Kanadai Magyar Kultúrközpont - programok, hirek, informaciok

Ámbátor

Állandó Tag
Állandó Tag
A mentalitas amely idaig juttatott bennunket

Eljott az ideje, hogy nyilvanossagra hozzam Jordan Emoke levelet, amely vilagosan tukrozi a Vaski-csapat mentalitasat es modszereit. A birosagon megjelent Vaski es harmadmagaval gubbasztott a folyoso sarkaban. SEnki nem szolt hozza es o meg sem probalt senkihez se szolni. Amikor tavozasunkkor ismet egyutt alltunk a bejarati eloterben, Vaski, mint egy idegen ment el mellettunk, amieink latni se birtak ot.
DE, jojjon Emoke levele!

From: [email protected]
Sent: Friday, January 02, 2009 2:34 AM
Subject: Re: A FBB keresere tovabbitva

Kedves Mndenki
*
Úgy szól a már "hirhedt" idézet: " AMIG TÁMADJUK ŐKET ADDIG NINCSEN MÁSRA iDEJÜK*MINT HOGY VÉDEKEZZENEK"
*
Ott kezdődik, hogy nekem van időm. "History repeats itself" Ugyanez a játszma került szinre évekkel ezelőtt amikor Vaski kerekes Bede ki lettek zárva. Csak a külömbség az hogy most az a személy irányitja az eseményeket akinek akkor foglama sem volt a módszerekről, de*azokat alaposan kitanulta. De elfelejti azt hogy más is*ismeri a módszereket..Éppen ezért engerm szeretne félre tenni. félelemből, hogy le lesz leplezve .Mi is az ami ezt a személyt ambicionálja?* BOSSZÚ._és egy egészégi állapotra vonatkozó labilitás.De ő is félre van vezetve, mert ő is áldozata annak a nagyon jól megtervezett*és alaposan honorált feladatnak hogy ennek az Intézménynek szét kell rombolni a morálját hogy utánna könnyen betelepedjen
az ellenség*
*
Félrevezetett, jóhiszemü áldozatai észre sem veszik hogy mire megy ki a játszma. De figyelmeztetek mindenkit hogy nincsen vége a* procedúrának:!!!* .A feladat: megőrizni az Intézmény hirnevét és megvédeni az ártatlanul vádoltakat.
*
Jordán Emőke



Az egyetlen megjegyzes amit hozzatennek az, hogy az elmult hetek esemenyei remekul megmutattak, hogy eppen ez a mentalitas volt az, amely a Haz es a tagsag moraljat, pontosan veluk szemben, vegre osszekovacsolta es megacelozta.
 

Ámbátor

Állandó Tag
Állandó Tag
A szerecsen onmagat mosdatja

Ha mar az erdekes irasmuvek kozlesenel tartunk, akkor vegyuk szemugyre Vaski Gabor szerecsen-mosdatojat is. A tortenelmi huseg kedveert megjegyzendo, hogy ez a remekmu az 2010 majus 16-i Kozgyules utan irodott, aholis a tagsag elhatarozta es megszavazta, hogy az epuletet eladni addig nem szabad, amig helyette ujat nem vettek. Hogy annak a hatarozatnak mi lett a sorsa azt tudjuk, semmibevettek, de minden esetre eleg volt ahhoz, hogy Vaski hirtelen lagyabb hurokat pengessen, - atmenetileg.

Ime a remekmu:

Vaski Gábor Nyilt Nyilatkozata a Magyar Kozosseghez

Tisztelt tagtarsak, baratok es Magyar kozosseg.

