Hírek Magyar Péter elmondta, mi lenne az első lépése, ha pártjával megnyerné a választást

A 444-nek adott interjúban nem erősítette meg, de nem is cáfolta a NER-ből kicsekkoló Magyar Péter, hogy pártalapításra készül. Varga Judit exférje, a Diákhitel Központ egykori vezetője azt mondta, hogy a március 15-ére meghirdetett eseményre készülnek, „ott bejelentjük, amit be kell jelenteni.” Hozzátette: sok minden még mindig nem dőlt el, a következő napokban találják ki a „pontos kereteket”. A pártalapítás kérdése többször is előkerült a több mint egyórás interjúban. Magyar Péter végig úgy beszélt erről, mintha kész tény lenne az új párt elindítása, és már csak az a kérdés, hogy mi jön létre hivatalosan is.



Egy ponton például arról beszélt: benne van „a kifutási lehetőségek” között, hogy a még nem is létező pártjával elindul a június 9-i önkormányzati választásokon és az EP-választáson. Magyar Péter szerint hasznos lenne, ha ez az új politikai erő el tudna indulni az EP-választáson, mert akkor nem mondhatják, hogy egy sokadik ellenzéki pártról van szó. Ha nem így lesz, akkor ellenzékváltás fog történni, mert a Fidesz földcsuszamlásszerű győzelmet arat majd, mondta. Nem tudja, miből finanszírozna egy EP-kampányt, a közösségi finanszírozásban és kreatív megoldásokban bízik. Eddig egy forintot sem fizetett azért, hogy a mondanivalója eljusson a nyilvánossághoz.






Március 15-én ismertetni fogja az általános politikai programját, ebből a 444-nek is elárult pár részletet: „Ha van egy harmadik erő, annak lesz egy világos programja, akkor matematikailag ki kell alakuljon egy olyan eredmény, hogy két pártnak vagy két pártszövetségnek kétharmada van. Egyedül senki nem tud kormányozni, ez már egy óriási változás lesz. A mi programunknak az első pontja lesz, hogy az Országgyűlés első napján a kormány működésének első napján az összes kétharmaddal bebetonozott köztisztviselőt leváltjuk. És onnantól a pártok megállapodnak, mint a régi szép időkben.” Magyar Péter szerint „bárki bármit állít, szabad választásokon megdönthető, leváltható és koalícióba kényszeríthető” a Fidesz. Azt ígérte, hogy március 15. után a harmadik erő megszervezésén fognak dolgozni, ami a NER lebontásához kell.

Kitért arra is, egyáltalán miért van szükség a pártalapításra. „Sokan mondják, akik támogatnak, hogy jaj, csak párt ne legyen, és maradjon ez egy mozgalom vagy egy civil szervezet. Meg kell érteni, hogy a képviseleti demokráciában aki igazán hatást akar elérni a folyamatokra, annak nyilván pártban kell gondolkodnia.” Magyar Péter szerint az influenszerek 150 ezres tüntetése is azt mutatja, azzal nem lehet hatást elérni, hogy az emberek dühösek és kieresztik a gőzt.

A Medián friss közvélemény-kutatása szerint akár a párt nélküli választók 13 százalékát is megszerezhetné Magyar Péter azok közül, akik hallottak róla. Emiatt gondolja úgy Magyar Péter, hogy egy új ellenzéki párt felbukkanása a kegyelmi ügy miatt kialakult helyzet miatt a Fidesznek sem lenne jó. Nem véletlen, hogy „a rogáni és a gyurcsányi propaganda kéz a kézben próbálja lejáratni”.






Magyar Péter szerint a Fideszben is látják, amit az emberek többsége érez, hogy „ilyen még nem volt”, ami nem egy újabb 1 százalékos párt lehet. Mindkét oldalról jelentkeztek politikusok a pártjába, de konkrét neveket nem akart mondani. „A jelen hangulatban egy harmadik erő csak akkor lehet sikeres, hogy ha nem a politikában már jelen lévő szereplőkkel működik együtt.”

