Hírek Magyar Péter elmondta, mi lenne az első lépése, ha pártjával megnyerné a választást

A 444-nek adott interjúban nem erősítette meg, de nem is cáfolta a NER-ből kicsekkoló Magyar Péter, hogy pártalapításra készül. Varga Judit exférje, a Diákhitel Központ egykori vezetője azt mondta, hogy a március 15-ére meghirdetett eseményre készülnek, „ott bejelentjük, amit be kell jelenteni.” Hozzátette: sok minden még mindig nem dőlt el, a következő napokban találják ki a „pontos kereteket”. A pártalapítás kérdése többször is előkerült a több mint egyórás interjúban. Magyar Péter végig úgy beszélt erről, mintha kész tény lenne az új párt elindítása, és már csak az a kérdés, hogy mi jön létre hivatalosan is.



Egy ponton például arról beszélt: benne van „a kifutási lehetőségek” között, hogy a még nem is létező pártjával elindul a június 9-i önkormányzati választásokon és az EP-választáson. Magyar Péter szerint hasznos lenne, ha ez az új politikai erő el tudna indulni az EP-választáson, mert akkor nem mondhatják, hogy egy sokadik ellenzéki pártról van szó. Ha nem így lesz, akkor ellenzékváltás fog történni, mert a Fidesz földcsuszamlásszerű győzelmet arat majd, mondta. Nem tudja, miből finanszírozna egy EP-kampányt, a közösségi finanszírozásban és kreatív megoldásokban bízik. Eddig egy forintot sem fizetett azért, hogy a mondanivalója eljusson a nyilvánossághoz.






Március 15-én ismertetni fogja az általános politikai programját, ebből a 444-nek is elárult pár részletet: „Ha van egy harmadik erő, annak lesz egy világos programja, akkor matematikailag ki kell alakuljon egy olyan eredmény, hogy két pártnak vagy két pártszövetségnek kétharmada van. Egyedül senki nem tud kormányozni, ez már egy óriási változás lesz. A mi programunknak az első pontja lesz, hogy az Országgyűlés első napján a kormány működésének első napján az összes kétharmaddal bebetonozott köztisztviselőt leváltjuk. És onnantól a pártok megállapodnak, mint a régi szép időkben.” Magyar Péter szerint „bárki bármit állít, szabad választásokon megdönthető, leváltható és koalícióba kényszeríthető” a Fidesz. Azt ígérte, hogy március 15. után a harmadik erő megszervezésén fognak dolgozni, ami a NER lebontásához kell.

Kitért arra is, egyáltalán miért van szükség a pártalapításra. „Sokan mondják, akik támogatnak, hogy jaj, csak párt ne legyen, és maradjon ez egy mozgalom vagy egy civil szervezet. Meg kell érteni, hogy a képviseleti demokráciában aki igazán hatást akar elérni a folyamatokra, annak nyilván pártban kell gondolkodnia.” Magyar Péter szerint az influenszerek 150 ezres tüntetése is azt mutatja, azzal nem lehet hatást elérni, hogy az emberek dühösek és kieresztik a gőzt.

A Medián friss közvélemény-kutatása szerint akár a párt nélküli választók 13 százalékát is megszerezhetné Magyar Péter azok közül, akik hallottak róla. Emiatt gondolja úgy Magyar Péter, hogy egy új ellenzéki párt felbukkanása a kegyelmi ügy miatt kialakult helyzet miatt a Fidesznek sem lenne jó. Nem véletlen, hogy „a rogáni és a gyurcsányi propaganda kéz a kézben próbálja lejáratni”.






Magyar Péter szerint a Fideszben is látják, amit az emberek többsége érez, hogy „ilyen még nem volt”, ami nem egy újabb 1 százalékos párt lehet. Mindkét oldalról jelentkeztek politikusok a pártjába, de konkrét neveket nem akart mondani. „A jelen hangulatban egy harmadik erő csak akkor lehet sikeres, hogy ha nem a politikában már jelen lévő szereplőkkel működik együtt.”

Vízválasztónak nevezte március 15-ét, akkor fogják meglátni, mekkora igény van egy új pártra. „Szeretném látni, hányan csatlakoznának egy olyan programhoz, egy olyan nemzeti minimumhoz, amit mi vagy én próbálok meghatározni.” Amit most csinál, az egy „one man show”, de hosszútávon ezt nem lehet csapat nélkül csinálni, mert idővel „bedarálják”. Három-négy ember szervezi a március 15-i eseményt, de azt nem akarta elárulni, hogy kik ezek.

Magyar Péter szerint a felmérések azt mutatják, hogy most van egy erős anti-establishment hangulat, az emberek többsége elégedetlen a hatalmi elittel, amibe beletartozik a kormány és az ellenzék is. Ha máskor lépett volna a nyilvánosság elé, tizedekkora hatása lett volna a kiállásának. Azt mondta magáról, hogy se nem izgalmas, se nem mond új dolgokat, mégis valamiért figyelnek rá az emberek.

Komolyan gondolta, amikor egy hónapja a Partizán műsorában rossz viccnek nevezte a politikai szerepvállalását, de nem számolt azzal, hogy milyen hatása lesz a kiállásának, rengeteg támogató üzenetet kapott azóta. Csak akkor lesz valódi hatása az ő tevékenységének, ha alternatívája lesz a 20-30 éve fennálló politikai status quónak. Magyar Péter a korábban a Telexnek adott videóinterjújában beszélt arról, hogy sokan győzködik, lépjen be a politikába.



1710364940825.jpeg
 
Ha (mondom ha) elér is valamiféle támogatást akkor is csak az ellenzéki pártok rovására.
Mert a kormánypártok támogatói nem lépnek át...max . passzívak lesznek.
Persze most majd mondják honnan veszem ezt? Az eddigi közvélemény kutatásokból.
Én haragosabban mondom ki
Úgy mint azt előző választás idején az akkori előválasztáskor
Akkor: Ez a Márky Zaj egy kártékony hülye.
Most: Az a Magyar Péter egy kártékony hülye.
Vagy mindketten fidesz küldöttek.
 
Magyar Péter szerint a felmérések azt mutatják, hogy most van egy erős anti-establishment hangulat, az emberek többsége elégedetlen a hatalmi elittel, amibe beletartozik a kormány és az ellenzék is. Ha máskor lépett volna a nyilvánosság elé, tizedekkora hatása lett volna a kiállásának.
Persze hogy van elégedetlenség.
De erre építeni nem lehetett már 2018 és 2022-be sem.
Az kevés, ez a fószer most se fog semmire menni.
A felméréseiből naiv képet szűr le!!!!!!!!!!!!
Nézze meg 15 délutánra összehívott valódi létszámot.
Ne a grafikont nézze hanem hús vér embereket.
 
Utoljára módosítva:
Na hogy alakul a szószátyár de semmit nem mondó Magyar Péter gyűlése?
Igy:
Délután háromkor több ezer ember részvételével megkezdődött az a demonstráció, amit a NER-rel szembeforduló Magyar Péter hirdetett meg.
Én úgy látom tipikus és semmi újat nem tud
A face oldal mutatja ürességét:



Tudja egyébként valaki, hogy Szijjártó Pétert miért védi évi 1 milliárd forint adófizetői pénzen 52 db TEK-es? Miben különbözik ő a többi minisztertől, akiknek semmilyen védelem nem szükséges? Miért kísérik még a Balatonba és futás közben is testőrök? Miért száguldozik a városban 5-6 állami luxusautóból álló konvojjal? Miért megy repülővel 200 km-re? Miért viszi hazáig rendszeresen helikopter?
 
