Mit olvastál utoljára? II.

Ternyák

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Lee Child Jack-Reacher krimisorozatának mind a 23 részét elolvastam és el vagyok veszve, mert jelenleg nincs több rész. Nagyon-nagyon jók voltak! (És Tomnak még a halvány emléke sem derengett olvasás közben :) Most itt keresgélek a korábbi ajánlásaitok között, hátha találok valami jót. Úgyhogy írásra fel és írjatok ide, mert van akit érdekel, hogy mit olvastatok utoljára!
Ha jól akarsz szórakozni és sokat nevetni, kuncogni olvasás közben: Vavyan Fable könyveit javaslom. Én mind olvastam, kedvencem. Nekem 46 kötet, ebből van pár 2 részes is.
 

Dabadi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Volt még a Kindle-mön egy Fábián Janka könyv: Adél és Aliz. Két lány barátságáról, szerelmeiről és viszályáról szóló könnyed olvasmány.
Most fejeztem be egyik kedvenc íróm M. C. Beaton Egy holttest és más semmi? c. könyvét. A főszereplő a szülei után tekintélyes vagyont örököl, pedig egész életében szegénységben éltek. Honnan van a pénz? A könyv végére kiderül. ;)
 

mfg92

Állandó Tag
Állandó Tag
Vi Keeland, Penelope Ward: Lázadó örökös
Meg kell mondjam, hogy ellentmondásosak a gondolataim ezzel a könyvel kapcsolatosan. Szeretem Keeland könyveit, ezt is hamar elolvastam, de a főszereplő fickó nekem túl "lágy" volt a történetben a fülszövegben sugallthoz képest.
 

Ternyák

Állandó Tag
Állandó Tag
Szivesen megvenném ha ebook formatumban lehetne.... Jobb szeretek kindle-n olvasni (nagyobbak a betük, az én koromban ez mar számit!)
Kényelmesebb, de azért hiányzik a papír és a dizájn is. Nekem is van kindle olvasóm, szeretem, de ezeket a könyveket nem adják ki e-könyvben. Majd egyszer valaki beszkenneli, addig nem várok.
 
Oldal tetejére