Küldetéses Gyermekek: Autisták és Indigók

dreamaya

Kitiltott (BANned)
Butíthat a Magzati vegyianyag-szennyezettség

Amerikai vizsgálatok azt mutatták ki, hogy a poliklórozott bifenileknek (PCB; évtizedekkel ezelőtt betiltott, villamosipari eszközökben használt segédanyag) jobban kitett magzatok idegrendszerének kialakulása zavart szenvedhet, így sérülhet az érintett gyermekek szellemi képességeinek kibontakozása.

Bár a vegyületcsoport felhasználását az USA-ban 1977-ben megszüntették, az anyag lassú lebomlása miatt a mai napig megtalálható szennyezőként a környezeti elemekben az élő szervezetekben, így a lakosságban is.
Az anyag a zsírszövetben raktározódik el és így a méhen keresztül a magzatok szervezetébe is bekerülhet az évtizedekkel korábbi szennyeződés eredménye.

Az adatokat egy 12 éves vizsgálat keretében kapták, melynek során a Michigan-tó környékén élő anyák zsírszövetének szennyezettsége és a megszületett gyermekek egészségi állapota közötti kapcsolatokat elemezték. A magzatburokból és a köldökzsinórból 1991 és 1994-ben vettek mintákat, melyeknek PCB, DDE, HCB, mirex és metilhigany tartalmát is elemezték.

A minták PCB-tartalma 0,54 ng/g és 3,21 ng/g, míg a gyermekek IQ-ja 62 és 135 között változott.
A vizsgálatba vont 156 kilencéves gyereket magzati PCB terhelésük mértéke szerint öt csoportra osztották, az elvégzett három eltérő típusú intelligenciavizsgálat alapján a magzati szennyezettség 1 ng/g-os emelkedése az IQ értékét 3–4 ponttal csökkentette az egyes vizsgálattípusok során.
A leginkább szennyezett és a „legtisztább” csoportok között 7–9 pontos különbséget észleltek.

Állatkísérletek tapasztalatai alapján a vegyületcsoport valószínűleg az agy növekedésében is fontos szerepet játszó tiroid hormon működését befolyásolja.

A kutatók a vegyület fő forrásának a szennyezett területekről származó halak fogyasztását tekintik.
A most publikált eredmények megerősítik azokat a korábbi eredményeket, hogy a PCB és a hozzá hasonló nehezen lebomló, perzisztens vegyi szennyezők károsítják a gyermekek idegrendszeri fejlődését.

Forrás:
VEGYIANYAG HÍRLEVÉL
LEVEGŐ MUNKACSOPORT - MTVSZ, 2008. NOVEMBER
(Environmental Health Perspectives, Vol. 116, Number 10, 2008. október)
Csatolás megtekintése 212719
:smile: 2 magzat beszélget :smile:
Képforrás: www.lelekzet.hu

<!-- / message --><!-- attachments -->
 

Anna75

Állandó Tag
Állandó Tag
kedves Anna:)
nem is a "diagnózis" a lényeg, hanem hogy Te szeresd, fogadd el, értsd meg a kis lelkét...ennyi bőven elég...:)
és védd meg ha kell, állj ki mellette, hiszen azért választott téged, mert Te tudod biztosítani mindazt, amire szüksége van a kibontakozásához...
kissmirjam

Kedves Mirjam,

Köszönöm a tanácsot :p, de ez időnként számomra elég nehéz :(. Megértem őt, de tényleg nagyon szélsőséges tud lenni a viselkedése, amit nehezen tudok tolerálni :confused:, hiszen veszélyes amit csinál. pl: Megérti, ha elmondom, de folytatja, mintha nem is mondtam volna neki semmit.
Hogyan tudom magadat megerősíteni, hogy az Ő életét könyebbé tegyem?

Köszi,
Anna
 

Anna75

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Anna,
Beszélgess velük, hagyd elmondani azt amit szeretnének elmondani.Néha a kérdések segítenek a kezdeti gondolatcseréknél. Légy türelmes és nem véletlenül választottak Téged társnak azért mert számukra Te vagy a legmegfelelőbb.;)


Kedves Elke,

Köszönöm a tanácsot. kiss Tényleg gondolkoztam már azon, hogy mit is tudok én tanítani neki, illetve Ő mit fog nekem.
Én ha időnként akadozva is, de még csak-csak boldogulok vele, viszont az iskolában gyakran van konfliktusa. Mindennap egy-egy magatartáskártyát elvesznek tőle. Sajnálom őt és nem tudom hogyan segítsek neki. Ehhez tudsz adni valamilyen tanácsot?

Köszi,
Anna
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
A szív harcosai: a Kristály béketeremtők útja

Celia Fenn cikke

Első rész
  • Miről lehet felismerni egy Kristály gyermeket?
  • A Kristály gyermek és fizikai inkarnációja
  • Speciális képességeik
  • Néhány probléma, amivel a Kristály gyermekek szülei szembetalálhatják magukat
  • Egy Kristály gyermek története
Második rész
  • A Kristály gyermek küldetése
  • A Kristály gyermekek nevelése: a tudatos nevelési folyamat
  • A Kristály gyermekek különböző típusai
  • Ajándékuk számunkra: most és a jövőben
A Kristály gyermekek képviselik az emberi evolúció következő lépcsőfokát. Az Indigó gyermekek után érkeztek. A küldetésük az, hogy befejezzék az Indigók által elkezdett munkát. Míg az Indigó gyermekek a "rendszerrombolók", akik azért jöttek, hogy lebontsák és eltávolítsák a régi és korlátozott gondolkodásmódokat, a Kristály gyermekek azért jöttek, hogy megkezdjék a megújítás és az újjáépítés folyamatát.
A Kristály gyermekek legfontosabb küldetése az, hogy megtanítsanak minket a multidimenzionális létezésre - a harmóniában, békében és szeretetben élésre. Azért jöttek, hogy megtanítsanak minket arra, hogyan élhetünk kiteljesedett életet, hogy hogyan élhetünk egy olyan életet, ahol képességeink és saját hatalmunk birtokában vagyunk. Ők képviselik az emberi faj jövőbeni útját.
Egyike a legvarázslatosabb ajándékaiknak számunkra az, hogy katalizátorként szolgálnak a fejlődésünk számára. Sok Indigó gyermek és felnőtt megy át a Kristály létezővé átalakulás folyamatán az energetikai "emelés" segítségével, amit a Kristály gyermekek nyújtanak számunkra pusztán azzal, hogy itt vannak a Földön ebben az időszakban. Az Indigó gyermekekkel együtt segítenek "üzemanyagot adni" a Föld bolygó felemelkedési folyamatának.
ELSŐ RÉSZ
Miről lehet felismerni egy Kristály gyermeket?
A Kristály gyermekeket elsősorban az aurájukról lehet felismerni, ami általában Kristálytiszta, ám jelen lehetnek benne az arany, az indigókék és a magenta opálos árnyalatai is, attól függően, melyik sugárral állnak kapcsolatban. A Kristály gyermekek a multidimenzionális énjükhöz való hozzáféréssel születtek, általában hatodik dimenziós tudatossággal, és rendelkeznek azzal a képességgel, hogy megnyíljanak a teljes Krisztusi Tudatosság kilencedik dimenziójáig, amikor a bolygó készen áll erre. Ez valószínűleg 2012 körül fog bekövetkezni, amikor a Kristály gyermekek első "generációja" eléri a kb. 12 éves kort.
Fontos felismerni, hogy a Kristály gyermek egy "krisztusi gyermek", aki azzal a céllal született, hogy fizikai formában megtartsa a krisztusi energiát, hogy az emberek csoportként fel tudjanak emelkedni erre a szintre.
A Kristály gyermekek kisebb létszámban 1998 körül kezdtek jönni a bolygóra, ekkor érkeztek meg az első "úttörők". 2000-ben kezdtek jelentős számban érkezni. Ahogy egyre többen és többen érkeznek, úgy "tartják az energiát", hogy még több Kristály lélek testesülhessen meg.
A Kristály gyermekek majdnem mindig olyan családba születtek, ahol a szülők nagyon várták őket, és biztosak voltak abban, hogy becsülni és szeretni fogják őket. Leggyakrabban Indigó szülők gyermekei, és gyakran egy Indigó testvér után érkeztek. Az Indigó testvér segít tartani az energiát, és "tanítja" meg a szülőket az Új Gyermekek nevelésének módjaira.
A Kristály gyermek és fizikai inkarnációja
Van pár olyan határozott fizikai jellemző, mellyel sok Kristály gyermek rendelkezik. Általában nagy babák, és gyakran arányaiban túl nagy a fejük a testükhöz viszonyítva.
Sokszor nagy szemük van, átható tekintetük, és erőteljesen rámerednek az emberekre, hosszú ideig nézve őket. Ez nagyon zavaró lehet a felnőttek számára, akik nincsenek hozzászokva, hogy egy gyerek "olvas" bennük. A gyermek ilyenkor hozzáfér az akasha vagy lélekfeljegyzésekhez, és elolvassa, ki vagy. Ez normális viselkedés a számukra, és boldogok lesznek, ha viszonzásképp te is ugyanezt teszed. Ez a kommunikáció Kristály módja, belenézni a másik létező lelkébe, és leolvasni vagy érzékelni, hogy ki ő. Ez egy olyan dolog, amit mind meg fogunk tanulni a jövőben.
Érzelmi szempontból általában nagyon nyugodt és jó babák, és nagyon erősen kötődnek az édesanyjukhoz. Ez az erős kötődés eltarthat négy-, ötéves korukig, és talán sokan "csimpaszkodásnak" tekintik. Ez azonban gyakran az első fizikai inkarnációjuk ezen a bolygón, és szükségük van a megnyugtatásra és állandóságra, melyet édesanyjuk fizikai jelenléte nyújthat. Nagyon szeretetteljes gyerekek, és gyakran próbálnak segíteni embereknek és állatoknak, akik valamilyen fájdalomtól szenvednek, illetve megpróbálják meggyógyítani őket.
Ezenkívül rendkívül érzékenyek is. Egy Kristály gyermek nemcsak arra képes, hogy elolvassa egy személy akasha feljegyzéseit, hanem arra is, hogy "magára vegye" és érezze az összes megoldatlan feszültséget és haragot, amit a személy a tudattalan szinteken magában hordoz. Ezért olyan érzékenyek a Kristály gyermekek a környezetükre. Szintén nagyon érzékenyek lehetnek az ételre, és ételallergia jelentkezhet náluk. Egy Kristály gyermek nevelése valódi kihívást jelenthet. Nagyon gyakran az történik, hogy a szülők megoldatlan dolgait megérzi a gyermek, és negatívan reagál ezekre a mérgező érzésekre. A Kristály gyermekek szüleinek kész kell, hogy legyenek arra, hogy keresztüldolgozzák magukat a saját problémáikon, hogy egy stabil otthont nyújthassanak a gyermekük számára.
A Kristály gyermek talán kimagaslóbb jellemzője a hatalma. Erőt sugároznak. Ők a "képessé tevés" tanítói, és hatalmas mesterek saját jogukon. Talán kis testben tartózkodnak jelenleg, ám a hatodik dimenziós mester erőteljes energiáival rendelkeznek. Ezért olyan lényeges, hogy a szülők megtanulják tisztelni őket és megtanuljanak tárgyalni velük. Különben ezeket az energiákat hatalmi harcokban fogják használni, melyekben a szülők sosem fognak nyerni.
A Kristály gyermekek nem igazán értik és értelmezik a félelmet. Tudják, hogy mindig biztonságban vannak, és felbőszíthetik a szüleiket vagy nevelőiket a veszélyesnek vagy bolondnak tűnő magatartásukkal. Gyakran szeretettel meg kell magyarázni, meg kell mutatni nekik, hogy a szülők miért tekintenek bizonyos viselkedést "veszélyesnek" a gyermekre nézve. Mivel a fizikai tapasztalás nagyon új számukra, ezért gyakran nincsenek tisztában a fizikai test korlátaival és határaival, és emiatt ostoba dolgokat művelhetnek, például hogy kiugranak egy második emeleti ablakból, ha nem sikerült alaposan megértetni velük egy ilyen tett következményeit.
Különleges képességeik
A Kristály gyermekek számos "különleges adottsággal" rendelkeznek, amik a multidimenzionális képességeikből fakadnak. Képesek arra, ahogy ezt korábban említettük, hogy leolvassák az emberek energiamezejét. Képesek telepatikusan kommunikálni, egymással és a szüleikkel is.
A Kristály gyermekek nagyon szoros "kapcsolatban vannak" a hozzájuk hasonló tudatosságú csoporttal. Segítik és támogatják egymást a finomabb síkokon. Ez bizonyos fokig az Indigókra is igaz, ám még sokkal hangsúlyosabb a Kristály gyermekeknél. Mivel a szív csakra teljes tudatosságával születtek, ezért képesek összekapcsolódni a csoporttudatosságukkal, és képesek arra, hogy információt "közvetítsenek". Ezért van az, hogy néha négy-, ötéves korukig nem beszélnek. Nincs szükségük a beszédre, mert más módokon jutnak információhoz. Csak amikor elkezdenek az otthonukon kívül másokkal is kapcsolatba kerülni, akkor kezdik megérteni a verbális beszéd szükségességét azokkal, akik nem telepatikusak.
Sok Kristály gyermek egyéb pszichikus képességekkel is rendelkezik, amik a telekinézistől egész addig terjedhetnek, hogy képesek "elolvasni" egy könyvet anélkül, hogy kinyitnák. A beszámolók alapján képesek arra is, hogy meggyógyítsák magukat és fizikai változásokat hozzanak létre a testükben az elméjük erejével. Ám nem ezek a képességek a fő okai a leszületésüknek. Ezek a pszichikus képességek benne rejlenek minden emberben, ha tudjuk, hogyan férjünk hozzájuk, és a Kristály gyermekek meg fognak tanítani minket erre. Ami fontos a számukra, hogy ismerjük fel a képességeinket és tanuljuk meg elérni a szív csakrát, és hogy az egység tudatosság és szeretet tudása alapján cselekedjünk.
Néhány probléma, amivel a Kristály gyermekek szülei szembetalálhatják magukat
Az autisták számának növekedése a gyermekek körében összefüggésben van a Kristály gyermekek érkezésével. Az autista gyermekek metafizikai értelemben olyan gyerekek, akik nem teljesen inkarnálódtak a testükben, és azt választották, hogy energiáik nagy részét a magasabb dimenziókban tartják. Így figyelmük nagy részét más dimenziókra hangolják, és nem kapcsolódnak jól a fizikai síkhoz. Általában a szorongás és a félelem okozza azt, hogy a gyermek ilyen döntést hoz. Ahogy egyre több gyengéd Kristály lélek érkezik, hogy a bolygón testet öltsön, sokuknak akkora traumát okoznak a Föld energiái, hogy inkább nagyrészt a magasabb dimenziókban maradnak.
Ám az autista gyermekek a szeretet tanítói is egyben. Sok autista gyermekkel dolgoztam és sok autista gyermeket megfigyeltem, és az úgynevezett problémás viselkedés mögött nagyon szeretetteljes és ragyogó lelkeket találtam.
A késleltetett beszédfejlődést megtárgyaltuk és elmagyaráztuk fentebb.
Sok Kristály ADD-ben (Attention Deficit Disorder: figyelemhiányos rendellenesség) szenved ahogy idősebbé válik, mert olyan nagy mennyiségű magas szintű kreatív energia áramlik át az energiarendszerükön keresztül. A kultúránk gyakran nem támogatja az ilyen mértékű kreativitás csatornáit és ösztönzését, és a szülőknek gondot okozhat, hogy ezt az energiát kreatív dolgokra, és ne destruktív módokon való felhasználásra fókuszálják.
A Kristály gyermekek nagy hisztiket vághatnak le, és rendkívül manipulatívak is lehetnek. Ez azért van, mert viszonylag új dolog számukra a fizikai manifesztáció, és gyakran fenyegetve érzik magukat, ha a "valóságuk teremtését" megakadályozza a szülő. A Kristály gyermek egy erőteljes Teremtő, és egy olyan valóságot szeretne teremteni, ami kényelmes és biztonságos számára. Ha a valóság nem ez, akkor a gyermek megpróbálja megváltoztatni ezt mindenáron, beleértve a hisztiket, dührohamokat, a manipulációt és más hatalmi trükköket.
Nekem gyakran jártak túl az eszemen Kristály gyermekek a saját rendelőmben. Ez azért van, mert azonnal megérzik, hogy azért vagyok itt, hogy valamilyen módon analizáljam őket, és ezt unalmasnak és kellemetlennek találják. Nem hajlandók együttműködni és képeket rajzolni velem. (Az Indigók szeretnek rajzolni és kimutatni a kreativitásukat.) A Kristályok azonban a kreativitásukat sokkal közvetlenebbül fejezik ki. A legemlékezetesebb foglalkozásom egy Kristály gyermekkel azzal kezdődött, hogy megkértem, hogy végezzen el bizonyos feladatokat, ám ő ellenállt. Könnyes volt a szeme, így hagytam, hogy azt csináljon, amit szeretne. Megvizsgálta az összes kristályomat, majd végül a földön ülve kártyáztunk a tarot kártyákkal. A szobám úgy nézett ki, mintha forgószél söpört volna végig rajta, ám ő jól érezte magát és nem akart hazamenni. Utólag eltűnődtem azon, mi is történt. Egyszerűen "belehúzott" egy Kristály gyermek a teremtésébe
  • inkább a játék, mint a komoly analízis.
Néhány Kristály gyermeknek problémája van a koordinációval és azzal, hogy a "testében legyen". Sokuknak ez az első megtapasztalása, hogy mit jelent testben lenni, és szükségük van segítségre, hogy hozzászokjanak a fizikai inkarnáció működéséhez. A szülők segíthetnek nekik munka- és játékterápiával, vagy azzal, hogy valami kreatív tevékenységgel vagy mozgással foglalkozó csoportba viszik őket, például rajztanfolyamra vagy táncórára.
Egy Kristály történet
Angela egy hatéves Kristály gyerek. Egyike a legkorábbi Kristály lelkeknek, akik a Földre inkarnálódtak, és egy nagyon bátor lélek. Az új tudatosság egy úttörője.
Édesanyja azért hozta el hozzám, mert nem tudott mit kezdeni Angela hiperaktivitásával és azzal, hogy képtelen hozzáigazodni az iskolai élethez. Annak ellenére, hogy egy kimagaslóan intelligens gyermek, aki már azelőtt tudott olvasni, mielőtt iskolába ment volna. Angela édesanyja, Linda, iskolából iskolába vitte a kislányát, mert Angela sehol nem érezte jól magát.
Angela nagyon jól választotta ki az édesanyját. Linda egy gyermekmegőrző központot vezet, és egy szerető és aggódó szülő. Hajlíthatatlan az elhatározása abban a kérdésben, hogy soha nem fog a gyermekének Ritalint vagy valami másfajta gyógyszert adni, és folyamatosan keresi a legmegfelelőbb természeti gyógymódokat és terápiákat a lánya számára.
Angela élettörténete érdekes, és jól példázza azokat a kihívásokat, melyekkel a Kristály gyermekeknek vagy szüleiknek esetleg szembe kell néznie. Későn született, 38 hetesen, és édesanyjánál meg kellett indítani a szülést. Kólikás csecsemő volt, ám máskülönben minden rendben volt nála. Ám amikor Angela 10 hónapos volt, az édesanyja kórházba került 5 napra, és egy kisebb műtétet hajtottak végre rajta. A negyedik napon Angelának, aki otthon volt a bébiszitterrel, rohama volt. Epilepsziásnak diagnosztizálták, ám az összes EEG-je normális volt. Ettől kezdve átlagosan 1 erős rohama volt a héten, de előfordult többször olyan is, hogy egy napon három is.
Úgy tűnik, mintha Angela nagyon szoros kapcsolatban lett volna az édesanyjával, és a fájdalom túlterhelése vagy az elektromos energia, amit Linda megtapasztalt a kórházban, továbbítódott Angelához, ami "kiütötte" az energetikai rendszerét. Az energia túlterhelése manifesztálódott rohamként. És miután egyszer ilyen módon túlstimulálódott, az energia továbbra is ömlött befelé.
Angela végül kinőtte a rohamokat, ám még egyszer előfordult 6 éves korában, amikor kivették a manduláját. A fájdalom energia ismét túl sok volt a rendszere számára. Fejfájásra és "zúgó hangokra" panaszkodott a fejében ettől kezdve, ami számomra úgy tűnik, mintha annak a jele lenne, hogy képes "meghallani" a rajta átáramló energiákat.
Linda csináltatott egy agyi vizsgálatot, hogy ellenőrizzék, nincs-e valami komoly probléma Angela állandó fejfájása mögött. A vizsgálat semmi rendellenességet nem mutatott ki, ám azt lehetett látni, hogy Angela koponyája relatíve túl nagy, és van egy hézag az agy és a koponya között. Nyilvánvalóan ez egy evolúciós lépés, ahogy a faj vagy nagyobb agyi kapacitásról gondoskodik, vagy egy nagyobb koponyáról, hogy képes legyen "hordozni" egy multidimenzionális létező finomabb testeinek nehezebb és nagyobb energiáit.
Azt mondtam Lindának, hogy Angela fejfájásai talán az étrendjével vannak kapcsolatban. Angela hajlamos volt arra, hogy "junk food"-ért könyörögjön, ilyen ételeket egyen. A Kristály létezőknek nagyon érzékeny az emésztési rendszerük, és a mérgek telítődése Angela májában okozhatta az állandó "méregtelenítő" fejfájásokat.
Angela néhány viselkedési módja közel áll az autizmushoz. Szeret jobbra-balra himbálózni és forogni, mindig aktív és nehéz számára a koncentrálás. Ahogy mondta nekem, egyszerűen túl sok energia van a testében. Ám ő nem autista, hanem egy nagyon okos, varázslatos és szeretetteli gyerek.
Nagyon irányító és manipulatív is. Ám amint fentebb kifejtettem, ezeket a viselkedési formákat a Kristály gyermekek azért alkalmazzák, hogy biztosítsák "valóságuk megteremtésének" a sikerét.
A legtöbben, akik találkoztak Angelával, nagyon édes, gyengéd, okos és szeretetteljes gyermeknek találták, ám emellett olyannak, akivel kimerítő együtt lenni. Állandó figyelmet és stimulációt követel. Úgy érzem, hogyha megérik, akkor "le fog csillapodni", és képes lesz felfedezni, hogy ki ő, képes lesz nagyobb mélységben felfedezni, mivel járul hozzá a bolygóhoz. És biztos vagyok abban, hogy szerető édesanyja meg fogja teremteni a biztonságot és a stabilitást, amire szüksége van.
MÁSODIK RÉSZ
A Kristály gyermek küldetése
A Kristály gyerekek elsődleges küldetése az, hogy elősegítsék az emberiség evolúcióját a felemelkedési folyamaton keresztül. Azért vannak itt, hogy felébresszenek minket, és megmutassák, hogyan élhetünk egy teljesen új és másfajta módon. Már azáltal, hogy jelentős számban érkeznek és a Kristály energiákat hordozzák, segítenek abban, hogy előmozdítsanak egy változást a planetáris energiákban.
Ám az is a küldetésük része, hogy megtanítsanak minket a multidimenzionális létezésre és a saját képességeink visszaszerzésére.
A Kristály gyermekek könnyedén mozognak a valóság különböző dimenziói és fázisai között. Nincsenek lekorlátozva semmilyen módon a harmadik dimenziós világra, bár van testük és a harmadik dimenziós valóságban működnek. Elsősorban a hatodik dimenzióra vannak hangolva, és ezt az energiát tartják a bolygó számára, ezt az energiát hozzák a Földre.
Ez egy LASSABB energia, mint amihez hozzá vagyunk szokva a valóságunkban. A Kristály gyermekek csak akkor válnak hiperaktívvá, ha nem tudják kezelni a magasabb energiák áramlását. Általánosságban véve minél magasabb frekvenciájú energiákkal rendelkezik valaki, annál lassabbá és békésebbé válik. Ez a kulcs a magasabb frekvenciájú energiák kezeléséhez. Megérteni, hogy nem kell siettetni a dolgokat, megpróbálva irányítani a valóságot külső cselekvések által a materiális világban. A multidimenzionális létező tisztában van azzal, hogy a valóságot a magasabb dimenziókból irányítjuk a SZÁNDÉK és a MANIFESZTÁCIÓ folyamatai által, ám mindig összhangban a Magasabb Akarattal.
A Kristály gyermekek így majdnem mindig rá fognak kényszeríteni minket arra, hogy lassítsunk, és kezdjük el az energiát úgy áramoltatni, ahogy ők teszik. Hogy megértsük, hogy rengeteg időnk van arra, hogy felfedezzünk, teremtsünk és tapasztaljunk, és hogy semmi mást nem kell tennünk, csak hagyni, hogy a magasabb energiák áramlása a tapasztalás új és más területeire vezessen minket. És hogy a szándék megfogalmazása elégséges ahhoz, hogy ezt az energiafolyamot olyan csatornák felé áramoltassuk, amik kielégülést és örömet hoznak számunkra.
A KÉPESSÉ TEVÉS szükséges része a multidimenzionális létezésnek. A Kristály gyermekek TUDJÁK, hogy sohasem kell áldozatnak lenniük, vagy beszállni olyan drámákba, ahol ők játsszák az áldozat szerepét. Tudják, hogyan hatalmazzák meg magukat a TÁRSTEREMTÉS és a MANIFESZTÁCIÓ folyamatai által. Ám elvárják, hogy a szüleik is tudják ezt. És ha a szülők nem szeretettel és tisztelettel vesznek részt a társteremtési folyamatban, akkor problémák fognak fellépni. Szerencsére a legtöbb Kristály gyermek olyan szülőket választott, elsősorban Indigókat, akik elég bölcsek ahhoz, hogy tisztában legyenek már ezekkel az elvekkel.
A létezés ezen módjának alapját pedig az EGYSÉG TUDATOSSÁG szolgáltatja. A Kristály létezők értik ezt az egységet. Ők ezt élik meg. Érzik más emberek energiáit minden alkalommal, amikor kimennek az ajtón. Környezetükből felfogják és felszedik az aggodalmat és a feszültséget, ami nem az övék. "Érzik" a környezetükben és az ételben lévő mérgező anyagokat. És biztosítani fogják, hogy egy tisztább és harmonikusabb világot teremtsük, ami kellemesebb mindannyiunk számára.
A Kristály gyermekek nevelése: a tudatos nevelési folyamat
A Kristály gyermekek megkövetelik, hogy a szokásos nevelési mintáktól eltérő módon neveljük őket.
Először is, törekszenek arra, hogy bevonjuk őket is az egész Megtestesülési/Terhességi folyamatba a fogamzástól kezdve, ha nem már korábban is. Gyakran kommunikálnak a leendő szüleikkel, bizonyos kéréseket fogalmazva meg feléjük. Tapasztalataim szerint ezek a kérések általában olyan dolgokkal kapcsolatosak, hogy az anya hagyja abba a dohányzást és a szülők egészségesebb életet éljenek, mert a gyermek nem tud egy olyan anyai testbe inkarnálódni, ami mérgekkel van teli a fizikai szinten. Arra is megkérhetik a szülőket, hogy végezzenek belső gyermek munkát, hogy eltávolítsák a mérgeket az érzelmi és a mentális szinteken, mielőtt egy magas rezgéssel rendelkező Kristály gyermek biztonságosnak érzi, hogy az adott szülőkön keresztül testet öltsön.
A Kristály gyermekek csak akkor jönnek, ha vágynak rájuk és szeretnék őket. Amikor terhes anyákkal dolgozom, mindig biztosítom az érkező lelket, hogy szeretettel üdvözöljük a gyermeket a fizikai birodalomban és biztosítjuk a szeretetről és a gondoskodásról, mind a születést megelőző folyamatokban, mind utána. Úgy vettem észre, hogy az a legjobb, ha havonta egyszer találkozom az anyával, hogy biztosítsuk, hogy minden rendben van és hogy üzenetet adjak át a szülőknek.
A Kristály gyermekek azt is megkövetelik, hogy MINDKÉT szülő vegyen részt a nevelési folyamatban. Közvetítettem több olyan üzenetet is, amiben a gyermek megkérte a szülőket, hogy mindketten legyenek ugyanolyan részesei a nevelési folyamatnak. Hogy mindkét szülő vegyen részt a gyermek gondozásában, és mindkét szülő vegyen részt a gyermekről való gondoskodásban. Ez megtöri azokat a régi, a szülőket bizonyos szerepekbe kényszerítő mintákat, ahol az apák a családfenntartók, ám érzelmileg nincsenek jelen, az anyák pedig gondozzák a gyermeket, ám anyagilag függő helyzetben vannak. A Kristály gyermekek nem akarják, hogy ezeket a mintákat kövessük. Inkább kiegyensúlyozott mintákra és kiegyensúlyozott nevelésre vágynak.
Azt is szeretnék, ha jobban részeseivé válnánk az életük ünnepélyes vagy rituális pontjainak. A születés előtti "üdvözlő" rituáléktól kezdve a "névadó ünnepségekig", ahol összejönnek a családtagok és a barátok, hogy üdvözöljék a nevet, amit a gyermek választott. Igen, a Kristály gyermekek mindig kiválasztják a nevüket, és közlik valamilyen formában a szüleikkel. Tehát a szülőknek inkább figyelniük kellene a nevekre, minthogy ők válasszák ki! Ahogy a Kristály gyermek idősebb lesz, valószínűleg további rituálékra és ünnepségekre vezet rá minket, a fizikai életben való előrehaladásának tiszteletére.
Ha további információra vagy kíváncsi a tudatos nevelés folyamatával kapcsolatban, ahogy mi ezt a folyamatot nevezzük, akkor látogass el weboldalunkra, a http://www.starchildascension.org/starchild/ honlapra, és keresd meg a "Jose and Ines's Diary" (Jose és Ines naplója) menüpontot. Jose és Ines egy fiatal pár, akik egy Kristály gyermeket nevelnek. A kapcsolatot már pár évvel a fogamzás előtt megteremtették, míg 2003-ban megszületett a fiuk, Gabriel. Jose vezeti a naplót, hogy megossza tapasztalatait ennek a különleges Kristály gyereknek a nevelésével kapcsolatban.
A Kristály gyerekek különböző típusai
A "Kristály gyermekek" néven ismert csoportnak több különböző neve is van. Ezek a nevek általában a Kristály gyermekek különböző típusaira utalnak.
A Kristály gyermekeket néha "Arany Gyermekeknek" is nevezik. Ez arra a tényre utal, hogy sokszor a spirituális evolúció Arany Sugarán testesülnek meg. Ez azt jelenti, hogy egy fejlett lélek minden tudásával és megértésével születnek, és képesek arra, hogy olyan létezőkké váljanak, akiket korábban "avatárnak" hívtunk. Olyan létezők, akik a tudatosság egy fejlett állapotát hordozzák a bolygó számára. És ha ilyen sok potenciális avatár érkezik, akkor biztosak lehetünk abban, hogy a bolygó gyors iramban fog felemelkedni magasabb szintekre.
Ám a Kristály létezők képesek egyszerre több sugarat is keresztüláramoltatni magukon, és sokan megtestesítik a Magenta Sugarat is. Ők a képzőművészek, költők, zenészek és az érzékelők Ők elsősorban azért jöttek, hogy az emberiséget újra összekapcsolják a kreatív képességeivel. Meg fognak minket tanítani arra, hogy újra táncoljunk, énekeljünk, zenét szerezzünk, és ünnepeljük a multidimenzionális emberi létezés tapasztalatát.
Találkoztam már olyan Kristály létezőkkel is, mind felnőttekkel, mind gyerekekkel, akik az indigó-lila és a zöldeskék sugarat testesítik meg. Úgy tűnik, ez a bolygó gyógyításával és a tudatosság magasabb angyali dimenzióival való összeköttetéssel van kapcsolatban. Ők a bolygó tanítói és gyógyítói.
Természetesen egy Kristály létező mind a négy sugarat is keresztüláramoltathatja magán egyidejűleg, és lehet egyszerre művész, tanító és gyógyító.
Ha egy Kristály létező tudatosságának járművét arra a pontra fejlesztette, hogy a Föld planetáris megtapasztalásával kapcsolatos ÖSSZES sugarat át tudja áramoltatni önmagán, akkor Szivárvány Kristály létezőnek nevezhetjük.
Születtek már olyan gyermekek, akik számára nyitva áll a lehetőség, hogy Szivárvány Kristály létezőkké váljanak. Ám én még nem tudok senkiről, aki már most ténylegesen megtestesítené az összes sugarat. Valószínűleg ez egyelőre még nem lehetséges, ám a teljes Krisztusi Tudatosság elérésével elérhetővé válik számunkra az evolúció következő lépéseként.
Ajándékaik számunkra: a jelen és a jövő
Ahogy neveljük a Kristály gyermekeinket és gondoskodunk róluk, fontos, hogy tudatában legyünk az ajándéknak, amit nekünk hoznak.
Ők a jövő. Megmutatják, mivé válunk. És a különleges ajándékuk számunkra az, hogy tudatják velünk, hogy MOST ilyenek lehetünk, ha azt választjuk, hogy hagyjuk, hogy az energiájuk a következő fokhoz vezessen minket az evolúciós létrán.
Azáltal, hogy jelentős számban érkeznek a bolygóra, kiváltják az Indigó-Kristály átalakulást vagy spirituális ébredést sok-sok emberben, akik már itt vannak a bolygón. És nincs korhatár. Lehetsz 10 éves vagy akár 100, bármikor élhetsz a Kristály Energia Hulláma kínálta lehetőségekkel. Egyre több felnőtt születik újjá Kristály Gyermek állapotába, és válik Kristály felnőtté.
Ez nehéz folyamat lehet, ám a Kristály gyermekek tartják számunkra az energiát és támogatnak bennünket az energetikai szinteken, ahogy ők arra kérnek minket, hogy támogassuk őket a fizikai síkon.
Ez a bölcsesség cseréje. Ők a jövő bölcsességét hozzák el, megmutatva, hogy kikké válunk. Viszonzásképp arra kérnek minket, hogy adjuk át nekik a múltunkból származó bölcsességet, amire szükségük van, hogy itt lehessenek a földi idő jelen pillanatában.
Ez egy partnerkapcsolat. Egy partnerkapcsolat, melyben a Jövő és a Múlt egyesülnek a Jelen Pillanatban. És ezen a kapcsolódási ponton történik meg a Felemelkedés és az Evolúció csodája. Egy Új Földet teremtünk és az Ember Angyaloknak egy új faját a Múlt és a Jövő ezen házasságában.
Ünnepeld hát a Kristály vagy Krisztusi gyermekedet, mint egy csodálatos - neked szóló - ajándék hordozóját!
<ADDRESS>Fordította: Skultéty Ágnes</ADDRESS>
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" bgColor=#ffffff border=0><TBODY><TR><TD><TABLE cellSpacing=0 cellPadding=1 width="100%" bgColor=#000000 border=0><TBODY><TR><TD><TABLE cellSpacing=0 cellPadding=3 width="100%" bgColor=#cfcfbb border=0><TBODY><TR><TD align=left>
A Kristály gyerekek ébredése - a Csoport üzenete
Ideje: Október 09, vasárnap, 14:50:09 Szerző: liberty
</TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR></TBODY></TABLE>
Hmmmmm... és hmmmmm... és :DDDD (Comment az előzőhöz ;) )
Na, de ha már van egy ilyen új, szép kristálygyerekes logó, meg egy kész fordításom a Csoporttól az adott témában, vmint hiányzó infóim arról, hogy a Lightworker témakörbe hogyan lehet cikket feltenni (még nem sikerült teljesen megismernem a rendszer összes titkát ;))) ), így ki is használom gyorsan a lehetőséget.
A cikkben a Kristály gyerekekről és saját kristályossá válási folyamatunkról (mint az emberiség és a Föld evolúciójának fejlődési iránya) olvashattok.
Zapverhónak pedig köszönet a sok-sok munkájáért az oldallal kapcsolatban!!! (Hát, az előzőért revans járt ;D )

A Kristály Gyerekek ébredése: kristályossá válni


Steve Rother és a Csoport, 2002. október
A Csoport volt az első, aki beazonosította és megnevezte a kristály vibráció gyermekeit egy 1997 májusi közvetítésében. Ebben a közvetítésben beszéltek a jellemzőikről, és azt mondták, hogy „ha biztonságossá teszitek számukra a bolygót, akkor jönni fognak". 1998 novemberében a Csoport további információkat közölt a Kristály Gyermekekről egy élő közvetítés során Sudbury-ben, Ontario-ban. Ez az információ helyet kapott később első könyvünk, az „Emlékezés (szójáték: Re-member: újra tag, egybeírva: emlékezés) – kézikönyv az emberi fejlődésről" című könyv „A Kristály vibráció gyermekei" fejezetében. A könyv 2000 októberében került kiadásra. Ebből az alkalomból a Csoport további részleteket adott át velük kapcsolatban, és azt mondták, hogy hamarosan megérkeznek. El kell, hogy mondjam, hogy amikor a Csoport először beszélt a Kristály Gyermekekről, akkor azt gondoltam, hogy az Indigó Gyermekekről beszélnek. Ám ők gyorsan kijavítottak, és azt mondták, hogy ezek a gyermekek más jellemzőkkel rendelkeznek, és külön csoportként azonosították őket. Azt is említették, hogy csak az elején fogjuk Kristály gyermekeknek nevezni őket. Amikor a gyermekek többsége ezeket a jellemzőket fogja magában hordozni, akkor egyszerűen csak „gyerekeknek" fogjuk őket nevezni.
Lee Carroll és Jan Tober a szerzői az Indigó Gyermekekről írt könyveknek. Csodálatos emberek és személyes jóbarátaim. Lee és én megvitattuk ezt a témát. Szerinte és Jan szerint a Kristály Gyermekek az Indigó Gyermekek egy változata, míg a Csoport állítása szerint határozottan mások. Az Indigó szó Nancy Tape-től származik, aki igen különleges módon látja az aurát. Ők ezt a szót használják a Földre érkező összes új gyermekre, beleértve a Csillaggyermekeket, Pszichikus gyermekeket, stb. Ez a látszólagos ellentmondás sokak számára zavart okozott – ahogy ezt tanúsítani tudjuk a hozzánk érkező emailek számával, amiket rendszeresen kapunk. Mindenestre az egyedüli lényeges dolog, amit észben kell tartanunk, hogy egyik elnevezés sem fontos. Ez nem a megnevezésről vagy az értelmezésről szól; a gyermekekről van szó, és arról, hogy hogyan tudjuk biztonságossá tenni a bolygót a fejlődő emberi faj számára. Így kérlek, értsd meg: ha szembenálló véleményeket vagy különböző definíciókat fogsz hallani pár éven belül, nem ez számít, nem ez a lényeg.
Sok szerző fog további információkatt közölni az új gyermekekről. Legyünk óvatosak, és ne hagyjuk, hogy a spirituális verseny csapdájába essünk. Ezenkívül ne feledkezzünk meg arról, hogy nagyon sok gyermek van jelenleg a Földön, akik se nem Indigó, se nem Kristály Gyermekek. Nagy igazságtalanságot követnénk el velük és önmagunkkal szemben, ha a kategóriák miatt kevesebb figyelmet szentelnénk nekik.
Reméljük, hogy az alábbi információ segít észrevenni azt, amiről a Csoport azt állítja, hogy az emberiség fejlődésében közvetlenül előttünk áll. Szeretettel adjuk át a következő üzenetet.
A Csoporttól


Üdvözletek Otthonról


Sokan éreztétek az energia legújabb változását. Mint egy lélegzet friss levegő; az energia nemrég be lett állítva. Talán megkönnyebbülést éreztek a levegőben, ahogy felkészültök arra, hogy továbbhaladjatok az utatokon. Ez az energetikai változás folytatódni fog, és a következő év elején fejeződik be. Ez egy evolúciós lépés a kristály energia integrálásában. Elgondolkodtatok már azon, hogy miért vonzódtok annyira a kristályokhoz? Nem véletlen, mivel a kristályok energiaszinten évszázadok óta kommunikálnak veletek. Sőt, az evolúciós fejlődésetek a saját biológiátokat is kristályos formává változtatja. Ezért szólítanak meg titeket annyira a kristályok. Valójában, azt mondjuk nektek, hogy minden, amit természetnek hívtok, és minden Földön található dolog egy változási folyamaton megy most keresztül, a kristályos formává alakulás folyamatán. Elkezditek majd felfedezni ezeket a változásokat, ahogy észreveszitek, hogy a Föld nagy része kristályos természetű. Jelenleg szén-alapú létezők vagytok. Ám azt mondjuk nektek, hogy a szénatom csak egy kis távolságra található a szilícium atomtól, ami a kristály elem. Még a periódusos rendszeretek is csak csekély különbséget mutat a két elem között. A Föld nyomásának hatása a szénatomra okozza azt, hogy ez az anyag az általatok gyémántnak nevezett kristállyá alakul. A mi perspektívánkból titeket figyelve azt látjuk, hogy ti, és minden, ami körülvesz titeket, a leggyönyörűbb gyémánttá változik. Megtisztelve érezzük magunkat, hogy csak egy kis részei is lehetünk ennek a folyamatnak.
Az információ története