Utoljára módosítva:
Magyar Péter nemcsak felajánlotta magát uj miniszterelnöknek, hanem ugy is beszélt mintha ennek semmi akadálya nem lenne. :)
 
Eleg sok embert osszerantott Magyar Peter
Csatolás megtekintése 1987988

Majd meglátjuk a többit (ezt már láttam tegnap)

Majd meglátjuk.
Van ki hajlamos vágyait igazolni látni.
Én addig kételkedem, amíg elég sok forrásból megerősítődik.
Ez a jép már a gyűlés elején kint volt Magyar Péter oldalán.
Amivel gyanússá tette magát.
Várunk még.
De ha 20 ezer ember összejött már az se égés.
De fel nem jogosít, pártalapításra.
De nézzünk egy előképet mennyien vannak?:
És igen 50-100 ezer
A cím jó
Megváltoztatja az apátiát, amibe züllött ez az ország”

Biztató a többi már nagyon rajta múlik.
Legyen mindig cselekvési terve!!!!!!!!
 
Utoljára módosítva:
Azt hiszem a hvg kommentjei közt hívták úgy Magyart hogy Ex-Vargáné:)
Találó szerintem is.
Hozzáteszem nem szeretem ha gúnyolják bárki közszereplőt.
De pontosan találó.
Erélytelen mozgatható. Mintha nem lenne jellemes kiállása.
Pillanatnyilag látszik
De még változtathatja a a felelősség és a munka
Nem volt még egy határozott mondata terve.Amit most be kellett volna vállalni azt nem tette meg.Nem jelentette ki határozottan Mit fog tenne az EP választásokkor
Férfiatlan.És üres.

Ellenben viszont a Varga Judit.
Hát igen: Ex-Vargáné:)
1710562836313.png
1710563130184.png

A Szöllősi Györgyi persze vele is a rossz riporter: kihallgató szót belefojtó stílussal
interjúzott
Meg is kapta :
műsor első perceiben a műsorvezető a „propagandamédia” titulust az ATV újságírói nevében visszautasította, miután Magyar Péter – megköszönte a műsorba való meghívását – az ATV-t az őt és a kezdeményezését lejárató Indexhez, Magyar Nemzethez és más, a kormányzat szekerét toló médiumhoz hasonlította.
Szöllősi Györgyi egyszerűen rossz riporter
Amúgy nem igaz nem is propaganda médiázta le
De rögtön támadóan kifordította.A Györgyi.
 
Utoljára módosítva:
NEM összefogásra célzok hanem összeolvadásra!
Összefogás az különböző pártok közt működött (volna)
Ez érdekesebb és nem új felvetés.
Összeolvadás csak akkor és úgy indul be ha hosszú munkával elcsábít.Mint a DK.
Épp csak úgy érzem Az már eljutott a plafonig.
Más összeolvadást, ma reálisnak nem látok.
Igaz tudjuk: Politikában nincs lehetetlen.
Fordulhat észszerűre bármikor.
Kiszámítani nem lehet.
 
Ha igaz!
Hisz ez csak egy fotó.
Majd meglátjuk a többit (ezt már láttam tegnap)
De sokszorosított trükknek is elmegy.
Majd meglátjuk.
Van ki hajlamos vágyait igazolni látni.
Én addig kételkedem, amíg elég sok forrásból megerősítődik.
Ez a jép már a gyűlés elején kint volt Magyar Péter oldalán.
Amivel gyanússá tette magát.
Várunk még.
De ha 20 ezer ember összejött már az se égés.
De fel nem jogosít, pártalapításra.
De nézzünk egy előképet mennyien vannak?:
És igen 50-100 ezer
A cím jó
Megváltoztatja az apátiát, amibe züllött ez az ország”

Biztató a többi már nagyon rajta múlik.
Legyen mindig cselekvési terve!!!!!!!!

Jobb híján ide mentek.

