Mátrix energetika

Derzsi

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Rhygoo!
Egy ilyen szeminárium biztosan a legszkeptikusabb emberben is paradigmaváltást okoz. Olyan pozitív energatöltés lehet a teremben, hogy ha megpróbálnál ellenállni, szerintem akkor is magával ragadna :) Élesben látni , hogy mire képes ez a technika, a szemed előtt történnek meg a változások, olyan hitbeni erősítést kapsz, amit amúgy sehol máshol. Egyértelműen mérföldekkel meghaladóan jobb, mint könyvből olvasni, aztán itt egymás segítségével ráérezni a hogyanra. Az előadásmód, ahogy Richard Bartlett interpretálja nagyon jóóó(feleségét kevésbé értem, kevésbé határozott szerintem), a játékosság, igen az a magva, hiszen a hitünk az, ami határt szab(hat) a változásban. Mozgásszervi problémákra nálam is nagyon jól működik, izomgörcsök, izomcsomók. Gerincet még nem sikerült kiegyenesítenem, és csigolyát sem sikerült helyére tennem vele..Biztosan az én hibám, ezt nem kétség (pedig nagyon is szeretném) Gyomorfájás távból szinte azonnal megszűnt, miközben csurgott az izzadtság az alanyról, aztán tüdőgyulladás is megszűnt másnapra(ez is távban), itt nem izzadt, de állt a kezelés alatt és alig bírt állni a lábán előre hátra düledezett, a folyton megroggyanó térde miatt. És volt még sok sikerem vele, csak a gerincnek nem kapom el a" fonalát" :)
Milyen gyógyításokat végzett még a szemináriumon Richard?
derzsi
 

