Képes humor, humoros képek

dulifuli témája a 'Humoros képek, videók' fórumban , 2004 Február 17.

Témaállapot:
Not open for further replies.
 1. dulifuli

  dulifuli Állandó Tag

  Képes humor, humoros képek
  Csatolás megtekintése 611032
   
 2. Judit

  Judit Állandó Tag

 3. Leona

  Leona Kitiltott (BANned)

  [​IMG]

  Internetezésből is megárt a sok!!!!! :shock:
   
 4. Efike

  Efike Állandó Tag

 5. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

 6. Efike

  Efike Állandó Tag

 7. Efike

  Efike Állandó Tag

  [​IMG]
   
  SHMelinda és lovers kedveli ezt.
 8. Efike

  Efike Állandó Tag

  Bendegúz küldi Csöcsikének
  [​IMG]
   
  lovers kedveli ezt.
 9. Efike

  Efike Állandó Tag

 10. Efike

  Efike Állandó Tag

  Szegény cica meglátta a szalántait
  [​IMG]
   
  SHMelinda, szinti511 és lovers kedveli ezt.
 11. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Mennyi az ideális anyós súlya?  Tényleg vicces a halálos humort bemutató kiállítás? Sítlszerűen könnyeinket nyelve próbáltuk kideríteni, mondhatni fényes sikerrel.


  Nagypapa úgy halt meg, ahogy minden férfi szeretné, szeretkezés közben. Nagymama sírva mesélte, hogy úgy csinálták, ahogy szokták, öregesen, a reggeli harangszóra. Nagypapa még mindig élne, ha nem jön arra a Family Frost-os autó.
  Muhahaha.
  Az elfojtott nevetéstől kicsit dülöngélve másztunk ki a taxiból a Fiumei úti temető központi épülete előtt. A Fekete humor című kiállításra jöttünk a temetkezési múzeumba, hiszen az elmúlás és a móka egymás unokatestvérei, vagy mi. Annyi időm sajnos nem volt, hogy a mamámat meglátogassam, merthogy ő is itt lakik, kicsit túl Blaha Lujzán. Hehehehe.
  Mennyi az ideális anyós súly? 2,5 kg + urnabetét + külső urna.
  [​IMG]
  Klikk a képre!
  Az viszont tényleg vicces volt, amikor megdöglött a Tapi kutya valami rettenetes daganatokban és zárás előtt a csomagtartóban, pokrócba csavarva becsempésztük a Fiumei útra és egyszerre sírva meg nevetve ástuk neki a lukat a mamám sírja mögötti bokorban, de a gyökerek miatt csak függőleges üreget tudtunk ásni, és amikor belecsúsztattuk, akkor kilógott a farka, és hiába csapkodtam az ásóval, mindig újra felállt neki, aztán egyszer csak már nem.
  Na és az milyen, hogy a temetőben van orvosi rendelő és az orvost Medgyesy Péternek hívják? Hát ja, a bánat és a nevetés ugye rokonok, mondtuk kacagva magunkban, azzal beestünk a kegyeleti múzeum vagy mi fekete humorral teli szobájába.
  Átkozott házasság

  Néhány újságíró és mexikói papírmasé csontváz gyűrűjében egy bácsi éppen szót emelt a hétköznapibb halál mellett, illetve csomagkapcsolt módon a házasság intézménye ellen, amit egyszerűen tévedésnek nevezett. Vajon mi állhat a háttérben, nem beszélve arról, hogy a halál miért éppen Mexikóban nem tabu? Nem derült ki, mert a bácsi, aki maga Hargittai Emil múzeumvezető, olyan lebilincselően Pepin bácsisan beszélt, hogy a tartalmára képtelenek voltunk odafigyelni.
  Pepin bácsit egy időre elhomályosította az a nagydarab újságíró, aki úgy kezdte a kérdését, hogy egy időben szemináriumvezető voltam egy nőifehérmenű-gyárban, és úgy fejezte be, hogy kilencven százalékuk biztos volt benne, hogy Lenin a II. világháború után halt meg, hihihi. De Pepin bácsi hamar visszaszerezte a dominanciát, merthogy kiderült, a csontvázakat 'csonti'-nak, sőt néha 'csontiká'-nak nevezi. Erre varrjanak szemfedelet!</I>
  Vicces fejek hús nélkül