Vízválasztónak nevezte március 15-ét, akkor fogják meglátni, mekkora igény van egy új pártra. „Szeretném látni, hányan csatlakoznának egy olyan programhoz, egy olyan nemzeti minimumhoz, amit mi vagy én próbálok meghatározni.” Amit most csinál, az egy „one man show”, de hosszútávon ezt nem lehet csapat nélkül csinálni, mert idővel „bedarálják”. Három-négy ember szervezi a március 15-i eseményt, de azt nem akarta elárulni, hogy kik ezek.

Magyar Péter szerint a felmérések azt mutatják, hogy most van egy erős anti-establishment hangulat, az emberek többsége elégedetlen a hatalmi elittel, amibe beletartozik a kormány és az ellenzék is. Ha máskor lépett volna a nyilvánosság elé, tizedekkora hatása lett volna a kiállásának. Azt mondta magáról, hogy se nem izgalmas, se nem mond új dolgokat, mégis valamiért figyelnek rá az emberek.

Komolyan gondolta, amikor egy hónapja a Partizán műsorában rossz viccnek nevezte a politikai szerepvállalását, de nem számolt azzal, hogy milyen hatása lesz a kiállásának, rengeteg támogató üzenetet kapott azóta. Csak akkor lesz valódi hatása az ő tevékenységének, ha alternatívája lesz a 20-30 éve fennálló politikai status quónak. Magyar Péter a korábban a Telexnek adott videóinterjújában beszélt arról, hogy sokan győzködik, lépjen be a politikába.



1710364940825.jpeg
 


"Meglátjuk!" - teljes mértékben egyezik a véleményem a zárószóval.

A "Spinoza színházról" jut eszembe, milyen kár, hogy Heller Ágnes és még egynéhány bölcs ember nincs már közöttünk, nem kérhetjük ki a véleményüket.

Ha belegondolok, a "Berlini fal" leomlását egy "félreértés" váltotta ki, miért ne sikerülhetne a "kegyelmibotrány" által létrejött rés az orbáni-maffia bukását elöidézni?



1989. november 9-én Günter Schabowski, a Politikai Hivatal tagja egy kelet-berlini nemzetközi sajtótájékoztatón bejelenti, hogy a határokat megnyitják - "de azonnal".
A tömeg ugy megmozdult, hogy nem lehetett öket egy "hopp-hopp nem jól értelmeztem" jelszóval megállítani.
:)
 
Hallom, hogy Április 6.-án tüntetés lesz a Kossuth téren. A kormány már lezárt egy auto-bahnt és egy vasútállomást.
Orbán stílusosan elutazott Szarajevóban ahol az első világháború kirobbantásának a 110. évfordulójára fognak juniusban emlékezni.

"A nemzeti menet 14.00 órakor indul, a Városháza térről a Bajcsy-Zsilinszky út és Alkotmány utca érintésével és 15.00 órakor érkezik a Kossuth térre.
Az új Magyarországért 15.00 és 17.00 óra között demonstrálunk a nemzet főterén
” – olvasható az esemény Facebook-oldalán

A meteorológiai intézet szerint ragyogó idő lesz,



Emlékezzünk, hogy 2019-ben Orbán Viktor feljelentéssel fenyegette meg Koncz Zsuzsát és Bródy Jánost a közös dalukért: "Ne mondd (hogy nincs remény)".
A dal szövege több aspektusban is a Magyarországon folyó helyzetre utal és bizonyos tekintetben beszól az Orbán kormánynak.
 
Utoljára módosítva:


Emlékezzünk, hogy 2019-ben Orbán Viktor feljelentéssel fenyegette meg Koncz Zsuzsát és Bródy Jánost a közös dalukért: "Ne mondd (hogy nincs remény)".
A dal szövege több aspektusban is a Magyarországon folyó helyzetre utal és bizonyos tekintetben beszól az Orbán kormánynak.

Hmmmmm...Ernoe mar Te is a kamuhireketz terjeszted?
Még 2019-ben irt errol a hirrol a HVG ami nem vádolhato kormanytamogatassal, sőt..
Ezt irta:( a HVG-s linket azert nem irom be mert ugy is torolve lesz, inkjabb okulasul idemasolom a cikket)

"Ismét az érzelmeket felkorbácsolni próbáló álhírt terjesztenek ismeretlenek Orbán Viktorral a főszerepben, melynek tartalma szerint a kormányfőt senki nem kritizálhatja büntetlenül. A "cikk" Koncz Zsuzsa és Bródy János új dalához kapcsolódva született.

Csak nemrég jelent meg Koncz Zsuzsa, valamint Bródy János, a magyar zenei élet két meghatározó személyiségének vadonatúj dala, egy álhírek terjesztésével foglalkozó oldal pedig máris lecsapott rá: a szöveget alaposan kiforgatták az ismeretlenek, de úgy, hogy a vonatkozó "hírbe" még Orbán Viktor miniszterelnököt is belekeverték, hogy biztosan célt érjenek vele.
Az álhír készítői a Ne mondd (hogy nincs remény) című alkotást kormányellenes dalnak nevezik, amely már a Fidesz szemét is szúrja. A cikk tartalma szerint a nagyobbik kormánypárt feljelentéssel fenyegette meg Bródyt és Konczot az alkotás miatt, a kormányfő pedig külön "nyilatkozatban" üzent nekik:
MINDEN TŐLEM TELHETŐT MEGFOGOK TENNI AZÉRT, HOGY ELNYERJE MÉLTÓ BÜNTETÉSÉT AZ, AKI RÁGALMAZTA SZEMÉLYEM ÉS A KORMÁNYT, HISZEN...
– így a vonatkozó rész Orbán Viktortól, amely tehát nem igaz.
A bicskanyitogató, egyértelműen az érzelmek befolyásolására játszó írás érdekessége, hogy készítőik ezúttal semmit nem bíztak a véletlenre: az egyik ismert magyar bulvárlap, a Blikk Rúzs nevű rovatának nevét felhasználva terjesztik, hátha ezzel is csökkenteni tudják a lebukás esélyét.
A cikk más téren az álhírektől megszokott elemekkel van tele:
  • a helyesírás katasztrófa,
  • kis- és nagybetűk gyakori váltakozása jellemzi,
  • és persze a szövegtörzs körül rengeteg reklámblokk látható.
bf038103-a5f3-4045-9291-d12def53973d.jpg


Az átverés ettől függetlenül a trükkösebb álhírek közé sorolható, a megírói ugyanis olyan mondattal zárják le, amely (szinte) garantált megosztásra sarkallja az olvasót – akkor is, ha az orbáni politika híve, és akkor is, ha az ellene szavazókhoz tartozik. A kamuhír mostanra több oldalra is felkerült,
az egyiken már csaknem 4000-en osztották tovább.
A körmönfontan megírt szövegek és Orbán Viktor nagyképű politikusként történő beállítása gyakori fegyvere a hasonló, hazugsággal teli cikkek készítőinek. Legutóbb a kigyulladt Notre-Dame-ról, aztán pedig a nyugdíjakról, illetve annak korhatáráról gyártottak le ugyanilyen, főleg pénzszerzésre kitalált írást. Az ugyanis, aki megnyitja ezeket a tartalmakat, netán az oldalon elhelyezett reklámokra is rákattint, szinte biztosan bevételhez juttatja az álhírgyárosokat – úgyhogy ne tegye. Se most, se később."

"
 
Hmmmmm...Ernoe mar Te is a kamuhireketz terjeszted?
Még 2019-ben irt errol a hirrol a HVG ami nem vádolhato kormanytamogatassal, sőt..
Ezt irta:( a HVG-s linket azert nem irom be mert ugy is torolve lesz, inkjabb okulasul idemasolom a cikket)

"Ismét az érzelmeket felkorbácsolni próbáló álhírt terjesztenek ismeretlenek Orbán Viktorral a főszerepben, melynek tartalma szerint a kormányfőt senki nem kritizálhatja büntetlenül. A "cikk" Koncz Zsuzsa és Bródy János új dalához kapcsolódva született.