erszi

Aktív tag
Abszolut tamogatom:)
Ugy gondoljatok a kulonbozo tudatallapotokra hogy azok megtanulhatok es megjegyezhetoek!!
Had vilagitsam meg mire is gondolok. A pszichet,elmet megtudjuk tanulni kezelni.Ez eloszor bonyolultnak tunhet pedig nem is annyira.
Vegyuk peldaul az Agykontrollt.Ezen belul is a 3-rol 1 modszert.Ennel is ahogy megyunk le melytudati szintre es elerjuk a kivant szintet akkor tudatositjuk hogy ott vagyunk.Megerezzuk azt a "mas" erzest es megjegyezzuk ezt lehet ugy hogy amikor ateled ezt az allapotot akkor tobbszor megismetled magadban hogy most melytudati szinten vagyok.Amikor ezzel megvagy akkor azt is elismeteled hogy amikor legkozelebb erre a tudatallapotra kivanok jonni akkor visszaszamolok 3rol egyre es ott leszek.ezt is tobbszor megismetled ki-ki ahogy kivanja.Es azert lesz elegendo ha mar megtettuk ezeket a lepeseket hogy csak az elmenkben felidezzuk a 3, 2 1 szamokat es maris a kivant parancs aktivalodik es maris ott leszunk a kivant allapotnal.
Vagy akar egy masik pelda a szivszentely megalkotasa.Biztos mindannyiotok mar hallott errol ez ugyan az az "eljaras" mint az agykontrollos.Ugye berendezzuk a szivszentelyunket olyanra amire mi akarjuk valakinek az ocean part valakinek egy hegyes videk vagy barmi ami szamara megnyugtato es bekesseget sugaroz.Ugyan igy mukodik amikor meditalunk es egy iranyitott szandekkel elhatarozzuk hogy belepunk a szivszentelyunkbe akkor vegulis azt tesszuk hogy az elolre mar eltervezett/megjegyzett tudatallapotra lepunk be ugy hogy csak a szivszentelyunkre gondolunk.Lasd Gyurko Zsolt fehertemplom meditacio.Ahogy atmesz az egeszen eleg lesz csak a fehertemplomodra gondolni es maris beleptel a kivant allapotba.
Nem veletlen hogy ezeknel a technikaknal mint a Matrix is mindig az erzetekre kell figyelni hiszen ez az elme nyelve.A tudatosan generalt erzetekkel tudjuk manipulalni es iranyitani az elmenket. Ezert mondja mindig Bartlett is hogy figyeljunk az erzetekre es arra hogy mi is vonza oda a tekintetunket a kezeles alatt. Amit mar irtam korabban azt vettem eszre hogy az erzetekkel tudunk az egyik dimenziobol a masikba menni.
Vegulis ez miatt is javaslom ezeket az agyhullam stimulalo dolgok kiprobalasat mert - en sokfajtat probaltam es tenyleg mukodik - ezekkel nagyon hamar es konnyen a kivant tudatallapotra tudunk lepni.Bar igaz nekem a BrainSync jobban bejott.De kinek - kinek mas.
Szoval ha kiprobaljatok a deepmeditation -t toluk akkor meglepoen latjatok majd hogy kabe 5 perc alatt lent is lesztek.Amikor ott vagytok a kkor azt a szintet mint az Agykontrollnal csak meg kell jegyezni/tobbszor elismetelni es tenyleg konnyen elofogjatok tudni hivni a kivant tudatallapotot.Bar nalam amikor hallgattam ezeket az agyhullamokat igazabol nem volt szamomra olyan "termeszetes" ezert inkabb mindig megjegyeztem oket es ugy hivtam elo.Kicsit zavaro volt nalam hogy nem nalam van az iranyitas.
A masik amiket meg eszre vettem a kiserletezeseim soran az az hogy igen sokat bir a pszichenk es terhelheto.Ezalatt azt ertem hogy egyszerre - persze egymas utan - tobb parancsot is adhatunk neki es ha kellokeppen megalapoztuk ezeket a parancsokat - sok gyakorlassal - akkor mindig kovetni fogja az "ohajunkat".
Peldaul mar egy jo ideje megalkottam a sajat GyogyitoSzobamat.Ugyan ugy mint a szivszentelyt ahogy fentebb irtam.Amikor neki fogunk a gyogyitashoz akkor automatikusan ahogy neki latunk - ami nem mas mint egy iranyitott szandek , kijelentem magamnak hogy ezt szeretnem - azt vettem eszre hogy az energiaszintem megemelkedik.Ugy is mondhatjuk feljebb csavarom a frekvenciamat , mivel meg nem vagyok azon a szinten hogy allandoan azon a frekvencia tartomanyban tartozkodjak de amikor ezt szeretnem tenni akkor "magatol" feljebb emelkedik.Ezt amikor eszre vettem egybol pattant az otlet hogy akkor most ezt direktbe eloidezem es amikor megjon a magasabb freki akkor azt szinten megjegyzem.
Ez ugy tortent hogy le mentem melytudati szintre es kertem magamtol hogy mutassam meg magamnak azt a frekvencia tartomanyt amin kepes vagyok gyogyitani.es lass csodat ereztem a testemben es az erzekelesemben a valtozast.Ezt tobbszor megismeteltem amig mar rutinbol ment.Aztan ezt megjegyeztem es elneveztem az en GyogyitoSzobamnak es kertem/elhataroztam hogy amikor a gyogyitashoz kezdek akkor mindig ebbe a szobaban fogok tartozkodni es amig bent vagyok addig a frekvenciam mindigezen az "erteken" fog maradni.Utana ki is probaltam es lass csodat mukodott!Pontosabban a mai napig igy csinalom:)Kijelentem hogy belepek a GyogyitoSzobamba.Meg egy ajtot is kinyitok ilyenkor:)
Es a masik dolog hogy ezzel le is tudod merni azt hogy mennyire fejlodsz ezen a teren es mennyire is tisztulsz hiszen ha jo uton haladsz ugye akkor emelkedik a rezgesszinted finomodsz fenyesedsz.Amikor ezt elkezdtem akkor csak a pelda kedveert a kello fordulatszamot mondjuk 8 masodperc alatt ertem el de mostmar csak 3masodperc kell hozza.Azaz kozeledek ahhoz hogy allando legyen ez a rezgesszint.Legalabbis a teoriam szerint:) Probaljatok ki tenyleg igen sokat jelent hiszen igen nagy Tudatvaltast jelent es rengeteg a vonzata van amit ezaltal megert az ember.
Gondoljatok abba bele hogy amikor beleptek a GyogyitoSzobaba akkor nem kell arra figyelni fokuszalni hogy "uresek" legyetek hanem megteszi helyettunk az elmenk es feltekeri magatol maganak a kivant rezgesszintet es es ott is tarja magat addig amig ki nem jottok a Szobabol.Ez szerintem igen nagy terhet vesz le a vallunkrol.Hiszen nem kell figyelnunk ra.
A Semmiteves allapotara is keszitek egy szobat ami a GyogyitoSzobabol nyilik:) amit egy sotet szobanak kepzelek el mintha kint lennenk az Urben es sulytalan lennek.Kepzeleteben ez ugy mukodik hogy ha valakit kezelek akkor Ot beviszem a GyogyitoSzobaba es csinalom amit az intuiciom sugall majd amikor ugy erzem hogy megvan akkor az alanyt a szobaba hagyom es en bemegyek a SemmittevesSzoba ahol csak arra figyelek hogy milyen konnyu vagyok es kozben pasztazom a sotet korulottem hogy mit is veszek eszre.Egyszoval a nagy semmit figyelem es igazabol semmi sem jon fel ilyenkor.Ezzel ugyanazt a hatast lehet elerni mint amit Kinslow is ir amikor egy ertelmetlen kerdest teszunk fel az elmenknek es amig analizalja azt addig megtapasztaljuk a gondolatnelkuliseget.Legalabbis ez a terv:)
Üdv !! Nagyon tetszik és gratulálok (y) A szoba ötletet loptam. :) Hasonlóban törtem a fejem ,de ez sokkal jobb !!! Köszi !!
 

jubadir

Állandó Tag
Állandó Tag
Matrix energetics experience (angol oktató hanganyag)

Kód:
[URL]http://data.hu/get/6146677/MatrixEnergeticExperiences.part1.rar[/URL]
[URL]http://data.hu/get/6146678/MatrixEnergeticExperiences.part2.rar[/URL]
[URL]http://data.hu/get/6146679/MatrixEnergeticExperiences.part3.rar[/URL]
[URL]http://data.hu/get/6146680/MatrixEnergeticExperiences.part4.rar[/URL]
[URL]http://data.hu/get/6146681/MatrixEnergeticExperiences.part5.rar[/URL]
[URL]http://data.hu/get/6146682/MatrixEnergeticExperiences.part6.rar[/URL]
Derzsi

Szia. Nincsenek már fent a Datán... Más formában nincsenek meg neked? Köszönöm. Judit
 

jubadir

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia VT.

A tanfolyam ota megfigyeltem, hogy minden esemenynek ami tortenik velem erzekeles szintjen van elozmenye. Gyakorlatilag azt kellene mondanom hogy az intuiciom fejlodott. De ez nem egeszen igy van. Mert az korabban is fejlett volt viszont nem vettem eszre a jeleket amik valaszt engedtek hogy mikor kellene hallgatnom rajuk. Vagyis inkabb hogy eszleljem tudatosan hogy belso vezetom ha ugy tetszik valamilyen figyelmeztetest adjon. Peldaul tegnap mentem a 278as uton es beleneztem a tukorbe. Lattam hogy van mogottem egy taxi. New Yorkban nem meglepo dolog ez ugye. Es amint elore neztem ugy ereztem hogy valtok savot. Nem volt nagy a forgalom semmi sem indokolta. Amint savot valtottam a taxi megindult es kihasznalta a helyet hogy elobbre jusson. De az elotte levo auto keson fekezett igy a taxinak szo szerint veszfekeznie kellett. Sajnos sikertelenul. En is kesobb szoktam fekezgetni. Nem kizart hogy szendvicsben en lettem volna a toltelek. De az egeszben az az erdekes, hogy eres kesztetest ereztem. Kb mint amikor valaki ramszol hogy mi a fenere varsz, menjel mar.
Szoval ha ket pontozok, ugyanezt az erzest erzem amikor megtalalom a legmegfelelobbnek gondolt pontokat. Mintha iranyitana valaki az erzekelesemet es a figyelmem odaszegezodik.

A doki amugy hangsulyozta, minnel jatekosabban fogjuk fel a matrix energetikaval kapcsolatos tenykedest annal celravezetobb az eredmeny. Ha a kepzelet szarnyra kap a bal agyfelteke nem lesz dominans es a hitunk megerosodik hogy biztosak es tudatosak az erzekeleseink.
Nem energia tovabbitasarol van szo, hanem a fizikai testben a szemmel erzekelheto vilagban levo elvaltozasok energia mintajanak a megvaltoztatasarol.
VT nagyon jol, es eretten latod az egeszet. Remelem hamarosan reszt tudsz venni egy szeminariumon. A tudatossagod, pontosabban az ahogy azt iranyitod es atlatod a lenyeget lenyugoz. Tanitanod kellene.

