Képes kvízjáték

kozeput

Állandó Tag
Állandó Tag
66. Giant Silkworm Moth caterpillar
67. retekszagú kígyógomba
68. lila skorpióhal
69. portugál gálya
70. bürök
 

Trimacs

Állandó Tag
Állandó Tag
71. esőthozó pöcsik (pőcsiknek gondoltam volna)
72. térképes kúpcsiga
73. ezüst csikóhal
74. gyöngyvirág
75. sziafu
 

kozeput

Állandó Tag
Állandó Tag
81. tűzhal
82. világító medúza
83. búcsújáró lepke hernyója
84. angyaltrombita
85. gyilkos galóca
 

balogh23

Állandó Tag
Állandó Tag
91. dolmányos gyümölcsrigó
92. mérges pókhálósgomba
93. ?
94. tengeri nyúl

És mivel hétvégén nem leszek netközelben ezért megragadnám az alkalmat, hogy megköszönjem a kvízt! Nagyon élveztem a keresgélést és számomra is voltak meglepő, tanulságos részei! Gratulálok Mindenkinek a megfejtésekhez! Köszönöm a játékot! kiss
 

manka63

Állandó Tag
Állandó Tag
A 93. diffenbachiának néz ki, de nem fogadja el. Hacsak, nem valami jelzővel ellátott neve van.
A többiek bizonyára tudják a helyes megoldást.:p
 

hentaibdsm

Állandó Tag
Állandó Tag
Hello mindenki!

Én még kezdő vagyok a kvíz készítésben (1-el vagyok kész, és a másodikon dolgozom). Az lenne a kérdésem, hogy hogyan oldjátok meg, hogy csak ilyen kis méretű legyen a fájlotok?
A kész kvízem, az sorozatokról van, de valamiért (valószínű a képek miatt) 51 megás a mérete. Az excel-ben van tömörítő a képekhez, csak akkor attól tartok, hogy leromlik a képminőség, és nem lesz felismerhető e miatt ami rajta szerepel.
Ha érdekel benneteket megpróbálhatom így is feltölteni (de mint mondtam, az első kvízem, így lehetnek benne hibák).

Valószínű a mérete miatt, de sajnos nem tudom csatolni az xlsx fájlt (már feltölteni se engedi, a 9,5 megás feltöltési korlát miatt a zip fájloknál).
:(
 

kozeput

Állandó Tag
Állandó Tag
Szervusz hentaibdsm!
Örülök minden új kvízelőnek! Én Paint-ben a Kép fülecskében a nyújtás-döntés segítségével módosítom a képek méretét, elég jól megmarad a minőségük így!;)
Sajnos így újra kell kreálnod a kvízedet, de én várom!kiss
 

agibo

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia hentaibdsm!

Nagyon örülök, hogy lesz még egy kvízgyártónk. :D Én képmetszővel szoktam a képeket kivágni és menteni, majd beszúrással beilleszteni az excelbe.
Lehet, hogy kicsit nagyobb file lesz, mint Középúté (Zsolt), de nekem ez vált be. Még annyit, hogy xls-ként mentsd, mert nem mindenki tudja leszedni az xlsx -t. Érdeklődéssel várom a kvízt.

Zsolt! Neked nincs listád véletlenül az elkészült kvízekről? Jó lenne látni a témaköröket a kezdetektől ;)
 

Trimacs

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Várhatóan a jövő hét közepéig készen lesz az új kvízem a XIV.-XVI. századi művészeti ágakról. (Úgy láttam, ez a témakör még nem volt.) Nagyon szenvedek a megnevezésekkel, sokszor ahány hely, annyi névváltozat. Van ehhez valamilyen vezérelvetek?

Természetesen én is örülnék közben más kvíznek, még akkor is, ha ez csúsztatni fogja is az enyémet.
 

kozeput

Állandó Tag
Állandó Tag
Az eddigi kvízek:amerikai színészek, amerikai színésznők, francia színészek és színésznők, olasz színészek és színésznők, autóemblémák, alkoholemblémák, alias(eredeti nevek), állati filmek(állatnév a címekben), Ausztrália, autókvíz, betűrejtvények bölcseletek, buszok, celebek, fővárosok, csontok, egyesek(filmcímek egyes számmal), csúnya állatok, ennivaló filmek(kaja a címben), híres épületek, Erdély, filmek és eredetijeik, szinkron, sorozatszinkron, rajzfilmszinkron, filmposzterek, autóversenyzők, magyar fürdők, fűszerek, nemzeti ételek, híres Gabik, híres Istvánok, híres Katalinok, híres Tamások, gombák, gyerekszínészek, halak, hangszerek, hidak, híres labdarúgók, magyar válogatott focisták, híres művészek és műveik, hüllők-kétéltűek, magyar humoristák, XXI.-ik századi magyar írók és költők, Olaszország, olimpiai kabalafigurák, karácsonyi filmek, karikatúrák, katedrálisok, klasszikus zeneszerzők és műveik, híres magyar származású emberek, kutyák, légitársaságok, céglogók, London, Gyűrűk ura, lovak, lovagok, macskák, madarak, magyar olimpikonok, magyar festők és műveik, magyar kastélyok, magyar kormányfők, magyar milliárdosok, magyar céglogók, magyar találmányok, magyar városok címerei, magyar zenék, magyar együttesek és zenészek, megfilmesített könyvek, fák, mítikus lények, mesék és szereplőik, motorok, MTV archívum, musical, musicalszínészek, magyar múzeumok, nemzetközi(egy nép nevével), népi tárgyak, népmesekvíz, nosztalgiakvíz, régi rádiók, olimpiakvíz, operaházak, országcímerek, Oscar-díjasok, öltözékek, parfüm és ruhaemblémák, plázák, filmfeldolgozások, retrocuccok, sorozatok, ritka sportágak, rózsás(rózsa név címben-szóban), sportriporterek, StarWars, sütemények és pogácsák, szigetek, magyar színészek, színészmúzeum, magyar színházak, társasjátékok, tavak, teniszezők, térképek, magyar tévések, írónők, trópusi növények, magyar városházák, védett növények, világörökség, virágok a költészetben, virágkvíz, zöldség-gyümölcs, cápák, állatos szólás-közmondás, díjak és kitüntetések, díszfejek-agancsok, dobozos sörök, filmzenészek, megfilmesített könyvek, mérges-mérgező, szólások

Ha vmit kihagytam bocsi érte(főleg a kivitelezőjétől)!kiss
Középút
 

Grandilkó

Állandó Tag
Állandó Tag
Gratulálok Középút, amiért ilyen jól, áttekinthetően összegyűjtötted az eddigi kvízeket!!! Fantasztikus vagy!!! Köszönet érte!!! kiss

Találtam olyanokat, amelyeket szívesen lementenék a már meglévők közé! Pl. magyar olimpikonok, magyar festők és műveik, Olaszország .... :grin:
Kérhetek segítséget, hányadik oldalon vannak ezek feltöltve?
 
Oldal tetejére