Melegekre vadászott egy férfi Kanadában, eddig hét áldozatról tudnak

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2018 Március 6.

Melitta - 2018 Március 6, 21:47
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  A kertészként és tájépítészként dolgozó családos férfi növénydézsákba rejtette áldozatai maradványait.

  Már a hetedik áldozatát találták meg Kanadában egy sorozatgyilkosnak, aki növénydézsákba rejtette áldozatainak maradványait. A meggyilkoltak meleg férfiak voltak.

  A 66 éves Bruce McArthurt januárban tartóztatták le, miután sikerült bebizonyítani, hogy köze volt egy 49 éves melegjogi aktivistának, egy torontói melegbár csaposának eltűnéséhez.

  A nyomozás során kiderült, hogy a joviális kinézetű, családos kertész-tájépítésznek legalább hat férfi eltűnéséhez volt köze 2010 óta, és áldozatainak maradványait nagy növénytartó edényekben tüntette el.

  A nyomozók több mint 30 olyan kertes házban kutatták át a növénydézsákat, amelyekben a feltételezett sorozatgyilkos munkát vállalt, de végül mindegyik áldozatát azon az ingatlanon találták meg, ahol szerszámait, gépeit tárolhatta kertészeti munkákért cserébe.

  A hetedik áldozat megtalálását bejelentő hétfői sajtótájékoztatón a rendőrség szokatlan módon fényképet tett közzé egy halott férfiról. A nyomozás vezetője hangsúlyozta, hogy nem szívesen tesznek ilyet, de az illető ügyében teljesen elakadt a nyomozás. Egyelőre nem világos, hogy a hetedik áldozat azonos-e a fotón szereplő személlyel.

  McArthur a torontói melegnegyedben, a Gay Village-ben és homoszexuális partnerkereső oldalakon ismerkedett meg áldozataival, többségében középkorú közel-keleti vagy dél-ázsiai bevándorlókkal, és legalább egy részükkel bizonyítottan szexuális kapcsolatot létesített, a gyilkosságok indítéka azonban nem ismert.

  A hatóságok szerint a torontói sorozatgyilkosnak valószínűleg az eddig ismertnél több áldozata van.

  HVG

  melegek3.jpg
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2018 Március 6.

  1. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Bízom, hogy megkapja a bírósági ítélet után legalább a 150 évet, nehogy véletlenül kiszabaduljon. Az ilyen gyilkosnak a kivégzés sokkal kegyelmesebb lenne, mint a valódi életfogytig való bezárás. Rettenet.
  2. advocatus_diaboli
   advocatus_diaboli
   Én azt nem értem ezekben a gyilkosokban, hogy ebben nekik mi a JÓ?! Miért nem próbál meg az ölés helyett inkább ALKOTNI valamit?!

   Oké, értem én, nem szereti a buzikat. Vagy a prostikat, aki olyanokat öl. De CSAK azokat nem szereti?! Eszméletlen mennyi minden van a világunkban amit teljes joggal lehet NEM szeretni, ugyanakkor viszont nem bünteti a törvény, ha harcolunk ellene. Miért nem valami affélét választ ellenségképnek?

   Szóval, én nem értem, mi a jó ebben legalább a gyilkosnak? Valami jó kell legyen benne, hiszen vállalja a lebukás nem csekély kockázatát. De mi a jó ebben neki?
  3. varázsdoboz
   varázsdoboz
   Várj már, nem ő is kapcsolatban volt az áldozatokkal?

Megosztás