyan lehet ezt meggyõzõen, érdekesen elmondani.
– Hogyan szoktál kikapcsolódni?
– Szeretek úszni, kajakozni, hetente egyszer teniszezem, gyakran gitározom és énekelek. A gondolkodás is nagyon kikapcsol. És érdekel, hogyan mûködik a világ, ezért is adtam ki olyan könyvet, amely a halál utáni létezésünkrõl szól.
– Mi a legfontosabb az agykontrollban?
– A lazítás és a gondolat-nagytakarítás. Akár hisszük, akár nem a gondolatainkkal irányítjuk az életünket. Érdemes a szavainkat megválogatni, és inkább a céljainkra gondolni mint a bajainkra.
x

??????????????????????????????????????

Ken Follett - Titánok bukása 1.doc‎ nem lehet letölteni egyiket sem :-(

már vagy 120x hozzászóltam mégse mükszik a letöltés !!!!!!!
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére