Kötelező váltás 2010? Ti váltottatok, érdemes?

cinci68

Állandó Tag
Állandó Tag
Én még gyorsan kihasználom,későn kaptam észbe,de hétfőn bemegyek az irodába,és személyesen felmondom a régit, mert nagyon drága!
 

Nixi 97

Állandó Tag
Állandó Tag
A biztosító váltásra gondol. Kötelező gépjármű felelősség biztosítás. Így már érted?
Biztos jobban jársz az új biztosítóval, ha volt még időd felmondani a régit.
 

Bonnes

Állandó Tag
Állandó Tag
A biztosító váltással kapcsolatban szeretném megjegyezni, hogy mindenképpen megéri a régit felmondani, hiszen ha ott is maradsz a régi biztosítódnál, de mint új belépő sokkal kedvezőbben jársz, mintha a régi szerződésedet viszed tovább. Ez kb. szerződésenként 20-50 ezer forintot is jelenthet. Azonban nem árt megnézni a reklámokon kívül, hogy mit is ajánlanak a biztosítók, ugyanis soknál csak a reklámban szerepelnek a kedvezmények, sok helyen majd csak az év végén realizálódik az a kedvezmény, amit igért. Sőt van olyan is, ahol a bonusodat sem veszik figyelembe. Tehát összegezve nagyon körültekintően kell eljárni.
 

atiixbmw

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Annyit tennék hozzá, hogy eddig minden évben váltottam, mert negyedévenként 2500Ft-ot spóroltam. 2009-ben már nem váltottam, mert a különbözet 1000Ft körül lett volna, de a jelenlegi biztosítóm előállt egy 1 éves ingyenes ASSISTANT szolgáltatással, ami miatt érdemes volt maradnom.
Üdv!
 

romesz

Állandó Tag
Állandó Tag
En korulbelul 92tol vagyok ugyan annal a biztositonal es 1/4-et fizetem annak az osszegnek amit az ujonan belepok fizetnek.
Hosszutavon megeri maradni a biztositonal.
 

evrika

Állandó Tag
Állandó Tag
Érdemes érdeklődni, mert a nagyobb biztosítók, akiknek banki hátterük is van, jelentős kedvezményeket tudnak adni. Éves díj, díjlehívás, adott banknál folyószámla-ezek jelentős kedveményt tudnak adni. És ezek nem tűnnek el a piacról, amikor bajba kerülsz!
 

Hajnalka74

Állandó Tag
Állandó Tag
A párom szinte évente vált. Most találtunk rá az Union 24 biztosítóra. Kedvező áraik vannak, és lehet interneten is biztosítást kötni. Nagyon gyors és praktikus.
 

tündérke13

Állandó Tag
Állandó Tag
Érdemes, új számítási módszer jövőre

Érdemes váltani, ha kedvezőbb a díj. Mindegyik biztosítónál ugyanaz a kötelező biztosítás, ez törvénybe van foglalva. Arra kell csak vigyázni, hogy nagy biztosítóhoz érdemes csak átmenni, tehát mindig a nagyok közül és a biztosítók közül válasszunk. (lásd Máv: ők sem biztosítók alapból)

Mit szóltok hozzá, hogy a kw alapján számítják várhatóan a díjat? Én nagyon kíváncsi vagyok, hogy vajon így milyen díjra számíthatunk.
 

Diana3021

Állandó Tag
Állandó Tag
Mi váltottunk, azóta is azzal szívok!!!

Az új kötvényt áttették A0-ba - holott ugyannál a biztosítónál maradtunk, csak újrakötöttük a szerződést!

Bónusz igazolást hiányolnak!
 

gonda

Állandó Tag
Állandó Tag
Én épp az ellenkezőjét tapasztalom, ritka kivétel a Te eseted.

Szakmabeli.....
 

k-roly

Állandó Tag
Állandó Tag
Hello.Én is ugy váltottam,hogy a réginél maradtam és igy olcsobb lett évi 4500 ft-tal.Felkellett mondani aztán ujrakötni....érdekes.
 
Oldal tetejére