Meleg tundermesen haborognak az amerikai keresztenyek

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Meg a vegen azt hozod ki hogy naci barat leszek a te logikad szerint. Nincs mit keresni egy mesekonyv kapcsan a nacik altal elkovetett szornyusegeknek, meg peldakent emliteni se. es nem azert mert nem itelem el, hanem meg se turom az oldalon semmilyen hivatkozast ami a holokausztot okozta, vagy ennek sebeit feltepi. Massag is szenvedo alanya volt a naci gepezetnek.
Meg akik nem ertenek egyet a cikkel is normalisan kozlik es nem habzo szajjal genyes gocnak titulalnak mas embereket, neked van problemad ami tcsak akkor ir le az ember amikor a gyulettol nem lat.
Mint mar irtam semmi akadalya regisztraciod torlesenek, valoban mikor kerted akkor kellett volna megtennem. Ami kesik nem mulik.
 

Nagykarikás

Állandó Tag
Állandó Tag
A ferde-hajlam/meleg/ egyfajta génhiba.Sajnos vannak emberek akik ezzel születnek de:tudniuk kellene ezt nem kell utcára vinni,kiteregetni,kérkedni vele!Maradjon meg magánügynek.Én azt a liberális eszmét tartom veszélyesnek amikor arról hallok,hogy a gyermek majd eldönti,hogy fiu vagy leány akar .-lenni. Ilyen könyvet talán /főleg ha gyerekeknek iródott/nem kellene megirni.!!!
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Nagykarikás
-
Belegondoltál már abba, hogy miként jött létre az ember? Mit jelent "evolutio"? Hogyan jönnek létre utodok?
Hány féle modja van a szaporodásnak? Tudtad te, hogy a "karcolás" a farkadon onan van, hogy minden ember kezdetben egy nö? Hogy a penisz egy összegöngyölt vagina?....
-
Az ember nem használati utasitással és technikai adatokkal jön a világra ezért azt sem tudjuk milyennek kéne lennie egy igazi embernek. Az ember egy evmilliárdok ota tarto evolutios folyamat közepén van, hogy hol a vége nem tudhatjuk.
-
Egy individuum beteg ha életképtelen, ha szenved valami alatt, márpedig leélhetsz egy életet anélkül, hogy megházasodnál, csinálnál egy gyereket.
-
Honnan veszed azt a nagyképüséget, hogy csak egy potens férfi egy megfogamzásra képes nö lenne értékes és akinek nem áll fel a farka vagy meddö az "ferdehajlamu" lenne?
-
Nem lehet megtiltani egy embernek, hogy megvakarja a hátát ha viszket. Hol van elöirva, hogy csak egy más-nemü végezheti el ezt a feladatot?

-
400_F_34650740_WhcBaqTok9lDDfCFEEiXwL5fnqxa8pMU.jpg

-
Nem szabad elhanyagolnunk a biologiai ismereteinket azért mert nem járunk már az iskolába.
 
Utoljára módosítva:

gyurex77

Állandó Tag
Állandó Tag
A tizenévesek fő öngyilkossági oka,hogy rájönnek,hogy a vele azonos neműek dobogtatják meg a szívüket.Ha nincs kivel megosztani,túl vallásos a család,stb.már 12-13 évesen úgy gondolhatja egy gyerek,hogy jobb,ha nem él.
Ha nem sikerül.és terápiára kerül,akkor derül ki.
Na ez erossen eltulzott kijelentes szerintem. Milyen statisztikakra alapozod ezt a kijelentest?
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
A statisztika stimmel
-
Az egyik legprominensebb példa erre, Alan Turing esete. Turing, a számitogép egyik atyja, fejtette meg az Enigma- és Fisch-kodokat és röviditette meg vele a második világháborut, mentett meg vele többmillio emberéletet.
-
Mikor kiderült rolla, hogy homoszexuális, biroság elé állitották és Chemo-therapiára itélték amit megalázonak tartott és inkább öngyilkos lett. (Az informálatlank kedvéért emlitem meg, nem gyerekeket molesztált, hanem felnött barátja volt)
-
090912alan_turing_at_the_ratio_club.jpg

