Megvilágosodás

ionon

Kitiltott (BANned)
Érdekes esemény. Guru hogyan tud pofont adni a tanítványának sok ezer km távolságról sokat foglalkoztatott eme esemény, sokat volt a gondolataimban e dolgok sikerült látnom egy halmazt (mások pont ilyenről számoltak be) a halmaz felületén azok a személyek pillanatnyi sorsát lehetett látni akik valamely helyzetben voltak, e halmaz segítségével akár sok ezer emberrel tudunk kapcsolatban lenni ( vagy mindenkivel is?) mert a Gurunak sok tanítványa volt. Sikerült látni a gondolatot úgy ahogy látod a minden napokban a tárgyakat, ha ebben a dologban vagy ami hasonlatos olyan ködszerű dologhoz, akkor hatalmas távolságokba tudsz belenyúlni a térben (azt hogy ott hogyan tudsz akár pofont is adni még kérdéses, de hiszem hogy megtanulható ez is). A gurunak sikerült felébresztenie a tanítványát a pofon segítségével, mert az elaludt vezetés közben, nem pont időrendben meséltem el az eseményeket, de ha valami a tudatunkba rögzül rá tudunk jönni a hogyanra, azt hogy mikor sikerül használatba venni a tudást amit tapasztaltunk már más lapra tartozik. Érdekesség az eseményeknek, ha akarsz olyan ismerősöddel beszélni akit sehogyan sem tudsz elérni vagy nem tudod a címét, akkor legyen a gondolatodban szinte egész nap hogy beszélgetni akarsz vele (feltéve tudsz tudatosan álmodni) ha IGEN akkor napokon belül ilyen tudatos álomban feltudod tenni a kérdésedet neki, és szépen elbeszélgetsz vele. Paranormális jelenség lenne: igen és nem, mert tudatosan nem vesszük használatba a képességünket amikkel rendelkezünk, csak akkor ha véletlenül sikerül beletenyerelnünk némelyikbe, még az mindennapi képességünk alapjaik volnának, ha tanítanák őket megfelelő helyeken már kora gyerekként is.
 

ionon

Kitiltott (BANned)
Gondoltál már arra, hogy a ricinusolaj miböl épül fel? A zsirok,olajok, szénhidrátok biokémiája erös hasonlóságot mutat....
Azt tudod hidegen sajtolt ricinus olajjal minden belső szervi betegséget meleg borogatással gyógyítani lehet, aki volt már görcsös fájdalomban és semmi sem hatott rá még az injekció sem, és a ricinus olaj igen másképpen látja a világot ha kipróbálja azt.
 

evapatocs

Állandó Tag
Állandó Tag
Müller Péter-től..


Miért hasad meg a szívünk…….. ?
2013. október 19.
Első tanítómesterem egy hindu jogi volt, aki egyébként sebészorvosként működött egy londoni kórházban. Két kultúrán nőtt fel. Egyrészt tájékozott volt a nyugati tudományokban és vallásokban, másrészt tíz esztendőt töltött egy indiai ashramban, ahol nagyon kemény beavatást kapott.

Egy alkalommal bemutatta, hogy szívműködését befolyásolni tudja. Úgy vert a szíve, ahogy akarta. Lassítani és gyorsítani tudta ütemét, szabályozni a ritmusát. Ha akarta volna, meg is tudta volna állítani szívét, hasonlóan azokhoz, akik egy öntudatlan, pszichoszomatikus rohammal véget vetnek az életüknek.

Látszólag nem tett mást, mint amit – tudattalanul – teszünk, amikor szívrohamot produkálunk. Közben állandóan mértük a vérnyomását, mely az egekbe szökött, miközben arca riasztóan elváltozott. Homlokát és testét kiverte a verejték – de mivel a folyamatot teljesen a hatalmába tartotta, nem fenyegette az a veszély, hogy ebbe belehal.

És ahogy „felturbózta”, úgy le is csendesítette magát.

Pihent egy kicsit, de csak annyit, mint ha valaki egy sebes kerékpárfutam után kifújja magát.

Egy törülközővel megtörölte homlokát, majd azt mondta:

- Mindezt azért tettem, hogy lásd a lélek, a lélegzet és a test rejtett kapcsolatát. De ami döntőbb, hogy megmutassam neked: az ember sorsának urává válhat, ha lényében az uralmat Atman átvette.

