Kövér vagyok. Na és?

rókalány témája a 'Bolondok Háza' fórumban , 2004 Április 23.

 1. rókalány

  rókalány Állandó Tag

  Ezt a cikket ma reggel olvastam a villamoson, és a nagy fogyi közepette nagyon jól esett.... ;) És a barátom jutott eszembe, aki ezt mondta nemrég, mikro mesztelenül fotózott negem: Rubens sírna az irigységtől, ha látná ezeket a fotókat! :)
  Nőt akarok – kövéret!Kezdem ott, hogy gyűlölöm a divatot. Mármint ha nőről van szó. Bírja már eldönteni valaki, ha férfinak nevezi magát, hogyan szereti a nőt: véresen, közepesen átsütve, vagy well-done (értsd szűzen, némi tapasztalattal, vagy hétpróbás ördögnek)

  További választások: köcsögduda, formás labdacs, vagy deszka, anyányi gömbölydedség, vagy sportos simaság. Vagy esetleg ez is, az is, csak hamiskás legyen a tekintete, érzékeny a lába köze. Hanem a divatmajmot megvetem. Aki mindig Kate-tel kezd, csak épp hogy Winslettel, hol Mosszal folytatja, aszerint hogy milyen szélirányt jósol a tévé, és hogy ki van a Cosmo címlapján. Én itt és most egyszer és mindenkorra kijelentem: a kövér nőkér élek-halok. És ezt mint magánember mondom.
  Volt egyszer egy bájos ausztrál színésznő, nagy, bongyor, barna hajjal, kerek pofival, formás, feltűnő mellel, édes, harapnivaló popsival. Úgy hívták: Nicole Kidman, de a kutya sem ismerte. Van egy hollywoodi díva: szőke, egyenes hajú, csontos arcú, a kulcscsontja úgy kidudorodik hústalan mellkasából, hogy még betörné a fejét annak, aki a keblére akarna borulni. Mindenki ismeri: ő a mai Nicole Kidman. Ugye nem kell mondanom, hogy melyiket szeretem?

  Nekem legyen nőből a nő
  Gömbölyödjön a hátsója, ahogy megy fel előttem a lépcsőn, vesszen el a fejem a két melle közt, ha magához húz. Ne a gyerekosztályon vásároljon a Marks&Spencer-ben (mert valljátok be, sokan vagytok így vele), negyvenkettes méretnél kisebb darabra rá se nézzen. Ne úgy dobáljam a táncparketten, mint valami súlytalan bábut – rám szegeződjön ott minden tekintet, ha egyszer megemelem debellámat. Ha vacsorázni viszem, ne kelljen előre odatelefonálnom, hogy sovány tejből is csinálnak-e koffeinmentes kapucsinót, s villájával ne ímmel-ámmal döfködje nekem a salátát, s ne úgy nézzen rám, mint egy anyagyilkosra, ha meg találom kérdezni, desszertet kér-e. De ha ragaszkodik a kecsketáphoz, mert egészséges, egye meg előételnek, hogy aztán jóízűen falhassa a dupla bifszteket á la Rossini, vagy az ördögpennét, vagy esetleg mind a kettőt, ha épp korog a gyomra. És csak bátran puszilja be utána az omlós tiramisut – hadd lássam, hogy élvezi az életet. Annyi kalóriát úgyse tud letuszkolni a torkán, hogy le ne dolgozza az ágyban, ha én vagyok az edzője.

