Hírek Kínos vagy udvarias? Justin Trudeau bizarr pózba vágta magát, hogy ugyanolyan magas legyen, mint koreai partnere

A kanadai miniszterelnök Szöulban járt, és találkozott többek között a dél-koreai parlament szóvivőjével. A közös kézfogós fotózás különös szituációba torkollott.

Mielőtt a G7-ek hirosimai csúcstalálkozójára érkezett volna, Dél-Koreába látogatott Justin Trudeau kanadai miniszterelnök, írja a Guardian.

Szöulban találkozott többek között a dél-koreai parlament szóvivőjével, Kim Dzsinpjóval (Kim Jin-pyo). A hivatalos megbeszélés elején sor került az ilyenkor szokásos protokollfotózásra is, amely furcsa fordulatot vett. A parlamenti szóvivő ugyanis viccelődni kezdett a kettejük közti – amúgy nem túl nagy – magasságkülönbséggel, és lábujjhegyre állt.

Justin Trudeau vette a lapot, és mosolyogva előbb berogyasztotta a térdét, majd széles terpeszbe állt, hogy feje egy magasságban legyen koreai partnere fejével.
A Trudeau furcsa pózáról készült felvételek gyorsan bejárták a közösségi médiát és a sajtót. Dél-Koreában többnyire jól fogadták azokat, hangsúlyozva, hogy milyen szép gesztus volt ez Justin Trudeau-tól. Dél-Koreában erre a pózra van is külön kifejezés: udvarias lábak.

Kanadában viszont sokan kritikusan nyilvánultak meg, szerintük kínosan viselkedett a miniszterelnökük. A True North című konzervatív lap szerint Trudeau ismét szégyent hozott az országra.

Az alábbi videó elején megtekinthető a csupán pár másodpercig tartó különleges jelenet:


1684609843640.png
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

snowdog wrote on Zasztava's profile.
Szia!

Az "Esküvő elvitelre" könyvet (ide: Ebook - Pure Epub 2022.) nem sokkal előtted dzsefff már feltöltötte.

Üdv, Swd
Palotai-Nemes Klaudetta wrote on sofi5's profile.
Kedves Sofi5!Láttam,hogy a pdf változatokat feltöltötted a Színes kérdések és válaszok német nyelvből – B1 szint ből. Megvettem a könyvet, de nincs cd lejátszóm,online pedig nem tatlálom a hanganyagot. Neked online formátumban meg van esetleg? Tudnál segíteni? Előre is köszönöm. Klaudetta
katica69 wrote on Punpido25's profile.
Szia!
Szeretném elkérni tőled a könyvet.
Sokat varrok az unokáimnak a családnak. Magamtól és videókból tanúltam meg. De hiányoznak az egyszerű fortélyok.
Köszönöm előre is.
Beka Holt wrote on Kopi90's profile.
A profiloldalra írtakat a rendszer nem számolja!
trueheart wrote on Melitta's profile.
megkérhetlek,hogyha nem tudod tolerálni a tagok véleményét,azt ne egyoldalúan cenzúrázd!? nem diplomatikus,és amúgy mi nem vagyunk elkötelezett radikális szélsőbalosok! (sem) munkából élünk (van olyan) Ti mért nem tudtok főzni,könyveket megvenni,filmeket adni?

Statisztikák

Témák
37,706
Üzenet
4,696,991
Tagok
608,717
Legújabb tagunk
Szani Csilla
Oldal tetejére