Akkor már tudtam, hogy ez a hindu szó azt jelenteti, hogy „isteni Én”.

A csodától részegen bámultam, majd azt mondtam:

- Mester, szeretnék eljutni Indiába!

- Minek? – kérdezte, de nem várta meg a válaszomat. Tudta, mit akartam mondani: hogy találkozni akarok az „isteni Én”-nel, amiről az imént beszélt. Mosolyogva rám nézett, s ahogy előttem ült a földön, kinyújtotta jobb kezét és mutatóujjával a szívemre bökött:

- Itt van India.

Ez a mondat megváltoztatta az életemet.

Főleg az, ahogyan hozzám ért. Nemcsak a mellkasomat érintette, s a mögötte dobogó szívemet, hanem Valakit, aki a szívemben élt, s akiről odáig fogalmam sem volt.

Most is érzem az ujját.

Amit utána elmondott érthetetlen lett volna e nélkül az érintés nélkül. Hiányzott volna hozzá a varázsütés ereje. Nem tudom, sikerült-e leírnom, amit hallottam, s hogy érthető lesz-e számodra, az érintése nélkül.

Megpróbálom.

- Én most odanyúltam – mondta, – ahová te is mutatsz magadon, ha azt mondod, „én.” Ha megkérdezem tőled, hogy a testednek melyik pontján, vagy szervében érzed azt, hogy „én” – nem a fejedre, nem a homlokodra mutatsz, nem is az ágyékodra, hanem a mellkasod közepére. A szívedre… Ott lakik az éned. És most bekopogtam a Müller Péterhez…A szívedben él.. Ahogy az én „Énem” az én szívembe él, melyet most lázba hoztam, és majdnem fölrobbantottam azért, hogy lásd: az „én” és testi otthona, a szív között milyen szoros összefüggés van.

IMG_0039-V%C3%81GOTT-530x651.jpg


Joe Clemendore. Első tanítómesterem a trinidadi származású orvos és beavatott jógi, akinek apja néger-zsidó, az anyja pedig hindu-keresztény volt.
http://mullerpeter.hu/2013/10/19/miert-hasad-meg-szivunk/
 

Shaw61

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy szürke hétköznap, stresszel és kudarcokkal teli munkanapja után hazaérve fáradtan nyitod ki a postaládádat, amely szokás szerint tele van reklámprospektusokkal. Már indulsz a szemetes felé, hogy kidobd őket, amikor a legfelső lapon lévő írás felkelti a figyelmedet. A következőket olvasod rajta:

A pozitív gondolkodás boldoggá tesz! Boldoggá, mert úgy nézhetsz majd magadra mindig, ahogy csodára nézni illik. A pozitív gondolkodás a boldogság mágnese. Ha valamire gondolsz, azt vonzani kezded. Ha gondolataid szépek, akkor szép dolgokat vonzol, míg ha pesszimistán látod a világot, akkor a tragédia lesz maga az életed. Változtasd meg, és boldog leszel!

Igen ez hiányzik a te életedből is, boldogság! Érdeklődve olvasod tovább a lapon lévő szöveget:

A pozitív gondolkodás öt fő pontja

Azért vagyok a világon, hogy beteljesítsem küldetésem
Elérem, amit igazán akarok – olyasmit akarok, ami előnyömre válik, és előre visz.
A fejődésem során gyakorlásra, tapasztalásra és belátásra van szükségem.
Képes vagyok a negatív érzéseimet, gondolataimat pozitívvá változtatni
Hibáimmal és gyengeségeimmel együtt szeretem magam


Ha ezt az öt pontot élni akarod, akkor életed boldogabbá, teljesebbé és harmonikusabbá válik.

Egészen felvillanyozz, amit olvastál, napok óta először érzed, hogy élsz, hogy szép a világ körülötted. Elhatározod, hogy mától te is pozitívan fogsz gondolkodni, mert a pozitív gondolkodás erejével megváltoztathatod az életed.

Vajon valóban így van ez?

Azt javasoljuk, hogy vizsgáljuk ezeket a pozitív gondolatokat meg együtt tüzetesebben.

(folytatás itt):


http://canadahun.com/xfa-blogs/shaw61.309838/
 

Shaw61

Állandó Tag
Állandó Tag
Vámpírok alkonya

Manapság nagyon divatosak a vámpírtörténetek, amelynek emberfeletti képességekkel rendelkező főhősei csak emberi vérrel táplálkozva tudnak életben maradni. Mi lehet ennek a népszerűségnek az oka?

