KÉRÉSEK, kérdések tematikus topikokhoz (Gyereksarok) 2o12

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

krisztinairon

Állandó Tag
Állandó Tag
De Jó!Én 3.osztályos Ofis felmérőket keresem-ha van esetleg valakinek nagyon megköszönném!
Sziasztok! Én is keresem az ofi felmérőit főleg a 3. osztály sos ben kellene. Van itt valaki aki jelenleg aktív alsós pedagógus? Nekem megvan az email cím ahonnan meg kell kérni, a dolikat, de jelen pillanatban vagy 6 hónapig nem dolgozom, így nem kaphatom meg. Kérem aki aktívan dolgozik jelezze nálam privibe adom a címet. Köszönöm. Krisztina
 
Utoljára módosítva:

gigizaza

Állandó Tag
Állandó Tag
Szeretném a Szemléltető táblák, tablók magyar nyelvtanhoz ( Apáczai) ha valaki még egyszer fel tudná tenni nagyobb méretben Mert az 1. oldalon levőket nem lehet A3 méretben kinyomtatni. Előre is nagyon köszönöm.
 

krisztinairon

Állandó Tag
Állandó Tag
Ofi-s felmérők!
Jelenleg aktívan dolgozó, alsós pedagógusok jelentkezését várom privátba, akik megkérik az Ofi-től a felmérőlapokat.
Rendelkezem az email címmel ahol igényelni kell, de még 6 hónapig nem dolgozom, így én nem kérhetem meg.
Krisztina
 

krisztinairon

Állandó Tag
Állandó Tag
A félreértések elkerülése végett - de cáfoljon, aki biztosan tudja - írnám, hogy az OFI csak tankönyveket és munkafüzeteket gyártott le, felmérőket nem. Elképzelhető, hogy az apáczai és nemzeti kiadótól fordított könyvekhez nyomtattak felmérőket is, de ez csak az idei könyvekre érvényes, ugyanis tavaly még nem volt OFI-Apáczai és OFI-Nemzeti könyvek, csak OFI könyvek voltak. Ezért írtam, hogy a tanár saját hatáskörben döntötte el, hogy melyik kiadó felmérőjét íratja meg a diákokkal és érdemes kinyomtatni több kiadó felmérőjét, gyakorlásképpen.
A matek 7. felmérőről nincs még infóm, ha lesz feltétlen megírom ide az oldalra.



Szia! Aktívan dolgozó pedagógust keresek aki letudja kérni az Ofi-től a felmérő lapokat. Jelenleg nem dolgozom és emiatt nem igényelhetem. Az Ofi -től, kaptam egy email címet ahonnan kérni kell a felmérőfüzeteket ezt priviben megírom, ha megtennéd ,hogy írsz nekik. Köszönöm. Krisztina
 

candyfloss

Új tag
sziasztok,
7 osztályos nemzedékek tudása felmérőt kémia, fizika, magyar nyelv és kommunikációból csatolna vki és lehetne, hogy ne rar kiterjesztésű legyen :)
Előre is köszönöm a segítséget!
 
Nem tudok csatolni, nekem már régebbiek nincsenek meg. Itt a keresőbe, ha beírod, hogy pl.: Apáczai 2. osztály környezetismeret, akkor általában ki is hoz egy csomó oldalt, ahol aztán böngészhetsz. Én is így találtam rá mindig az aktuálisra.
Gabi
 

matyika11

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!! Keresem a Műszaki kiadótól Matematika 5. bővített tankönyv megoldólkulcsát, dolgozatok A,B,C,D változatát + megoldókulcsát. ( Nem a "Gondolkodni jó" féle kell) Előre is köszi! :)
 

daisike

Új tag
Sziasztok! Szükségem lenne 3. és 5. osztályos OFI-s felmérőkre. Köszönöm.
 
Utoljára módosítva a moderátor által:

klerita

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! 3. és 5. osztályos OFI-s (2015/16-os) felmérőkre lenne szükségem! Előre is nagyon köszönöm!
 
Utoljára módosítva a moderátor által:
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére