D
Reakciók pontszáma
38,430
Adománya
HUF340,000.00

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Támogatások / Adományok Róla

 • Kedves Dabadi75! Fel tudnád nekem tölteni vagy elküldeni valahogy a Tudás fája 3. Művészetek 2. részt? Köszönömelőre is. Farkas Erika
  D
  Dabadi75
  Szia! Nem én voltam a feltöltő és nincs is meg a kért könyv. Az eredeti feltöltőnél próbálkozz.
  Szép estét!
  Szia!

  Megtetszett a kisfiamnak a Fabian Lenke könyvek. Esetleg fel tudnád újra tölteni Fabian Lenk - Idődetektívek 22. - Titkos jelek Pompeiben c. részt?

  Köszönöm!
  D
  Dabadi75
  Szia!
  Sajnos már nincs nálunk a sorozat, így nem tudom újra feltenni. Írd ki a topicba, hátha valaki visszatölti, aki korábban letöltötte.
  raspberry89
  raspberry89
  Köszönöm szépen!
  Szia!

  Hálás köszönet a munkádért!
  Szorgalmasan szedegetem :)
  Viszont a múlt-kor 2020 őszi számát (Hiúságunk története) nem találom. kimaradt véletlenül, vagy én vagyok figyelmetlen?

  Csaba (Éva férje)
  kedves Dabadi, korábban írtad, hogy nektek meg van az Időfutár társas.Esetleg fel tudnád újra tölteni?
  D
  Dabadi75
  Töredelmesen bevallom, hogy még nem jutottam el oda. De igyekszem és csak szkennelni tudom a darabokat. Nyomtathatóra nem tudom szerkeszteni.
  S
  Szonja22
  Nem baj,megoldom:) Köszönöm
  Kedves Dabadi75! módosítottam a feltöltött könyvet, mivel egy részét kihagytam az összefüzésből! Elnézést! Most teljes
  üdv keresztúr
  D
  Dabadi75
  Köszönöm az értesítést!
  Szia! Szeretném megköszönni, hogy feltetted a Múlt - kor magazin korábbi számait! Azonban a 2018-as nyári szám már nem elérhető. Esetleg fel tudnád tenni újra? Továbbá érdeklődnék, hogy esetleg a 2019-es számok megvannak-e. Köszönöm a segítséged!
  Szia, én csak szeretném megköszönni a rengeteg Stilton könyvet, amit kitettél. Most ez sokat jelent, mert a kislányom imádja, és mivel nincs könyvtár így megmarad a folyamatos izgalom a feltöltött könyveidnek hála. Hálás vagyok, ez most nagy segítség, mert imádjuk ezeket a kalandokat. :D
  D
  Dabadi75
  Nagyon szívesen!!!! Igyekeztem az összes kötetet, ami nekünk megvolt megosztani, illetve más Fórumtárstól is kaptunk kölcsön, mert Ő nem tudott szkennelni. Kellemes olvasgatást!!!
  Szia!

  Sajnos a rejtett tartalom nem jelenik meg a link hiába kattintok a 'tetszik"-re.
  Tudnál segíteni

  Köszönettel
  Braien
  D
  Dabadi75
  Talán tudnék segíteni, ha konkrétan megírnád melyik könyvről lenne szó, mert már egy párat megosztottam. Valószínű lezárt topikban lehet.
  Vagy írd meg melyik könyv kellene és elküldöm Neked, vagy jelezd a Kormányosnak, aki feloldja Neked a rejtett tartalmat.
  Mindenesetre jelezd, hogy sikerült-e vagy sem.
  Köszi Dabadi
  B
  Braien724
  Szia, Köszönöm a válaszodat, végül is sikerült megtalálni mindet amit szerettem volna. Kissé nehézkesebben de lényeg sikerült :)

  Nagyon köszönöm mégegyszer:
  Braien
  Kedves Dabadi75! A Nevem Stilton, Geronimo Stiltont szerettem volna letölteni, de nem sikerült, hiába kattintottam a tetszik gombra. Fel tudod tölteni újra, ha meg van még? Nagyon köszönöm előre is!
  D
  Dabadi75
  Szia!
  Megnéztem a Datán, de valamiért törölték. Megnézem még a másik gépemen is és pótlom. Ha nincs ott sem, akkor egy kis türelmet kérek, amíg újra beszkennelem.
  J
  jazminka83
  Engem is érdekelne ez a könyv ❤️ előre is köszönöm
  D
  Dabadi75
  Küldtem privát üzenetet.
  Kedves Dabadi75!
  Régi hozzászólásnál megtaláltam, hogy te töltötted fel a Rumini Zúzmaragyarmaton című könyvet. Ezt keresném. Esetleg nem tudnád újra felrakni? Tudom nagyon rég volt, de hátha meg van még.
  Hálás köszönet. Szilvia
  Kedves Dabadi75! Kérlek, ha van egy kis időd, légyszíves tedd fel újra a Debra Doyle-James D. Macdonald - Varázskör 1. , 3., 5. kötetét, mert a Tetszik gomb megnyomása után sem tudtam letölteni (és ezzel lenne kerek a kötet). Munkádat előre is köszönöm szépen. Szép napot kívánok!
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
Oldal tetejére