Ha a pszichológiai szemszögből nézzük ezt a jelenséget, akkor tény, hogy az emberekben eleve élnek olyan szorongások, félelmek, melyeket nem tudnak konkrét tárgyhoz kötni, s így nem is tudnak mit kezdeni velük. Ha viszont ezeket a szorongásokat sikerül hozzákapcsolni valamilyen megfogható dologhoz, lényhez (pl. vámpírhoz), akkor mindjárt harcba is lehet szállni velük és le is lehet győzni őket.

Tehát a vámpírokkal való harcba belevetíthetjük a saját szorongásainkkal vívott harcunk reménytelenségét és hősiességét egyaránt, attól függően, hogy melyik oldallal azonosultunk.

A vámpírizmusnak egy másik formája az energiavámpír, aki más lényektől nyer valamilyen formában energiát. Ő nem vérrel, hanem mások energiáival, jókedvével táplálkozik. Tudatosan, de legtöbbször tudat alatt, olyan helyzeteket teremt, mely során egy másik személy életerőiből merítenek. Erre azért van szükségük, mert az övék jelentősen megcsappant, tele vannak negatív érzésekkel. Az energiavámpírnak tekinthető emberek sok problémával küzdenek, de ahelyett, hogy magukba néznének, a külvilágot tekintik minden gondjuk okozójának, és csak másokban látják a megmentőt, akinek pátyolgatásával, vagy azzal, hogy a másik embert is szenvedni látják, ideiglenesen energetizálva érzik magukat.

A következőkben a vámpírizmus jelenségét egy teljesen más szemszögből, a tudatosság szemszögéből próbáljuk meg föltárni. Ebből a szempontból a vámpírizmus jelenségét leginkább a gondolatok vámpírtermészetén keresztül közelíthetjük meg.

folytatás itt

http://canadahun.com/blogbejegyzes/vámpírok-alkonya.14356/
 

ionon

Kitiltott (BANned)
Elolvastam Orosz gyógyítók könyvét igen érdekes energia gömb gyakorlatokat írnak le ajánlani tudom számotokra is igen érdekes szavakat olvastam benne: Ahhoz hogy a lélek valóban isteni részével dolgozhassunk, szükségünk van az örökkévalóságból a végtelenségbe és a végtelenségből az örökkévalóságba irányuló kapcsolatra. Közben le kell győznünk a negyedik dimenziót, az időt. Ez a negyedik dimenzió választja el az örökkévalóságot a végtelenségtől. Az örökkévalóság alá van rendelve az időnek: az idővel együtt lineárisan, előrefelé kell haladnia. A végtelenség viszont felette áll az időnek: hatást gyakorol rá, szabadon alakítja, és minden látószögből rálátása van.

Egyet tudok érteni miért is kell legyőzni az időt mindenki számára igen fontos esemény lesz. A tudatosságot használatba veszed a mindennapjaidban is nem körbe-körbe fogsz haladni és nem a vágy fogja leszel örökösen, hanem teljesíted az életfeladatodat miért is vagy itt e létezésben.
 

hannah22

Állandó Tag
Állandó Tag
Drága io.:dr_16:
Magácska is elkapta a szőnyegbombázást? Gyógyító látta már?;)

Szép dolgokat ír kedves az időtlenségről, örökkévalóságról, vágytalanság elérésének fontosságáról,életfeladat felismeréséről, ám mindezek csalfa, vak reményű, elérhetetlen savanyú szőlőszemek, míg az ember a mindennapok," kiábrándító" valóságával birkózik. Jó játék a mágia (erőtan)! - csak épp' közelebb nem visz az igazsághoz....
Aki valóban elköteleződik az igazság mellett, annak addig fontos az információ, míg el nem érkezik önmagához, nincs más út, csakis önmagunkon keresztül !
A ma spirituális embere önfejlesztő, önmagán dolgozik, magamagában keresi kutatja a válaszokat, majd a felismerésekkel egyre mélyebbre és mélyebbre jut.
Mikor a kemény önmunka közepette megáll, akkor szakaszonként felismeri munkája gyümölcseit: jéé ez az időtlenség .... örökkévalóság ... ez a vágytalanság .... végtelenség ... ...
Mindezek csak megjelennek, amolyan nemvárt bónuszként ott bent a befelé vezető úton ....
Legyőzni az időt? Inkább úgy mondanám, mihelyst képesek leszünk felülemelkedni önmagunkon, akár bepillantást is kaphatunk az időtlenségbe!
ölel a h.:hurra:
 

evapatocs

Állandó Tag
Állandó Tag
Csak úgy magamnak...:):)

,,Ne törekedj arra, hogy megszabadulj a vágytól, vagy hogy "elérd" a megvilágosodást! Légy jelen! Légy ott, ahol vagy, ám az elme őreként!"

