Megnyílt az első csak elhízottakat fogadó hotel a Bahamákon

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Október 28.

Melitta - 2017 Október 28, 14:12
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  115 kiló alatt még csak be sem engednek!
  1Egyedi igényekre szabott óriási székek, acéllal megerősített ágyak és persze egyél, amennyit csak bírsz büfék, meg napfény, tengerpart és kedves személyzet várja a Bahamákon azokat a turistákat, akik súlyuk miatt máshol nem érezhetik jól magukat.


  A Resort Eleuthera mesés szigetén helyezkedik el és csak olyan látogatókat fogad, akik már bőven száz kiló fölött járnak, na, de mi a jó nekik ebben? Nos, manapság, amikor mindenki annyira a tökéletes alakra és lapos hasra törekszik még a néhány plusz kilóval vagy úszógumival rendelkezőket is csúnya vagy megvető pillantások érhetik a strandon, nemhogy a túlsúllyal küzdőket.15 kiló alatt még csak be sem engednek!

  [​IMG]
  Kép: ITV

  Egy brit anyuka például, aki részt vez az ITV legújabb műsorában, a Club 18 to 30 Stone-ban, amit nemes egyszerűséggel Elhízottak klubjának tudnánk fordítani, hiszen a szereplők mind száz és kétszázötven kiló között vannak például azt nyilatkozta, hogy sokszor a boltba sem szeret elmenni, nemhogy egy tengerparti nyaralásra, hiszen az emberek gyakran bíráskodnak fölötte a súlya miatt.

  [​IMG]
  Kép: ITV

  Azon kívül, hogy nem kell félniük, hogy beszorulnak az egyik székbe vagy, hogy az éjszaka folyamán leszakad alattuk az ágy, az ide látogatók teljes szabadságot élvezhetnek, senki nem szégyeníti meg őket súlyuk miatt és a kegyetlen beszólásoktól sem kell tartaniuk, így végre nekik is egy pihentető nyaralásban lehet részük.

  gGgktkqTURBXy82ZWEzNjdhOTc1ZDhmNGZlNzFkOWZlZThhYjFmNjg5OS5qcGVnkZUCzQJsAMLD.jpg
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Október 28.

  1. ladybug7spots
   ladybug7spots
   Nem személyekről konkrétan szólottam, hanem erről az egy ideje elharapózott őrületről, aminek példáját a 'svábbogárka' hollywoodi sztárok mutatják. Ugyanolyan egészségtelenek a csontsoványra koplaltságuk miatt, mint az extrém kövérek.

   Mellesleg sosem csúfolok/tam senkit azért amilyen, amilyennek született, stb.....ha olvastál tőlem, ezt tudnod kell. Egy valaíkinek a súlyával poénkodok és az saját magam, annak ellenére, hogy ennek speciel egészségügyi okai vannak.
   Utoljára módosítva: 2017 Október 30
   varázsdoboz kedveli ezt.
  2. ladybug7spots
   ladybug7spots
   Nem a valóban kövér, mozdulni nem tudó/akaró gyerekekről beszélek, hanem azokról, akiken van egy kezdődő, gusztusos nőies gömbölyűség.
  3. Vegetable
   Vegetable
   Aha... Mert a dohányosok is leszoknak, ha ráirják a dobozra a halálfejes szöveget. Mert biztos azért szivják mert szerintük egészséges.
   És persze mindenki, akin van pár (pár tiz) kiló plusz, az csak zabál napi 48 órában zsirosat és cukrosat.
   Tutkerály nem szenved anyagcsere betegségben, biztosan nincs pajzsmirigy alulmüködése (a tulmüködés kóros gebeséget okoz akkor is, ha agyonzabálod magad), valamint csak az egészségtelen ételektől lehet elhizni, mert aztán egyenes kapcsolat van az ételek egészségi foka és hizlalóssága közt. Csak akkor miért van egy halom egészséges étel kitéltve minden fogyókurás diétából? (persze, hogy azért, emrt az egészség és a fogyókura nincs összefüggésben, a kalóriát totál egészségtele formában is lehet csökkenteni, lásd norbiápdét, ami olyan egészségtelen, hogy kitiltanám). Próbálj meg enni olyan egészséges (és isteni finom) kajákat, mint avokado, gyümölcsök, méz, diófélék, bio bulata, bio kölesgolyó, stb. olyan mennyiségben, hogy ezektől abszolut jóllakj. És állj fel a mérlegre utána, ha mersz.
   Utána bezsélhetünk az egészséges és a diabetikus meg a normál étkezésről.

   Ha egy megfelelő anyagcserével, pajzsmirigymüködéssel rendelkező ember, aki nem örökölt hízásra hajlamositó gént az emberiség multjából bármit eszik aránylag jó összetételben és normális mennyiséget - nem edzőterem, csak elmegy naponta sétálni a parkba, vagy bicajozik egy fél órácskát - mozog hozzá, sohase fog elhizni. Rengeteg ilyen ember van.