Hosszu megfontolas, lelkivizsgalat es tanacskozasok utan belatom azt, hogy bar pillanatyira jol estett “kipakolni” egyeseknek uz utolso Majus 16ik Rendkivuli Kozgyulesen, “az utoiz” kellemetlensege rakenyszeritett az onbiralkodasra. Igy mindazoknak, akiknek fajdalmat okoztam vagy megsertettem, mind szavaimmal mind viselkedessemmel, kerem fogadjak el oszinte bocsanat keresemet es nyujtott jobb kezemet. Ugyakkor az a vad ellen hogy Andras bacsit megfenyegettem, hatarozottan, elszantan tiltakozom!
Hogy mi vezetett oda, hogy leereszkedjek arra a szintre, amire egyesek drukkoltak hogy leereszkedek, nem mas mint az a frusztralt helyzet es egyesek provokacioja, hogy szemem elott ismet lezajlik egy jatszma, aminek kozel 10 evvel ezelott en is aldozata voltam. Amikor nem az “esz” hanem a “sziv” uralkodott fellettem. Megengedtem magam odaig jutattni hogy a kozosseg ELLEN fordultam. Amikor meg az utolso pillanatban szerencsere belattam, hogy energiam, munkam, mind a kozosseg rombolasra megy ki, “jo tevo tanacsadom “ Kerekes Sandor heves tiltakozasa ellenere bejelentettem a Bironak hogy “Eleg volt, itt most veget akarok vetni ennek a harcnak”. A gyors megegyezes utan, hirtelen, ugy ahogy belepottyant az eletembe “Sandor” ugyanugy eltunt….egy darabig.
Amikor, 2005 tavaszan a KMKK kozonseg MEGKERESETT es VISSZAHIVOTT ot ev kizarasom alkonyan, en mar eltem vilagomat, bele nyugodva abba a keseru igazsagba, hogy mindent amit leirtunk 2000ben a “kek konyvben” beteljesedett. A Magyar Haz, bar meg nem jelentosen eladozva, mind anyagilag, mind erkolcsileg teljes csodben hevert. Miert is hivtak AKKOR vissza, mindenki varta a csodat? Mostmar mindegy, visszajottunk, valaltuk es probaltunk javitani a helyzeten.
Nem sokajra, megjelent ujbol a “jotevom” a “tanacsadom”. “Gyere vissza te is mondtam”, hiszen itt mindenki elfer. Mert persze en itt szulettem, a nagy “liberalis” es naiv Kanadaban, ahol mindekinek mindenhez joga van! Csak most az volt a kulombseg hogy mar kiabrandultam a vad ‘liberalizmusbol”, es ovatossabb voltam, vagy talan nem voltam eleg ovatos?
Az igazi bomlasztas mar 2007 osszel kezdodott, amikor hatarozottan es nyiltan a “Nemzeti” eszmek vallalkozasat nyilvanossagra hoztuk, itt most nem a “Morvai” esetre utalok, az mar reg leragott csont, vagy szemelyes politikai meggyozodeseimrol, hanem altalaban, mint irany elv. Akkor kezdodott ujbol minden, ugy mint tiz evvel azelott.
Most itt vagyunk, ujbol egymas nyakanak ugratva, a magyar kozossegi elet romokban. Hibas vagyok ezert? felelos vagyok ezert? KETSEGTELENUL, de csak reszben! Azt a hibat kovettem hogy nem vettem eleg komolyan a veszelyt, nem lattam be azt, hogy idos embereket meg lehet felemliteni foleg akkor, amikor VALTOZASOKROL van szo. Mert most errol van szo, ORIASI valtozasok. Mert ha nem tudunk megvaltozni akkor vegunk van. A valtozas es az ismeretlen mindig hozza magaval a bizonytalansagot. Bizonytalansagbol pedig konnyu megfelemlitest es felelmet kelteni. Vajon, ha most sikerul a jatszmajat vegrehajtani “Sandornak” akkor majd ujbol, de most sokkal jobban magaval megelegedve, veszi a kalapjat es eltunik, mint akkor tiz evvel ezelott?
A gyogyir remenyeben a mult heten felajanlottam az Igazgatosagnak a lemondasomat, amit ok egyhangulag elutasitottak. Hat akkor itt vagyunk, van bennuk “betyarbecsulet”. Akkor innen hova merre tovabb?
Sok jo ember sokat dolgozott es most is dolgozik ennek a Magyar kozossegnek. Jo emberek ezek, akkor is ha nem mindig ertenek egyet. Ugy mint sokan masok, eletemnek az eddigi nagyreszet felajanlottam a magyar kozosseg megmaradasaert. Ha kepesek vagyunk megtalalni a kozos utat, meg sikerul nekunk egymas kozott felepiteni a bizalmat, akkor meg megmentheto ez az intezmeny amit mindannyiunk felt. Ha nem, akkor se az egyik csoport se a masik, vagy talan a harmadik, lesz kepes egyedul megvalositani a megoldast.
“es nem ugy lesz gazember valaki, hogy azza nevezzuk ki”, megy a dal.
Maradok honfitarsi tisztelettel,