-
Több mind 10 országban nem is kell venni magadnak a fáradságot az öngyilkossághoz, elég ha feljelented magadat a rendörségen. :(
-
A Zürichi egyetem felmérései szerint minden ötödik homoszexuális mögött van már egy suicid kisérlet, sokkal magasabb mind a heterok között. Ezért pedig egyértelmüen a politika, az egyház és a társadalom felelös.
-
Nem akarok asszociálni de Magyarország elökelö helyet foglal el a fiatalkoru öngyilkosok listáján. Van már valami tanulmány ott is rolla?
-
Még anyit szeretnék megjegyezni, hogy nem kell félni, hogy "egyre több" a homoszexuális napjainkban. Ez nem igaz csupán egyre többen nem hagyják magukat a szenybe huzni és nyiltan bevallják a hovatartozásukat. Csak igy lehet a normalitást helyrehozni.
-
Egy nagy segitség lenne ha a szükök nem vetnék meg a gyerekeiket és ök is kiállnának értük. Igy hamar normali-zálodhatna a helyzet, minden homoszexuálisnak van legalább két hetero rokona, az összesen 3 toleráns embert adna ki.
-
A 60-as éveket szexuális revolutiok jellemezték, sokan azt képzelték megromlott a fiatalság, mindenki mindenkivel hált abban az idöben. Utolagos tanulmányok mutatják, hogy nem ugy van, voltak ugyan akik virágrol-virágra szálltak de összességében nem változott semmit az erkölcs, csak többet beszéltek rolla a fiatalok mind korábban.
-
Karl Lagelfeld, a világhirü divatattervezö sem titkolja a baráti körét, egy interviewban azt a kijelentést teszi "Valojában nem alszom olyannal egy ágyban akit nagyon szeretek." :)
-
Karl_Lagerfeld.jpg

-
Néhány szám Németországbol. Per pillanat 2200 fiu és lány nö fel házassági szerzödéssel rendelkezö egynemü pár alkotta családban. A papirral nem rendelkezök száma ennél több, majd 17.000. A gyerekek 80%-a a szülök korábbi házasságábol származik, 20% fogadott gyerek. Az is érdekes, hogy a gyerekek 46%-a az elözö házasságbol, mesterséges uton fogamzott meg.
-
Továbbá érdekes lenne megtudn hány házasság csak a legitimátiot szolgálja mert a társadalom elvárásai nem felelnek meg a biologiai tényeknek. Vénlánynak lenni vagy aglegényként élni korábban mégnagyobb nyomást jelentett az emberek számára.
-
Engem még mindig elszörnyülködtet, hogy korábban egy házasságszédelgöt arra kényszeritettek, hogy vegye el a nöt akit csak hitegetett. Milyen házasság jöhetett ki abbol amit csak az egyik pár kivánt?
-
Ausztriában még néhány évtizeddel ezelött pénzbirságra itélték azt a házastársat akit "inflagranti" elcsipett a rendör (privátdetektivek specializálták magukat a témára).
-
Azt még megértettem volna ha a pénzt a megcsalt feleség kapja és vehet belölle magának egy uj kalapot de nem a rendörség zsbelte be a pénzt mind a tilos parkolásért. :(
 
Utoljára módosítva:
M

magdusis

Vendég
Na ez erossen eltulzott kijelentes szerintem. Milyen statisztikakra alapozod ezt a kijelentest?
Nem alapozom statisztikákra,nem is tudnám,ha akarnám se,mert az öngyilkosságok -a sikerültek- nem ilyen ok alatt anyakönyveztetnek,hanem a konkrét ok,pl .túladagolás,fulladás,golyó által,stb. A nem sikerültekből tudnak következtetni,mert ott kötelező tanácsadás van utána.És van,amikor a gyerek előtte próbál tanácsot kapni,de végülis megöli magát.
Kényes téma a családnak az öngyilkosság,még az is felelősnek érzi magát,aki mindent megtett ellene,szóval a család el is zárkózik a statisztikáktól.A fő információkat a tanárok,tanácsadók adják,az ő véleményük,ami időnként -valami történet kapcsán- újságcikkhez vezet.Én csak ilyen cikkekből vettem ,amit írtam.És el tudom képzelni,hogy úgy is van.Különösen,ha az itt megjelent véleményeket is figyelembe veszem,pedig mi talán jobbak vagyunk az átlagnál.
 