Sziasztok,
érdeklődéssel olvastam a hozzászólok bejegyzéseit. Kvantum érintéssel és prána gyógyítással kezelek, de nagyon érdekel a két-pont módszer. Meg minden, ami információ szintjén dolgozik...
Az viszont az érzésem, hogy nem az csinálom, hanem valami mást... Sehol semmmi dülöngélés a kliens részéről, végig van egy olyan érzésem, hogy energiát áramoltatok, mint mikor Quantumtouchozok... Vajon mit nem csinálok úgy, ahogy kéne? Képzésen eddig nem tudtam részt venni, tervben van ugyan, de egyelőre csak terv... Köszönöm: Judit
 

Derzsi

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok,
érdeklődéssel olvastam a hozzászólok bejegyzéseit. Kvantum érintéssel és prána gyógyítással kezelek, de nagyon érdekel a két-pont módszer. Meg minden, ami információ szintjén dolgozik...
Az viszont az érzésem, hogy nem az csinálom, hanem valami mást... Sehol semmmi dülöngélés a kliens részéről, végig van egy olyan érzésem, hogy energiát áramoltatok, mint mikor Quantumtouchozok... Vajon mit nem csinálok úgy, ahogy kéne? Képzésen eddig nem tudtam részt venni, tervben van ugyan, de egyelőre csak terv... Köszönöm: Judit

A Quantum Touch Richard Gordon (nagyon jó) módszere, energiát áramoltat, nem kétpontozás. Amúgy a 2 pontnál sem dülöngél mindenki, és nem is az a lényege, sokkal fontosabb visszajelzés ha a páciens egy hatalmas lélegzetet vesz, esetleg kiveri a víz vagy elönti egy hőhullám jellegű melegség...stb..ez azt jelenti hogy valami történik.
Anna
 
Utoljára módosítva:

V.T.

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

http://tudnodkell.info/tobozmirigy-a-testunk-csodaja



Talaltam egy szamomra igen erdekes cikket a tobozmirigyrol.

Azert is teszem be ebbe a topicba mert en mar ugy egy jo eve gyurok a tobozmirigyemre es hatarozottan allithatom hogy a belso erzekek ugrasszeruen megindulnak es egyre erdekesebb "kepessegek" jonnek a felszinre. A matrix fele filozofiat/nezopontot es az e szervunk adta lehetosegeket osszegyurjuk akkor nyilik ki igazan a Tudat,persze ha nincs bennunk ellenallas,elvaras a folyamat kozben.

Borzalmasan megno az intuitiv kepesseg -megerzesek,jovobelatas,abszolut tudas stb..- , rengeteg stimulalasi forma letezik erre a szervunkre. Inkabb az okkult irodalom foglalkozik ezzel athatobban , bar koztuk tudni kell elevickelni mert elegge sok az amolyan trendi dolog aminek semmi koze nincs a tobozmirigy aktivalasahoz.Az en stimulalasaim ; doromb,didgeridoo, ezek a rezgesukkel segitenek nekunk ebben persze hogyha kozben a tobozmirigyre koncentralunk. Vagy mondjuk az I betu hangos folyamatos ismetlese. -Egy nagy levego es a nyelvunket a puha es kemeny szajpadlasunk talalkozasara nyomjuk/tartjuk ( mivel ez a pont felett helyezkedik el kb a tobozmirigy. Es ahogy az I betut hangosan- hosszan- mondjuk kozben a nyelvunk segitsegevel egyenest ra tudjuk iranyitani a szervre.Ha jol csinaljuk akkor lezsibbad az agyunk kozepe.