Vaski Gábor Kelt 2010, Majus 30




Megjegyzesul a tartalom valosagarol csak annyit, hogy a korabbi perben Vaski teljesen egyedul jart el, Kerekes egyetlen percre sem vett reszt abban, habar tamogatta azt. A per egyebkent nem a Haz ellen folyt, hanem azon igazgatosagi tagok ellen, akik akkor alapszabalyellenesen jartak el. A Haz maga semmifele veszelyben nem volt.
A majus 16-i kozgyulessel kapcsolatban Kerekesre hivatkozni megintcsak hazugsag, minthogy o, az egyebkent torvenytelen felfuggesztese miatt, ott sem volt.
 

Bumm

Állandó Tag
Állandó Tag
Megdobbento hir erkezett hozzam!

Szabo Katalinek nem tudjak fizetni a szamlakat, elkuldtek a titkarnot ez miatt.

Ugy tunik elfogyott az $500.000-os kolcson!
 

HCCC

Állandó Tag
Állandó Tag
Megjegyzes nelkul!

Kedves Tagtársaim!
A tegnap lezajlott törvényszéki tárgyalásról az alábbikat közlöm.
Mint tudjuk, a magát Ideiglenes Ellenőrző Bizottságnak kikiáltott hat személy Aykler úrral együtt támadássorozatot indított a KMKK igazgatósága ellen azzal a céllal, hogy törvénytelenül veztőségi választást szervezhessen. Akciójuk engedélyezését a törvényszéken kérelmezték.
Ennek a csoportnak az ügyvédje a tegnap megtartott tárgyaláson elmondta, hogy mivel pénteken megkapták az engedélyt arra, hogy március 6-án választást tartsanak, kérik a választás eredményének tövényesítését. Ugyanakkor azt állította, hogy mivel a jelen igazgatóság nem akar választást tartani, ezért az Ideiglenes Ellőrző Bizottság kénytelen volt a saját döntése alapján cselekedni. A vasárnapi gyűlésen megválasztottak egy új igazgató testületet, amelyen mi – a törvényesség értelmében és lelkiismeretünkre hallgatva – nem vettünk részt. Az ő ügyvédjük szerint ezt “saját vesztünkre” tettük.
A KMKK ügyvédje ismertette a mi álláspontunkat és érveinket. Kiemelte, hogy az igazgatóságnak be kell tartania az Alapszabály előírásait a választási közgyűlés megtartásakor is. Ezek közé tartozik a Jelölő Bizottság munkája, a jelöltek névsorának összeállítása és elemzése, annak biztosítása, hogy mindenki legalább öt nappal a gyűlés előtt befizesse a tagdíját. Ezt az Alapszabályt a KMKK évtizedekkel ezelőtt fogalmazta és fogadta el és mindaddig, amíg törvényesen meg nem változtatjuk, addig kötelességünk betartani az előírásait. Mi mint a tagság törvényesen megválasztott igazgatósági testülete felelünk a tagsági díjakért, azok tisztességes nyilvántartásáért, a könyvelésért. Azt is tudja a kedves tagság, hogy jóideje meghirdettük a tisztújító közgyűlést március 27-re, amelyre mindenkinek postáztuk a meghívót.
Nagyon szomorú, hogy ez a puccsot végrehajtó csoport a törvényszékre kényszerített bennünket. Noha azt állítják, hogy visszautasítottuk az ő közeledési szándékaikat, a valóság az, hogy mi ismételten megpróbáltunk leülni és tárgyalni velük, amit nem fogadtak el. Inkább a bírósághoz fordultak, ami nemcsak a közösség összefogását lehetetlenítette el, de fölösleges ügyvédi költségekbe verte a Magyar Házat.
Amiről a tagságnak feltétlenül tudnia kell:
Ez a csoport a bankot rávette arra, hogy a bankszámlánkat leállítsák. Pillanatnyilag ott tartunk, hogy el kell bocsátanunk az irodavezető titkárnőt, mivel nem tudunk tovább fizetést adni neki. Nem tudjuk fizetni a számláinkat sem. Néhány igazgatósági tag saját pénzének befizetésével próbál segíteni, hogy nyitva tarthassuk a Magyar Ház ajtaját. A Ház eladása függőben van, és attól tartunk, hogy ha a vásárló megtudja a jelen bankügyi helyzetet, az egész eladás veszélybe kerül.
Az Önök támogatásával a több mint ötmillió dollár értékű Magyar Házat becsületesen működtettük éveken keresztül. Az eladás halasztgatása egyre több és több pénzt jelent, mert az omladozó régi épület fenntartása komoly pénzbe kerül, a kiadások összege messze meghaladja a bevételekét.
Kedves tagtársaink további támogatásában reménykedve várjuk a törvényszéki eljárás kimenetelét.
Tisztelettel,
Szabó Katalin elnök
==================================

