Jelenléti iv

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

DEz94

Állandó Tag
Állandó Tag
Adva lévén mint ahogy Poinçon és Wattmann nemrég közzétett műveiből kiderül egy személyes isten léte kvakvakvakva fehér szakállal kvakva kívül téren és időn s aki isteni apátiája isteni athambiája isteni aphaziája magasságából szerfölött szeret mindannyiunkat néhány kivétellel nem tudni miért de majd megtudjuk és szenved akárcsak az isteni Miranda együtt azokkal akik nem tudni miért léteznek időnk azonban van a gyötrelemben és a tűzben melynek lángjai és izzása ha csak még egy kicsit tartanak s ebben ugyan ki kételkedhet
 

DEz94

Állandó Tag
Állandó Tag
végezetül a mennyezetet is tűzbe borítják azaz a poklot föl viszik a fellegek közé melyek olykor manapság is oly kékek és nyugalmasak s noha nyugalmuk intermittál mégis örömmel fogadjuk de ne siessük el a következtetést tekintettel arra hogy másfelől a még be nem fejezett kutatások következtében de ne vágjunk a dolgok elébe Heret és Façard be nem fejezett kutatásait díjjal tüntette ki a Berne en Bresse-i Antropopopometriai Akakakadémia s megállapítást nyert minden tévedés lehetőségét kizárón ugyanakkor számolva az emberi számításokkal együtt járó tévedésekkel hogy Heret és Façard még be nem fejezett kutatásai következtében megállapítást nyert állapítást nyert pítást nyert amint következik amint következik következőleg vagyis ne siessük el az ítéletet mert nem tudni miért
 

DEz94

Állandó Tag
Állandó Tag
inçon és Wattmann munkássága nyomán világosság derült rá mégpedig oly világosság hogy Fingov és Buffen be nem fejezett be nem fejezett munkái tanúságaként nem tudni miért Heret és Façard be nem fejezett be nem fejezett következtében igazolódik hogy az ember ellentétben az ellentétes felfogással hogy a bresse-i Heret és Façard embere vagyis röviden az ember azaz a rövid ember a táplálkozás fejlődése a szemét elhordása ellenére is soványodik s ugyanakkor párhuzamosan nem tudni milyen okból a testi kultúra és a sportok gyakorlása ellenére amilyenek amilyenek a tenisz a futball a futás a kerékpározás az úszás a lovaglás a repülés a fenekezés a tenisz a karmaokázás a görkorcsolyázás a korcsolyázás a repülés a sportok
 

DEz94

Állandó Tag
Állandó Tag
a téli sportok a nyáriak az ősziek a gyeptenisz a tenisz a fenyők tetején és döngölt földön a repülés a tenisz a hoki földön és tengeren és levegőben a penicillin és az erzaccok hogy rövid legyek folytatom egyszerre és párhuzamosan zsugorodnak nem tudni mi okból a tenisz ellenére folytatom a repülés ellenére s a golf ellenére kilenc lyukkal vagy tizennyolc lyukkal a jégtenisz ellenére röviden nem tudni mi okból Seine megyében Seine-et-Oise megyében Seine-et-Marne megyében Marne-et-Oise megyében egyszerre és párhuzamosan nem tudni mi okból soványodnak és zsugorodnak folytatom Oise Marne röviden minthogy a tiszta veszteség pacákonként Voltaire halála óta két ujj és száz gramm pacákonként átlagos hozzávetőleg szék kerek számban élősúlyban Normandiában nem tudni mi okból hogy rövid legyek a tények beszélnek de ha másfelől tekintetbe vesszük ami még súlyosabban esik a latba hogy Steinweg és Petermann abbahagyott kísérletei fényénél fényénél ebből következően még súlyosabban esik latba Steinweg és Petermann abbahagyott kísérletei fényénél
 

DEz94

Állandó Tag
Állandó Tag
hogy a síkságon a hegységekben a tenger partján a patakok partján a tűz partján a levegő és a föld mindig ugyanaz vagyis a levegő és a föld a nagy hidegekben a levegő és a szárazföld a kövek számára a nagy hidegekben sajnos időszámításunk hetedik százada óta az éter a szárazföld a tenger a köveknek a nagy birtokokon és a nagy hidegekben tengeren és szárazföldön és levegőben jutányosan folytatom nem tudni mi okból a tenisz ellenére a tények beszélnek nem tudni mi okból folytatom röviden a következőkben végtére sajnos a következőkben a köveknek kétségnek nincs helye de ne vágjunk a dolgok elébe folytatom fejenként egyazon időben párhuzamosan nem tudni mi okból a tenisz ellenére a következőkben a szakáll a lángok a könnyek a nagyon kék és nagyon nyugodt kövek sajnos a fejek a fejek a fejek a fejek Normandiában a tenisz ellenére az abbahagyott munkák befejezetlenül s ami még súlyosabb a kövek röviden folytatom sajnos az abbahagyott befejezetlenségek Normandiában a fejek a tenisz ellenére sajnos a kövek Façard Façard...
 

DEz94

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem hibázott az Olaj

Rácz Gergely, Szolnok2011. április 15 21:37
Szolnok – Pór Péter együttese hazai környezetben ismét remekelt a PVSK ellen.
Szolnoki Olaj KK – Pécsi VSK-PANNONPOWER 87-69 (27-20, 19-14, 19-13, 22-22)

Tiszaligeti Sportcsarnok, 2200 néző
V.: Györffy, Török, Pozsonyi (Gincsai dr.)
Szolnok: Trotter 10, HORVÁTH Á. 22/6, Budimir 13/3, CLARK 16/6, BÁDER 20. Csere: Fodor M. 2, Trepák 2, Grebenár -, Vesztergom 2, Szabó P. -.
Pécs: El-Amin 10/6, Kovács P. 7/3, Deák 5/3, Tóth N. 8, EILINGSFELD 17. Csere: Glavinic -, Egemonye 7, Kiss K. 8/6, Hosszú -, Szőke 7/3.
Kipontozódott: Szőke (36. p.)























A Szolnok rögtön magához ragadta a kezdeményezést, Horváth indításgóljával kezdődött a találkozó. A 2. percben Clark brutális blokkot osztott ki Kovácsnak, ami meghozta a szurkolók hangját. Mindkét edző folyamatosan próbált frissíteni, és alaposan rotálták csapatukat. A pécsieken ez sem segített. Az etap végén Budimir zsákolással hozta lázba a kilátogatókat.
A második negyedben kintről nagyon gyengén dobott a PVSK, nem estek be az üres dobások sem. A túloldalon sem ment simán, mert nagyon sok labdát szórt el a Pór-legénység. Végül mégis a szolnokiak jöttek ki jobban, mert nem működött már olyan jól a baranyaiak zónavédekezése. Kintről és belülről is eredményesek voltak az Olaj játékosai.
A folytatásban El-Amin rögtön beütött egy sportszerűtlent, ami szintén nem segített a vendégeken. Támadásban sokkal jobban ment ezen az estén a hazaiaknak. A csereként lehetőséget kapó Egemonye küzdött nagyot a palánk alatt, akin többször is keményen védekeztek a szolnoki centerek. A bírók azonban engedték ezt. Közelebb férkőzni sehogy sem sikerült Szrecsko Szekulovics együttesének, 18 ponttal mentek már a Tisza-partiak.
A pécsiek indítottak még egy utolsó rohamot, de ez sem járt komolyabb sikerrel. Báder kosaraival visszaverték ezeket a próbálkozásokat. Nem csoda tehát, hogy a végére teljesen megtört a PVSK, és magabiztos győzelmet aratott a hazai csapat.
Pór Péter, a Szolnok edzője: Mint idáig minden mérkőzést, most is jól kezdtünk. Végig kézben tartva a találkozót, magabiztos győzelmet arattunk. Legfontosabb, hogy 2-1-es vezetéssel indulhatunk Pécsre.
Szrecsko Szekulovics, a Pécs edzője: A jobb csapat nyert. Próbáltunk harcolni, mint mindig. Hosszabb az Olaj kispadja, jó ritmusban játszottak. Megyünk tovább. Gratulálok a csapatnak!
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére