Hírek Kínos vagy udvarias? Justin Trudeau bizarr pózba vágta magát, hogy ugyanolyan magas legyen, mint koreai partnere

A kanadai miniszterelnök Szöulban járt, és találkozott többek között a dél-koreai parlament szóvivőjével. A közös kézfogós fotózás különös szituációba torkollott.

Mielőtt a G7-ek hirosimai csúcstalálkozójára érkezett volna, Dél-Koreába látogatott Justin Trudeau kanadai miniszterelnök, írja a Guardian.

Szöulban találkozott többek között a dél-koreai parlament szóvivőjével, Kim Dzsinpjóval (Kim Jin-pyo). A hivatalos megbeszélés elején sor került az ilyenkor szokásos protokollfotózásra is, amely furcsa fordulatot vett. A parlamenti szóvivő ugyanis viccelődni kezdett a kettejük közti – amúgy nem túl nagy – magasságkülönbséggel, és lábujjhegyre állt.

Justin Trudeau vette a lapot, és mosolyogva előbb berogyasztotta a térdét, majd széles terpeszbe állt, hogy feje egy magasságban legyen koreai partnere fejével.
A Trudeau furcsa pózáról készült felvételek gyorsan bejárták a közösségi médiát és a sajtót. Dél-Koreában többnyire jól fogadták azokat, hangsúlyozva, hogy milyen szép gesztus volt ez Justin Trudeau-tól. Dél-Koreában erre a pózra van is külön kifejezés: udvarias lábak.

Kanadában viszont sokan kritikusan nyilvánultak meg, szerintük kínosan viselkedett a miniszterelnökük. A True North című konzervatív lap szerint Trudeau ismét szégyent hozott az országra.

Az alábbi videó elején megtekinthető a csupán pár másodpercig tartó különleges jelenet:1684609843640.png
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönöm szépen a legújjab fordításod !
nkatalin wrote on bsilvi's profile.
Szia! Nagyon szépen köszönöm a renegát akseli kiborgot már nagyon vártam, lesz folytatása? Lehet tudni hány rész lesz még? Mit fordítasz következőnek? Köszi, ha válaszolsz!Szép napot!
livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322

Statisztikák

Témák
38,164
Üzenet
4,810,378
Tagok
616,217
Legújabb tagunk
Tóth Böbe
Oldal tetejére