Hamarosan elkezditek észrevenni a Kristály vibráció gyermekeinek jellemzőit, ahogy a felderítők, akik magukban hordozzák némelyikét ezeknek a fejlett tulajdonságoknak, felfedik magukat. Az OverLight* folyamat lehetővé teszi számotokra, akik már itt tartotok, hogy vibrációs testeteket a Kristály Gyermekek magasabb sajátosságaira emeljétek. A folyamat elnyúlik a következő 50 vagy több évre, és segíteni fog abban, hogy a kristályos forma még több jellemzőjét hordozzátok a biológiátokban. A fény nagyon különleges módon lép interakcióba a kristállyal. Ennek eredményeképp, szeretitek nézni, ahogy a fény táncol a gyémántlap csiszolt felületén. Hasonló interakció zajlik a fény és saját kristályos formátok között, ami segíteni fog elhozni az emberiség magasabb jellemzőit a Földre. A legnagyobb várakozással figyeljük ezt a fejlődést.
Néhány évvel ezelőtt adtunk már át információt a Kristály vibráció gyermekeinek érkezésével kapcsolatban. Abban az időszakban az emberiség még csak elkezdett elmozdulni a magasabb jellemzők felé. Az üzenetben beszéltünk a Kristály Gyermekek visszatéréséről, akik egy új vibrációt hordoznak, ami úgy tűnhet, mintha mágikus képességeik lennének összehasonlítva a napjaitokban jellemző emberi tulajdonságokkal. Akkor azt mondtuk, hogy ezek a gyermekek az emberi evolúció következő lépcsőfokát képviselik, akik egy fontos kapcsot testesítenek meg a biológiai fizikai buborékja, melyben jelenleg tartózkodtok, és az ún. „fénytest" között, melyhez végül vissza fogtok térni. A Kristály Gyermekek két fontos sajátossággal bírnak. Az első, hogy rendkívül erőteljesek, olyan képességekkel, melyet gyakran mágikusnak tekintenétek. A második, hogy rendkívül sebezhetőek, mivel nagyon érzékenyek az alacsonyabb vibrációs energiákra.
Azok aggodalmára, akiket érdekelnek a részletek, a tulajdonságaikat nem igazán konkrétan fogalmaztuk meg. Ez a homályos fogalmazás szándékos volt részünkről, mert előre láttuk, hogy probléma merülhet fel, ha átadjuk ezt az információt. Az alacsonyabb vibrációs emberi jellemzők egyike, amivel gyakran küzdötök, a spirituális versengés. Mivel a spirituális versengés egy alacsonyabb vibrációs elgondolás, ami a polaritás illúzióján alapszik, ez kihívást jelenthet a Kristály vibráció gyermekeinek, mikor megérkeznek. Ezért csak magokat ültettünk el kezdetben. Ám most a fejlődésetekkel kapcsolatos információ szüksége hangsúlyosabb bármilyen lehetséges kihívásnál. Az elmúlt hónapokban egy új energiaváltozást hoztunk az egész emberiség számára, és a Kristály Gyermekek tulajdonságaival kapcsolatban szükség van további leírásra.
KRISTÁLYOS JELLEMZŐK


Pszichokinetikus képességek


A Kristály vibráció gyermekei képesek a multidimenzionális kommunikációra. Nemcsak azt tudják, mi van a gondolataitokban, ám ami még ennél is fontosabb, tudják, hogy mi van a szívetekben. Ha nagyobb számban lesznek itt a Földön, akkor egy azonnali kommunikációt figyelhettek majd meg közöttük. Az, hogy értik az energia működését és a módot, ahogy önmagukban megtörik a fényt, pszichokinetikus képességekkel ruházza fel őket. Képesek lesznek tárgyakat mozgatni a gondolataikkal. Még ennél is fontosabb, hogy képesek lesznek újrarendezni az anyagot a gondolataikkal azonnal, vagy csak egy csekély késéssel. Mi ezt nagyon viccesnek találjuk, mert nem is volt még olyan régen, hogy történeteket találtatok ki önmagatok szórakoztatására, melyben nagy elmebeli hatalommal rendelkező űrlények veszik át a világotok irányítását. Most felfedezitek, hogy ez igaz, ám ezek a létezők valójában a gyermekeitek.
Lehetséges kihívások


Ahogy már említettük, a Kristály vibráció gyermekei egy olyan kristályos szerkezettel rendelkeznek, ami lehetővé teszi számukra, hogy több fényt hordozzanak fizikai lényükben. Ez a kristályos struktúra okozza azt, hogy visszatükrözik azokat a dolgokat, melyekre nincs rezgésszám tartományuk. Sőt, amilyen erőteljes létezők, nemcsak visszatükrözik ezeket a dolgokat, hanem ebben a folyamatban fel is erősítik őket. 150 éven belül ezek a jellemzők hétköznapivá válnak, ám azoknak, akik először hordozzák ezeket fizikai formában, tekintélyes kihívásokkal kell szembenézniük.
Autizmus vagy Kristály jellemzők?


Hadd magyarázzunk el néhányat az azonnali kihívások közül, melyekkel ezek a magasabb rezgésű létezők szembetalálhatják magukat. Azáltal, hogy kristály formájú alappal rendelkeznek, általatok lazának tekintett éteri testük van. Ezt először hiperérzékenységként észlelitek majd. Ez a második jellemző, melyet említettünk, a rendkívüli sebezhetőség. Ha megtanulnak bánni vele, ez az érzékenység teszi majd lehetővé számukra, hogy interdimenzionálisan utazhassanak. Végül ez fog elvezetni az interdimenzionális utazáshoz, és ahhoz, amit most jelenleg időutazásnak képzeltek el. Jelenleg azonban azok, akik akár csak kis mértékű kristály energiával érkeznek is, akaratlanul is átlökődhetnek másik dimenziókba. Erre példa az általatok autizmusnak nevezett dolog. Ők valójában Kristály Gyermekek, akik átlökődtek másik dimenziókba, és képtelenek visszatérni. Ezek a gyengéd létezők rendkívül érzékenyek a környezetükre és a külső ingerekre, melyek nincsenek összhangban az általuk hordozott magasabb vibrációkkal. Ettől úgy tűnhet, mintha gyengék lennének, pedig valójában fejlett, hatalmas emberi lények. Arra kérünk titeket, hogy kezdjetek el megvizsgálni és megkérdőjelezni minden külső ingert, beleértve azokat, melyeket korábban arra használtatok, hogy segítse a gyógyulásukat.
Vibrációs hiperérzékenység


Észre fogjátok venni, hogy a Kristály vibráció gyermekei mindenféle vibrációs bemeneti ingerre érzékenyek. A vibráció minden formája, a hangok, színek, a környező elektromágneses mezők és a környezeti szennyezőanyagok mind felkavaró, zavaró hatással lehetnek rájuk. A rezgések iránti érzékenységük számos szinten jelentkezhet, beleértve a mágneses, elektromágneses, környezeti, íz, hang, szín energiákat, és sok egyéb formáját a vibrációs energiáknak. Ezek a gyermekek hiperérzékenyek a környezetükre, és részben védtelenek a szennyező anyagokkal szemben. Már most is megfigyelhetitek, hogy bizonyos színkombinációk furcsa hatást válthatnak ki a Kristály Gyermekekből. Még amit ún. „geng/banda színeknek" hívnátok, az is egy öntudatlan kísérlet arra, hogy szabályozzák ezt a bemeneti ingert, a vibráció alacsonyabb szintjein tartva azt. A vibrációnak ezekre az alacsonyabb szintjeire igen érzékenyek a Kristály Gyermekek.
A vibrációs energia egyik formája, mellyel a Kristály Gyermekeknek nehézségei vannak, az elektromosság. Az elektromosság egy olyan energiaforma, mely a természetben is megtalálható, ám az, ahogyan alkalmazzátok, és részben az, hogy váltakozó áramot használtok, azt okozza, hogy a Kristály Gyermekeknek némi időre van szükségük ahhoz, hogy ezekhez alkalmazkodjanak. Ez elég humoros, mivel az elektromosságnak ezt a formáját egy olyan valaki dolgozta ki, aki maga is jelentős mennyiségű Kristály energiával rendelkezett (Nicolai Tesla). A Kristály Gyermekeknek meg kell tanulniuk alkalmazkodni a vibrációs energia ezen formájához. Addig is, ha kapcsolatba kerülnek vmiféle elektromos eszközzel, mikor épp nincsenek egyensúlyban, mérgesek vagy zavarodottak, akkor nagyon valószínű, hogy nemcsak hogy visszatükrözik az energiát, hanem fel is erősítik. Ez szó szerint megolvaszthatja a legtöbb ma használatban levő elektromos eszközt. Gyakorlattal a Kristály Gyermekek alkalmazkodni fognak az energiának ehhez az ember alkotta hullámformájához. Addig is az otthoni élet célszerűbb lehet számukra.
Kristályos összeköttetés a Földdel


A Föld, élő és érző létezőként, szintén keresztülmegy a kristályos formába való átalakulás folyamatán. Nemrég felfedeztétek a víz kristályos természetét. Amit most megosztunk veletek, az az, hogy ez nem pusztán egy új keletű felfedezés; inkább egy új evolúciós lépés. A bolygó mágneses rácsának a beállítása majdnem készen van. Kryon munkája a Föld mágneses rácsainak előkészítésével pár hónapon belül befejeződik. Ez egyszerűbbé teszi, hogy a Föld egy magasabb frekvencián rezonáljon, és segíteni fog az embereknek, hogy megtartsák valódi hatalmukat fizikai formában. Ezen felül lehetővé fogja tenni a Kristály Gyermekeknek, hogy elfoglalják a helyüket. Ez a kozmikus esemény önmagában be fogja állítani az energiát, és megnyitja az utat a Kristály vibráció gyermekei előtt, hogy megtegyétek a következő lépést az emberiség fejlődésében.
Érzelmi átélés


A legjelentősebb terület, ahol a Kristály gyermekeknek alkalmazkodásra van szüksége, a hiperérzékenységük az emberi érzelmekre. Hasonlóan ahhoz, ahogy az Indigó gyermekeknek nem volt rezgéstartományuk a bűntudatra, észre fogjátok venni, hogy a Kristály vibráció gyermekeinek nincs rezgéstartományuk a félelem érzésére. A félelem fontos érzés volt az emberek számára a fejlődés korai időszakában. Az egóval együtt segítette a túlélést. A félelem jól szolgált benneteket, ám hasznossága immár véget ér. A félelem érzése erőteljesen jelen van az emberek szívében. Ez az oka annak, hogy történelmetek jelenlegi időszakában ilyen sok félelemmel szembesültök kollektívan. Még az általatok terrorizmusnak tekintett dolog is egy lehetőség számotokra, hogy közösségként túllépjetek a félelmen.
„Allergiásak" a félelemre


A Kristály vibrációval rendelkezők könnyedén megérzik a körülöttük lévők szívében lakozó félelmet. A kihívás abban áll, mikor megérzik ezt a félelmet, és tudattalanul visszatükrözik őket felerősített érzésekként. Ez különös reakciókat válthat ki az alacsonyabb vibrációjú emberekből. Amikor visszatükrözik ezeket a félelmeket, akkor olyan reakciókat válthatnak ki, melyek károsak az egész emberiségre nézve, mivel ez egyszerűen a legrosszabbat hozza ki az emberekből. Ezért a Kristály gyermekek gyakran a rejtőzködésben, képességeik elrejtésében fognak menedéket találni. Tartózkodó viselkedést fognak felölteni, és nem fogják nyilvánosan megmutatni a képességeiket. Első látásra emiatt úgy tűnhetnek, mintha alázatosak és szelídek lennének. Ne értelmezzétek ezt félre, ez nem azt jelenti, hogy nem hatalmasok és erőteljesek. A Kristály Gyermekek szülei megpróbálják majd elrejteni és mindenáron biztonságban tartani őket. Ez meg fog változni, ahogy az emberiség elengedi a félelem iránti szükségét. Ez volt az eredeti üzenet, melyet pár évvel ezelőtt adtunk át nektek, mikor először beszéltünk ezekről a gyermekekről. Azt mondtuk: „Ha biztonságossá teszitek a bolygót a számukra, akkor jönni fognak." Meghallgattátok az üzenetünket… és most itt vannak.
Kristály testbe lépések, Kristály Felnőttek és Ti