Akinek barmilyen megjegyzese van irja meg!
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Miert csak most kezdik ertesiteni a tagsagot a tortenesekrol?

Mikor nem kaptak meg a mandatumot 62- 150 utana milyen alapon intezkednek?

Hol van az uj haz ahova koltozunk?
Addig nem lehet eladni meg nincs masik....

Lehet nem a birosagra kell menni, hanem a rendorsegre mert ez az ugy lassan oda fog tartozni ha igy megy tovabb.
 

bbarna

Állandó Tag
Állandó Tag
Március 15

Marc_15_-_plakat.jpg
 

Pufi

Állandó Tag
Állandó Tag
Szabó Kati fémjelezte levél

Kedves Tagtársaim!
A tegnap lezajlott törvényszéki tárgyalásról az alábbikat közlöm.
Mint tudjuk, a magát Ideiglenes Ellenőrző Bizottságnak kikiáltott hat személy Aykler úrral együtt támadássorozatot indított a KMKK igazgatósága ellen azzal a céllal, hogy törvénytelenül veztőségi választást szervezhessen. Akciójuk engedélyezését a törvényszéken kérelmezték.

Miért nem mondtok igazat? Ez nem kikiálltott, hanem megválasztott Bizottság. Birósági engedéllyel tartotta meg a választási Közgyülést!

A vasárnapi gyűlésen megválasztottak egy új igazgató testületet, amelyen mi – a törvényesség értelmében és lelkiismeretünkre hallgatva – nem vettünk részt. Az ő ügyvédjük szerint ezt “saját vesztünkre” tettük.

Remélem az ügyvédnek igaza lesz. Az hogy nyuszin otthonmaradtatol és nem tudtatok a szemébe nézni a tagságnak, az benneteket minősit!

Mi mint a tagság törvényesen megválasztott igazgatósági testülete felelünk a tagsági díjakért, azok tisztességes nyilvántartásáért, a könyvelésért.

Hát bizony. Ott még érhet bennünket meglepetés. Ne felejtsétek el, ebben a mondaatban a legfontosabb szó az, hogy felelünk.

Nagyon szomorú, hogy ez a puccsot végrehajtó csoport a törvényszékre kényszerített bennünket.

Nocsak! Kényszeritett!!!!

Amiről a tagságnak feltétlenül tudnia kell:
Ez a csoport a bankot rávette arra, hogy a bankszámlánkat leállítsák. ...el kell bocsátanunk az irodavezető titkárnőt, nem tudunk tovább fizetést adni neki. Nem tudjuk fizetni a számláinkat sem. ...A Ház eladása függőben van, és attól tartunk, hogy ha a vásárló megtudja a jelen bankügyi helyzetet, az egész eladás veszélybe kerül.