  És igen
  A nagy közhely nekem is bejött: a kövér nők vidámabbak, röhögősebbek, kiegyensúlyozottabbak. (Egészen addig, amíg az ízlésterror boldogtalanná nem teszi őket másságukért. Mert az rohamosan szedi áldozatait!) És ami fontosabb: százszor jobbak az ágyban, ha az én nem tudományos módszerekkel készült, ám annál szélesebb körű kimutatásomnak hinni lehet. Mindjárt megtalálom például a mellüket, vízszintben és vaksötétben is. Hátha még világos van! – jaj, már a gondolatra is de megkeményedtem! Van-e szebb annál, amikor egy rengő mellű, édes hasú, vaskos combú, buja szépség a lába közé kapja férfiasságomat, és amúgy istenigazából meglovagol! Órákig el tudom nézni a női nem győzelmi galoppját, s ha netán eldurranok a nagy élvezetben, szinte azonnal folytatom egy ilyen döggel.
  Annyit mondok lányok: ácsi! Nem kell utánozni a kifutó piszkafáit, de még a csinos Cosmo lányokat sem, ha nektek nem olyan az alakotok! Eszetekbe ne jusson éhezni, az ájulásig futni, vagy pláne bélfürdőre menni. Egyetek, igyatok, hancúrozzatok, és reggel ugorjatok el egy laza szigetkörre – hadd csodáljam inkognitóban ütemesen ugráló melleteket. Ha nem hiszitek el, hogy múló divat ez a mostani, üssetek fel egy Rubens albumot!
   
 2. Spanky

  Spanky Állandó Tag

  A barátod volt mesztelen ? pironkodo
   
 3. incognito

  incognito Vendég

  meno cool
   
 4. rókalány

  rókalány Állandó Tag

  Igen, ő is... :)
   
 5. mioki

  mioki Állandó Tag

  Mondjuk én alapból nem vagyok ilyen, de elhatároztam, hogy ilyen leszek :D Ugyanis olvasgattam valami szupertrendi női magazint a fogorvosi váróban, a végén már csak végigrohantam a képeken és szabályosan rosszul lettem tőle, hogy milyennek kellene lennem :wacko:
  Milyen ruhákat viseljek, hogyan sminkeljem magam, mit egyek, hogyan járjak, mivel kenjem magam, stb :wacko:
  A ruhák max. bulira vehetők fel, ha utcára veszed, bizony le k****lak futyul smink dettó. Kaja: kis száraz madáreleség, legalább a gyümölcslé jól mutatott mellette. Reggelire tulajdonképpen ehető, de ebédnak ajánlva? :wacko: annyi kenőcsöt magamra kenve pedig 1 hét alatt tönkremegy a bőröm... mindenki fogyózik, ez a normális, mindenki 180 magas és 40 kiló, ez a normális, mindenki csinibaba, ez a normális, mindenkit a sztárok magánélete éredekel, főleg párkapcsolatai, illetve az, hogy ők hogyan diétáznak, öltözködnek, kenik magukat, ez a normális, stb. stb.

  Kicsit elkeseredtem, tényleg ilyenekkel tömik manapság a fiatalság fejét??? Régen is voltak hasonló újságok, de azok valahogy kultúrát is adtak és nem azt próbálták bizonygatni, hogy az üresfejűeké a világ :wacko:

  Bocsi, kicsit eltértem az eredeti témától. De a lényeg az, teljesen mindegy milyen vagy, maradj természetes! pironkodo
   
 6. Spanky

  Spanky Állandó Tag

  Igen, ő is... :) [/b][/quote]
  müvészi képek lehetnek.
  szeretem a fotozás meno
   
 7. incognito

  incognito Vendég

  Akkor valahol a 2 kozott van a helyes ut. Nem szeretem a csontkollekcio noket, azon meg mosolygok, hogy a molett vagy tulsulyos emberek ahelyett, hogy lefogynanak megidealizaljak a teltseget. A tulsuly sok betegseg forrasa (sziv es errendszeri betegsegek). Sem azt nem szeretnem, ha a tancparketten egy Barbie tipusu 20 kilos not porgetnek, mint a papirzsebkendot, sem azt ha az ejszaka kozepen egy 160 kilos no rammaszna. (arrol nem beszelve, hogy a tulsulyos embereknek nincs kondicioja... nista reggelig maratoni sex)

  Szoval en ko komenyen szenvedek azert, hogy a 189 magassagomhoz a kozel 95 kilom ne zsir, hanem izom formajaban legyen rajtam, de azert egy ici-pici pocakot mindig megtartok, hogy "normalis" ferfinak nezzek ki. Szoval a noi ideal szerintem: a no, akin van mit fogni, de nem tesz ki kettot.
   
