Kézilabda

Mapecho2 témája a 'Sport' fórumban , 2006 Február 12.

 1. Kajcsa Gyöngyi

  Kajcsa Gyöngyi Állandó Tag

  Erről így nem olvastam. Nagyon sajnálom az ausztrálokat, de ... Valahol meg elfogadom a döntést, egy vb-n legyenek erősebb csapatok, hogy minden meccs izgalmas legyen. Tudom most ez igazságtalanul hangzik. Egyik szemem sír, a másik meg nevet... A VB-n ott a helyük, mert ők is kiharcolták, de nem erős csapat. Ennek ellenére minden elismerésem nekik, mert (ha jól tudom) nem főállásban kéziznek. Ez olyan felemás érzéseket kelt bennem. Mert a németek meg nem jutottak ki, ahogy mi sem, de nekünk erősebb a selejtezőnk. Összetett, igazságtalan.... Ezért szokták mondani, hogy egy EB erősebb mint a VB.
   
  cicamica1988 kedveli ezt.
 2. Polgárdi 46

  Polgárdi 46 Állandó Tag

  Sajnos nem jutottunk ki a visszalépések miatt sem.
   
  cicamica1988 kedveli ezt.
 3. Arima3

  Arima3 Állandó Tag

  Hát igen, végül egy európait és egy ázsiait választottak. Erre nem lehet azt mondani, hogy igazságtalan lenne. Végül is Izland volt az első számú tartalék. Örülök, hogy Ők legalább mehetnek.
   
  cicamica1988 kedveli ezt.
 4. Kajcsa Gyöngyi

  Kajcsa Gyöngyi Állandó Tag

  Hát... én annyira nem tartom jogosnak. Bár nem sajnálom Izlandtól a kijutás lehetőségét. Csak nem következetesek, mert nem a VB szereplés alapján döntöttek. Szóval a véleményem úgyse számít. Kicsit csalódott vagyok. Nekünk a pályán van csak esélyünk lehetőségünk (amit ki kell használnunk minden esetben), szerencsefaktorunk nincs.
   
  cicamica1988 kedveli ezt.
 5. Arima3

  Arima3 Állandó Tag

  Nem azt mondtam, hogy jogos, hanem azt, hogy nem lehet azt mondani, hogy igazságtalan lenne. Továbbra is azt mondom, hogy nem az. Szerinted miért kellett volna a vb szereplés alapján dönteni?
   
  cicamica1988 kedveli ezt.
 6. Kajcsa Gyöngyi

  Kajcsa Gyöngyi Állandó Tag

  Mivel a VB-ről van szó, logikus, hogy a VB szerepléseket veszik figyelembe. Az M1-en volt hétvégén a forma1 előtt egy beszélgetés Ágai Kiss -vel és ő mondta, hogy nem voltak következetesek a szövetségnél, mert az előzőnél (németek) a VB-t vették alapul, míg most az Izland javára az EB szereplés alapján döntöttek. Ezért is akadt ki mindenki, mert ellentétes mérce alapján született a döntés. Bár fizikailag már biztos nem lehetünk ott, azért nem hagyja magát a magyar szövetség, és minden fórumon jelezni fogja a nemtetszését.
   
  cicamica1988 kedveli ezt.
 7. Arima3

  Arima3 Állandó Tag

  Mivel az egész 2015-ös vb-re a 2014-es Európa-bajnokságon (valamint a többi kontinensbajnokságokon) lehetett a részvételi jogot kiharcolni, nem látom logikusnak, az előző vb eredményeit figyelembe venni. Alapból az Eb első 4 helyezettje jutott ki, míg a többiek selejtezőt játszottak az Eb-n (5-13. hely)és az Eb-re selejtezők helyezései alapján. Ráadásul egy szót sem szólhatnánk, ha a 2 visszalépő ázsiai helyére 2 ázsiait választottak volna. Németország vb- kijutásának semmi köze nincs az előző vb .szerepléséhez, ott kizárólag a pénz játszott szerepet. Az, hogy rá lehet fogni a vb-re, csak egy jó magyarázat. (Bármit is mond Ágai-Kiss)Annál is inkább, mert nem volt üres hely, ahová bármilyen szempont szerint kellett volna résztvevőt választani, hiszen úgy rakták ki Ausztráliát, hogy legyen a németeknek hely. Az, hogy Izland javára döntöttek, teljesen elfogadható, mivel a selejtezők befejezésekor az EHF hivatalos közleményében
  kiadta, hogy a vb-re a két tartalék 1. Izland, 2 számú Magyarország.
  A németek szabadkártyája ügyében nekem viszont egyik szemem sem tud nevetni, mert az abszolút tisztességtelen.
  Érdemes ezt is elolvasni:
   
  cicamica1988 kedveli ezt.
 8. László Zoltán

  László Zoltán Állandó Tag

  Remélem a 2017-es vb -n sikeresek leszünk.
   
 9. eddy56

  eddy56 Állandó Tag

  Bajnokok ligaja gyoztes a Gyor noi kezicsapata


  Utolso masodpercben 27:26-nal Kiss Eva ziccer fogott, igy nem hetesek dontottek
   
  Utoljára módosítva a moderátor által: 2018 Május 13
  Beka Holt és sok kedveli ezt.
 10. Beka Holt

  Beka Holt Kormányos Fórumvezető Kormányos

  No, ez nagyon szép teljesítmény! Gratulálok!!
   

Megosztás