Na valami jó, nemcsak mi de a vevő sem tud semmit. Hát ez valami!

Az Önök támogatásával a több mint ötmillió dollár értékű Magyar Házat becsületesen működtettük éveken keresztül.

Mi az hogy 5 millió? Hova lett a többi? Eddig mindig annyi szivárgot ki, hogy 6.5 millió a legjobb ajánlat. Mi, illetve Ti azt nem fogadtátok el?

Szabó Katalin elnök


Kati, mi akik értékeltük a hosszú évek alatt végzett munkádat, mikor jössz rá, hogy kuliszának használnak Téged? Kár.


**********************************************

Hétpróbás show műsor zajlik itt. S ime most ahhoz a felvonáshoz értünk, amivel kezdeni kellett volna.

Mi történik az ajánlattal?<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
A vevő haladékot kért és kapott, nemrégiben újabb haladékért folyamodott. E második hosszabbítás lejártának dátuma március 23

Ezek szerint van vevő! Hurrá! KI AZ?

Donau Schwaben Club
1) Ez nem egy valódi tulajdon.

Akkor minek foglalkozunk vele?

2) A Donau Schwaben Club nagy pénzösszegű lakbérrel tartozik a Blue Danube Not For Profit Housing Corporation felé. A KMKK $1M ellenében társbérlő lenne.

Na ne, mi fizessük ki a svábok adósságát?
<o:p></o:p>
3) Ha a KMKK elfogadná ezt az ajánlatot, nem lenne az ingatlan tulajdonosa.
4) Sajnos Schwaben Club nem tudta/tudja gazdaságilag fenntartani magát. <o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
Az Épületbizottság nem foglalkozott érdemben ezzel a javaslattal a fent említett pontok tisztázatlansága miatt,.

Ha értem gazember legyek. Ezek a pontok, ezek a megállapitások pozitiv megjelenést adnak a volt vezetőségnek. Miért nem lehetett erről őszintén és nyiltan beszélni?

Sajnos van egy harmadik levél ami itt körbeszalad, Emőke a tudathasadásos Emőke levele. Szót sem érdemel. Fenyeget ismét. Emőke nem félünk. Azért jöttünk ide, hogy ne kelljen félnünk. Maga most ijesztget bennünket? Imádkozzon a Feri lelki üdvéért, minket hagyjon dolgozni. Kösz.
<o:p></o:p>
 

HCCC

Állandó Tag
Állandó Tag
A tagsag nelkuli vezetes!

A tagság nélkül maradt vezető avagy válasz Szabó Katilinnak!​

Szabó Katalin megirta ismét az ő levelét.
Ő foglalkozik azzal mi történt tegnap a törvényszéken, aki nem is volt ott.

Kezdjük az elején.
Katalin azt állitja hogy a tagság január 23-án egy Ideiglenes Ellenőrző Bizottságot választott. Szegény Katalin, aki ott voltál január 23.-án és mindössze erre emlékezel! Nagyon összelehetsz zavarodva. Január 23.-án a tagság egy Ideiglenes Bizottsagot választott. Ha elolvastad volna a birósági beadvaányt, akkor azonnal nyilvánvaló lenne számodra is.

Érdekes módon sokat foglakozol hirtelen a MH alapszabályával.
Amikor a volt igazgatóság megirta 144 oldalon keresztül az általatok elkövetett alapszabályszegéseket, nem tulajdonitottál annak ekkora figyelmet.
Mondhatni ignoráltad, figyelmem kivül hagytad azt Vaskival együtt.

Sőt, amikor a Vaskival 2009-ben az Alapszabály irott és iratlan szabályait megszegve elindultatok helycserés módon a vezetői poziciókért, akkor nem volt ennyire fontos az alapszabály számodra.