En azt vallom hogyha az osszes tanitast amit eddig olvastunk azokat felrerakva ugy fokuszalunk a tobozmirigyunkre mintha most latnank eloszor es megszeretnenk ismerni. Csak ugy belemerulni. Olyan utazasokban lesz reszunk amit eddig nem lattunk. Pontosan azert nem mert eddig amiket olvastunk azokat kerestuk a Mindensegben, mivel O intelligens ezert amit mi elvarasainkkal "kitervelunk" azt megvalositja. Ha szuzen/poren allunk a tobozmirigy ele akkor ismerjuk meg igazan:)) Nekem ezzel a holografikus matrixos belso latassal otvozve a merengest a tobozmirigy bambulast iszonyu utazasok vannak:)
Az is segithet hogyha ugy kepzelitek el a tobozmirigyet az agyatokban mint egy cseresznyeben a mag. Mondhatjuk hogy az agy magja:)
Amikor meditativ allapotban vagytok akkor hozzatok elo a kep es csak bambulni bambulni a kozepebe:)
Kozben figyelni az erzetekre amik megszuletnek , nem kell megijedni vannak koztuk kifejezetten intenzivek is.
 
Utoljára módosítva:

TmintTibi

Kormányos
Fórumvezető
Kormányos
12347601_930189167016136_5016504831594362911_n.jpg
A facebookon megtaláljátok Dávidot.:dr_24::)

Ő Csorba Dávid !! Mar annak is örül ha egyszerűen a szívetekhe fogadjátok , vagy irtok neki egy pár sort.Itt a level amit nekem küldött.

Szia Peti! Olvastam a ki írásod és vettem a bátorságot hogy írjak ! egyszer már 1 évvel ezelőtt voltál nálam ,gondolom emlékszel rám A blogomból idézek pár sort !Dàvid vagyok 23 èves
Tudjàtok 4 èves koromban egy csùnya betegsèg aàldozata lettem
Ezàltal csak 8 osztàlyt tudtam elvégezni azt is magán tanulòkènt
Mert màr jàrni sem tudtam
Pedig tudjàtok akkor amit ti most nem vesztek észre hiszen minden nap èrzitek a nap sugarait a viràgok illatait làtjàtok a borongos felhőt
Azt sajnos èn az ágyambòl màr nem latom es nem érzem
Mèg annyi időm sem adatott hogy játszani tudjak
Baratokat szerezhessek
Nem tudom milyen èrzès az hogy tartozni egy közösséghez
Hogy legyen barátnőm
Mindent elvesztettem
Tanulni szerettem volna
Diplomàt szerezni
Egy valaki maradt az pedig az anyukàm aki èjt napà tève itt van mellettem
Fàradhatatlanul ès biztos vagyok benne hogy ott sír ahol senki nem látja
Volt egy testvèrkèm
Őt elvesztettük
Eltàvozott az èlők soràbol
Azt làtom mindenki szereti az àrtatlan kidobott megvert kisállatokat
Kèrdem èn aki senkinek nem ártott
Engem nem dobtak ki
De mègis szàmkivetett lettem
Azt kèrem csak mindenkitől hogy egy picit fogadjon be a lelkébe
Es segitsen nekem
Hogy konnyebben viselhesem betegségem! Mivel édesanyám nem dolgozik mert 24 órában ápol ezért anyagilag ,mint sokaknak nekünk is rettenetesen nehéz! Annyi változás történt hogy sikerült az albérletből elköltöznünk egy önkormányzati lakásba ,de még igy is nehéz ! Azt kèrem csak mindenkitől hogy egy picit fogadjon be a lelkébe
Es segitsen nekem!
 

dobomarta

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves TI!
Elolvastam az izgatott kérdéseket és válaszokat.:)
Azt gondolom bármi is legyen amivel ismerkedünk és számunkra új ,először a régi hallomásokat,mások véleményét kell félre tennünk.
A MÁS tapasztalása nem a sajátunk.
Nem is segít,csak befolyásol,gátol.
A paradigmákkal ugyanez a helyzet.
Pláne ha " szakadékmély, "és ősrégi a történet.
Mielőtt bevoksoltam a budapesti Bartlett tanfolyamra ,már régóta vonzott a téma .
/Agykontroll,Reiki,és több ,mint 20 év gyógymasszázs és alternatív gyógyászati tapasztalás után több,mint érdekelt a mátrixenergetika./
A könyveit is elolvastam és egyszerűen már akkor hozzáfogtam.
Azt gondolom Yoda mesternek igaza van - TEDD! ... NE PRÓBÁLD!-
Tapasztalásom szerint,már a könyvek óriási energiákat rejtenek,amik alkalomadtán felszabadulnak.
Természetesen lényeges a kellő nyitottság,gyermeki őszinte kíváncsiság,felfokozott /érzelmi,extatikus / állapot.
Ami pedig a legfontosabb a FÉLELEM NÉLKÜLI VÁRAKOZÁS.
A tanfolyamon,/ nyilván mindannyian egy célból voltunk jelen,egybehangzó szenvedéllyel/,
így természetesen rácsatlakozhattunk a morfogenetikus mező rezgésszintjére.
Ez felerősítette a személyes megtapasztalásokat.
/ Ha egyszer részese vagy ennek a frenetikus erőnek, később már magad is könnyebben ráhangolódsz./
Hogy utána ki hogyan tud" bánni" ezzel is ,úgy ,mint bármi más " adománnyal" az már teljesen egyéni.
Az idő múlásával lankad-e a korábbi érdeklődés?
Alább marad -e a "csodavárás"?
Azt ki-ki önmaga megtapasztalja.
Richárd is ,mint akár Eric Pearl,vagy bárki a modern " tanítók" közül,csak az utat mutatja meg .
Azt hogy járni tudjunk rajta ,már rajtunk múlik.
Mindenkinek ,aki érdeklődik csak azt tudom mondani : -Higgy és tapasztalj szenvedélyesen!-
....és érezni fogod ha az UNIVERZUM rábólint a kérésedre.
 

