Kanadai Magyar Kultúrközpont - programok, hirek, informaciok

dudi1980

Új tag
Sziasztok Magyarországrol irok . A rokonomat keresem ha valaki tudna segiteni azt megköszönném Zoltán Dudásnak hivják és edmontonba lakott vagy is ez az utolsó ismert cime 56 ban diszidált miskolcrol a segitséget köszönömha lehet privát üzenetbe válaszoljatok mert anyira még nem ismerem ezt az oldalt
 

csinompalko1

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem beszelve a vacsorarol, aminek egy resze a teli tuzelo gyanant is szolgalhatot volna.
A szakacsno nem veletlenul kapta meg a jogot a fozesre a Guszti helyet, miutan, a ferje kitett magaert, mint fegyelmi bizottsagi tag, mivel nagy resze volt abban, hogy kirugdossanak embereket a hazbol.
 

Rafysah2

Kitiltott (BANned)
Ha nem izlett a kaja, elhiszem, ha azt mondod. De te nem azt mondtad. Valoszinuleg ritkan jarsz etterembe, vagy vacsoras helyekre. Gondolom tudtad, mi lesz a menu. Vissza kell kuldeni, ha kifogasaid vannak, aztan kapsz helyette masikat. Vagy otthagyta a vacsorat az asztalon a vendegsereg?

Most akkor ha ilyen jok az informacioid, mondd meg legyszives, (mar megint?) hany embert rugdostak ki, kik rugdostak es miert? Gondolom, ha igaz es tapasztalt vagy, errol is szivesen be fogsz itt szamolni.
 

csinompalko1

Állandó Tag
Állandó Tag
Igen otthagyta a tarsasag a kajat a levest leszamitva, ami finom volt.

"Most akkor ha ilyen jok az informacioid, mondd meg legyszives, (mar megint?) hany embert rugdostak ki, kik rugdostak es miert? Gondolom, ha igaz es tapasztalt vagy, errol is szivesen be fogsz itt szamolni."

Kerdesre igazan valaszonli tudonak: Bede, Vaski, Szabo

Ha jol emlekszem, meg te vagy ados, par kerdesemre.
Ha valaszolsz azokra, akkor majd en is ezekre.
 

Rafysah2

Kitiltott (BANned)
Igen otthagyta a tarsasag a kajat a levest leszamitva, ami finom volt.

"Most akkor ha ilyen jok az informacioid, mondd meg legyszives, (mar megint?) hany embert rugdostak ki, kik rugdostak es miert? Gondolom, ha igaz es tapasztalt vagy, errol is szivesen be fogsz itt szamolni."

Kerdesre igazan valaszonli tudonak: Bede, Vaski, Szabo

Ha jol emlekszem, meg te vagy ados, par kerdesemre.
Ha valaszolsz azokra, akkor majd en is ezekre.

Szoval mar megint a levegobe beszelsz, hogy mi volt a teli tuzelonek valo, azt meg elfelejtetted mar? Ugye volt a korozott, ropogtatnivaloval es kenyerrel, eloetelnek. Aztan a leves, ragu. Hogy mit valasztottal: gordon blu, vagy gombaszoszos sajttal toltott husi, na valamire meg emlekszel talan. Szerintem egyik se olyan, mint a teli tuzelo. Vagy ... becsempesztel egy kis hazai fasirtot?

A masik fele a sztoridnak meg santabb: emlegettel valamit, hogy kirugdaltak a Magyar Hazbol megint embereket. Csalk ugy mellesleg, jo lett volna, ha befejezted volna a gondolatmeneted es szepen leirnad, hogy kiket? Vagy talan nem tudod? Nem baj. Valaki majd csak megirja azt is helyetted. Vagy nem. Vagy igen?
 

Rafysah2

Kitiltott (BANned)
naaa ha hozzaszamoljuk az italfogyast mar is mas a kep
mert ugye a jegy KORLATLAN ITALFOGYASZTAST
foglalt magaba ...
/es igen ki lett hasznalva eme szolgaltatas /

A "netto" az mindenhol, Tokyotol kezdve egeszen Nunavutig netto-t jelent. Toronto sem kivetel. Sha ezt megerted kedves foonix, akkor neked lesz mas a kep.
 

Rafysah2

Kitiltott (BANned)
Kedves Ámbátor!