Természetesen nektek is meglett volna a lehetőségetek az ALAPSZABÁLY szerint november vagy december hónapban választó közgyülést tartani, de nektek eszetekben sem volt.
Tudtátok, hogy nincs jogotok mérlegelni kik és hányan indultak volna, mert az nem tartozik a kompetencia körötökbe, de ti megtettétek és huztátok-halasztottátok a gyülést és a végén mandátum hosszabitó gyülést hivtatok össze, mert a célotok nem a tisztújitás, hanem a hatalomba maradás volt minden áron.
Az alapszabály nem ad lehetőséget mandátum hosszabbitásra.

A tagság pedig megunta az állandó manipulálástokat és döntött. Kivette a kezetekből a kormányrudat és elbocsátott benneteket.

Ti, ahelyett, hogy elmentetek volna ismét manipulációkba kezdtetek.

Megegyeztetek az Ideiglenes Bizottsaggal, hogy a közgyülés március 6.-án lesz. Megegyeztetek, hogy hozzájutnak azokhoz az információkhoz ami ahhoz kell, hogy a közgyülés lebonyolitható legyen. Te és két igazgatósági tag aláirásoddal hitelesitetted ezt és a MH websiteján a mai napig ott van ez a megegyezés.
Majd felrugtál mindent!
Szavad adtad és alairásoddal hitelesitetted, majd mindezt nem tartottad be.

Ez a jellemző rád!

Most meg még neked áll feljebb?

Ügyvédet fogadtatok a MH pénzén és belekényszeritettétek a másik oldalt, hogy saját pénzén fogadjon ügyvédet. Majd amikor már megelégelték a sok- sok összevisszaságot a birósághoz fordultak a tagok képviseletében, hogy döntsön arról, hogy mi történjen, amikor egy vezetés rátelepepszik a tagságsára annak semmilyen akaratát nem hajtja végre és nem akar új választást, csak végtelen ideig pozicióban maradni. Ebböl lett elege a tagságnak, amit az ügyvéd világosan elmondott.

A bankból pénzt senki mas nem vett ki penzt csak ti. Most már talán elköltöttétek az egész 500.000 dollárt, hogy nem maradt semmire pénz, még a titkárnő bérére sem? Milyen gazdálkodást folytattatok? Ez az amit a tagság már rég szeretett volna tudni, de ez idáig homály fedte. Most már lehult a lepel! Mindent elköltöttetek.
DE MIRE?
Lehetne végre kapni egy elszámolást a tulajdonosok felé?

Panaszkodsz, hogy a kiadások összege messze meghaladja a bevételeket. Érdekes, amikor a volt igazgatóknak aláirtátok a kölcsön felvetelének feltételeként, hogy olyan programokat fogtok inditani amelyből a kölcsön visszafizethető lesz, akkor ezt nem tudtátok? Most amikor az 500.000 dollár elfogyott most kétségbe vagytok esve. Hol van az a 2 millió dollár amit a Vaski megigért ha legalább alelnöknek választják akkor megszerez? Hol van?

Ti mindig csak igérgettetek és ámitottátok a tagságot. Ezt megunta a tagság és ezért választott új, más, hiteles vezetőket.

Itt az ideje, hogy elmenjetek békében!


tagság
 

PottyosPanni

Állandó Tag
Állandó Tag
Jordan Emöke levelét elolvashatnánk? Tudod, mostanában kicsit alacsonyabb a vérnyomásom, és gyógyszert nem akarok beszedni! :)
Ki tud valamit a tegnapi birósági tárgyalásról?
 

Arpiprimas

Állandó Tag
Állandó Tag
Eddig még a tegnapi bíróságról egyetlen hozzászólás számol be valamennyit: #3468 (HCCC hozzászólásában Szabó Katalin írása.) Ami utána van eddig mindenröl beszél csak éppen arról nem hogy mi is történt tegnap. Mindenféle régi levél ide fel van téve, a szokott vádak meg vannak ismételve stb.

Jó lenne ha valaki más is beszámolna a tegnapi tárgyalásról (ha csak nem akarjátok hogy csak Szabó Kati beszámolója szerepeljen itt.)
 