A Kristály vibráció felébresztése saját biológiai buborékotokban mindegyikőtökben változásokat eredményez, amire figyelmet kell fordítsatok. Bár az első Kristály Gyermekek még nem lépnek be a világotokba egypár évig, azonban sokan vannak már a Földön, akik a Kristály jellemzők különböző fokozatait hordozzák magukban. Ők azok a legbátrabb lelkek, akik beleegyeztek abba, hogy elsőként érkezzenek és teszteljék a körülményeket. A velük való munka, hogy ráébredjetek a legnagyobb lehetőségeitekre, egy olyan dolog, amihez sokan közületek rögtön vonzódást éreztek. Ám még sok a teendő.
A következő pár évben Kristály testbe lépések is előfordulnak majd, lesznek olyanok, akik csendben felnőttként fognak inkarnálódni, magukban hordozva a Kristály vibrációt. Ahogy a Kristály Gyermekekről beszélünk, sokan közületek felismerik magukat Kristály Felnőttként, akik mindvégig magukban hordozták ezeket a jellemzőket. Azok, akik ezt választják, most előlépnek a rejtőzködésből, és megosztják történetüket a világgal. A nemrégiben bekövetkezett energiaváltozásoknak köszönhetően sokan elkezdtétek kifejleszteni ezeknek a sajátosságoknak némelyikét, melyekhez nem vagytok hozzászokva. A mi szemszögünkből nézve ez a Kristály Gyermek felébredése mindannyiótokban. Ahogy ezek a felnőttek és gyermekek egyre inkább belépnek saját hatalmukba, és elkezdik használni az erejüket, ez a folyamat az emberiség egészében fel fogja ébreszteni ezeket a tulajdonságokat. Kristályossá váltok.
A Földön jelenleg történő energiaváltozás felkészít benneteket arra, hogy még jobban kapcsolatba kerüljetek a kristályos vibrációval. A közvetlenül előttetek álló napokban sokan felfedezitek a tisztulásnak egy olyan formáját, melyre nem számítottatok. További polarizáció lesz majd megfigyelhető, ami úgy tűnik, mintha egység helyett inkább az elkülönüléshez vezetne. Ne féljetek ezektől, csak menjetek tovább annak tudatában, hogy az utatokon vagytok. Észre fogjátok venni, hogy a biológiátok gyorsan változik ezalatt az idő alatt, ami azt jelenti, hogy változásokat fogtok tapasztalni az étkezési szokásaitokban, alvási mintáitokban és az ízlésetekben. Belső összeköttetésetek erősebbé válik, bár legtöbbeteknek meg kell tanulnia bíznia ebben az intuitív összeköttetésben. A kapcsolatok véget érhetnek, és újak alakulhatnak ki. Néhányan összeroppannak a megterhelések alatt, néhányan pedig a kommunikáció és a szeretet új szintjeit fedezik fel. Akikben el van fojtva a harag, azoknál lehet, hogy nem a legalkalmasabb időben fog ez felszínre törni. A következő hónapokban kérünk, biztosítsatok magatoknak és a körülöttetek élőknek elég mozgási teret a növekedéshez. Lesznek időszakok, mikor minden a feje tetejére fog állni, és lesznek olyan időszakok is, mikor azt érzitek, hogy minden rendben van a világgal. Mikor kiegyensúlyozottak vagytok, kérünk, öltsétek magatokra az Ember Angyal szerepét, és nyúljatok ki mások felé, biztos kezet kínálva nekik. Amikor úgy érzitek, hogy nem vagytok a középpontotokban, legyen bátorságotok kinyúlni, és elfogadni a felétek nyújtott kezet. Kristályossá váltok, és amikor kézen fogjátok egymást, a folyamat varázslatossá válik.
Ahogy figyeljük a fejlődéseteket, leírhatatlan izgalom bontakozik ki a fátyol felénk eső oldalán. Megteremtitek az Otthont a fátyol felétek eső oldalán. Nincsenek szavaink az irántatok érzett szeretetünkre. Nem értitek valódi nagyszerűségét annak, akik valójában vagytok. Mi csak arra kérünk titeket, hogy érezzétek ezt önmagatokban, és tartsátok meg ezt az igazságot. Ez fog titeket újra Haza vezetni. Az irántatok való legnagyobb szeretettel azt kérjük, hogy bánjatok egymással tisztelettel, tápláljátok egymást, és játsszatok jót együtt.
ESPAVO
A Csoport
Különleges kérés
Copyright 2002. Steve Rother.

Ez az információ egészben vagy részben, ingyenesen terjeszthető, azzal a feltétellel, hogy semmilyen díjat nem számítanak fel a terjesztéskor és ezt a figyelmeztetést csatolják az üzenethez. Mikor ennek az anyagnak csak egy része kerül felhasználásra, kérjük tüntessék fel, hogy ez egy rövidített változat és az olvasó megtalálja az eredeti és teljes változatot a www.Lightworker.com/beacons/ címen. Támogatjuk a nyilvánosságra hozatalt, az újranyomtatáshoz engedély nem szükséges, de kérjük értesítsen róla bennünket a következő címen: Email Lightworker A Csoportról további információ a http://www.Lightworker.com címen található vagy a Fénymunkáson keresztül a következő telefonszámon: (858) 748 5837. Köszönet a fény terjesztéséért! *OverLight A Csoporttól: „Az alacsonyabb vibrációkban, ahonnan most magasabb szintekre fejlődtök, mi, angyalok, közvetlen angyali beavatkozáson keresztül léptünk kapcsolatba veletek. Most, ahogy megemelitek a kollektív rezgéseteket, valóban közelebb kerültök az Otthonhoz. Ennek köszönhetően a fényen keresztül kezdünk kapcsolatba lépni veletek. Az angyali beavatkozás helyett most angyali fényt sugárzunk a vállatok felett, megvilágítva az utatokat. Ez egy olyan eszköz, melyet meg fogtok tanulni egymás között is használni. Az angyali birodalmakban ez a dolog „OverLight" néven ismert."
</TD></TR></TBODY></TABLE>
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0><TBODY><TR vAlign=center><TD>Értünk jöttek a csillaggyermekek I.

</TD></TR></TBODY></TABLE>
Cikk küldéseNyomtatás <!--Nagyobb betűméret--> 2005.11.29
<DIV id=cikk_kontener><!-- úsztatás: <div class="cikk_kep_jobbra"> vagy , az adott szöveg elé kell betenni a html-ben a
tagek után mindig kell egy
az úsztatott elemek után soha -->Indigógyermekek, kristálygyermekek, szivárványgyermekek. Tudjuk, hogy különlegesek, de azzal talán nem vagyunk tisztában, hogy milyenek is valójában. Miben különböznek az átlagemberektől és egymástól? Honnan és mi célból érkeztek közénk?


<!-- BILLBOARD --><!billboard!><!-- BILLBOARD --><!-- szoveg -->Veres Krisztával, a Fényudvar Spirituális és Természetgyógyász Központ munkatársával beszélgettünk a csillaggyermekekről.
- Kik az indigó-, a kristály- és a csillaggyermekek?
- Mind az indigók, mind a kristálygyermekek csillaggyermekek. Az első indigók a 60-as évek végén, a 70-es évek elején kezdtek leszületni ide a Földre. Őket korai indigóknak nevezzük. Talán még nem teljesen indigók, de erőteljes indigó-tulajdonságokat hordoznak. A 80-as években kezdtek az indigógyermekek nagyobb számban megszületni. Ők úttörők, akiknek az volt a feladatuk, hogy „átverekedjék” az emberek tudatosságában szükségessé váló változásokat. Hiperaktívnak, viselkedési zavarosoknak titulálják őket. Ez a viselkedés azonban csak reakció arra, hogy nem értik meg őket. Problémaként tekintünk rájuk, holott valójában mi magunk, a világunk, a megszokott viselkedési formáink problémásak. Mi a kialakult társadalmi keretek közé próbálunk beilleszkedni, az indigók pedig valami mást próbálnak nekünk megmutatni. Jó példa erre, hogy ők nem tudják elviselni a hazugságot, mi viszont sokszor nem azt mondjuk vagy tesszük, amit valójában gondolunk.
<!--jobbra/balra usztatott, kepgaleria ajanlos -->
34300_indigok4.jpg


Az indigóknak az volt a feladatuk, hogy keresztülverekedjék magunkat a „bozóton”. A kristálygyermekek finomabbak. Ők azért jönnek, hogy a szeretetet tanítsák nekünk. Az indigók is tanítanak a szeretetre, csak erőteljesebb eszközökkel. Ezt a feminizmus korai szakaszához lehetne hasonlítani. Akkor kellett kiverekedni azokat az eredményeket, amelyekre később már finomabb eszközökkel lehetett építkezni. Sokak szerint Jézus volt az első kristálytudatossággal rendelkező ember, aki a szeretet vallását hozta el. Más kérdés, hogy aztán az egyházak milyen irányba terelték ezt.
A kristálygyermekek későn kezdenek el beszélni. Korai életszakaszukban, a szűk családi körben elsősorban intuícióval, telepatikus úton kommunikálnak. Akkor kezdenek el inkább beszélni, amikor már több emberrel érintkeznek.

- Milyenek azok a korai időszakban született indigójellegű emberek, akik ma már felnőttek?
- Nehezen kezelhetők, nem tudják elfogadni a dolgokat ésszerű indokok nélkül. Kicsit különc emberek, akik kilógnak a többiek közül. Jellemző a meglehetősen fejlett igazságérzet is. Persze az igazsághoz való viszony időközben változik, a tudatosság fejlődésével párhuzamosan. Hiszen abszolút igazság nem létezik, mindenki a saját igazságát éli és ezt tisztelni kell.
Egy kiváló asztrológus mondta, hogy amikor a sötétben meggyújtanak egy gyertyát, hirtelen fény gyullad, és ez radikális. Az említett változásoknak is radikálisaknak kell lenniük ahhoz, hogy az emberek észbe kapjanak, és felfigyeljenek, hogy ami történik, amellett nem lehet csak úgy elmenni.
- Az indigógyermekek célja, hogy az emberek tudatát átformálják, és változást idézzenek elő a világ menetében. Konkrétan milyen változások szükségességéről van szó?
<!--jobbra/balra usztatott, kepgaleria ajanlos -->
34301_indigok5.jpg


- Alapvetően arról van szó, hogy hogyan viszonyulunk saját magunkhoz, a körülöttünk élő emberekhez, a Földhöz. Fokozatosan elszakadtunk a természettől, tönkretettük a környezetünket, és ugyanezt műveltük a kapcsolatainkkal is. Szinte nem volt olyan hosszabb időszak a történelemben, ami háború és erőszak nélküli lett volna. Akkor sem jobb a helyzet, ha a szűkebb környezetünkben nézünk szét, hogy hogyan intézzük el a konfliktusainkat, milyen sebeket okozunk másoknak és önmagunknak is.
Azt gondoljuk, hogy a fizikai testünkön kívül nincs semmi. Ezért van az, hogy a betegségeket antibiotikumokkal kezeljük, holott a megbetegedések mélyebb üzeneteket hordoznak. Arra hívják fel a figyelmet, hogy valami nincs a helyén az életünkben, a lelkünkben.
Nem vitás, hogy változtatni kell a túlélés érdekében. A körülöttünk tapasztalható jelekből egyértelmű, hogy sokáig nem mehet így tovább. Én a cunamit, a nyári esőzéseket és árvizeket úgy éltem meg, hogy elindult egy tisztulási folyamat. A Föld elkezdte lemosni magáról a sok szennyet.

- Ha azt a 20-30 évet vizsgáljuk, amióta az indigógyermekek megjelentek a Földön, nem úgy tűnik, hogy javulna a helyzet…
- Ez lassú folyamat. Ötezer évet nem lehet hirtelen átírni. Az is probléma, hogy általában másoktól várjuk a javulást, holott a változtatást először magunkon kell kezdeni. Ha erre sok ember lesz hajlandó, akkor válnak érzékelhetővé a világméretű változások. Bár szerintem már most is tapasztalhatók biztató jelek. Például az iraki háború kapcsán több ország mondott nemet, így a konfliktus nem szélesedett ki.
- Az indigó- és kristálygyermekek saját személyiségükkel mutatnak példát, hogy lám, így is lehet…
- Igen. A velük kapcsolatba kerülő embereket ráébresztik, hogy a régi viselkedési és kommunikációs formák nem működnek, találni kell helyettük valami újat. Az iskolarendszer azonban sajnos nem tud mit kezdeni ezekkel a gyerekekkel, akik nem képesek beilleszkedni a kialakult és megszokott sémába. Az ő mottójuk, hogy „az vagyok, aki vagyok”. Valójában mindenkinek ezt kellene megtanulni: hogy értékesek vagyunk önmagunk miatt, és nem a külső elvárásoknak kell megfelelni. Befelé, a szívünkbe kell figyelni, mert ott vannak az igazi válaszok.
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0><TBODY><TR vAlign=center><TD>Ikrek: kötődés egy életen át


</TD></TR></TBODY></TABLE>
Cikk küldése Nyomtatás <!--Nagyobb betűméret-->2006.08.02
<DIV id=cikk_kontener><!-- úsztatás: vagy , az adott szöveg elé kell betenni a html-ben a
tagek után mindig kell egy

az úsztatott elemek után soha -->Évről-évre gyarapodik az ikerszülések száma. Egyesek szerint az ok a meddőségi hormonkezelésekben keresendő, míg mások a széles körben elterjedt magzatvédő vitaminoknak tulajdonítanak nagy jelentőséget.
<!-- BILLBOARD --><!billboard!><!-- BILLBOARD --><!-- szoveg -->Egyre több kísérlet mutat arra is, hogy a sok tejterméket fogyasztó nők háromszor olyan sűrűn, a vegetáriánus anyukák viszont ötször ritkábban hoznak a világra ikreket. Átlagosan minden 90. szülésre esik egy ikerpár világra jötte.
De vajon milyen az élete az egyre gyarapodó ikerpároknak? Miért kezdenek el később beszélni, mint más gyerekek? Miért érzik egymás örömét és fájdalmát? Mi az a láthatatlan szál, amely kontinensektől és kultúráktól függetlenül is összetartja őket?

<!--jobbra/balra usztatott, kepgaleria ajanlos -->
52732_rrr.jpg




Különös kommunikáció

Számos feljegyzés és vizsgálat bizonyítja, hogy az ikrek már magzatkorukban kapcsolatba lépnek egymással. Az anyaméhben szívesen játszanak, mozgolódnak vagy "beszélgetnek" egymással. Szavak nélkül is megértik egymás gondolatait, érzelmeit és félelmeit. Kötődésük a megszületésüket követően tovább erősödik, s ez időnként a "hétköznapi" beszédkészség "rovására" mehet. A babák ugyanis nincsenek rákényszerítve a beszédre, hiszen e nélkül is remekül megértik egymást. Nem szabad siettetni vagy korlátozni őket - idővel úgyis felzárkóznak majd. Az ikerkutatók azt tanácsolják a szülőknek, hogy a gyerekeket lehetőség szerint külön iskolába járassák, egyéniségüknek megfelelően öltöztessék, és a későbbiekben is mindenképp különféle pályák felé irányítsák.
Az ikreket - függetlenül attól, hogy együtt vagy külön élnek-, egyfajta titokzatos érzelmi kötelék köti össze. Hasonlóan gondolkodnak, mozognak és gesztikulálnak. Nem ritka, hogy az ikrek, akiket még egészen kis korukban elválasztottak egymástól, és akik más kultúrában, más országban élték le az életüket, azonos hajviseletet vagy ruhákat hordanak, ugyanazt a zenét hallgatják, azonos könyveket olvasnak, sőt kedvenc filmjeik és politikai nézeteik is megegyeznek.

