Makrame

Hannoka

Állandó Tag
Állandó Tag
A napokban elgondolkoztam, hogy milyen jo lenne valamit is csinalni, valami kis szepet, amivel elkapraztathatom a környezetemet. Most, hogy ez ujra fölötlött bennem, elegge elkeserit, mert most semmi ötletem nincs erre. Lehetseges, hogy kis idöt kell adnom magamnak, hogy ujra tudjak krealni. Ezzel vegül is azt akarom irni, hogy ne keseredjetek el, ha momentan nincs ihlet vagy kedv eppenseggel a csomozashoz. Föl a fejjel! Kellemes nyaralast!
 

Hana76

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok :)
Bemerészkedek ide is, és ha már így teszek, akkor mutatok is néhány dolgot, ezek a karkötők ásványkövekkel készültek.:rolleyes:
A fényképekért elnézést, de még mindig mumus a fotózás:mad2:
LPIC6106.JPG LPIC6096.JPG LPIC6097.JPG LPIC6098.JPG LPIC6099.JPG LPIC6100.JPG LPIC6101.JPG LPIC6102.JPG
 

Csatolások

  • LPIC6103.JPG
    LPIC6103.JPG
    1.1 MB · Olvasás: 62
  • LPIC6104.JPG
    LPIC6104.JPG
    1.1 MB · Olvasás: 60
  • LPIC6105.JPG
    LPIC6105.JPG
    1.1 MB · Olvasás: 62

Hannoka

Állandó Tag
Állandó Tag
Hana76 - a keresem, hogy mereszkedjel többször hozzank, mint mindenkit szivesen latunk a Makrame oldalon. Nagyon szep karpereceket keszitettel, büszke lehetsz rajuk. Szep estet kivanok, Hannoka
 

Hannoka

Állandó Tag
Állandó Tag
Draga vagy, Sorcier, mint mindig. Ugy nez ki, hogy engem is elkapott ez a "franya". De igyekszem minel elöbb kiheverni ebböl, csak idö kerdese.
 

Hannoka

Állandó Tag
Állandó Tag
Kriszta87, nekem nagyon tetszik ez, folytasd csak batran, es ne hagyd abba, amint latom ez neked nagyon jol megy. Meglatod hogy a többi is jol fog menni.
 

Kriszta87

Állandó Tag
Állandó Tag
Hannoka, nagyon köszönöm a kedves szavakat, igyekezni fogok! Bár időnként engem is elkap az alkotói válság, vagy úgy elfáradok a munkában, hogy nincs kedvem hozzáfogni semmihez, illetve nem csak a csomozás az egyetlen ami érdekel, szeretek keresztszemes dolgokat is készíteni, s sok más technikával is kacérkodom.
A karkötő még másnap elkészült, csak aztán elfelejtettem megmutatni.
Íme:
 

Csatolások

  • DSCF3532.jpg
    DSCF3532.jpg
    4.8 MB · Olvasás: 50

Hannoka

Állandó Tag
Állandó Tag
Kriszta87 teljesen megleptel ezzel a karpereccel, öszinten nagyon tetszik nekem is mint masoknak ugyszinten. Gratulalok neked! Es egyben köszönöm a megertesed, igazan jol esik, hogy masok is igy gondolnak erröl a franya "alkotoi valsag"- rol. Szep es derüs napot kivanok neked!

Vicente nagyon ügyes vagy, es gyönyörü dolgokat alkotsz most is. Ami nekem igazan tetszik az a közepsö, a többiek is nagyon aranyosak, de a közepsö az isteni. Nagyon jok es amiket fölteszel a facebook-on is meg a Meska-n. Szep es derüs napot kivanok neked is, kedves Vicente!

Kivanok nektek sok sok ihletet mindenben amiben nekifogtok. Es persze magamnak is, nehogy mar elmaradjak töletek!
 
Oldal tetejére