 8. Spanky

  Spanky Állandó Tag

  :meghajolo
   
 9. jullan

  jullan Állandó Tag

  Jol érzem magam ugy-ahogy vagyok.
  Ha egy pasi kövérnek talál: apám,ott az ajto,ott ki is mehetsz.
  Ha soványnak,arra se probáljon meg rávenni,hogy meghizzak.
  A divatra tojok bele magasrol.Megveszem azt a göncöt amiben jol érzem magam.
  A frizurám is olyan amilyet én akarok.
  Sminket illetöen a természetességet szeretem: kiemelni mértékkel azt a szépet amivel "dicsekedni" lehet.Mivel olyan gyönyörü vagyok :D ,igy elég a fekete szempillafesték.Néha egy enyhe szinü ruzs.

  A szépség akárki akármit mond belülröl jön.Az intelligencia ugyanigy.A nöiesség szintén: egy szép,csinos nöre bármit rálehet adni: minden jol áll neki.

  Ami ezt a sok szemét-cikket illeti az ujságokban: olvassa aki akarja.Sok igazság is rejlik benne ugyanakkor....már ami az egészséges életmodot illeti.Az semmi másrol nem szol,csak a szokásos régi szöveg: megtalálni a középutat.

  B)
   
 10. mioki

  mioki Állandó Tag

  Szerintem nincs "helyes út" :) Szerencsére mindenkinek más az ízlése, így mindenkinek jut pár előbb-utóbb. Csak az emberekben növelni kellene a tolerancia érzését azokkal szemben, akik nem feltétlenül felelnek meg az ő elvárásaiknak...
   
 11. jullan

  jullan Állandó Tag

  Egyetértek incognitoval abban,hogy sok tulsulyos ember ahelyett,hogy megprobálna lefogyni vagy csak 3 kilo csokit enni az 5 helyett,legalizálja a kövérséget.
  Valoban a tulsuly sajnos rengeteg betegséget hoz magával...pláne a mai világban ahol annyi kövér ember van.Ezek száma csak növekszik.
  Ma nem azért papolnak az orovosok stb,hogy fejezzük be a dohányzást...csak azért,hogy menjünk saját pici lábainkon 10 métert.Gyalog és nem kocsival...hátha egy grammal kevesebb zsir lesz habos testünkön.
   
 12. mioki

  mioki Állandó Tag

  Csak nem szabad elfelejteni, hogy vannak, akik tesznek ellene, de mégis túlsúlyosak, pl. egy betegség miatt. Ezért kell elfogadni az embereket olyannak, amilyenek. Sosem tudhatod mi van a háttérben... Amikorra meg kiderül már esetleg elvesztetted a barátságát, szerelmét, stb... és ha valóban ő nem tesz eleget azért, hogy kevesebb legyen a túlsúlya, akkor te barátként sokkal többet tudsz neki segíteni, mint esetleg bántó megjegyzésekkel, csak azért, mert nem ő az ideálod...
   
 13. incognito

  incognito Vendég

  Minden embernek szuveren joga ugy erezni jol magat, ahogy van. De nekem senki se mondja, hogy hogy az az erzeki, amikor egy no mikozben etelt rendel, csokit, cukorkat vagy sosmogyorot majszol. Vagy tv nezes kozben chipset ragicsal... Ez ugyan sokkal kenyelmesebb, mint egy konditeremben izzadni, de amerikaban nagyon sok a tulsulyos ember es nekem ez nem tetszik. Mas a noi gombolydedseg, meg megint mas ha valakirol 2 perc gyaloglas utan folyik a viz es levegoert kapkod... (hozzateszem, a Rubensi szepsegideal felett el jart az ido. 2004-et irunk es az ideal mar nem a Milloi Venusz)
   
 14. Guest

  Guest Vendég

  mioki

  A kövér embereknek 1 %-a kövér betegség miatt.