Arpiprimas

Állandó Tag
Állandó Tag
Március 15 (#3470)

Köszönöm, bbarna hogy ezt ide feltetted. Tudom hogy egyik oldal sem próbál a nemzeti ünnepünkb&otilde;l politikai csatatéret teremteni.
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Emailbe kuldik korbe korbe ezeket a leveleket amiket feltesznek ide, es magyarazzak a bizonyitvanyt.

Arrol nem szolnak ,hogy a tagsag megvonta a bizalmat toluk.
Nekik le kene mar szallni a Mh rol,es bekeben mas vizekre evezni.

Addig ne varjal irasos papirt meg nincs.


Ezerrel kamuznak, ill nem mondnak igazat.
Nem nekunk kell itt bizonyitaniuk ,hanem a tagsag elott es ott leszerepeltek.

Tovabbra is a kerdesek nyitottak es meg mindig nincs valasz ra.

Meg mindig nincs oszinte valasz eladtak-e a hazat vagy nem illetve kinek es mennyiert.

Meselnek a svabokrol meg mindenrol , de ez csak duma , a valosagra kivancsi mindenki.

Minden tagot ez erdekel es ebben tovabbra is mellebeszelnek.

Minek is a titkarno ha semmi dolga hisz teljesen leultettek a hazat.

Nem a tagsag tehet rola ,hogy ilyen "remekul" vittek a hazat hogy igy all minden.
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Eddig még a tegnapi bíróságról egyetlen hozzászólás számol be valamennyit: #3468 (HCCC hozzászólásában Szabó Katalin írása.) Ami utána van eddig mindenröl beszél csak éppen arról nem hogy mi is történt tegnap. Mindenféle régi levél ide fel van téve, a szokott vádak meg vannak ismételve stb.

Jó lenne ha valaki más is beszámolna a tegnapi tárgyalásról (ha csak nem akarjátok hogy csak Szabó Kati beszámolója szerepeljen itt.)
Miert nem mentel el a targyalasra? es akkor be tudnal szamolni nekunk ,mi is tortent.;)
 

Arpiprimas

Állandó Tag
Állandó Tag
Miert nem mentel el a targyalasra? es akkor be tudnal szamolni nekunk ,mi is tortent.;)

Egyszer&ucirc; - nincs id&otilde;m nappal futkározni. De állitólag sokan mentek a tárgyalásra, szoval egyikük csak betudna számolni, nemde? Vagy ti sem tudjátok hogy mi folyik ottan? Bevallom hogy én sem tudok semmit sem róla és a beszámoló segítene mindenkinek aki ezeket a beszámolásokat olvassa.:cool:
 

moonriver

Állandó Tag
Állandó Tag
csak nem felnek az elvtarsak, es az elvtarsnok?

Március 15 (#3470)

Köszönöm, bbarna hogy ezt ide feltetted. Tudom hogy egyik oldal sem próbál a nemzeti ünnepünkbõl politikai csatatéret teremteni.


CSAK NEM FEL A TAGSAG NELKUL MARADT BUKOTT VEZETOSEG ???
MIERT NEM ADJAK MAR AT A HELYET AZ UJONNAN MEGVALASZTOTT VEZETOSEGNEK ? :confused:
 

Pufi

Állandó Tag
Állandó Tag
NA FIGYELJ ARPI!
szoval egyikük csak betudna számolni, nemde? Vagy ti sem tudjátok hogy mi folyik ottan? Bevallom hogy én sem tudok semmit sem róla és a beszámoló segítene mindenkinek aki ezeket a beszámolásokat olvassa.

a beszámoló segitene - irod.
Árpikam itt már semmi nem segitene azoknak, akik mára sem értették meg, hogy mire megy a játék. Nyugodj meg ha lesz Ház ha nem, hegedülni máshol is lehet.

Apropo Te kinek drukkolsz? Tudod nekem nagyon nehéz követni ezt a violinkulcsos logikát. Hiába nem vagyok muzsikus!
Nálad lehet, hogy szükitett septinben van?
 