   Van, aki normálisat eszik csak zabagép mennyiségben, van, akinek a genetikája problémás, betegsége van, vagy simán csak sportolóként megszokta, hogy normál ember négyszeresét eszi, és abbahagyta a sportot. És elhiznak. Van, aki telitömi magát édességgel és zsirral, és elhizik.

   Döbbenetes módon aki nem a legalsó határát érinti a normál alsó sulyhatárnak, azokat mind az utolsó mondathoz tartozónak tekintik. Mondom, a normális alsó sulyhatár! Mert ha bőven messze van az elhizástól, de nem gebefokozat, akkor is nekiállnak kövérezni, ha még a közepén sincs a normál sulyhatárnak. Pláne, ha alkatilag mondjuk alma vagy körte.

   Ezeknek az embereknek MINDENKI MINDIG MINDENHOL azt mondja, amit javasoltál! Nem jár nekik egy hely, ahol soha senki se piszkálja őket?
   cdurmol, Nuddli, Beka Holt és 1 másik tag kedveli ezt.
  4. Verbovszki Sándor
   Verbovszki Sándor
   Tűrhetetlen! Ez színtiszta szegregáció!!! :D
   setni és cdurmol kedveli ezt.
  5. wpetra
   wpetra
   én meg csak arra reagáltam, h a svábbogárka ugyanolyan bántó lehet, mint a bálna... a hollywoodi sztárok sem a csontsoványságot éltetik sztem. véleményem szerint mindenki legyen annyi kilo amennyivel jól érzi magát (természetesen egészséges önképpel). nem hiszem,h mindenkinek 40 kg-nak kell lennie vasággyal, sem azt 250-nek.
   amúgy sztem kicsit elhúzott egy irányba a cikk lereagálása. mint a szakmát kicsit ismerő személy, sztem szuper ötlet ez a hotel! kitaláltak egy koncepciót, van rá kereslet, ötletes.
  6. ladybug7spots
   ladybug7spots
   Tökéletesen egyet értünk !
   Egyébként pedig szinte mindig sikerül félrevinnünk a témákat....:D
   ladysla kedveli ezt.
  7. Vegetable
   Vegetable
   Már arra a vagy 40 másodpercre célzol (ez szerintem 30 se lesz), ameddig beverem 10 ujjal az ilyes hszeket? Hát az tényleg nagy idő, valóban :D
   Én adjak neked egy cimet, ahol segitenek majd jól meghizlalni? Biztos betegesen sovány vagy, csak segitség kéne. Tudod te mennyi egészségügyi kockázattal jár a túlzottan alacsony suly? (ugyanannyival ugy mellesleg, csak mások a bajok)
   Tényleg! Nem csak zabálni kell, az nem használ, próbált ugyan a barátnőm, hátha, de hidd el, pajzsmirigy tulmüködéssel lehetetlen zabálásssal meghizni. De ha gondolod, keresek valakit, aki segit meghizlalni téged, és mindenkit, aki ilyesztően sovány, mint a társadalom jó része. Oké, van, aki nem eszik, de sokan betegek. Segitsünk rajtuk! Nekik is jár a hizás joga!