 
Utoljára módosítva:
Megnéztem az interneten Varga Péter március 15.-i privát-tüntetését és a következők kérdések merültek fel bennem.

Ki finanszírozta az egész felhajtást, mert mondjuk az emberek önként jöttek de a ki hangosítás, színpad és a többi Utensilien egészen biztos nem volt ingyen.
Na jó a verset szavaló férfi annyira rossz volt, hogy az nem kerülhetett sokba.

A tömeg valoszinü többet várt el a vagy másfél évtizedet a Fidesz szolgálatában eltöltött diszidens-töl,
szerintem nem mondott többet mind azt amit az ellenzék már régóta hangoztatott.

Nagyon valoszinü, hogy az új mozgalom mögött egy perfide (álnok) megtévesztő akció van.
Ennek ellenére érdemes odafigyelni, mert talán leesik egyeseknek a tantusz, hogy az ellenzék nem a hasára ütve beszélt.

Az ellenzéknek nagyon nehéz, az Orbán-kormány által ellenük folytatott lejárató politika miatt.
A kormány részéröl most nem hallunk egyetlen tiltakozást sem, nyilván mert egy szerepről van szó.

Ahogy látom az ellenzék per pillanat nem arra törekszik, hogy "Orbán takarodj!" hanem,
annak igazolására, hogy a választások egyenlőtlen feltételek között zajlanak.
Ennek megfelelő feljelentések már vannak az Európai parlamentbe,
Varga Peti feladata, most ennek a megcáfolása. :)

Ha nem igy lenne akkor a Fidesz már elö vette volna a furkósbotot, és perbe fogta volna a renitenst aki a saját bűnösségén keresztül mondta el hogy lop a kormány.
A leg kevesebb az lenne, hogy az államügyész utánanézzen, milyen papírokat irt alá a politikai shooting star, Péter.
 
Nem akarok vetélkedni, hogy hol volt több látogató a volt férj, vagy a Budapesti (Karácsony Gergely) rendezvényen.
Egy ember a dobogón és sok hallgató helyett én a sok ember a dobogón, akiknek mondanivalójuk van, jobban tetszik.

 
Csak nem bírtam megállni és meghallgattam a Pate beszédét amit a Nemzeti Múzeum lépcsőjéről adott elő.
Nem akarok gúnyolódni, mert ez komoly dolog, de ugy tűnik mintha a "főnöknek" traumás agysérülése lenne.

"Europa Népei ma Brüsszeltől féltik a szabadságukat, ugy mint Petöfi-ék idejében!" - de van még tovább :)

 
Nem akarok vetélkedni, hogy hol volt több látogató a volt férj, vagy a Budapesti (Karácsony Gergely) rendezvényen.
Lépjél tovább egy gondolati szintet 50-60 ezer közt az Andrássy úton(Magyar Péter zászlóbontás)
Karácsony Gergelynél is 2-3 ezer.(nem rossz az)
De a lényeget arra teszem, mindkettő nem kormánypárti Fidesz
Mert azok a múzeumnál voltak
Vagyis ez már jó dolog:
Két helyszínt is meg tudtak tölteni az ellenzéki nézők
A Karácsonyé még azt is mutatja.Fő-plgármesterségi esélyességét is megőrizte Karácsony
A Magyar Péternél elhangzik:

A cím jó:
Megváltoztatja az apátiát, amibe züllött ez az ország”

Mert bizony az apátia nagy szövetségese volt a Fidesznek
Azóta mozdul a lakosság
Amióta kitört pedofil botrány
Az influenszer demonstráció megmutatta ki tudnak menni és nem kevesen
Ez a március 15-i két helyszínen kint lévő embersereg
Mutatja éled az ország
Az Orbán féle Rákosi szónoklatot pedig 2 napja ismétli a köztévé.
Egyre kétségbeesettnek tűnik az orbáni szónoklat
 
Utoljára módosítva:
Ki finanszírozta az egész felhajtást, mert mondjuk az emberek önként jöttek de a ki hangosítás, színpad és a többi Utensilien egészen biztos nem volt ingyen.
A előző hozzászólásomnál elhangzik.
Összesen kb. 20 millióba lett volna
De ezek jó része pro bono
Neki Péternek pár millió forintja van benne.
 
