Kiborult a feleség: megcsalta a férje - egy másik férfival

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
A kisfiu kérdezi az apját:
- Papa miért kerül olyan sokba a válás?
- Azért mert az egy olyan nagy érték.
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy völegény lefujta az esküvöt mert a menyasszonya fehérnemüi között eldugva egy dildot talált.
A menyasszony pedig azon botránykozott meg, hogy mit kutat a völégény az alsonemüje között. :(
 

attimenyfreemail.com

Állandó Tag
Állandó Tag
Elgondolkodtató,hogy az esküvőre emlékeztető dolgok törték össze a szívét,de azért nem annyira,hogy egyszerűen kidobja szemétbe,szétszabdalja,akárhogyan tönkretegye vagy ingyen hozzávágja valakihez a templomban,ahol történt ez a nagy szégyen.

A legérdekesebb,hogy semmi jele nem volt annak,hogy férfi más is lehet,mint vőlegény?
Ha szerelmes vagy olyankor az intő jeleket nem látod :(
 

attimenyfreemail.com

Állandó Tag
Állandó Tag
Sokan nagyon könnyen ítélkeznek egy ilyen hír hallatán a fiatal feleség kárára, de azt az egyet elfelejtik, hogy a nő szegény mit érezhetett. Kimondta a boldogító igen és Ő azt komolyan gondolta, családot gyerekeket tervezett ezzel a férfival. Teljesen megértem és a revorveres hírdetéssel egyettértek. Különösen, mivel sajnos ez nem egyedi eset. Közvetlen baráti körömben is megtörtént. Csak még durvább volt, mivel a férfi tudatosan hitegette a lányt feleségül vette, építkeztek és minden szép és jónak tűnt a lány boldog volt, de mint kiderült - szerencsére időben -, az egész csak színjáték volt. A homo férj csak arra hajtott, hogy legyen gyerek akit a férfi szeretőjével el akarták venni a lánytól, hogy majd ők nevelik fel. Képzelhetitek amikor mindez kiderült, hogy mit érezhetet a lány.
Ott a pont.
 

Paulikbalivica

Állandó Tag
Állandó Tag
Tudjátok, ha szerelmes az ember sok mindent nem vesz észre és sok mindent elnéz a másiknak ami intő jel lenne, ha nem lenne szerelmes. Na meg ilyenkor az ember lánya és fia egyaránt nem hallgat se barátra se családra csak a szívére.
 

poorferencne67

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Nagyon sajnálom a feleséget és megis értem hogy árulja az esküvői ruhát, de kicsit diszkrétebben kellene eljárnia, már csak saját maga miatt is. Nekünk volt egy barátnőnk aki ugyan így járt,de ő nem tette ki a kirakatba mert annyira megvolt döbbenve hogy napokig sokkos volt nem akarta elhinni , hogy az ő nagy szerelme a saját nemét szereti. Azóta újra férjhez ment de betegesen faggatta a férjét, leskelődött utána nem tudott megbízni a férjében és sajnos öngyilkos lett, pedig járt orvoshoz. Ezért gondolom hogy a feleség így próbálja feldolgozni a sokkot, ami még mindig jobb mint tönkretenni vagy eldobni a saját életét. Senki sem tudja hogy hogyan reagálna ha vele történne ilyen.üdv.poorferencne67
 
Oldal tetejére