Az ikerfalu
A világon a legmagasabb ikerszülések arányát egy indiai falucskában tartják számon. Mohammad Pur Umri-ban ugyanis minden tizedik szülés ikerszülés, s a babák többsége egypetéjű!
A kutatók az őslakosság DNS-ét vizsgálják, a helybéliek azonban Isten ajándékának tartják az ikreket. Vajon kinek van igaza?



Bármerre sodor az élet

dr. Tomas Bouchard, a Minnessotai Egyetem professzora hosszú évtizedek óta foglalkozik ikerkutatással. Az ő nevéhez fűződik a világ egyik leghíresebb ikerpárjának története. Bridget Harrison és Dorothy Lowe egypetéjű ikrekként születtek egy angliai kisvárosban 1945-ben, de néhány hónapos korukban elválasztották őket egymástól. A két nő legközelebb 34 éves korában találkozott egymással, és annak ellenére, hogy az időközben eltelt évtizedeket egymástól teljesen külön töltötték, Bouchard professzor a következőket állapította meg róluk. Mindkét nő
- ugyanazt az írót kedvelte
- ugyanazt a keresztnevet választotta fiának (Andrew Richard illetve Richard Andrew)
- ugyanabban az évben (1960) vezetett naplót, és ugyanakkor hagyta abba az írást (ráadásul a naplóként használt füzet típusa és színe is megegyezett)
- kedvenc illata megegyezett
- két karkötőt és hét gyűrűt viselt
A professzor kutatásai eredményeként arra a magyarázatra jutott, miszerint az egypetéjű ikrek között egész életük során megszakíthatatlan pszichikai kapcsolat működik.

<!--jobbra/balra usztatott, kepgaleria ajanlos -->
52731_r.jpg




Ikrek - Keletről

Hasonlóan alakult Tom Patterson és Steve Tazumi esete is, akik szintén egypetéjű ikrekként jöttek a világra Japánban. A babákat születésük után nem sokkal elválasztották, így a két férfi csak felnőtt fejjel, 40 évesen találkozhatott egymással. Annak ellenére, hogy mindketten az Egyesült Államok különböző államaiban, más-más családoknál, egymástól teljesen külön töltötték el addigi életüket, a következő megállapításokat tették az első találkozásuk alkalmával:
- mindketten ugyanúgy mozogtak, beszéltek és gesztikuláltak
- testüknek ugyanazon részein szenvedtek sérüléseket ugyanabban az esztendőben
- mindketten egy-egy fitneszklub tulajdonosai voltak
- azonos foglalkozást űztek
- amerikai nőt vettek feleségül
- első gyermeküknek japán, a másodiknak pedig amerikai nevet adtak

Közös születés, közös halál

Az Eller-ikrek esete sokak szemében bizonyította azt a feltételezést, hogy az ikrek pszichikai kötelékei olyan erősek is lehetnek, hogy akár a halálba is kövessék egymást. Az Észak-karolinai nővérek skizofréniában szenvedtek, így kórházi kezelésük alatt szétválasztották, és külön szobákban helyezték el őket. Mindenki tudta, érezte, hogy a két beteg nő között valamiféle láthatatlan erők munkálkodtak, mégis tehetetlenek voltak ellene. Amikor a testvérpár egyik tagja ismeretlen okból meghalt, tőle távol fekvő testvére percekkel később követte a halálba. A nővérek ugyanabban az órában, ugyanabban a magzati pózban távoztak a világból.

40 felett gyakoribb az ikerszülés

Ma már nem számít idősnek egy 40 éves kismama, kiváltképp, ha sokadik terhességét hordja ki. Statisztikai adatok szerint a 40 év feletti anyukáknál gyakoribb az ikerszülés, mint a fiatalabb nőknél. Ennek okát az orvosok az agyalapi mirigy működésében látják, amely a petesejt képződésének és érésének szabályozásáért felel.
A terhességek számával szintén várható az ikerterhességek kialakulásának a valószínűsége.
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
ut.gif

Egy indigó esszéje:
http://www.emberangyalok.extra.hu/readarticle.php?article_id=87

<CENTER>Ébredés</CENTER>

Egy felvillanó fényszikra, amelyet egyetlen töredékpillanat tart életben,
és jövőt fest neki az emlékezet. Üstökösként fölfénylő felismerése annak,
hogy megtaláltam önmagam.
Gondolataim mozaikjait illesztgetem tudatom világra tekintő ablakának fényeinél.
Pupilláimat galaktikusra tágítja az észlelés, mely önnön káoszom rémületére ébreszt.
A világ egy színdarab, s benne az élet egy bekezdés csupán. Minden szó kevés elmondani azt, ami túl van a díszletbe rendezett formákon, és túl az ember lélekbe öltözött dimenzióin. Ülök a színpad szélén, és egy szép dalt énekelek. Az élet minden szépségét beleírtam: A szeretetet, a szerelmet, a barátságot, az anyaságot, és a békét. Mindenki velem énekel. Lelépek a színpadról, elvegyülve az emberek sokaságában, és hozzájuk beszélek. Nem betanult szöveget mondok, s a mozdulataim sem koreografált lépések rajzolata, hanem önnön lényem spontán megnyilvánulásai. És mesélek, mesélek, s csak mesélek. Ők pedig hallgatnak. Szemükben az együttérzés, a boldogság, az élet egyszerű igazságaira való rácsodálkozás örömteli könnyei. Arcukon áhítatos mosoly. És már ők is benne vannak. Mind együtt játszunk. S már nem is szerep, hanem maga az élet…

Egy váratlan pillanatban elsötétül a színpad, és hirtelen süket csönd borul a teremre. Fekszem a földön. Emberek állnak körbe, de talán nem is emberek…
Békések. Mosolyognak, s szemükből árad a szeretet, és a bölcsesség. Nem tudom hol, de itthon vagyok.

A világ egy színdarab, s benne az életem egy bekezdés csupán. Gyakran csak keresem a szavakat, amelyekkel leírhatnám az érzést, és a gondolatot, amely elmén ragad, és nem enged. Az élet nagy talányai kérdőjeleket írnak fejembe. De az élet-élmény maga, túlmutat a megélt pillanatok elmosodó határain. És nincs szó, sem eszköz, amellyel megragadhatnánk. Ám enélkül is megmarad a tudás, amit nyertünk. A felismerések döbbenete pedig emlékké sűrűsödik, amelyet megőriz az idő.


tengerben.jpg
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Black_Cat_by_jeshiii.jpg

Egy indigó lány blogja:

http://ayime.blogol.hu/
<TABLE width="60%" align=center border=0><TBODY><TR><TD>2008-11-25 20:10 kedd</TD></TR><TR><TD>:) H - P
"Csak egyszer élsz, mire vársz?
Hát használd ki tombolj és játsz.
Csak tedd meg azt, amire vágysz!
Élvezd a percet és élvezd, hogy itt jársz
Csak kölcsönbe kaptuk a Földet
Hát tapasztalj, alkoss többet!

Mert tudod jól, hogy aki mer az nyer.
Tiéd a szíved a leked a tested a fegyver...
Az a nagy kaland amire vágysz.

Lehet, hogy csak egyszer élsz
De tiéd lehet bármit kérsz
Ha szabad vagy és szállni se félsz
Csak tépd el a láncot és célhoz érsz!

Most kell hogy érezd bármit meg élhetsz.
Engedd, hogy vigyen a láz és ne végezz
Mikor a színpad előtt magadra lelsz
Éldd meg, hogy csak Tiéd most ez a perc!"


komment 0
</TD></TR>
<!-- logarab vege -->
</TBODY></TABLE><TABLE width="60%" align=center border=0><TBODY><TR><TD>2008-11-23 11:55 vasárnap</TD></TR><TR><TD>Ayime írta
Nem nagyon tudok most se sokat írni, boldog vagyok de nagyon
icon_smile.gif

Tegnap voltunk egy hónaposak Krismóval
icon_smile.gif
És nagyonnagyon szeretem!
icon_redface.gif

Kaptam tőle egy édes Barit
icon_smile.gif

Meg olyanjó vele minden egyes nap
icon_smile.gif

Szinte hihetetlen.
icon_smile.gif

Amúgy itt a tél.. baah.
icon_biggrin.gif

225529.jpg


</TD></TR></TBODY></TABLE>
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag






<TABLE class=standard_box cellSpacing=0 cellPadding=0 width=527 border=0><TBODY><TR><TD class=box_header_txt2 style="PADDING-RIGHT: 0px; FONT-WEIGHT: bold; FONT-SIZE: 14px; COLOR: #993399; FONT-FAMILY: Tahoma, Arial; BACKGROUND-COLOR: #ffcccc">
Indigó gyermekek


Mottó: Sokszor úgy tűnik, az indigó gyerekek azt szeretnék, hogy egyenrangú felnőttnek tekintsük őket. Ez nem igaz.

Azt szeretnék, hogy egyenrangú lélekként kezeljük őket, és azt kívánják, hogy sokáig megőrizhessék önmagukban a gyermeklét minden értékét.


</TD></TR></TBODY></TABLE>​

<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 border=0><TBODY><TR><TD class=text_3 style="FONT-WEIGHT: normal; FONT-SIZE: 14px; COLOR: #993399; FONT-FAMILY: Tahoma, Arial; TEXT-DECORATION: none" width=497>

Lehet először idegen lesz neked ez a jelenség, de nem vesztessz vele semmit, ha elolvasod.
Először nekem is új volt ez a téma, de aztán kiderült, hogy
villog%F3%20sz%EDv.gif
az öcsém
villog%F3%20sz%EDv.gif

indigó gyermek!

indigo_jobb_1.jpg

Fura volt, hogy sokkal értelmesebb a társainál, és bármiről el lehetett vele beszélgetni. Más volt a világfelfogása, mint azt a mai iskolák sablonként tukmálják a gyerekekre. Voltak olyan elszólásai, amikre először nagyot néztünk, vajon honnan veszi ezeket a "tudományos ismereteket!" Utólag persze utána néztünk, és mindig igaza volt! Az egyik ilyen eset az volt, amikor vettem neki egy dinoszauruszokat bemutató dvdt, mert tudtam, hogy érdekli a téma! Az egyik dínót (én bezzeg nem emlékszem rá melyiket) úgy ábrázolták, hogy szőr borítja a testét. A drága meg felkiáltott, hogy ez így helytelen, annak a dínónak toll borította a testét! És neki volt igaza! (Akkor még nem volt otthon internet...) de ez csak egy volt a sok közül.
Volt olyan, hogy anyum egy fizika tanárral konzultált az öcsém egyik nézetéről! A fizika tanár úgy konstatálta, hogy "anyuka, magának nagyon okos fia van, és hány éves?" Jelzem, akkor még kisebb volt, most egyébként 12 éves!
De az állatok iránti rajongása is egy jellemző tulajdonság!
Ami még nagyon tetszett, hogy 3-4 évesként imádta a Tom és Jerryt. A gyerekek többsége az aranyos kisegeret látja Jerryben, akit a csúnya cica bántani akar. Egyszer azonban felháborodottan megszólalt:
villog%F3%20sz%EDv.gif
"Buta Jerry!"
villog%F3%20sz%EDv.gif

Enyje - mondtam, mi a baj már vele?
villog%F3%20sz%EDv.gif
"Tomnak sokkal rosszabb, és nem érdemelne ennyire rosszat!"
villog%F3%20sz%EDv.gif

(Végülis felnőtt szemmel tényleg nem áll arányban a bűn és bűnhödés abban a mesében! Leszámítva, hogy az erőszakot sugározza! :-( )
A nyáron kinyomtattam az indigó gyerekek összes tulajdonságát! Amíg én el voltam foglalva az interneten a böngészéssel, az öcsém odajött, leült az ágyamra, felkapta a kinyomtatott anyagot, és csendben olvasott. Én csak később eszméltem rá, hogy ott ül mellettem, és hogy mit tart a kezében. Ekkor csillogó szemmel felnézett, és megszólalt:
villog%F3%20sz%EDv.gif
"A mondatok több mint háromnegyede illik rám!"
villog%F3%20sz%EDv.gif

Majd letette, és ott hagyott engem ámulatba esvén... akkor jöttem rá, ő is egy kincs!
Kicsit hosszúra nyújtott bevezető után következzenek azok a bizonyos indigó-jellemzők:


</TD></TR><TR><TD class=text_3 style="FONT-WEIGHT: normal; FONT-SIZE: 14px; COLOR: #993399; PADDING-TOP: 12px; FONT-FAMILY: Tahoma, Arial; TEXT-DECORATION: none" width=497>
indig%F3.gif


Mindenütt a világon megfigyelték, hogy egyre több gyerek viselkedik feltűnően másképp, mint a többiek, és nem olyan könnyen alkalmazkod&shy;nak az általános normához, mint a korábbi generációk. Ezeket a gyere&shy;keket "új gyerekeknek" vagy "az új korszak gyerekeinek" is nevezik.
cumiglitter.gif

Nancy Ann Tappe, amerikai színterapeuta évekkel ezelőtt megje&shy;lent "Understanding Your Life Trough Color"
Című könyvében első&shy;ként fogalmazta meg az életszín-elméletet. Sokan átvették később fo&shy;galmait, és sikeresen alkalmazták. Az elmélet szerint, minden ember&shy;nek van egy jellegzetes életszíne, néha kettő vagy három is. Az életszí&shy;nek olyanok, mint a színburkok, láthatóak az aurában és a színcsopor&shy;tokhoz hasonló személyiségjegyeket jeleznek. Minden szín burok bizo&shy;nyos emberi tulajdonságokat hordoz, amelyek jól felismerhetőek, ha tudjuk, hogy mire figyeljünk.
cumiglitter.gif