(Eckhart Tolle)


(kiegészitve:))

"A tikkadt vándort elvezetheted a forrásig, de inni már nem ihatsz helyette."

Ismeretlen

 
Utoljára módosítva:

topjoy

Állandó Tag
Állandó Tag
A szenvedésnek egyetlen módja létezik: mikor elhiszünk egy gondolatot, mely harcba száll azzal, ami van. Ha az elme igazán tiszta, akkor az, ami van, megegyezik azzal, amit akarunk. Ha azt szeretnéd, hogy a valóság különbözzön attól, ami van, az olyan, mintha elkezdenél egy macskát ugatni tanítani. Próbálkozhatsz és próbálkozhatsz, és a végén a macska fel fog nézni rád és azt mondja, "miau". Azt akarni, hogy a valóság más legyen, mint amilyen, reménytelen

Byron Katie
 

ionon

Kitiltott (BANned)
A szenvedésnek egyetlen módja létezik: mikor elhiszünk egy gondolatot, mely harcba száll azzal, ami van. Ha az elme igazán tiszta, akkor az, ami van, megegyezik azzal, amit akarunk. Ha azt szeretnéd, hogy a valóság különbözzön attól, ami van, az olyan, mintha elkezdenél egy macskát ugatni tanítani. Próbálkozhatsz és próbálkozhatsz, és a végén a macska fel fog nézni rád és azt mondja, "miau". Azt akarni, hogy a valóság más legyen, mint amilyen, reménytelen

Byron Katie
http://edesviz.hu/hu/ezo_magazin/rovat/Kultúra/cikk/nem-allok-tobbe-a-rendelkezesedre
Ha tisztán akarjuk látni az összefüggéseket, erőfeszítéseket kell tennünk, néha esetleg tévedünk is, de figyeljünk alaposan és egyre jobban megértjük érzéseinket, és egyre jobban különbséget tudunk majd tenni közöttük. Egyszer csak eljutunk arra a szintre, ahol már csak kisebb változásokat kell felülvizsgálnunk, honnan erednek érzéseink, pontosan hol vannak… és néha esetleg azt érezzük: nincs is rá szükségem, hogy ezt tudjam. (másolat)
 

hannah22

Állandó Tag
Állandó Tag
......... "és néha esetleg azt érezzük: nincs is rá szükségem, hogy ezt tudjam"......
és mikor ezt egyre sűrűbben érezzük, egyszer csak szimplán megértjük (megengedtük magunknak az értést), ez a csigaszemnyi pillanat a tudás mögöttit láttatja meg velünk, a határtalant ....
:)
 

eede

Állandó Tag
Állandó Tag
együnk rizst, vagy ne együnk?
van egy kínai mondás miszerint minden ember ugyanannyi rizs eszik meg
ha mondjuk, tudatában vagyunk annak, hogy mit szeretnénk elérni
és mondjuk tudatában vagyunk annak, hogy ehhez mennyi energiára van szükségünk
akkor tudjuk, hogy mennyi rizst kell ennünk mindehhez
akár még azt is mondhatnám, hogy a megvilágosodás fényeskedik nekünk
De!
Mi az élet?
Ülni egy fa alatt?
Vagy netán levelet kapni villanyszámlát fizetni űrhajót építeni eljutni oda ahol semmi dolgunk
Minek kell mozognia ahhoz, hogy azt mondjuk rá, hogy ez a nekem való élet?
Én nem tudom.
 

hannah22

Állandó Tag
Állandó Tag
... ihletett a kérdés ...
" Minek kell mozognia ahhoz, hogy azt mondjuk rá, hogy ez a nekem való élet? ...eede "