Felmerül a kérdés; neked jólesik baromságokat írogatni, vagy tényleg el is hiszed amit összehordasz a homokozótokban!? Esetleg sok a szabadidöd? Netán egy rosszindulatú, sikertelen ember vagy, aki akkor érzi jól magát, ha másokon taposhat? Nem tudom. Mindenesetre mikor a gálával kapcsolatos beírásod olvastam, akkor mindez megfordult a fejemben.

....

Nem is beszélve arról, hogy ebben a fórumban csak, és csakis olyan emberek irogatnak, akik egy kanál vízben megfojtanának bennünket. Függetlenül attól, hogy van e sapka rajtunk, vagy nincs. Akinek más a véleménye, azt megallázátok, leköpdösitek, és elöbb vagy utóbb kiszáll a buliból.
A nevem: Bede Fazekas Zsolt a telefonszámom: 416-693-8312
e-mail címem: [email protected]

Kanadaban mar ekkora a szabadsag, hogy maganlevelet is barki feltehet kozszemlere es minden erretevedt emberke elolvashatja?

Csak erdeklodom az illetekesektol.
Valaszt is varok.

Udvozlettel:

Rafy
 

Parameter

Állandó Tag
Állandó Tag
Bede irja: "
Bede úr érdemes lenne körbenéznie a vezetés tagjai között, hogy hányan nem tudnak irni, beszélni magyarúl, nem beszélve a nyelv okozta megértés nehézségéről.

Példaként emlithetném az elnök asszonyt aki képtelen az irásra, vagy az alelnök úrat, aki nem csak irni nem tud, de nem is ért magyarúl rendesen.

Az új igazgatóságban is van jópár ugyanebből a kategóriából. Talán két ember van az egész igazgatóságban, akik képesek két értelmes mondatot magukból kierőszakolni.

Bede úrnak meg annyit, hogy egy ilyen levél után egy tisztességes, magát magyarnak valló vezető benyújtaná a lemondását, de előtte sűrűn bocsánatot kérne mindenkitől.

Bedétől mindez természetesen, érthető okok miatt, nem várható el!

Csínom Palkó, ha másokat kritizálsz helyesírás miatt, akkor legalább helyesírási szótárral a kezedben tedd azt. Olyan, hogy "úrat", "magyarúl", "irás", "emlithetném" a magyarban nem igazán használatos!
Ékezet van dögivel a gépedben; hiszen leveledben mindegyiket használod. Csak hát nem mindig jó helyen.
Szóval, ahogy Melitta mondta vala: "...más szemében a szálkát".

Szeretném továbbá a tulajdonosasszony figyelmét felhívni arra, hogy a "zsidó, cigány kémeim" szóhasználat Ámbátor levelében szerepelt.
Én válaszlevelemben citálom ezt a részt!

Az már csak hab a tortán, hogy Ámbátornak privát levelet írtam. Gondoltam a személyre szóló üzeneteket tiszteletben tartják itt is. Tévedtem! A CanadaHun marakodói, az alapvetö játékszabályokat sem tartják be.

Félreértés ne essék, a levél minden egyes sorát vállalom. Söt Foonixnek üzenem, hogy ízlelgesse a "tiszta bevétel" fogalmát, és esetleg nézzen utána, hogy az mit is jelent pontosan. Felénk a tiszta bevétel, az összes költség után maradt pénzt jelenti! Egyébként pedig, én nem láttam mértéktelen vedelést! Ez nem az a közönség volt.

De, ebben a fórumban senkit sem érdekel, hogy a Házban hány sikeres program zajlik. Az sem hír, ha szép haszonnal zárulnak programok. És ha netán ez a hír szivárog ki, akkor azt megpróbálják minden lehetséges módon gyengíteni (rossz étel, politikai ültetésrend, kevés vendég, sok ingyenélö stb.). Nehogy véletlenül is úgy tünjön, hogy a Kultúrközpontban vannak sikeres rendezvények.

Írt itt bárki is arról, hogy a Balogh Kálmán koncertre 225 jegyet adott el a Ház!? Hogy a József Attila esten több mint hetvenen jelentek meg (ami irodalmi esteknél nagyon jó létszám! - ráadásul aznap este vihar tombolt Torontóban).
Itt csak akkor van elégedett örömtánc, ha mondjuk keményebbre sikeredik egy-két rántotthús panírja.

A szakácsnö férje soha nem volt a fegyelmi bizottság tagja, söt a Háznak sem tagja még; mindössze "catering" szolgáltatásuk van, ahol a felesége a szakács.

