"Lezuhant a magasból" - a Kreml újabb kritikusa halt meg fölöttébb gyanús körülmények között

Olga Nazarenko rendszeresen tüntetett az ukrajnai invázió ellen. Orosz lapok zuhanással magyarázzák halálát, de követői szerint a Kreml áll a háttérben.

Belehalt sérüléseibe a kórházban Olga Nazarenko Kreml-kritikus, háborúellenes orosz aktivista. A nőt két héttel ezelőtt vitték kórházba, miután - helyi lapok leírása szerint - "lezuhant a magasból."


Emlékezetes, hogy az ukrajnai invázió kezdete óta több, a Kreml-nek kellemetlen személy veszítette életét úgy, hogy kizuhant valamilyen emeleti ablakból. Többségük üzletember volt, de idén egy másik háborúellenes aktivista rendőri őrizetben halt meg, állítólag kínzás következtében.


Nazarenko a háborúellenes ellenállás szimbóluma volt, minden héten egyemberes tiltakozást tartott a Moszkvától mintegy 250 kilométerre északkeletre fekvő Ivanovóban, ami miatt elveszítette docensi állását a helyi orvosi egyetemen, a rendőrség rendszeresen bevitte, és kiállása miatt többször megtámadták az utcán is.


Követői szerint Moszkva állhat Nazarenko halála mögött, de vannak olyan vélemények is, melyek szerint az aktivista egy fáról zuhant le.

1698082389259.jpeg
 
kiesett az ablakból, rá a fára, annak letört az ága és akkor jött a zongora is. főnök a házat is robbantsuk? ne, elég ha kivágjátok a fát. csak jófelé dőljön.
balesetek mindig történnek. a lakótelepi járdákba telepíthető légzsákokkal lenne érdemes próbálkozni...
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Fodor Ditke wrote on Szélildi's profile.
Kedves Szélildi! Nagyon hálás lennék, ha tudnál segíteni. Unokámmal igyekszünk az olvasást jobbá, szebbé gyakorolni. Ha dr. Gósy Mária és Laczkó Mária a Varázsló - Olvasásfejlesztés című könyvének elérhetőségét szíveskednél ismét megadni, nagy segítség lenne. A link nem működik már, máshogyan nem tudom elérni. Nagyon köszönöm!!!
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.
koaty wrote on Julcsi960's profile.
Szia, bocs de először véletlen epub-ban raktam fel a Katicalányok 4-et. Időközben javította, esetleg cseréld át pdf-re.

Statisztikák

Témák
38,059
Üzenet
4,783,618
Tagok
614,724
Legújabb tagunk
MLReni
Oldal tetejére