Csak nemrég jelent meg Koncz Zsuzsa, valamint Bródy János, a magyar zenei élet két meghatározó személyiségének vadonatúj dala, egy álhírek terjesztésével foglalkozó oldal pedig máris lecsapott rá: a szöveget alaposan kiforgatták az ismeretlenek, de úgy, hogy a vonatkozó "hírbe" még Orbán Viktor miniszterelnököt is belekeverték, hogy biztosan célt érjenek vele.
Az álhír készítői a Ne mondd (hogy nincs remény) című alkotást kormányellenes dalnak nevezik, amely már a Fidesz szemét is szúrja. A cikk tartalma szerint a nagyobbik kormánypárt feljelentéssel fenyegette meg Bródyt és Konczot az alkotás miatt, a kormányfő pedig külön "nyilatkozatban" üzent nekik:

– így a vonatkozó rész Orbán Viktortól, amely tehát nem igaz.
A bicskanyitogató, egyértelműen az érzelmek befolyásolására játszó írás érdekessége, hogy készítőik ezúttal semmit nem bíztak a véletlenre: az egyik ismert magyar bulvárlap, a Blikk Rúzs nevű rovatának nevét felhasználva terjesztik, hátha ezzel is csökkenteni tudják a lebukás esélyét.
A cikk más téren az álhírektől megszokott elemekkel van tele:
  • a helyesírás katasztrófa,
  • kis- és nagybetűk gyakori váltakozása jellemzi,
  • és persze a szövegtörzs körül rengeteg reklámblokk látható.
bf038103-a5f3-4045-9291-d12def53973d.jpg


Az átverés ettől függetlenül a trükkösebb álhírek közé sorolható, a megírói ugyanis olyan mondattal zárják le, amely (szinte) garantált megosztásra sarkallja az olvasót – akkor is, ha az orbáni politika híve, és akkor is, ha az ellene szavazókhoz tartozik. A kamuhír mostanra több oldalra is felkerült,

A körmönfontan megírt szövegek és Orbán Viktor nagyképű politikusként történő beállítása gyakori fegyvere a hasonló, hazugsággal teli cikkek készítőinek. Legutóbb a kigyulladt Notre-Dame-ról, aztán pedig a nyugdíjakról, illetve annak korhatáráról gyártottak le ugyanilyen, főleg pénzszerzésre kitalált írást. Az ugyanis, aki megnyitja ezeket a tartalmakat, netán az oldalon elhelyezett reklámokra is rákattint, szinte biztosan bevételhez juttatja az álhírgyárosokat – úgyhogy ne tegye. Se most, se később."

"
Koncz Zsuzsa és Brody János viszonya a regnáló kormányhoz közismert tény, ugy hogy felesleges a mosdatás.

"Ne mondd, hogy fenn a várban a gyógyszer végleg elgurult
Hamis a festett képen a hősi múlt
Ne mondd, hogy szembenézni mindenki fél
Hidd el, hogy megfordulhat egyszer még a szél
"

Nem is beszélve az "Ezek ugyanazok", vagy "Birkaország" dalokról Brody János által.

Abban igazad van, hogy Orbán a piszkos munkákat a csicskásaival, az általa lefizetett médiákon és legényei által intézi el, a vagyonát is Strohmann-ok kezelik.
Nem került nagy erőfeszítésembe, hogy találjak jó néhány esetet ahol a ezek milliós kártérítésekre perelték be a nekik nem tetsző művészeket.

Hogy a "kormányfőt senki nem kritizálhatja büntetlenül", azt éppen most éljük át MP személyén keresztül, aki elvesztette az össze hivatalát.
 
Utoljára módosítva:
Koncz Zsuzsa és Brody János viszonya a regnáló kormányhoz közismert tény, ugy hogy felesleges a mosdatás.

"Ne mondd, hogy fenn a várban a gyógyszer végleg elgurult
Hamis a festett képen a hősi múlt
Ne mondd, hogy szembenézni mindenki fél
Hidd el, hogy megfordulhat egyszer még a szél
"

Nem is beszélve az "Ezek ugyanazok", vagy "Birkaország" dalokról Brody János által.

Abban igazad van, hogy Orbán a piszkos munkákat a csicskásaival, az általa lefizetett médiákon és legényei által intézi el, a vagyonát is Strohmann-ok kezelik.
Nem került nagy erőfeszítésembe, hogy találjak jó néhány esetet ahol a ezek milliós kártérítésekre perelték be a nekik nem tetsző művészeket.

Hogy a "kormányfőt senki nem kritizálhatja büntetlenül", azt éppen most éljük át MP személyén keresztül, aki elvesztette az össze hivatalát.
Tehat mar az ellenzéki sajtoban sem lehet megbizni :p
Ha olyat ir ami nem illik a narrativaba akkor at csak mosdatas.
Ezt nevezik vegsokig elfogultsagnak!
 