Ennek a fórumnak a látogatói nem járnak a rendezvényekre!
Azt a fáradságot sem veszik, hogy maguk kóstolják meg a vacsorát, hogy megnézzék a programot, és úgy mondjanak véleményt.
"Cigány-zsidó kémeik" jelentései alapján, mindenféle jópofa név mögé bújva gyalázkodnak.

Ámbátornak, és Bobobonak is írtam egy-egy privát levélben, hogy ha problémájuk van, beszéljük azt meg asztal és egy pohár ital mellett. Erre persze válasz nem jön, de a privát levél felkerül a fórumba; hogy íróját tovább lehessen elemezgetni, mocskolni.

Kosaras Vilmost meghívtam a rádióba, hogy az itt folyamatosan hangoztatott vádakat nyilvánosság elött beszéljük meg. Nem élt a lehetöséggel.
Pedig ö a Magyarokért Kanadában Egyesület elnöke! Úgy látszik csak egyes magyarokért egyesület ez!?
Aki a körön kívül van, az pusztuljon.

Mit akartok? Mi a célotok? Szerintetek az itt olvasható hamis, igaztalan mocskolódás használ az intézménynek?

Ha egy tisztességes, tényleg az összefogás jegyében müködö fórum lenne ez, akkor még el is fogadnám a kritikát. De hogy fogadhatok el kritikát olyanoktól, akik úgy kritizálnak, hogy azt sem tudják mit kritizálnak!

A Balogh koncerten 225 ember nagyon, de nagyon jól érezte magát! Kálmán szerint észak-amerikai turnéjuk talán legsikeresebb koncertje volt a magyarházi.
Itt ugyanaz a 8-10, nem éppen jószándékú beíró (ráadásul többnyire, és több álnéven) írogat. 225 szemben a tízzel! Felmerül hát a kérdés; ki lehet mérvadó?

Megismétlem hát a javaslatot: az itt véleményt formálókkal szívesen leülünk egy beszélgetésre.
Nem a világhálón, névtelenül csatangolva, vagdalózva, hanem asztal mellett, egymással szemben! Mondják a szemünkbe a vádakat, kérdéseket. Hadd válaszoljunk azokra.
Legyen ott CsínomPalkó 1-2, Kerekes, Ámbátor, Pufi, Bobobo, Foonix, Melitta, Harangvirág, Vas és Covergirl. De legyen ott mindenki, hiszen a felsoroltak mind egytöl egyig nagyon kemény vádakkal illettek bennünket.
Ha azt akarják, hogy nyilvános legyen ez a beszélgetés, akkor legyen az!

Kétségtelen, hogy személyes problémátok van velünk. Hát beszéljük meg.

Bede Fazekas Zsolt
 

Melitta

Adminisztrátor
Staff member
Rádiós
Elnezest de a tartalama akasztott kia beirasnak es nem is igen figyeltem hogy ez level volt. Toroltem.
A tartalma tovabbra is fehaborito ugy mint az allando szemrehanyas hol ezert hol azert.

Kulturigazgatokent egyetlen programot ide fel nem tettel meg nem hivtal minket, miert derogal neked reklamozni a HAz programjait?

Szervezni nem lehet ugy, hogy mindenkit leteremtesz ha nem megy el a programjaidra. Nem is olvasol vissza, hogy egy nagy kerti party volt es ott nagyon sokan voltak mikor az elnoki balt tartottatok.
Akarmennyire is kritikusnak talalod a velemenyemet en vallalom sajat nevvel.
A keves embert is soknak latod, lehet bepezsgoztel:D a haz kapacitasa 500-600 fo ott 150 vagy 220 nem igazan sok, a semminel tobb.A 700 -as tagsaghoz elenyeszo.
Minden politika mentes programhoz GRATULALUNK! mert talan eleritek hogy ne a $500ezer dollaros hitelet maradektalanul koltsetek el, erre arra.
Jo lenne ha visszafognad magad mert itt nem mocskolodunk csak kerdezunk es te nem tudsz valaszolni megnyugtatoan.
Arrol szamoljal be hogy alltok a hitellel mennyi maradt? mennyit kell visszafizetni ha majd egyszer lekoszontok a kovetkezo vezetosegnek?
Miert nem szamoltok be hogy all a haz eladasa?
Rajtatok kivul nem volt meg egy vezetoseg sem aki csak tamadja a tagsagot es allandoan leszidja es teljesen hulyenek nezi, osztogatja a fegyelmiket es kizarja a kerdezo tagokat.
A lenyeges dolgokrol kodositetek es mellebeszeltek.
 

csinompalko1

Állandó Tag
Állandó Tag
Bedenek: nezd at a te iromanyod es talalsz legalabb annyi helyesirasi hibat, mint nekem talaltal.