HCCC

Állandó Tag
Állandó Tag
A lenti részletek, a Szabó Katalin által aláírt közleményéből szemenszedett ferdítések.

Fontos közlemény a március 8-i tárgyalásról
1. Nagyon szomorú, hogy ez a puccsot végrehajtó csoport a törvényszékre kényszerített bennünket. Noha azt állítják, hogy visszautasítottuk az ő közeledési szándékaikat, a valóság az, hogy mi ismételten megpróbáltunk leülni és tárgyalni velük, amit nem fogadtak el. Inkább a bírósághoz fordultak,

Szőcs Klári személyesen beszélt Szabó Katalinnal január 29-én és megegyeztek abban, hogy a két fél leül tárgyalni egy mediator segítségével.
A következő e-mail erre utal.

1.
From: CATHERINE SZABO
To: Mudlic Katalin ; [email protected] ; Klara Szocs
Cc: Mihaly Koszo ; Zoltan Banhegyi ; Dr. Magyar Tamas ; Sihelnik Miklos ; Szocs Klari
Sent: Monday, January 31, 2011 9:15 AM
Subject: Re: közlemény 2
Kedves Klara,
Ma egy rendkivuli napom van a munkahelyemen, mint emlitettem penteken.
Holnap delelott beszelhatunk es megalapodhatunk a talalkozo idopontjaban is.
Foglak hivni reggel 10:00 korul.
Udv
Katalin

Sem a fenti beszélgetés, sem a találkozó soha nem történt meg mert a telefon beszélgetés után majdnem 2 hét múlva a csatolt kommunikáció érkezett Katalintól.
Ebben a (csatolt), Február 9-én küldött levélben Katalin kéri a Bizottság jelenlétét, 2 nap múlva, az Ő ügyvédjük irodájában.
Ezek után a Bizottságnak is kellett ügyvédet keresni.




Fontos közlemény a március 8-i tárgyalásról
2.
Ez a csoport a bankot rávette arra, hogy a bankszámlánkat leállítsák. Pillanatnyilag ott tartunk, hogy el kell bocsátanunk az irodavezető titkárnőt, mivel nem tudunk tovább fizetést adni neki. Nem tudjuk fizetni a számláinkat sem. Néhány igazgatósági tag saját pénzének befizetésével próbál segíteni, hogy nyitva tarthassuk a Magyar Ház ajtaját. A Ház eladása függőben van, és attól tartunk, hogy ha a vásárló megtudja a jelen bankügyi helyzetet, az egész eladás veszélybe kerül.

Ez a kis ferdítés is prímán van megfogalmazva. Miután a közgyűlés megválasztotta a 6-tagú bizottságot, és a Szabóék bezárták a házat a Bizottság leállította a bank számlát, de a bank 2 napon belül visszaállította mert nem volt hivatalos határozat a kezükben. A csatolt TD levél erre utal miután ők visszaállították a bankszámla használatát. Tehát, semmi köze nincs a számla bezárásának ahhoz, hogy a meglévő $100,000-t is elhasználták 2 hónap alatt.
 

Csatolások

  • Ertesites targyalasrol -Szabo & lawyer.doc
    90.5 KB · Olvasás: 4

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Nagyon szepen koszonjuk az infot , es azt hiszem 100% meg van mindenki gyozodve rola, hogy notorikus handabandazassal allunk szemben.

Nem csak a tagsagot hazudtoljak meg, hanem a torteneseket is , igy legalabb biznyotva is van , hogy mennyire szavahihetetlen bagazs Szabo Vaski paros.

Nagy manipulatorok ok ketten, es sajnos a tobbi volt vezetokben sincs annyi gac ,hogy szoljonak nekik , ne adjak a nevuket ehhez a hazugsag sorozathoz vagy ne statisztaljanak ehez , mert alaposan lejaratjak magukat.
Nem er ez paros ennyit ,hogy a communitybe miattuk hiteluket vesztett emberek legyenek.
 
Oldal tetejére