RókaTomi

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem azért gyereknek túlzás ilyen könyvet kiadni, csak össze zavarjuk vele.
Én max a tinédzser könyveknél próbálkoznék ilyennel, hisz talán akkor már szexuálisan lehet segítség annak ki a saját neméhez vonzódik. Nem tudom ez csak mezei ötletelés tőlem.
 
Utoljára módosítva:

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
BitteNichtStren_99_2-8.jpg

-
Rengeteg nagyon jo szexuális felvilágosito CD van gyerekek számára a piacon már ösidök ota. Minden gyerekes családnak melegen tudom ajánlani a Ravensburger Interactive Media GmbH sexuális felvilágosito CD-jét: "Bitte nicht stören" (Kérem nem zavarni) talán megvan idöközben más nyelven is.
-
A CD egyidöben játék, lexikon (glossar), filmdokumentatio, tanácsado, biologiaora és cimgyüjtemény. A CD kiindulopontja az iskolaudvar, a felhasználo kiválaszthat magának egy figurát, (Maxi, Karen, Charlie, Tom, Freddie vagy Prof) és elmegy vele haza.
-
A lakásban minden féle tárgyra lehet kattintani, megkérdezni a személyeket a kivánságaik felöl, elmeséltetni az álmukat, a beállitottságukat a testükhöz (pl. "a lábamon nem akarok szört az özikéknek valo")
-
Anatomiailag szemléletesen leirja a test fejépitését és fejlödését, a különbözö fogamzást megakadályozo modszert a "védösapkátol" kezdve a spirálon és pillén keresztül a balesetig (pille utána) mindent.
-
Ugy a maszturbatio mind a hygiene szoba kerül. Hosszu filmszakaszokban részletesen beszámolnak gyerekek a saját szemszögükböl nézve az elsö "kemény" nemi kapcsolatrol, lezbis és meleg fiatalok szolnak a saját "coming out-rol" és a szülök reaktiojárol. Lányok beszélnek az abortuszrol....
-
Továbbá szo van kábitoszerröl, megeröszakolásrol és szexuális kihasználásrol és ad egy csomo cimet, telefonszámot a segitségre szoruloknak.
-
Ez az összefoglalás nem töllem van, én csak ugy irtam le az internetböl. :)
-
A CD-t a fiam szerezte be valamikor egy könyvkiállitáson, nekem minden hajamszálla az égnek állt mert az alig elemiiskolás gyerek (igaz 5 évesen kezdte az iskolát) amikor a témával foglalkozott, kiakasztott egy kartont az ajtajára mind amit a hotelböl ismerünk "Kérem ne zavarjanak" és magárazárta az ajtot. :)
 
Utoljára módosítva:

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
Ugyanakkor viszont szerintem ez igenis BETEGSÉG. Nem bűn, és oké hogy nem tehet róla, de akkor is betegség, mert gondoljunk csak bele, ha mindenki ilyen volna, kipusztulna a Föld emberlakossága!