Tehat mar az ellenzéki sajtoban sem lehet megbizni :p
Ha olyat ir ami nem illik a narrativaba akkor at csak mosdatas.
Ezt nevezik vegsokig elfogultsagnak!
Nem értem a problémád!

Egyébként érdekes, hogy egy magát függetlennek tartó, magazint mint a HVG, te automatikusan "ellenzékinek tartasz, amivel minimum elismered, hogy a kormány lépten nyomon hazudik.

A lap szerint a 2010-es kormányváltás és 2022 áprilisa között összesen 1836 olyan politikai döntést hozott a kormány, amelyek a nyilvánosság előtt rejtve maradtak.
Kérdésre a köztisztviselők mindig ugyanazokat a válaszokat adták: A döntések a hatályba lépésük után tíz évig nem voltak nyilvánosak, mivel "előkészítő anyagnak" minősültek.

Orbánnak állandóan az a problémája, hogy "nem kap elég tisztelet", ezért vonta ki a kardot Brüsszel, Vera Jurova, a Svéd kormány, az USA külügyminisztere stb. ellen.

Annyira nem ismerem a hátteret, hogy biztosra tudjam, milyen jogi lépéseket tett Orbán a dal ellen,
de ismerve a kormánybarátokat, olvasva a reakcióikat, tudom, hogy a legszívesebben ártanának a művészeknek.

Van egy statisztikád arról hányszor játszák Brody dalait a közmédiában, vagy hányszor van meghívva?
 
Van egy statisztikád arról hányszor játszák Brody dalait a közmédiában, vagy hányszor van meghívva?
Én szeretem Brody dalait, eleg gyakran hallgatom is oket a Spotifyon vagy a Tidalon, de valamit tudomásul kell venni!

A media nem 77 éves zenészek szamait jatsza!
Azhariah (aki szinten kormanykritikus) gyakran megszolal, amogy az osszes tobbi "uj" zenesz is!
De olyanok akik mja is futnak sorra jonnek: Quimbi, Magna Cum Laude, Kowalsky meg a Vega stb, hogy csak az en korosztalyomnak igazan tetszo eloadokat emlitsem!

A retro radioban es hasonlo mediakban megszolalnak Brodyek, az Illes, az Omega stb...
De minden media megprobal egy celkozonseget megcélozni.
Tehat ez qaz érv a zeneben azert nem egeszen igaz!

Én zenei mindenevo vagyok, Csajkovszkijtol Brahmsig, Majkatol a legujabb slagerekig mindent meghallgatok de Axel Rudi Pelltol Udo-ig, A Deep Purpletol a Rainbowig vagy Iz vagy... barmi!!!

De egy kozmedianak nem a zeneben kell megmutatnia magat!
 
Utoljára módosítva:
A kedvedert Ernoe egy nem tul uj dal, de figyelj a szovegre:

.....Bocsáss meg mindent magadnak
Hisz egyszer úgyis elévül
Semmi rossz nem tart örökké
Végül megszépül
Jó az, ha mindent ahogy van
Úgy el tudsz fogadni
A baj mindig múló állapot
Nem kell folyton keresni
Ha fejjel vagy a homokban
Nem látszik, hogy milyen szép ez a nap
Hogy milyen kék az ég...
 
Melyik magyar rádión lehet kicsivel fiatalabb zenét hallgatni mint a Dolly Roll meg a csikidam? Mert a retrón kb. ez a korszak megy, az osztrák adók meg kb. a Balatonig foghatók az autóban.
 
Melyik magyar rádión lehet kicsivel fiatalabb zenét hallgatni mint a Dolly Roll meg a csikidam? Mert a retrón kb. ez a korszak megy, az osztrák adók meg kb. a Balatonig foghatók az autóban.
HA rákeresel a neten (nem irok linket) millio radio megy amin az '50-es évektol a legujabb zenekig mindent nyomnak.
De a kulfoldi streaming platformokon is minden megvan, kinek kinek izlese szerint(magyar zenek is, kulonfele mixekben. A sporifyon elinditasz egy Brodi radiot és a korszak eloadoi felvaltva jonnek rajta).

