Hírek Molnár Csaba Magyar gyurcsányozásáról: Te most megcsinálod Rogánnak ingyen?

„Gyurcsány Ferenc nem szemkilövető! Eddig ilyet soha, egyetlen ellenzéki szereplő sem állított róla, csak a Fidesz” – üzente Facebook-oldalán Molnár Csaba a DK EP-képviselője a „szemkilövetőző” Magyar Péternek.

Magyar Péter kedden, országjárásának pécsi helyszínén beszélt arról, hogy „voltak politikusbűnözők, akik loptak, csaltak, hazudtak, néha még emberek szemét is kilőtték” – idézte fel Molnár. A DK politikusa ezen állítás miatt szállt bele Magyarba, azt írta, hogy „Gyurcsány Ferenc már akkor ez ellen a rendszer ellen küzdött, amikor Te még milliókat kerestél belőle és élvezted a NER minden előnyét!” Hozzátette: mikor „szétverték a Magyar Köztársaságot”, akkor szerinte Magyar még azokkal volt, akik ezt tették.

Külön kitért a „szemkilövetőzésre” is: Molnár szerint Gyurcsány nem szemkilövető, „Rogán Antal közpénzmilliárdokat költött arra, hogy ezt elhitesse az országgal, sokkal többet, mint amit veled kapcsolatban költött. Te most megcsinálod Rogánnak ingyen?” – kérdezte. Molnár Csaba arról is írt, hogy ők nem azért vannak az ellenzéki oldalon, mert „nem kellettünk többé Mészáros Lőrinc bankjába”, hanem azért, mert hisznek abban, hogy „lehetünk még egy szabad, élhető, európai Magyarország”.
Molnár egyébként korábban is üzent már Magyar Péternek: kifogásolta, hogy a Tisza Párt színeiben induló politikus azt mondta: „Együtt tudok működni a Fidesszel, ha nincs benne haverság és Orbán”. Néhány napja pedig egy képet osztott meg, amin Simicska Lajos „Orbán egy geci” és Magyar Péter „Orbán egy demokratikus hős” mondata olvasható. „Te melyikükkel értesz egyet?” – kérdezte Molnár. Kommentbe azért odaírta: „Nehezen hiszem, hogy valaki tényleg szembefordulna azzal, akit hősnek tart. Az a hitelesebb nekem, aki szerint O1G”. De a „ha valaki kiugrik a maffiából, akkor maximum bűnbocsánatot kaphat” mondatával is Magyart támadta.
A DK-közeli Nyugati Fény egyébként milliós hirdetésekben fideszesezte Magyar Pétert. A DK-MSZP-Párbeszéd kampán nyitón pedig „kiugrott maffiózóhoz” hasonlították Magyart.

Nagy Bálint

1713976988988.jpeg

 
Ha a paraszt nem dolgozna,az úr nem enne.....a parasztság tudása ér annyit mint a híres-nevezetes magasröptű személyek pénzen vett "tudása".....
 
Mindezzel csak annyi a probléma, hogy a Tisza szavazói döntő többségben a közép- és felsőfokú végzettségűek köréből kerül ki, akiknek nem jelent gondot még egy összetett mondat elolvasása és értelmezése sem.
Ha onnan jönnek
De az kevés a propaganda szól mindenkihez
Ha a Fidesz bizonytalanná váltakat vissza akarja rántani magához
Az sok és bőven eldönti a választást
Plusz még ott van a CH-n is látszó fanatizált DK-s
Ő neki végképp ennyi is elég hogy
Még erősebben DK-t híreljen.
És még a kezükben a hírszerkesztésen keresztüli befolyásolás és a kitiltás
 
Ezzel kapcsolatos a hír hogy egy ellenzéki párt a szavazati jogot íráshoz és olvasáshoz kötné....
Ez nem egy sok éves jobbik programpont?
Úgy pontos ha a mostani javaslat csokrot
ideírjuk
az országgyűlési és az önkormányzati választás megreformálása után elővették a még jobbikos időkből származó ötleteiket, és szűkítenék a választójogot, valamint eltörölnék a képviselők mentelmi jogát.
Tíz újabb, részben a választás szabályait érintő reformjavaslatot terjeszt elő a Mi Hazánk – jelentette be hétfőn Novák Előd, a párt politikusa alig két héttel azután, hogy két fontosat már benyújtottak. Az egyik egy konkrét törvényjavaslat volt az önkormányzati választások fővárost érintő szabályainak átírására, a másik pedig egy határozati javaslat, amely felszólítja a kormányt, hogy változtasson, arányosítson az országgyűlési választás mandátumszámítási módján.
 • a szavazati jog írni-olvasni tudáshoz kötését
 • a mentelmi jog eltörlését,
 • a kötelező miniszterelnök-jelölti vitát és
 • a médiaegyensúly javítását.
  Mind a 4 pont eléggé fontos
  Az írni tudás már önmagában is fontos. Még nem kértek politika tudás tesztvizsgát.
  Pénzügyi műveltséget tanítanak.
  Állampolgári ismereteket tanítanak
  Hát oda belefér a demokráciával élés tanítás is,ahol lehetne politikai ismereteket a választásra készítve elmagyarázni: mi a különbség az önkormányzati a nemzetiségi és megyei és az országos valamint az EU parlamenti választás között.
  És ha mindebből vizsgát tett tud íni olvasni és tudja minek mi tétje
  Mehet szavazni
És gyorsan tegyék hozzá két ciklusnál többet ne lehessen ugyanaz a miniszterelnök
 
Utoljára módosítva:

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

macskusz12 wrote on Dobrosi Mezei Józsefné's profile.
oké akkor megvagyunk... menj fel a szójátékokra ami neked a legkönnyebben megy és 20 játékot játsz le utána bármihez hozzáférsz...
petrucy wrote on dreaming58's profile.
Szia!
Sajnos elírtam a jelszót.Helyesen: DKKTi (a végén kis " I "
Sziasztok! Üdv mindenkinek! Nagyon örülök, hogy a kolléganőm megmutatta ezt az oldalt. Remélem innen sok jó olvasmányt tudok letölteni és elolvasni. Ha csak tehetem, akkor olvasok. A fantázia nagyon fontos számomra. Immár túl vagyok egy könyvtárra való könyv kiolvasásán. De ez az, amiből sohasem lehet elég. Szinte minden műfajt szeretek olvasni. Talán az önéletrajzot nem. Régen sok könyvem volt, ma már nem igazán.
gyurcyka wrote on Aronfy's profile.
szia! annó feltöltöttem a dicsekvő béka-t.eltünt a gépemről sok mással együtt.ha még meg lenne, átdobnád? köszi!
Adatbázis hibát jelez a gép, minden olvasatlan üzenetre kattintásnál....

Statisztikák

Témák
38,279
Üzenet
4,829,596
Tagok
617,110
Legújabb tagunk
Morovics József
Oldal tetejére