Idezet:
"...a "tiszta bevétel" fogalmát, és esetleg nézzen utána, hogy az mit is jelent pontosan. Felénk a tiszta bevétel, az összes költség után maradt pénzt jelenti!"

Helyes a fogalmazas, de mit jelent az osszes koltseg?
Nos, az osszes koltseg magaba foglalja a muveszekkel kapcsolatos koltsegeket (utaztatas, etkezes, szallas, stb), a vendekek etkezesevel meghivosaval stb-vel kapcsolatos koltsegeket, a titkarno esemenyre eso berkoltsege,a terem futes/hutes koltseget, vilagitas es a terem arra az idoszakra eso amortizacios koltseget es termeszetesen a takaritas koltseget is hozza kell adni a koltsegekhez.

Ezek utan mennyi marad a nagysikeru Balogh Kalman koncerten?
 

Rafysah2

Kitiltott (BANned)
Idezet:
"...a "tiszta bevétel" fogalmát, és esetleg nézzen utána, hogy az mit is jelent pontosan. Felénk a tiszta bevétel, az összes költség után maradt pénzt jelenti!"

... Ezek utan mennyi marad a nagysikeru Balogh Kalman koncerten?

Ami a Balogh Kalman koncert utan maradt, az a Magyar Haz javara befolyt osszeg. Az itt emlitett ellenpelda, a kerti-party, amin egyebkent nagyon sokan voltak, na ... annak a bevetelebol - mennyi maradt? Szoval helyes a felvetes, es az tunik ki az emlitett rendezvenyek utan, hogy a Magyar Haz - ebben az esetben is - nagyon helyesen tette a dolgat. Tehat: ez nem egy privat club, de nem am ... a Magyar Haz - a magyaroke.
 

Melitta

Adminisztrátor
Staff member
Rádiós
Ami a Balogh Kalman koncert utan maradt, az a Magyar Haz javara befolyt osszeg.

Fogalmi zavarba vagy a kerti party magan privat rendezveny volt,a Magyar Haz meg nem a tied nem a vezetosege hanem a magyarsage!!!!!!!! es be es elszamolasi kotelezettseggel tartoztok a tagsag es a magyarsag fele, legalabb ha kerdezik akkor illene valaszolni, mivel allandoan hatalmas tagsaggal es profitot generalo rendrezvenyeitekrol meseltek, csak a haz megy egyre nagyobb minuszba.
Senkit nem erdekelne az aprobb rendezvenyek anyagi resze, amik a kulturat szolgaljak, ha lenenek duborgo $$$$$kat hozo bulik.

Gondolom mi maradt a haznak $ -ba 220 ember utan, a vatikani valuta a himbilimbi amit ugy szoktak mutatni. ;)
Meg csak nem is vadaskodas mert mindenki tisztaban van vele 220 ember nem sok es profit nem igen marad, de hogy azt ird le, hogy a koltseg utan a tobbi a haze,:rolleyes: na ettol all ilyen jo anyagiak kozott a haz.

Arrol meseljel az $500 ezer hitel fele elment felev alatt, most mennyi a minusz?
Nagyon duborog a haz talan a 250ezer $, elkoltott hitelt kezdtetek visszafizetni ?

A helyesirasrol.
Senki nem kritizalhatja senkinek a helyesirasat a canadahun-on!
http://canadahun.com/forum/showthread.php?t=10006
Aki meg nem olvasta el a tajekoztatonkat, figyelmebe ajanlom.

Nagy hiba hogy allandoan azt a kozonseget bantod szidod es szemrehanyast teszel neki akiket varnal a rendezvenyeiteken.
Elfogadom engem nem szeretsz, de a canadahun ingyen felajanlotta hogy reklamoza a Magyar Haz rendezvenyeit,es ennek ellenere nem teszed fel,akkor nem fair ledorongolni minket ha nem megyunk el , hisz honnan is tudnank hogy van.
Egy szervizt egy szolgaltatast kene nyujtani, es itt jon amit ezerszer leirtunk , hogy olyan programok kellenek ami tobbmint 200 embert erdekel vagy tobbet meg tud mozgatni.
Kulturigazgatokent erre vallalkoztal,hogy a kint elo ossz magyarsagnak szervezed a jobbnal jobb musorokat.
/Ebben a kb 50ezer magyarsagban minden magyarul beszelot el kellene tudnod erned,hisz hatalom az igazgato szek a kultura teruleten egyedul a te kezdben van./
A negativ reklamot ti magatok szolgaltatjatok, nem valaszoltok a kerdesekre, finoman mondva fullentetek ezerrel,feltek a nyilvanosagtol, talanyok kozt hagyjatok a tagsagot.