Az indigó gyerekek életszíne indigókék, indigó személyiségje&shy;gyek jellemzőek rájuk és ezeket fejezi ki lényük. Alapvetően minden gyermeknek saját életszíne van. Az életszín lehet piros, zöld, sárga és kék, vagy két, illetve több szín kombinációja. Az indigógyerekek sze&shy;mélyiségjegyei és tulajdonságai számunkra újak, szokatlanok és rész&shy; ben nehézséget okoznak, a társadalom számára pedig szintén nem könnyen elfogadhatóak. Az elmúlt években ezért nagy feladatot jelent a szülőknek és tanároknak, hogy újragondolják ezt a kérdéskört, és másképp bánjanak a gondjaikra bízott gyerekekkel. Az iskolákban és az óvodákban rengeteg jele mutatkozik annak, hogy az új gyerekek va&shy;lahogy "egészen mások".
cumiglitter.gif


Az indigó gyerekek néhány általános személyiségjegye:

  • villog%F3%20sz%EDv.gif
    Bensőleg tisztában vannak az élet igazságával.
  • villog%F3%20sz%EDv.gif
    Magasabb elvek szerint élnek.
  • villog%F3%20sz%EDv.gif
    Tudják, hogy egyensúlyban kell élnünk önmagunkkal és kör&shy;nyezetünkkel.
  • villog%F3%20sz%EDv.gif
    Gyakran egyesítik magukban a férfi és női aspektusokat (andro gin típus). .
  • villog%F3%20sz%EDv.gif
    Tudják, hogy több létezik annál, mint amit látunk.
  • villog%F3%20sz%EDv.gif
    Hisznek benne, hogy az anyag és a fizikai élet illúziók. Tudják, hogy az élet energiából vagy élő tudatból áll.
  • villog%F3%20sz%EDv.gif
    Tudják, hogy a világegyetemben minden mindennel összefügg. Idő, tér, távolság és forma számukra nem elkülönülő dolgok, mint ahogy mi látjuk.
  • villog%F3%20sz%EDv.gif
    Érzik, hogy minden életet tisztelni kell, integritással, szeretettel és együttérzéssel kell kezelni.
  • villog%F3%20sz%EDv.gif
    Jobban megértik a spirituális elképzeléseket, mint az anyaggal kapcsolatosakat. .
  • villog%F3%20sz%EDv.gif
    Nem hagyják, hogy túlhaladott eszmék vagy hittételek korlátoz zák őket.
  • villog%F3%20sz%EDv.gif
    Nem lehet olyasmire kényszeríteni őket, amit nem szeretnének.
  • villog%F3%20sz%EDv.gif
    Nem fogadnak el olyan embereket vezetőjükül, aki nem ugyan olyan etikai nézeteket vall, mint ők maguk, még szociális nyomás esetén sem rendelődnek alá ilyen embereknek.
  • villog%F3%20sz%EDv.gif
    Nem hisznek a bűn és büntetés alapú elméletekben, ezért nehéz megbüntetni őket.
  • villog%F3%20sz%EDv.gif
    Nem akarják, hogy valamilyen típusba vagy skatulyába sorolják be őket.
  • villog%F3%20sz%EDv.gif
    Muszáj, hogy magasabb elvek szerint élhessék az életüket, úgy ahogy azt ők értelmezik, különben depresszívek, önpusztítóak és félénkek lesznek.
  • villog%F3%20sz%EDv.gif
    Ő szinték, nyíltak és függetlenek.
  • villog%F3%20sz%EDv.gif
    Sokszor nem egészséges a testérzetük. Mind az öt érzékszervük nagyon jól fejlett, ezért felfokozott ér zékenységük könnyen sérülhet vagy könnyen érezhetik, hogy túl sokat követelnek tőlük. Nagyon érzékenyek a táplálékra; legalkalmasabbak számukra a természetesen, és organikusan termesztett élelmiszerek.
  • villog%F3%20sz%EDv.gif
    Könnyedén kommunikálnak állatokkal, növényekkel, más gyerekekkel és a természettel.
  • villog%F3%20sz%EDv.gif
    Sokszor tapasztalhatjuk, hogy "láthatatlan" barátaikkal beszél getnek. Ezért gyakran túl élénk fantáziájú vagy akár "különös pszichés állapotúként" skatulyázzák be őket.
  • villog%F3%20sz%EDv.gif
    Mivel minden dologban érzékelik az életet, sokszor nehezen szakadnak el tőlük. Nem értékelik túl az anyagi dolgokat, de fontos számukra a dolgok lelke.
  • villog%F3%20sz%EDv.gif
    Elképzeléseiket nehezen tudják szavakban kifejezni. A nyelv sokszor túl korlátozott számukra.
  • villog%F3%20sz%EDv.gif
    Ők maguk nem látnak határt a játék, nevetés, kapcsolat és mun ka között. Számukra az életnek ezek az aspektusai egységes tapasztalatot alkotnak.
  • villog%F3%20sz%EDv.gif
    Rendkívül érzékenyek és könnyen elsírják magukat.
  • villog%F3%20sz%EDv.gif
    Nagyon kevés alvásra van szükségük, épp csak annyira, hogy a fizikai test megújulhasson.
  • villog%F3%20sz%EDv.gif
    Hajlamosak rá, hogy különcök legyenek, mivel a többi gyerek vagy környezetük csak ritkán értik meg, vagy fogadják el őket.
  • villog%F3%20sz%EDv.gif
    Jó érzékük van hozzá, hogy mi a helyes és mi nem, nincs szűkségük fegyelemre. Amit viszont igényelnek, az a világos struktúra.
  • villog%F3%20sz%EDv.gif
    Ha a szülők és tanárok nem engedik meg, hogy saját meggyőződésük szerint cselekedjenek, hatalmas ellenállást ébreszthetnek bennük.
  • villog%F3%20sz%EDv.gif
    Nagy bennük a tudásszomj és nem fogadnak el gyors, egyszerű válaszokat csak azért, mert ezek a múlt hagyományos válaszai. Muszáj, hogy ők maguk "igaznak" érezzék a válaszokat.
  • villog%F3%20sz%EDv.gif
    Csak nehezen azonosulnak azokkal a hagyományos témákkal, amelyeket az iskolákban tanítanak. Többnyire nem tudnak kapcsolatot felfedezni ezen témák és a spirituális élet között, amelyet ők a dolgok mértékének tartanak.
  • villog%F3%20sz%EDv.gif
    Sokat törődnek a hátrányos helyzetű és igazságtalanul kezelt tár saikkal.
  • cumiglitter.gif

    Az indigó személyiség gyengéi
    villog%F3%20sz%EDv.gif
    ... túlérzékeny, és túl nyitott a külső befolyásokra.
    villog%F3%20sz%EDv.gif
    ... sokszor magának való.

    villog%F3%20sz%EDv.gif
    ... gyakran nehéz vezetni és nevelni.

    villog%F3%20sz%EDv.gif
    ... többnyire úgy érzi, nem értik meg és nem; ismerik el.

    villog%F3%20sz%EDv.gif
    ... hiperaktív és sokszor dekoncentrált.

    villog%F3%20sz%EDv.gif
    ... hajlamos rá, hogy idealizáljon más embereket vagy helyzeteket.

    villog%F3%20sz%EDv.gif
    ... álmodozó, saját világába menekül.

    cumiglitter.gif

    Az indigó személyiség erősségei
    villog%F3%20sz%EDv.gif
    ... szeretne teljes jogú tagja lenni a családnak.
    villog%F3%20sz%EDv.gif
    ... szereti a természetet.

    villog%F3%20sz%EDv.gif
    ... mindenkivel törődik a családban.

    villog%F3%20sz%EDv.gif
    ... lojális a családdal.

    villog%F3%20sz%EDv.gif
    ... tanulási vágy és tudásszomj jellemzi.

    villog%F3%20sz%EDv.gif
    ... megvan az a képessége, hogy gyógyítólag hasson az emberekre.!

    villog%F3%20sz%EDv.gif
    ... nem családtagokkal is nagyon nyitott és bizalommal teli, ha úgyérzi, megértik.

    cumiglitter.gif

    Ha gyermeked, vagy ismerődöd hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, akkor célszerű elvégezni az indigó tesztet, amit a következő menüpontban találsz!
</TD></TR></TBODY></TABLE>
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
<TABLE class=standard_box style="WIDTH: 697px; HEIGHT: 372px" cellSpacing=0 cellPadding=0 width=697 border=0><TBODY><TR><TD class=box_header_txt2 style="PADDING-RIGHT: 0px; FONT-WEIGHT: bold; FONT-SIZE: 12px; COLOR: #66ffff; FONT-FAMILY: Tahoma, Arial; BACKGROUND-COLOR: #993399">Indigó-tesztek


<O:p
Az Indigó tesztről elöljáróban:<O:p</O:p


</O:p>
<O:p</O:p
Érdemes először ezt elvégezni. Egyrészt azért, mert ingyen van, nem úgy, mint az aura-fényképek, amelyek közül sajnos nem tudjuk kiszűrni, hogy melyik igazi, és melyik hamisítvány. Viszont az is biztos, hogy a Földön élő Fénymunkások egyre nagyobb figyelmet fordítanak a kérdésre, és sokszor az utcán szólítják le az indigókat, vagy azok szüleit, felhívva a figyelmet eme küldetés fontosságára.<O:p</O:p
(Én pl. egy léleklátónál voltam, aki megmondta az öcsémről, hogy indigó. Annyira büszke voltam, felnéztem rá és közben annyi egyezésre figyeltem fel az életemben és az övében. Zsuzsától rákérdeztem, és annyit mondott: "Ami igaz az igaz, nincs könnyű dolgotok Nektek, indigóknak!") <TABLE class=standard_box style="WIDTH: 693px; HEIGHT: 21px" cellSpacing=0 cellPadding=0 width=693 border=0><TBODY><TR><TD class=box_header_txt2 style="PADDING-RIGHT: 0px; FONT-WEIGHT: bold; FONT-SIZE: 14px; COLOR: #993399; FONT-FAMILY: Tahoma, Arial; BACKGROUND-COLOR: #ffcccc">
1. Doreen Virtue által készített teszt:



ÁLTALÁBAN kell rendelkezni ezekkel a tulajdonságokkal:<O:p</O:p
<O:p</O:p
  • erős akaratúak (én úgy mondanám, tűzön-vízen keresztülviszik azt, amit kigondoltak)<O:p</O:p
  • 1977 után születtek<O:p</O:p
  • Makacsok (nem engednek az elképzeléseikből)<O:p</O:p
  • Kreatívak, jó érzékük van a zenéhez, az ékszerkészítéshez, a költészethez stb.<O:p</O:p
  • Hajlamosak a függőségekre (a társfüggőségtől az alkohol, drog-problémákig)<O:p</O:p
  • "Öreg lelkek", azaz pl. 13 évesen úgy viselkednek, mintha 43 évesek lennének<O:p</O:p
  • Intuitívak, esetleg pszichikus képességekkel is rendelkeznek, valószínűleg gyakran voltak angyalokkal vagy elhunyt személyekkel kapcsolatos látomásaik<O:p</O:p
  • Hajlamosak elszigetelődni társaiktól, akár agresszivitásuk, akár törékeny befelé fordulásuk által<O:p</O:p
  • Függetlenek és büszkék, még ha folyamatosan pénzt kérnek is az embertől<O:p</O:p
  • Erős vágy él bennük az iránt, hogy nagy dolgokat véghezvíve jobbá tegyék a világot<O:p</O:p
  • Ide-oda ingadoznak az alacsony önbecsülés és a nagyszerűség érzete között (A végletek embere)<O:p</O:p
  • Hamar elunják magukat<O:p</O:p
  • Valószínűleg ADD-snek vagy ADHD-snek diagnosztizálják őket. (A "nagyszerű" orvosi elnevezése a hiperaktivitásnak)<O:p</O:p
  • Hajlamosak az álmatlanságra, rosszul alszanak, gyakran vannak rémálmaik, problémát okoz nekik az elalvás, esetleg félnek álomba merülni.<O:p</O:p
  • Gyakran depressziósak, esetleg öngyilkosságot is megkíséreltek már<O:p</O:p
  • Igyekeznek valódi, mély és tartós barátságokat kiépíteni<O:p</O:p
  • Könnyen alakul ki bennük erős kötődés a növények illetve az állatok iránt.<O:p</O:p
<O:p>
Angel2.gif
</O:p>
Doreen a minimális határként a 14 igen választ jelöli meg. Akkor nagyon nagy a valószínűsége, hogy te, vagy akivel a tesztet elvégezteted indigó. 11-13 igen válasz esetén képzés alatt álló, vagy mondhatni ébredező fénymunkás.<O:p</O:p
(A zárójelben az én saját megjegyzéseimet olvashatjátok.)
<O:p</O:p
Személyes megjegyzés:<O:p</O:p
<O:p</O:p

Magához a teszthez még annyit fűznék hozzá, hogy nem kell meglepődni, hogy az Indigók agresszívak, függőségek gyötrik, vagy épp öngyilkosságot is megkíséreltek már. Viszont ez nem jelenti azt, hogy minden ilyen tulajdonságokkal rendelkező, esetlegesen ilyen életmódot folytató emberi lény Indigó. Ja és persze nem minden Indigó iszik alkoholt, drogozik, vagy éppen kárt tesz magában. <O:p</O:p
Mint ahogy nem minden hiperaktív személy rendelkezik Indigó küldetéssel, és nem minden Indigó hipertaktív<O:p</O:p
Az Indigóknak van a legnehezebb feladatuk. Ők az úttörők, akiknek az életprogramjuk lerombolni a nemműködő rendszereket. És a Kristályok majd erre fognak építkezni.<O:p</O:p
De ugyan ha körülnézünk a mai világban, elég korlátozottak a lehetőségek a legális rombolásra. És egy erősakaratú, céltudatos Indigónak eléggé elkeserítő, hogy nem tud tenni azért, ami állandóan motiválja, amit szeret, amiért könnyet ejt. Amikor folyton falakba ütközik, és mások csak szélmalom harcnak titulálják az ő küzdelmét. És mint látjátok a legnagyobb fájdalom, ami egy Indigót érhet, az a megnemértettség. És mégis ez viszi őt előre!<O:p</O:p
Persze nem minden Indigóra jellemző, hogy folyamatos küzdelem az élete. Van, akinek úgy alakulnak a körülményei, hogy könnyen tudja megvalósítani a küldetését. Viszont ami tény, egy Indigónak sohasem volt könnyű az egész élete. A megpróbáltatások pedig azért kellenek, hogy felismerje a küldetését.
<O:p</O:p
2. Indigó-teszt