  Egy nö aki szült X gyereket és nem tudta leadni a felesleges kilokat megértem,söt én is képen nyomnám azt aki ezért megszol.

  A gond pont azokkal a kövér emberekkel van,akiröl incognito beszél: aki soz szerint zabálja kilora a chips-et, a pattogatott kukoricát,aki minden nap pizzázik,McDonald's....és 2 métert nem tud menni mert szivrohamot kap....és a hájas hasukat tömni kell bele a nadrágba...
   
 15. mioki

  mioki Állandó Tag

  Hmmm... incognito, én nem lennék a te eseted... éjjel-nappal zabálok... pironkodo :rohog És bizny van olyan férfi, aki éppen a 160 cent, 160 kilót szereti... bármily' meglepő...

  És közben az is eszembe jutott, hogy szeretsz valakit, aztán esetleg meghízik (oka most mindegy)... csak ezért nem szeretnéd tovább??? Oké, ha közben tényleg elhagyta magát minden szempontból, akor nem lehet szemethúnyni felette, de pl. sok lány eccerűen a fogamzásgátlótól hízik meg, van aki elég rendesen (oké, ezt abba lehet hagyni, csak egy példa volt...)
   
 16. jullan

  jullan Állandó Tag

  A vendég én voltam.... B)
   
 17. rókalány

  rókalány Állandó Tag

  Nem is arról van szó, incognito, hogy az ember zabáljon hétpofára, hanem arról, hogy jóízűen egyél, ha éhes vagy, és ne csak piszkáld a kaját. És bizony szerintem érzéki tud az lenni, ha jóízűen eszik valaki, ha meg olyat látol, aki ímmel ámmal eszik, az jut eszedbe, hogy ennek az embernek savanyú az élet.
  Abban nem értek egyet veled, hogy ha az emberen több kiló van a kelleténél, nincs kondija. Én sosem voltam nádszálalkat, de 3 éves korom óta síelek, 4 éves korom óta úszom. A gimiben majdnem profiszerűen aerobikoztam, és aki nem ismer, mindig rácsodálkozik a fizikai erőnlétemre, ha úgy adódik.
  Amúgy meg én sem azt akartam ezzel a topiccal mondani, hogy "Hajrá, zabáljunk, legyünk kövérek!", hanem feltettem ezt a cikket, mert tetszett.
  Igen, van benne anti-trend propaganda, sőt, kicsit bunkó néhol, de üdítő olvasmány egy Cosmóban.
   
 18. mioki

  mioki Állandó Tag

  Tudom, hogy miről beszél. Én csak annyit mondok, hogy ezt nem tudhatod, amikor megismerkedsz vele... később persze kiderül, hogy csak ezért ilyen, de akkor meg neked, mint barátnak "illene" segíteni... mert ha együtt sportoltok, akkor talán ő is belead mindent, vagy ismertess meg vele egészségesebb ételeket, stb. Lehetnek lelki okai is az elhízásnak, akkor elég eccerűen a barátságod :)

  Oké, naív vagyok és túl sokat várok a világtól. De én akkor is így látom pironkodo
   
 19. incognito

  incognito Vendég

  En ateltem mind a kettot: amikor bevonultam katonanak 78 kilo voltam, amikor leszerelterm, meg vagy 105... A sajat magam miatti igenyessegbol fogytam le (jobban mondva formaltam at a haszontalan zsirt izomma. gyerek korom ota szinte profi szinten sportoltam. eleg sok mindent.) elmentem volna belesnek is, akkor azt mondom, akinek nem tetszik, ne nezzen ram. de nem ez a megoldas. (arrol nem beszelve, ha meglatok egy fiatal not, akin tobb van, az elso gondolatom, hogy ez 1-2 gyerek utan meg egyszer ekkora lesz)

  Sz'al, mindenki dontson, ahogy akar, egy biztos a tulsulyos nok tolem biztonsagban vannak. ;)
   
 20. incognito

  incognito Vendég

  Meg annyit ehez, hogy imadok enni es egyaltalan nem fogyokurazok.
   

Megosztás