..
Nem biztos, hogy betegség! Lehet, hogy az emberi DNS-be épített genetikai kód, megakadályozandó az emberi faj túlszaporodását. Persze erre ott vannak a háborúk is. ;)
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem, de ha jobban utána nézel nem is Ádámmal és Évával. Ádámmal és Lilith-el kezdődik. Csak a fene nagy keresztényi-katolikus stb. vallási miréziában természetesen itt is az maradt fenn, melyben a férfi a teremtés koronája. Még jó, hogy rájuk lett "bízva" a szülés, mert az emberiség kihalna.
.
Nem tudom, hogy ez a Lilith honnan került elő. Szerintem az Ádám és Éva fordítás jó. Az eredetiben legalábbis az Adam (אדם) és a Hava (חווה) szerepel.
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem biztos, hogy betegség! Lehet, hogy az emberi DNS-be épített genetikai kód, megakadályozandó az emberi faj túlszaporodását. Persze erre ott vannak a háborúk is. ;)
Ha nagyon kutatunk egészen biztosan találunk valamiféle gent ami egy korrelatiot mutat a homoszexualitással.
-
En szeretném azonban kihangsulyozni, hogy nincs átlagember, mi mindanyian speciális egyedi esetek vagyunk. Mivel nem tervezett bennünket senki, nincs is egy helyes leirás arrol milyennek kéne lennie egy embernek.
-
Az átlagember is változik az evszázadok során, amit ma átlagnak tekintünk holnap egészen másképpen nézhet ki. Az is lehet, hogy néhány ezer év mulva a szaporodás traditionális modja elavult lesz.
-
Már most látjuk, hogy egyre több gyerek jön császármetszéssel a világra, nem azért mert a nök félösebbek lettek. Az ember feje nem fér már ki a lyukon. Reggeltöl estig talpon vagyunk, nem négykézlább.
-
Lehet ilyen gondolatoknál a környezetet szidni, a rossz szokásainkat, mind igaz. Az összes erönkkel arra törekszünk, hogy a változo világot megállitsuk, hogy a sorbol kilogo embereket hozzáigazitsuk az átlaghoz.
-
A látszat mutathatja az ellenkezöjét, az elsö látásra ugy tünik mindha a problémákat mi zuditanánk magunkra valojában nem. Probáljunk meg az öserdöben megvetni a lábunkat! Fogadok még rosszabbul járnánk. A fehér embert és a sárgát nem a környezetszenyezödés csinálta, a környezet változik nélkülünk is.
-
Az emberek többsége feloszthato nöre és férfire de közötte számos átmenet létezik. Szerintem ha ezt felfogjuk akkor nem fogjuk a másikat diszkriminálni.
-
Az ember elvesztette az evolutio során a peniszcsontját, (a kutyák csak röhögnek rajtunk) mégsem haltunk ki. Semmi ok az aggodalomra. :)
 
Utoljára módosítva:

cdurmol

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem tudom, hogy ez a Lilith honnan került elő. Szerintem az Ádám és Éva fordítás jó. Az eredetiben legalábbis az Adam (אדם) és a Hava (חווה) szerepel.
Na erre én is kíváncsi lennék. Graves Jézus királyában is jelentős szerepe van Lilithnek, az ősi női princípiumnak.
 

vandorcsillag

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem tudom, hogy ez a Lilith honnan került elő. Szerintem az Ádám és Éva fordítás jó. Az eredetiben legalábbis az Adam (אדם) és a Hava (חווה) szerepel.

Efike,Lilit Adam első párja volt,legalább is ezt írják.

http://hu.wikipedia.org/wiki/Lilit
Ami nagyon tetszik-nem tudom mikor készült ez a dombormű-de neki is van köldöke.
Vajon hogyan született Lilit?vagy csak a szobrász tévedése a köldök?
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Talán van idö még egy utolso iráshoz.
-
Sokan megvannak botránykozva, hogy manapság egynemü párok is szeretnének gyereket felnevelni.
Hogy volt ez korábban?

-
Anyi bizonyos, hogy a kökorszakban a család egészen másképpen nézett ki mind az elmult évszázadban. A kökorszakban a nagy családok domináltak, a férfiak vadászni mentek a nök a gyerekekkel foglalkoztak a meg a nökkel.
-
Egészen biztos, hogy a nök nem voltak monogámok ezt mondhatjuk minden irásos feljegyzés hiánya nélkül, egyszerüen az anatomiánkbol kiolvasva.
-
Monogám állatok nemiszerve pici. A gorillánál a penisz errektio közben alig éri el az 5 cm-ert, a csimpánznál, aki joval nagyobb nöcsábász, akár 20 cm-re is megnö.
-
Az elöbör feledata a férfinél, ha jol tudom, az volt hogy a sex közben eltávolitsa a konkurens spermáját, a sajátjának nagyobb esélyt kinálva. Továbbá ott vannak a killer-spermák amik nem csinálnak mást mind elpusztiják az idegen spermát.
-
Mindezek nem egy papa-mama viszonyrol árulkodnak.
-
Nemcsak az outing ami megnött az utobbi idöben, hanem a házias férjek száma is gyarapodott. A homophobok azelött ugy kinevettek volna egy apát aki pelenkázza a gyerekét, vagy kocsit tologat mind egy homoszexuálist manapság. ;)
-
Megmosolyogni valonak találom továbbá, hogy kifejezetten a mohamedánok haragszanak az egynemü párokra, holott a négy feleség tartást teljesen normálisnak könyvelik el.
-
Nem beszélve arrol, hogy ki tudja milyen nemü alak bujik meg egy burka alatt. Akkor inkább játszunk fairplayt és nem érhet meglepetés bennünket.
 