Fontos, hogy ne csak véletlenszerűen legyen jellemző az adott viselkedés, hanem hosszabb időszakra.
Értékelés:

O = soha
1 = alkalmanként (a feltűnés határán van nála ez a viselkedés)
2 = gyakran (olyan gyakran viselkedik így, hogy feltűnik a hozzá közelállóknak)
3 = nagyon gyakran (olyan gyakori, hogy jelentősen befolyásolja a gyerek életét)

Kérdés - Értékelés

Életkor: 0-5 éves korig

  • Ébredéskor sokszor fizikai' fájdalmai vannak, mert szívesebben maradna "az ő világában". 0 1 2 3
  • Feltűnően kevés alvásra van szüksége és nagyon energikus. 0 1 2 3
  • Valahogy más, mint a többi gyerek. 0 1 2 3
  • Érzelmileg nem lehet belevonni helyzetekbe. 0 1 2 3
  • Úgy bánik tárgyakkal, mintha élőlények lennének, é s fájdalmat érezhetnének. 0 1 2 3
  • Hatalmas igénye van az odafigyelésre és védettségre, szeretne mindig egy helyiségben tartózkodni velünk. 0 1 2 3
  • Rendkívüli beleérző képességgel rendelkezik és intuitív. Sokszor előre tudja, hogy mit akarnak mondani neki. Az első szava lehetne akár a "nem" és gyakrabban használja, mint a többi szót. 0 1 2 3
  • Gyakran játszik láthatatlan barátaival, akiket valóban érzékel. 0 1 2 3
  • Szeretne állandóan a szülők közelében lenni és érezni, hogy odafigyelnek rá. 0 1 2 3
  • Nagyon tud unatkozni. 0 1 2 3
  • Jellegzetesen magának való típus. 0 1 2 3
  • Pontosan tudja, hogy mit akar és nehéz eltántorítani tőle. 0 1 2 3
  • Amikor beszélni kezd, sokszor dadog, mert nem találja meg elég gyorsan a szavakat. 0 1 2 3
  • Olyan dolgokat mond nagy meggyőződéssel, amelyekről tulajdonképp nem is tudhat. 0 1 2 3
  • Állatokkal, növényekkel és kövekkel kommunikál. 0 1 2 3
  • Belső szemével olyan képeket, színeket és formákat lát amelyeket nem tud igazán elmagyarázni. 0 1 2 3
  • Médiális képességei vannak és érzi mi "igazi". 0 1 2 3
  • Emlékszik bizonyos helyzetekre előző életeiből. 0 1 2 3
Életkor: 6-lO év

  • Mások az étkezési szokásai, mint Önnek, pontosan tudja, mire van szüksége, és mit szeretne enni. 0 1 2 3

Állandóan hajtja valami, tele van fölös, nehezen kontrollálható energiával. 0 1 2 3
Sokszor túl fáradt ahhoz is, hogy felkeljen, felöltözzön, iskolába menjen, egyszerűen mindenhez túl fáradt. 0 1 2 3
Figyelmetlennek, elgondolkozottnak, dekoncentráltnak tűnik. 0 1 2 3
Az igazságtalanság egészen megbetegíti. 0 1 2 3
Nem reagál rá, ha hibáztatják. 0 1 2 3
Mindennel és mindenkivel szemben toleráns. 0 1 2 3
Alig érez félelmet önmagát illetően, de nagyon tud félteni másokat. 0 1 2 3
Naponta eljuttatja Önt saját határáig érzelmileg és szellemileg. 0 1 2 3
Rendkívül szociális, mindenkivel, mindenhol és mindig beszélget. . Hajlamos rá, hogy magának való legyen. 0 1 2 3
Szívesebben van együtt felnőttekkel, mint a vele, egykorúakkal. 0 1 2 3
Minden helyzetben szeretetre, igazságosságra, toleranciára, ítéletmentességre törekszik. 0 1 2 3
Minden alkalommal tiltakozik és nagyon fejlett az akarata. 0 1 2 3
Nem korlátozhatják túlhaladott meggyőződések. Nehéz megfékezni, Úgy érzi magát, mint egy király/királynő és szeretné, hogy ennek megfelelően bánjanak vele. 0 1 2 3
Inkább a valóságot szeretné hallani, mint valamilyen hazugságot. 0 1 2 3
Sokszor úgy érzi, hogy a többi gyermek és felnőt nem értik meg és nem fogadja el. 0 1 2 3
Anyagi világunk túl egyszerű és unalmas számára. 0 1 2 3
Szereti az intenzív, szellemi beszélgetéseket. 0 1 2 3
Gyógyítólag hat másokra. 0 1 2 3
Nem kötődik erősen az anyagi valósághoz. 0 1 2 3
Érti az emberi és lelki összefüggéseket. 0 1 2 3
A családdal és a közeli barátokkal nagyon lojális és hűséges, mintha megértené, hogy örökre összetartoznak. 0 1 2 3
Sokszor úgy érzi, hogy itt a földön nem a megfelelő helyen van, és azt mondja: ?Szeretnék visszamenni? 0 1 2 3
Életkor: 11 - felnőttkor


  • Nem lehet felizgatni, ez szinte lehetetlen. 0 1 2 3
  • Sokat kell mozognia. Tanulás közben állandóan mozog vagy hiperaktív. 0 1 2 3
  • Sokszor szenved allergiától és/vagy bőrkiütésektől. 0 1 2 3
  • Néha hosszabb ideig teljesen kimerült és nem tudja kipihenni magát. 0 1 2 3
  • Gyakran nem elégséges a földdel való kapcsolata, szinte lebeg. 0 1 2 3
  • Teljesen érzelemmentesen, logikusan és magabiztosan érvel. 0 1 2 3
  • Nem lehet megbüntetni, de ismeri a saját magának kiszabott büntetést. 0 1 2 3
  • Rendkívüli a beleérző képessége és szenvedélyes, de erős és független is. 0 1 2 3
  • Úgy érzi kreatív és spirituálisan "előrébb jár", mint a többi gyerek. Nehéz helyzetekben erőt mutat, és képes bátorítani a gyengébbeket. 0 1 2 3
  • Az emberekkel való viszonyában sokszor felszínes. 0 1 2 3
  • Világos elképzeléseket és irányvonalakat követel meg az emberektől. 0 1 2 3
  • Elvárja, hogy a család teljes értékű tagjaként kezeljék. 0 1 2 3
  • Többnyire azt teszi, amit ő jónak tart. 0 1 2 3
  • Nem tolerálja, hogy döntenek helyette, anélkül, hogy előtte tájékoztatnák. 0 1 2 3
  • Amit mondanak neki, annak többségét elutasítja, és sokszor süket fülekre talál nála. 0 1 2 3
  • Nyitott az őszinte javaslatokra és ösztönzésekre. 0 1 2 3
  • Szeretné, ha megkérdeznék tőle a véleményét és meggyőződését. 0 1 2 3
  • Jobban érti a spirituális elképzeléseket, mint az anyagiakat. 0 1 2 3
  • Bensőleg magasabb szellemi elvek és eszmék szerint él. 0 1 2 3
  • Ismeri életfeladatát, és türelmetlenül várja, hogy "felnőtt" legyen végre. 0 1 2 3
  • Tudja, hogy minden dologban spirituális energia van, hogy minden egy, és hogy kapcsolatban állnak egymással a dolgok. 0 1 2 3
  • Ha főleg nullát és egyest jelölt meg, feltételezhető, hogy a gyermeke nem indigó gyerek. Talán csak néha hasonlóan viselkedik.
    Ha a gyermek értékelésében sokszor szerepel a kettes, akkor feltételezhető, hogy a gyermek egy indigó "bevonatú" fő életszínnel született. Ebben az esetben sok indigó szín- és személyiségjegye van, valóban az Új idők gyermeke, és segíthet az emberiségnek az új évezred átalakulásában. De nem száz százalékosan indigó gyerek.
    Ha feltűnően sokszor jelölte meg a hármast, akkor feltételezhető, hogy egy "tiszta" indigó gyerek él a családjukban.
    Azoknál a gyerekeknél, akik értékelésénél a kettes és a hármas hangsúlyos, nagyon fontos, hogy a szülők időt szakítsanak rá és elgondolkozzanak rajta, mit is jelent ez számukra. Az új idők gyerekét nevelni nagy feladat, ami dicséretreméltó, ha tudatosan bánunk vele.

</TD></TR></TBODY></TABLE>


</TD></TR></TBODY></TABLE>
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
indigovilagindigovilag1215531271.jpg


<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=3 width="95%" border=0><TBODY><TR><TD vAlign=top bgColor=white>2012



A Maják szerint 2012 re történik valami amitől teljesen megváltozik minden. Egyesek azt mondják, akkorra lesz a VilágVége, mások azt mondják Dimenziót váltunk és eltününk, felemelkedünk. Mi is az igazság? Nos ez csak a Te választásodtól függ! Lehet, hogy hihetetlen, de így van! Talán már észrevetted te is, hogy mennyi minden változik körülötted és a világban az elmúlt években? Nézz vissza az elmúlt 2-3 évedre és fel fog tünni, hogy felgyorsult minden, rengeteg dolog már máshogyan működik mint azelőtt. A világban eluralkodott a káosz, kiszámíthatatlanná vált szinte minden. Nincs olyan ami biztos lenne, biztonságot nyújtana nekünk. Az emberek többsége könnyen manipulálható, a média igyekszik nap minrt nap fokozni félelmeinket, bizonytalanság érzetünket. Már- már úgy érezzük nincs is megoldás, nem tudunk semmit tenni, hogy jobb legyen, Boldog életet élhessünk! Van megoldás!

A megoldás, hogy kilépünk az eddigi konvencionális gondolkodásunkból és elkezdjük keresni azokat az információkat, érzéseket amelyek túlmutatnak a káoszon!
Ha megfigyeled a fiatal felnőtteket és gyerekeket, láthatod, hogy teljesen másmilyenek mint a mai 50 - 60 évesek voltak ennyi idős korukban.
Az elmúlt 5 évben született gyerekek már más génszerkezettel és más tudati befogadó készséggel születtek.
Érzékenyebbek az őket érő ingerekre, olyan dolgokat is érzékelnek amiket az átlag felnőtt nem. Lelkük eredendő bölcsességgel öltött testet, így a hagyományos gondozás, nevelés, oktatás és családi elképzelések náluk kudarcot vallanak.

Vannak sajnos olyan irányzatok, a konvencionális gyógyítás és pszichoterápia aki ezeket az embereket szeretné visszadugni a jól megszokott, konvencionális dobozba, de ezek az emberek nem dughatóak bele a hagyományos elképzelésekbe!
Azért jöttek, hogy Szétrombolják a régit és Újat alkossanak!
Talán már hallottad a megfogalmazást, hogy "Indigók", így szokták emlegetni őket.
Ez csak arról szól, hogy általában indigó színű az aurájuk, de ez sem igaz mindegyikükre!
Nem is ez a lényeg!

Ami fontos az az lenne, hogy próbáljunk nyitottak lenni az ő elképzeléseikre, gondolataikra, érzéseikre, hiszen újat hoznak, olyat amitől mindannyian fejlődhetünk és továbbléphetünk.
Nem kell a világnak megszünnie, nem kell világvégének lennie!
Változni kell mindennek és mindenkinek!
Ki kell tudjuk nőni a régi rendszereket és újabbakat hozni helyettük!
Alapvető szemléletváltás szükséges!

Az új nézőpontok szerint mindenki lehet Boldog, és mindenki Nyertesnek születik a Földre!
Jó lenne ha mindenki képes lenne kilépni a saját komfort zónájából, képes lenne elfogadni a múltját, letenni a múltból cipelt mintákat és tovább tudna lépni, hogy egy szép jövőt írhasson magának!


Akik már az újat élik azoknak sem egyszerű kivárni azt az időt amikor már nem deviánsnak, betegnek kezelik őket, hanem ők lesznek a Standard minőség!
Abban lehet nekik segíteni, hogy ezt az átmeneti időszakot jobban, türelmesebben viseljék. Vannak bizonyos magas rezgésű terápiás módszerek, amelyekkel nagyon sokat lehet segíteni ebben az átmeneti időszakban: Bach virágterápia, Indigó esszencia, hang és színterápia.

Azoknak pedig akik a régiből szeretnének valami újat csinálni, képesek továbblépni, azoknak is van segítség: Családállítás, ahol leteheted a múlt terheit, és tudatos fejlődés, Önismeret/ ahol megtudod 'ki is vagy valójában és miért is vagy itt?'/

Egyszóval mindenkinek döntenie kell, mert az idő eljött!
Választhatod a régit, de tudd van valami más is!

Valami, ami túlmutat minden eddig ismerten!
Ha ezt választod nem kell soha többé beállnod a sorba, nem kell eladd magadat, megélheted azt aki valójában vagy!
Életed minden percében egységben élhetsz önmagaddal és a téged körülvevő világgal!
Megszünnek félelmeid, Teremtővé válsz, aki azt teremt meg magának amit csak szeretne!
Egy dolog azonban fontos!
A te teremtésednek is passzolnia kell a nagy egészhez!

Keresd meg melyik Puzzle vagy te a rendszerben?
Mit tudsz te hozzáadni ahhoz, hogy a világ jobb legyen?
Ha megtaláltad, akkor nincs más hátra:
VALÓSÍTSD MEG ÖNMAGAD!


Nekem 2012 az Új kezdetét jelenti, valami olyat amikor mindenki szabad lehet, megélheti, megvalósíthatja álmait és Önmagát!
TE hol leszel akkor és mit fogsz csinálni?


indigovilagindigovilag1218303993.jpg

</TD></TR></TBODY></TABLE>
 
Oldal tetejére