A latogatottsag az eredmeny, ezen erdemes elgondolkozni.

A jovore lennenk kivancsiak a tervekre , hogyan tovabb, arrol siri csend es hullaszag.;)
 

Rafysah2

Kitiltott (BANned)
Ha jol emlekszem, meg te vagy ados, par kerdesemre.
Ha valaszolsz azokra, akkor majd en is ezekre.


Akkor most megegyszer ...
Mar korabban mondtam, hogy vannak felteteleim, ha valaszt varsz, ha parbeszedet akarsz velem. Majd ha megvaltozol, de addig nem fog menni, nekem elhiheted. Ha legalabb ezeken az itt felsorolt otleteleseiden valtoztatasz, ha majd azt latom, hogy igazat irsz, akkor lenne talan ertelme szoba allni veled a tovabbiakban. Aztan meg: mit fogsz csinalni az en valaszaimmal? Berakosgatod az albumodba, vagy talan majd felhasznalod azokat is a suketeleseidben? Egy partner nincs, aki ezek nelkul teged itt eszrevenne? Csak nezz korul.
Szuntesd meg az akadalyokat. Rajtad mulik, csak fogjal hozza.


Reszletesebben itt olvashatod ujra: (#1067)
<!-- / message --><!-- sig -->
 

Pufi

Állandó Tag
Állandó Tag
sss

Itt van a bátyám Austráliából, - a fiam esküvőjére jött - s most kedden kiementünk a nyaralóba pihenni. Kivittem magammal a Torontói Magyar Szinház pár előadását - Hyppolit a lakáj, Csárdáskirálynő, Csókos asszony stb... - és kellemes időtöltésnek bizonyult. Még akkor is ha párszor összeszorult a torkom. Nagyon büszke lehetek azokra az előadásokra. De a torokszoritásnak volt egy másik oka is. Bede Fazekas Zsolt játszik velem és ma már realizálnom kell, hogy ez csak egy ,,munkakapcsolat,, volt, na meg egy ugródeszka. De ez se lenne baj, hisz szép volt, a Bede nem tehetségtelen szinpadon. Sőt. Még elalvás elött is azzal foglalkoztam: mi történt velünk? Ma sem tudom, illetve nem akarom tudni.

Erre hazajövök és ez a szemét vár itt a Canada Hunon. Mert ez egy szemét.

Kosaras Vilmost meghívtam a rádióba, hogy az itt folyamatosan hangoztatott vádakat nyilvánosság elött beszéljük meg. Nem élt a lehetöséggel.
Pedig ö a Magyarokért Kanadában Egyesület elnöke! Úgy látszik csak egyes magyarokért egyesület ez!?
Aki a körön kívül van, az pusztuljon.


Hazudsz, illetve ferditesz. Én könnyelműen tettem egy utalást arra, hogy a Bede már volt nálam a TV-ben, de én még nem voltam nála a rádióban. Ezekután hivott meg. Csak nem gondolja a Bede, hogy ez fair? Csak nem gondolja, hogy leülök vele azokután a mocskok után amit rámszórt? Már féj, hogy én lettem a MKE elnöke? Kaptatok meghivót, senki nem jött el. Akkor most szórjak átkokat Rátok?

A Balogh koncerten 225 ember nagyon, de nagyon jól érezte magát!
Itt ugyanaz a 8-10, nem éppen jószándékú beíró (ráadásul többnyire, és több álnéven) írogat. 225 szemben a tízzel! Felmerül hát a kérdés; ki lehet mérvadó?

Ejnye Zsoltika meddig fogsz még hivatkozni és szemrehányni?

Megismétlem hát a javaslatot: Mondják a szemünkbe a vádakat, kérdéseket. Hadd válaszoljunk azokra.
Legyen ott CsínomPalkó 1-2, Kerekes, Ámbátor, Pufi, Bobobo, Foonix, Melitta, Harangvirág, Vas és Covergirl. De legyen ott mindenki, hiszen a felsoroltak mind egytöl egyig nagyon kemény vádakkal illettek bennünket.