dobomarta

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszönöm annak, aki feltette a - Teremtő gondolat . - c. filmet !
Sokadik megerősítésem,de MOST ,pontosan erre volt szükségem!
Szép napot kívánok MINDENKINEK!
 

dobomarta

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves V.T.!
Örömmel ,érdeklődéssel olvastam írásodat a tobozmirigy stimulálásáról.
Figyelemre méltó dolgokat ötvözöl,melyek létező tudományok vagy technikák alapjait képezik.
Zene
- Kodály szolmizációs rendszere,
- népdalaink,táncaink harmonizáló ,gyógyító ereje.

Sámánizmus
- " révülés" hivatalosan.De Te nagyon kifejezően " bambulásnak " nevezed ,ami nagyrészt jellemzi ezt az állapotot.
/ Ha szándékoznál még jobban elmélyülni ebben ,gondolom segítségedre lenne a sámándob hangzása ,vagy théta
frekvencia hallgatása.Előtte viszont tanácsolnám tájékozódj a sámánrítusok eredete és gyakorlatba átültetett
módszerei felől ,illetve a terápiásan hallgatott frekvenciák hatásairól! /

A nyelv helyzete is fontos ,ahogyan írod ,mert így vagyunk képesek "zárni" az "áramkörünket".

Színekkel és hangokkal is tudod támogatni a koncentráltságot.
/Remélem, nem bánod ha ide egy kis segítséget leírok ,ha nem is neked ,de a többi érdeklődő olvasónak!/

1 csakra - Gyökér - vörös - LAM

2 csakra - Szakrális / szex v. nemi / - narancs - VAM

3csakra - Napfonat / köldök/ - sárga - RAM

4csakra - Szív - zöld - JAM

5 csakra - GÉGE /torok/ - kék - HAM

6 csakra - Homlok / 3. szem ,tobozmirigy /- indigó - AOUM / egyszer hangoztatva lassan/

7 csakra - Korona / fejtető/ - lila ,fehér - OM / hosszan hangoztatva/


Segíthet és egyszerű még a természetes ! gyertya fényébe nézés, " révülés".

A tobozmirigy jó működése ,nagyon hasznos / bár hogy mennyire meszesedett el ,tehát mennyire " használható" ,úgyis kiderül / !

A szív "állapota " viszont, ugyanilyen FONTOS az "utazásoknál", nem kevésbé ,mint a SZÁNDÉK !

Gratulálok a MEGTAPASZTALÁSAIDHOZ, a BÁTORSÁGODHOZ , a KÍVÁNCSISÁGODHOZ ,és a TETTREKÉSZSÉGEDHEZ !

Nem utolsó sorban ,pedig én is köszönöm ,hogy megosztottad a gondolataidat !

Áldásos szép napot Kívánok!
 

V.T.

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Mar eleg regota nem jelentkeztem de az elet kisebb nagyobb dolgai miatt egyket honapig felretettem a dolgokat de mar kepben vagyok:)

Bar igazabol azt remeltem hogy azert lesznek erdekes hozzaszolasok , tapasztalasok , megertesek.:)
De ami kesik az nem mulik.
 
Oldal tetejére