kágyula

Kitiltott (BANned)
Szervusztok ,
lehet megkell majd nejem kérdeznem , hogy magam is esetleg más beállitottságu lennék , nem tudom . csak igy Ernoe utolsó irását olvasva , már lassan kételkedem magamban . hiszen igaz ennek már több mint harminc éve , boldogan pelenkáztam és babakocsijába toltam gyermekemet a bölcsödébe , vagy bárhová máshová . Nem is tudtam , hogy ez már a másnemü séget jelenti . Akkor biztosan az vagyok , hiszen bátyám gyermekeit , ha tehettem pont ugy pesztráltam mint más magamkorabei ifjú , de mégsem kételkedtünk hová tartozásunkba . Lehet , hogy akkoriban ez volt a "normális"?? Akkor ezek szerint a szakácsok legtöbbje is az mert ugye föznek és az házias :rohog::rohog:
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
Talán témazáróként megteszi:

Az ősember rámordult az ősasszonyra: Tedd szét a lábad!
- Nem akarom!
- Nem-e? - előkapta a bunkót és jól fejbevágta. Mikor az asszony magához tért, megkérdezte: Na most már hajlandó vagy?
- Nem!
- Miért nem?
- Mert fáj a fejem.
Szóval valahogy így kezdődhetett az igény, az azonos nemű pár keresésére. Egyébként a régi görögök állítólag azt tartották, hogy a legszebb szerelem a férdiszerelem. Fene a gusztusukat.
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha nagyon kutatunk egészen biztosan találunk valamiféle gent ami egy korrelatiot mutat a homoszexualitással.

-
Az ember elvesztette az evolutio során a peniszcsontját, (a kutyák csak röhögnek rajtunk) mégsem haltunk ki. Semmi ok az aggodalomra. :)
Kedves Ernoe, az evolúcióval kapcsolatban erős kételyeim vannak. Az evolúció ugyanis arról szólna, hogy az élőlények rugalmasan alkalmazkodnak a környezeti változásokhoz. Nos ott van pl. egy szimpla földi giliszta, amit ha kétfelé vágunk, akkor vidáman araszol tovább mindkét része. Ha egy felsőbbrendű lényt kétfelé szeletelünk, akkor annak annyi! Vagy ott van pl. a gyík, aminek ha letörjük a farkát, akkor visszanő. Háborús rokkantak kitörő örömmel fogadnák azt a lehetőséget, ha az embernek a hiányző testrésze visszanőhetne. Na de vegyünk egy egészen emberi példát, pl. a körülmetélést. A Biblia szerint Ábrahám óta csinálják nemzedékről nemzedékre és az a fránya emberi szervezet több mint ötezer év alatt sem volt képes megtanulni, hogy a zsidóknak (és persze a többi semita népnek sem) nincs szüksége az előbőrre.
Másik súlyos problémám az evolúcióval kapcsolatban a felületi sérülés. Az evolúció legalsó fokán található álőlények is mozogtak, és így meg is sérülhettek. A szervezetüknek meg kellett tanulni nagyon gyorsan befoltozni a sérülést, hogy az élőlény el ne vérezzen. Ha nem tanulták volna meg, ma nem lenne élővilág! Akkor hogyan is van ez? Egyes esetekben a szervezet a kihívásokra nagyon gyorsan reagál, más esetekben pedig még ötezer év alatt sem képes megtanulni a regulát.
 
Oldal tetejére