A radiok altalaban tematikusak, kulonbozo korszakok futnak rajtuk, a dance-tol a hausig a raptol a rockig

Szerintem nagyon sokszinu a kinalat.
Nekem egesz nap megy valami. Ha dolgozom hátternek, amikor pihizek akkor meg pihentetonek.
 
HA rákeresel a neten (nem irok linket) millio radio megy amin az '50-es évektol a legujabb zenekig mindent nyomnak.
De a kulfoldi streaming platformokon is minden megvan, kinek kinek izlese szerint(magyar zenek is, kulonfele mixekben. A sporifyon elinditasz egy Brodi radiot és a korszak eloadoi felvaltva jonnek rajta).

A radiok altalaban tematikusak, kulonbozo korszakok futnak rajtuk, a dance-tol a hausig a raptol a rockig

Szerintem nagyon sokszinu a kinalat.
Nekem egesz nap megy valami. Ha dolgozom hátternek, amikor pihizek akkor meg pihentetonek.
Épp ezért kérdeztem, mert párszor próbáltam Magyarországra belépve magyar könnyűzenei csatornát keresni az autóban, de semmit nem találtam. A retró az bejön, de az inkább untat, mint szórakoztat.
 
Épp ezért kérdeztem, mert párszor próbáltam Magyarországra belépve magyar könnyűzenei csatornát keresni az autóban, de semmit nem találtam. A retró az bejön, de az inkább untat, mint szórakoztat.
Ma már nem nagy dolog egy atjatszot hasznalni.
Kocsiban általaban azt hasznalok.
Telorol megy a Spotify vagy a Tidal, vagy valamelyik netradio.
Foldi adot mar nem is hallgatok
 
Épp ezért kérdeztem, mert párszor próbáltam Magyarországra belépve magyar könnyűzenei csatornát keresni az autóban, de semmit nem találtam. A retró az bejön, de az inkább untat, mint szórakoztat.
Te itt a rádión retrót találásól beszélsz.
Jobban bosszant hogy televízión nincs zenei kínálat.
Voltak de elmúltak:
Music Television, Viva, Z+, VIVA+
Ma se könnyűzenei se operett,
Csak a nyúlós álmulatós Zenebutik és a Sláger tv
Amik egyáltalán nem igényesebb zenét játszanak.
Ha igényesebb és nem műmulatós lenne azt csak a Duna Televízió tartalmaz időnként.
És egyáltalán nem bánnám ha retró lenne a televízióban
Két típus múlt el: a külföldi könnyűzenei és a hazai könnyűzenei.
Vagy estleg a kábelszolgáltatóim nem tudják megvenni ezeket?
 
Te itt a rádión retrót találásól beszélsz.
Jobban bosszant hogy televízión nincs zenei kínálat.
Voltak de elmúltak:
Music Television, Viva, Z+, VIVA+
Ma se könnyűzenei se operett,
Csak a nyúlós álmulatós Zenebutik és a Sláger tv
Amik egyáltalán nem igényesebb zenét játszanak.
Ha igényesebb és nem műmulatós lenne azt csak a Duna Televízió tartalmaz időnként.
És egyáltalán nem bánnám ha retró lenne a televízióban
Két típus múlt el: a külföldi könnyűzenei és a hazai könnyűzenei.
Vagy estleg a kábelszolgáltatóim nem tudják megvenni ezeket?
megint csak off, de valóban csak a rádióról beszélek, mert rádiót tudok/tudnék útközben az autóban hallgatni, a televízió nem érint, mivel Mo-n készülékem sincs már.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

B Szabó Imre wrote on favorit82's profile.
Köszönöm szépen a Dolina.mp3 -at!
koby11 wrote on Recsi70's profile.
Szia! Érdekelne engem is a hiányzó oldal, ha el tudod küldeni. Köszi előre is!
Beka Holt wrote on zsebipicur23's profile.
Ne kérj olyan könyvet aminek a magyar nyelvű kiadásától még nem telt el 6 hónap!
livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást

Statisztikák

Témák
38,141
Üzenet
4,805,505
Tagok
615,887
Legújabb tagunk
koborfruzsi
Oldal tetejére