Jó kis elmélkedésre való kérdés?
Nálamnál is beugrott néha-néha ..
..hogy minek kell mozognia az élhető élethez? Asszem a legjobb válasz a mozdulatlan mozgás ...
Mit jelent ez az olvasatomban (tapasztalatomban)? :
1. -teszem a dolgom gondolat-fluktuáció nélkül, azaz csak cselekszem a legjobb tudásom szerint, kiiktatva a nyakon felüli testrészt, így az érzelmi kilengésnek sem hagyok teret.... pusztán cselekszem a pillanatnak megfelelően, ... belül mozdulatlan - kívül mozgás ...
2. - gigantikusra növesztett türelemmel, és bizalommal a létezésben, külső cselekvés nélkül, csak belső, határozottsággal,bizonyossággal teremtem meg a kedvemre valót, egy energikus, minden mást kizáró "óhajjal" :)...
Természetesen a fenti alternatívákat kissé szélsőségesnek mondhatnók ... a gyakorlati része valahol a két véglet között alkalmazható ...
Ahhoz, hogy az élet nekünk való legyen, egyet tehetünk - szerény véleményem szerint - pusztán fel kell ismerni kik is vagyunk valójában, és a pillanat ölelésében csak döntenünk kell, maradunk azok, akik valójában vagyunk, vagy engedünk a külsőségek (élet) csalogató, szirén szavának és belemerülünk a nagy színjátékba .... végül is valahol isteni színjáték mindenki egyedi játéka, csak a maga módján ...
Így is - úgy is elkap az életszínpad gépszíja , mehet a játék, ám közben ildomos szem előtt tartani, hogy kik is vagyunk valójában, így a szerepjáték könnyeddé és légiessé lesz . Bármikor dönthetünk a szerepünk felől: játszunk még, vagy köszi, más után nézek ....
Faramuci és nehezen emészthető: amit eszünk, azt mi főztük ... melléduma nélkül .... :cool:
üdv. h.
 

eede

Állandó Tag
Állandó Tag
igazából úgy szólna a kérdés leegyszerűsítve, hogy vajon hogy néz ki a megvilágosodott ember egy napja?
a mai körülmények között a megvilágosodott ember a stresszmentes ember
ennél többet nem hiszem, hogy el lehet érni
sőt még ezt sem
vagy nem érdemes
mert a stressz jelenti a társadalmi fájdalomküszöböt
ami nélkül nem érezzük végzetesnek, ha az életszinpad gépszíja nem a megfelellő módon kap el minket
ez a világ már véglegesen azoké, akik a boltban vesznek maguknak fehérneműt
a megvilágosodás meg néhány pillanat csupán
és az megvan mindenkinek
csak mindenki másként nevezi
 

evapatocs

Állandó Tag
Állandó Tag
igazából úgy szólna a kérdés leegyszerűsítve, hogy vajon hogy néz ki a megvilágosodott ember egy napja?
a mai körülmények között a megvilágosodott ember a stresszmentes ember
ennél többet nem hiszem, hogy el lehet érni
sőt még ezt sem
vagy nem érdemes
mert a stressz jelenti a társadalmi fájdalomküszöböt
ami nélkül nem érezzük végzetesnek, ha az életszinpad gépszíja nem a megfelellő módon kap el minket
ez a világ már véglegesen azoké, akik a boltban vesznek maguknak fehérneműt
a megvilágosodás meg néhány pillanat csupán
és az megvan mindenkinek
csak mindenki másként nevezi
Kedves eede!
Én nem vagyok megvilágosodott,de tudom,mert érzem ott belül,hogy ki az.Rendkivülimódon vonzanak az ilyen emberek!Valami megmagyarázhatatlan húz hozzájuk,mert érzem,hogy Ők tudnak-e világban lenni,de Benne tudnak lenni "egy másikban" is,ami olyan nyugalmat,és csöndet teremt.
Természetesen oldja a stresszt,ami a civilizált társadalmunk betegsége,de ezen felül érzem,hogy sokkal több,szinte a minden,ami Ott van.Tudom,hogy az ott,az itt van:),mégis "valami" nem engedi,hogy meglássuk azt a valóságot,ami tulajdonképpen Ez a valóság.