  A kiállítás amúgy majdnem olyan szórakoztató, mint az alkotója, de azért azt ajánljuk, ha Ön a nemzeti nagyjai miatt, vagy annál szomorúbb okból, de erre téved, keresse meg a lelkes rendezőt és vele együtt élvezze végig.
  A mit is?
  Például a keretben, üveg alatt közölt hahotás típusú vicceket. Van még egy rakás, köztük egy olyan, amihez origamit is kell hajtogatni, de nem leszünk poéngyilkosok. Aztán van a nagy mexikói különítmény, a mókás, calavera, vagyis koponya stílusú bábukkal és metszetekkel, a haláltematikájú humoros német képeslapok, valamint a magyar képzőművészek alkotásai, utóbbiak mindent visznek.
  'Menny a pokolba'

  Hargittai úr egyik kedvence a hihetetlenül szürrealista beállítottságú Garró András, mi a kétfarkú ördögnél kicsit felhúztuk a szemöldökünket, de összességében nem lelkesedtünk annyira a halavány szürrealizmusért. Sándor Zsuzsa grafikáit a mester azzal marketingolta, hogy egy óra alatt készültek (igaz a művésznő tapogatózik még), nekünk a rájuk írt szóviccgyanús címek jelentettek sokat, úgymint Menny a pokolba, Diagnózis: csontritkulás (ezen egy hiányos csontváz volt látható) és Holtvágány.
  Hargittai úr másik kedvence a háromdiplomás, de portásként meghalt Hlavanda József, akinek egyetlenegy munkája maradt fenn, ami a Füles varázsképeinek modorában készült, de tényleg van benne valami hideglelősen archimboldós. Merthogy távolról koponya, közelről két dévajkodó figura. Viccesnek mondjuk annyira viccesek, mint Áder "Herevillanyozó" János, de ne legyünk telhetetlenek.
  'Püff, tízezer fej le'

  [​IMG]
  Nézze meg képeinket!
  Szóval a tárlat maga is ígéretes, de a nagy szám a múzeumvezető, aki azt mondja, hogy tessék megnézni ezeket az aranyos kis gauchókat, azzal egy pár sombrerós plasztik csontvázra mutat, akik tequilás üveget szorongatnak. Vagy azt, hogy Ez megint egy rémregény. Az aztékoknál volt ugye a koponyakultusz; püff tízezer fej le. Sőt olyant is, hogy Ott áll az idős hölgy mellett a csonti. A nő félrehajtja a köpenyét és azt kérdezi, hogy "Halál, hol a te fullánkod?" Kemény, ugye?
  A mester amúgy tényleg jó sokat tud a halottkultuszról, bár nem minden kérdésre tudja a választ - 1991 óta ingyenesek vagyunk. Hogy miért? Nyúlért! Szóval csak ajánlani tudjuk ezt az időszakos kiállítást, ami az állandó tárlatba ékelve látható. Az állandó tárlat is megér egy kört, vannak képek híres temetésekről, halottaskocsik, (a gyászruhát bemutató bábu korábbi életében aranyszínű próbababa volt egy butikban) és halotti maszkok.
  Szegény Jászai Mari például egyáltalán nem röhögött a döntő pillanatban, Somlai Arthur viszont hamiskásan mosolygott. Aki halálra röhögte magát, csak lemegy a földszintre, ott a praktikusan elhelyezett felvételi iroda

  Index
   
  Georgina Bojana kedveli ezt.
 12. Pixi

  Pixi Állandó Tag

  Köszönjük Fifike !
  Most, hogy kicsit közelebb hajoltam a monitorhoz, a fiúk nevében is köszönöm a jó tanácsot. Látod mennyi veszély leselkedik ránk ? Itt egy másik példa is :

  [​IMG]
   
 13. Rubin

  Rubin Állandó Tag

  [​IMG]

  Vajon melyik kukac a fiú???? :p:p:p
   
  Gyurpi és vandorcsillag kedveli ezt.
 14. Rubin

  Rubin Állandó Tag

 15. Rubin

  Rubin Állandó Tag

 16. Kinszi

  Kinszi Állandó Tag

  [​IMG]

  Biztos csali
   
 17. Kinszi

  Kinszi Állandó Tag

  [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
  ÖRÖM ÉS BÁNAT.... Minden irodába... Piros pöttyös....... Na tudod kiharap ...
   
 18. Kinszi

  Kinszi Állandó Tag

 19. Kinszi

  Kinszi Állandó Tag

  Térhatású aszfalt rajz[​IMG]
   
 20. Rubin

  Rubin Állandó Tag

  [​IMG]
   
  profur kedveli ezt.
Témaállapot:
Not open for further replies.

Megosztás