2 napja nincs mása a köztévének.
Mint naponta 4 szer leadni a rákosi típusú szónoklatot.
A elvtársak... sak... sak hangosítás típussal.
A két másik és ellenzéki demonstráción külön külön is és együtt is sokan voltak.(Magyar és Karácsony)
Az egy sem orbánista.
Megbillentette a dominót a pedofil ügy.
 
Utoljára módosítva:
A Lakmusz internetoldal elég seriös becslése szerint a demon résztvevők száma:

Fidesz - Nemzeti Múzeum: kb. 23 ezer
Magyar Péter - Andrássy út: kb. 30-35 ezer
Mi Hazánk - Pilvax köz: kb. 1,5 ezer
Karácsony Gergely - Szabad sajtó útja: több mint 10 ezer.

Az interneten?
A Fideszt - 181 ezren
Magyar Pétert 647 ezren
A többit 16 és 19 ezren nézték meg.

A kérdés ügye, milyen következtetést lehet ebből levonni?

Ahogy nézem a Fidesz rendezvényen résztvevőket,
- hát a sok öszhajú néni és bácsi egészen biztos ugy lett oda-rendelve, vagy kihagyták a nagymisét és a Múzeum elé mentek.
- a táblákat nézve volt egy csomó kormányellenes plakát is, és ezek nem egyedül mentek oda, hanem vigyáztak egymásra
- A sok. "k-anyád, vedd le a táblát" bekiabálás mutatja az agresszivitást.

Ezen Fidesz-esek egy része, utána átment kíváncsiságból a 15 órakor kezdődő Varga Péter gyűlésre.

Majd meglátjuk mi lesz a választásokon.
Varga Péternek okvetlen szüksége van egy politikus státuszra a jogi védelem miatt.
Szerintem, minden ami megingatja a kormány-diktaturát jó, csak nem szabad azt hinni, hogy itt van a messiás.
 
Varga Péter legnagyobb tévedése, ahogy Hadházy Ákos is megfogalmazta:

"Nem új és nem helyes stratégia az, amelyik először a választás megnyerését, AZTÁN a demokrácia visszaállítását ígéri. Sajnos, ez csak fordítva működik."

Varga Péternek nincs tapasztalata a bűnszövetkezeten kívüli nehézségekkel de az sincs kizárva, hogy a Fidesz perfide taktikájának a megvalósítója.
Ahogy említettem, az ellenzéki összefogás szeretné bebizonyítani, hogy Magyarországon a választások nem egyenlő feltételek mellett zajlanak és
ennek alapján a Fidesz EP képviselők mandátumát meg vétózni Brüsszelben.

Varga Péter ezt az ellenzéki taktikát akarja meg torpedózni.
Ez a fiú semmi ujjat nem mondott, de míg az ellenzéki pártok a kijelentésük miatt a kormány által meghurcoltatnak, az ex-férj még egy homlokráncolást sem kap a kormánytól.

Nem szabad belemenni ebbe a csöbe.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

B Szabó Imre wrote on favorit82's profile.
Köszönöm szépen a Dolina.mp3 -at!
koby11 wrote on Recsi70's profile.
Szia! Érdekelne engem is a hiányzó oldal, ha el tudod küldeni. Köszi előre is!
Beka Holt wrote on zsebipicur23's profile.
Ne kérj olyan könyvet aminek a magyar nyelvű kiadásától még nem telt el 6 hónap!
livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást

Statisztikák

Témák
38,143
Üzenet
4,805,571
Tagok
615,889
Legújabb tagunk
MichealFreeman
Oldal tetejére