A butaság fáj. Csak nem gondolod, hogy a felsorolt emberek azon fognak vitatkozni Veled, hogy mit kellene csinálnod-notok? S azért sem tanácsos egy ilyen találkozót megrendezni, mert kiderül, hogy a vád, csak kritika, és még az is előfordulhat, hogy megdicsérnek a Balogh koncertért.

Én viszont nehezebben teszem helyre azt a szemétséget, hogy azt nyilatkoztad a Magyar Hirlapba, hogy a Kosaras a Kanadai Magyar TV vezetője rasszizmussal, fasizmussal fenyeget. Hazudsz kedves kis barátom. A TV nem politizál és nem ijesztget. Pedig veled lehetne mert elég ijesztő amit csinálsz.

A Hyppolitban a Makács is egy potyaleső volt, de volt gerince...
 

Rafysah2

Kitiltott (BANned)
A butaság fáj. Csak nem gondolod, hogy a felsorolt emberek azon fognak vitatkozni Veled, hogy mit kellene csinálnod-notok? S azért sem tanácsos egy ilyen találkozót megrendezni, mert kiderül, hogy a vád, csak kritika, és még az is előfordulhat, hogy megdicsérnek a Balogh koncertért.
...

Nem tudom, hogy lehet "csak kritika:": pl. ez > (#824)

Nem azon kellene vitatkozni, mit kellene csinalnia Bede Fazekas Zsoltnak es a MH vezetosegenek. Egy fraszt! Ez oriasi tevedes, szandekos megtevesztes. Mint az a vad-ozon, amit Zsoltek kaptak a nyakukba. Azok is, es most nem vallalsz belole fel semmit se. Arrol volt szo, hogy a sulyos vadakat el kellene mondanotok, foleg neked Pufi, szemtol szembe. Megfutamodtal. Ratereled a szot a reg elmult szineszsegre, TV/re aminek ehhez semmi koze sincs.

Zsidóüldöztetés - <!-- status icon and date --><!-- status icon and date -->2009-03-14, 07:22 AM <!-- / status icon and date -->






<HR>


<!-- message -->
Arról, amiről eddig csak suttogva mertek beszélni, most bebizonyosodott.

Faji alapon történik a diszkrimináció.kiss

Nincs kulturális program már több mint fél éve, mert mással vannak elfoglalva a bentlévők.
Leszámolás mindazokkal, akik bármilyen kis módon is kimerték nyilatkozni ellen véleményük és rosszallásukat.
Gusztustalan, megengedhetetlen és törvénytelen.
Csak ne hogy meglepődjenek a végén!

Nincs senki a bentlévők közül, akik felemelnék a szavukat mindezek ellen?:neutral:

Hozok meg rengeteg peldat, ha valakinek ez keves. De szerintem tulon-tul sok is!
<!-- / message -->
 

Pufi

Állandó Tag
Állandó Tag
sasa

Rafi ur torold meg az orrodat es takarodj ki az eletembol.
Mutass fel valamit. Lehet lejart villamosjegy is, csak valamit.
 

Rafysah2

Kitiltott (BANned)
Rafi ur torold meg az orrodat es takarodj ki az eletembol.
Mutass fel valamit. Lehet lejart villamosjegy is, csak valamit.
sasa
Te vagy a kozszereplo, en meg a helyemen vagyok. Mit akarsz, mit kellene felmutatnom ... plecsni, aranyora, parthuseg, elvek, sajat gyerekek felnevelve, csalad, vagyon, szuletesemtol fogva rendezett elet, elismeresek, szeretet, baratok ....
 

Pufi

Állandó Tag
Állandó Tag
Te majom

Zsidóüldöztetés - <!-- status icon and date --><!-- status icon and date -->2009-03-14, 11:22 AM <!-- / status icon and date -->

<HR>

<!-- message -->Arról, amiről eddig csak suttogva mertek beszélni, most bebizonyosodott.

Faji alapon történik a diszkrimináció.kiss

Nincs kulturális program már több mint fél éve, mert mással vannak elfoglalva a bentlévők.
Leszámolás mindazokkal, akik bármilyen kis módon is kimerték nyilatkozni ellen véleményük és rosszallásukat.
Gusztustalan, megengedhetetlen és törvénytelen.
Csak ne hogy meglepődjenek a végén!

Nincs senki a bentlévők közül, akik felemelnék a szavukat mindezek ellen?:neutral:

MIT HAZUDOZOL ITT, ezt nem en irtam, hanem a csinompalko, Te okostojas miert hozzam hivod be? Gyurika gyurika idaig sullyedtel?
 
Top