Az elvárások,amik a gátló tényezők lehetnek....
 

evapatocs

Állandó Tag
Állandó Tag
.Így is - úgy is elkap az életszínpad gépszíja , mehet a játék, ám közben ildomos szem előtt tartani, hogy kik is vagyunk valójában, így a szerepjáték könnyeddé és légiessé lesz . Bármikor dönthetünk a szerepünk felől: játszunk még, vagy köszi, más után nézek ....
Drága hannah!
Amikor elérkezett eme idő,akkor válunk tudatossá.Persze dönthetünk,mert tudjuk,a választás rajtunk áll,hogy sodródunk az árral(az elmével),vagy nem...
Ez csodálatos dolog! DE: Van,aki már benne sincs.És ez bizony nem akarat,vagy döntés következménye.Talán ez maga a Kegyelem!
Puszi Neked Drága !!:)
 
Utoljára módosítva:

evapatocs

Állandó Tag
Állandó Tag
Az elvárások,amik a gátló tényezők lehetnek....
Működik a szinkronicitás...:)
most leltem rá:

A szabadság annak a felismerése, hogy mindennek és mindenkinek olyannak kell lennie, amilyen. Ha nem jutunk el eddig a pontig, ha nem ismertük fel, hogy a Valóság így látja a dolgokat, akkor visszatartjuk a szabadságot a világtól.
... Csak miután mindenkinek megengeded, hogy olyan legyen, amilyen - miután megadtad nekik ezt a szabadságot, a szabadságot, amely már eleve az övék -, csak azután találod meg magadban a képességet, hogy őszinte, igaz, valódi legyél. "
Adyashanti
 

hannah22

Állandó Tag
Állandó Tag
igazából úgy szólna a kérdés leegyszerűsítve, hogy vajon hogy néz ki a megvilágosodott ember egy napja?
a mai körülmények között a megvilágosodott ember a stresszmentes ember
ennél többet nem hiszem, hogy el lehet érni
sőt még ezt sem
vagy nem érdemes
mert a stressz jelenti a társadalmi fájdalomküszöböt
ami nélkül nem érezzük végzetesnek, ha az életszinpad gépszíja nem a megfelellő módon kap el minket
ez a világ már véglegesen azoké, akik a boltban vesznek maguknak fehérneműt
a megvilágosodás meg néhány pillanat csupán
és az megvan mindenkinek
csak mindenki másként nevezi

:hurra:
... aki már éli azt, aki , nem venni észre semmit, simán beleolvad a tömegbe ... a felébredettség egy belső "állapot" gyűjtőneve, külsőségekhez vajmi kevés köze vagyon...
Szerintem ugyanúgy él, mint a többiek, csak ! ...CSAK mégis van valami amiben különbözik, ezt azonnal nem venni észre ... sugárzik belőle valami megmagyarázhatatlan...
Mi lehet az? :-nyugalom, kiegyensúlyozottság, békesség, természetesség,könnyedség, érettség... passz .. nincs rá szó/fogalom/jelző , inkább az előbbiek turmixának esszenciája,.. jelenlét ...
A társadalmi tudat és tartozékai szükségesek ahhoz, hogy az ember lánya/fia végre vegye a fáradtságot és nekilásson kilábalni belőle.
Jééé, van élet a társadalmi mókán túl is, és milyen !!!! Némi bátorság kell túljutni a nyájösztönön és a velejárókon... mikor végre kicuppanunk belőle, az tuti, hogy magunkra maradunk egy pillanat erejéig, csak nézzük az apró-emberpalánta elő lépéseit .... :dr_31: sokan a nagy ijedtség után inkább visszaolvadnak, jobb az ismert nyögvenyelős, mint az új, leporolják a régi berögződéseket és minden mehet a régi mederben ...
Bátraké a szerencse ... a kitartás gyümölcse a rálátás a társadalmi tudatra, mindjárt más! - azaz rálátva könnyebb a színpadi mozgás, mint nyakig a szerepben ...
Még rálátással is működik a gépszíj, ám ez már csak játék .... és tényleg ....
h
 

evapatocs

Állandó Tag
Állandó Tag
"A megvilágosodott ember sosem választ. Egy választás nélküli tudatosságban él. Tudatossága Fényében tudja, hogy mi a helyes. Ez nem döntés kérdése. És abban a pillanatban, hogy tudod, mi a helyes – a Teljes Lényeddel -, sosem kell megbánnod. Ennélfogva a megvilágosodott ember nem hordja a múlt semmi terhét, és Tiszta marad, mert a múlt terhe olyan, mint a por, ami felgyülemlik a tudatosságodon, a Lényed tükrén. Amikor a tükör Tiszta, akkor egyszerűen tükrözi azt, ami van." (Osho)
 
Oldal tetejére