   (azért irom, mert ez pont ugyanaz, ami minden tulsulyost érint egész életében. részemről az aktuális anyagcsere állapot kapcsán a normáltól az elhizotton át a gebéig voltam minden, azonos, egészséges és kevés étkezés mellett. ok, gebe a pubertás elött, akkor borult a helyzet főleg. most is 60 kilós vagyok. normál suly)
   Utoljára módosítva: 2017 Október 31
   Nuddli kedveli ezt.
  8. Ernoe
   Ernoe
   -
   A Postillon irja, hogy: "Klinik elsö alkalommal kinál száj-szükitést erösen tulsulyban levök számára."
   -
   [​IMG]
   -
   A tréfa olyanoknak szol akik "saját hibájukbol" kifolyolag tulzott mértékben ducik, mert az igazság, nem mindenkinél genetikus, vagy szerzett betegség, hogy több kilot kell cipelniük mind amit szeretnének.
   -
   Van egy barátom akit ha megkérdezek soha nem éhes de ha leüllünk az asztalhoz mindenki után megeszi a maradékot.
   Nem csoda, hogy korcsojázásnál egyszer ugy elvágodott, hogy a korházba ébredt fel.
   -
   Kérdezem tölle: "Minek korcsolyázol ilyen idös korodban?" Erre azt válaszolja, hogy ö már 3 éves korában a Népligetbe járt korizni.
   Probalom meggyözni, hogy akkor a sulypontja még sokkal alacsonyabban lehetett és a tehetetlenségi nyomatéka se volt ekkora mind most a 150 kg melett.
  9. Vegetable
   Vegetable
   Elég hülye vicc, még valaki komolyan veszi.
   Az ismerős tuti ugy nőtt fel, hogy nem szabad ételt sohase otthagyni. De ezt nem ugy oldották meg persze, hogy nagyon keveset szedtek, ameddig valaki jóllakott, hanem kiszedtek egy bödönnel, és nehogy már otthagyják! Ezt sose értettem. Kevesebb kaja, és nem marad ott. Ha meg ott marad, be lehet tenni hütőbe és majd megeszi vacsorára, ha nem akarja kidobni. De a maradékot megenni mások után? Nagyon beleölték, az tuti!
   Ernoe kedveli ezt.
  10. Ernoe
   Ernoe
   Az utolso kanálnyit is lenyelni, az bennem is megvan. Viszont volt idö - épp a menekültstatuszom intézése alatt - hogy számoltam a kaloriát amit okvetlen magamhoz kell vegyek, hogy ne legyek rosszultáplált, és a "Kölln flockenbe" mindent beletettem ami ezt kiegészitette.
   -
   Gurmet sem lesz valaki egyik naprol a másikra, épp tegnap szégyeltem magam mert eszembejutott, amikor jöttek a szebb napok, elmentem a késöbbi feleségemmel egy jo francia étterembe, bárány-kotelett-et rendeltem, ahogy elökelö helyen szokás, rövid idö után jött a szakács, hatalmas fehér kalapban, és megkérdezte hogy "elégedett e vagyok"?
   -
   En még mindig azon fáradoztam, hogy legalább egy kis hust letudjak kaparni a csontokrol, meg is mondtam neki öszintén, hogy enyi pénzzért egy kicsit több harapnivalora számitottam, itt minden tányér olyan "áttekinthetö". Utolag másképp itélem meg a helyzetet, zabálni otthon is lehet, egy ilyen étteremben annak kell örülni, hogy megtudjuk magunknak engedni, hogy csak az izekre ügyelünk. :)
   -
  11. Vegetable
   Vegetable
   Jujjj! Egy fine dining étterem volt? Hát én ugy menekülnék, mint a fene! Nem az adagok, az ételek miatt. Én egyetértek vele, hogy müvészi ételeket szolgálnak fel, gyönyörködik benne a szem. Egy baj van: a receptek alapján egyiket se enném meg eddig, bármelyiket néztem is, bármilyen faxnis étteremben. Valahol az összetevők felénél tuti kihullott a hajam, bármilyen ételről volt szó. Én a faxni mentes normális ételeket szeretem, faxnitlanul tálalva tegyék elém. Ne legyenek nagy adagok, mert sose eszem meg, de nekem a hust ne csomagolják pankó morzsába, hogy más textura is jelen legyen, mert a kifejezetten selymes, egészen apró szemü zsemlemorzsát szeretem. És igy folytathatnánk. Szóval én tutira éhes lennék, mert a megkóstolok egy villával, a többit elpiszkálomhoz nem 7-8 fogásból álló iv kéne, hanem vagy 50 étel, amig jóllakok :D Ráadásul ami ott a jól átsült hus, nekem a jézusom, de nyers ez a hus, vigyél el, és süssék már át... Úgyhogy maradok a hagyományos ételeknél, de tőlem az adagok lehetnek fine dining méretüek :D Küldtem már vissza májat. Régen egyszer remegő, véres májat tettek elém - simán eltolták -, ezért utálom az ilyesmit, évekig nem ettem, csak otthon. Multkor a kérem, adja át a szakácsnak, hogy csak a jól átsült libamájat vagyok képes megenni kérésemre jött egy villámon rezgő izé. Belevágtam, megláttam, visszaküldtem átsütni. Kaptam egy szakácsot személyesen, hogy ő nem hajlandó elrontani a májat. Megérdeklődtem, ugyanarról a piszok drága fogásról beszélünk-e, mert én szeretném megenni, de legyen átsütve, ahogy kértem. Visszajött a máj azzal, hogy nesze nekem a borzalom. Isteni finom étel volt az eredmény! Miért hiszik a fine dining képviselői, hogy csak úgy jó a hús, ahogy ők szeretik?
   setni kedveli ezt.
  12. setni
   setni
   Egyetértek.
   Miért nem szeretik átsütni a húst?
  13. Bündi2
   Bündi2
   de te mar elintezted hogy ne igy legyen latom
   neked valami bajod van vagy csak erol akarsz mindig beszelni nem tudom
  14. Bündi2
   Bündi2
   en meg sovanyat se meg semijet se
   megis vannak kubaiak
  15. Vegetable
   Vegetable
   Én igen. Többnyire elég, ha nem éhezik.

Megosztás