Mosolyogj az emberekre, legalább szeretet legyen!

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
A mosoly a saját közérzetünket is jobbá teszi. Valahol olvastam, hogy amerikai kutatók vizsgálták, ha az ember az arc izmait mosolyra húzza, kis idő múlva belülről is derűt fog érezni. Hát ennek a kipróbálása tényleg nem okoz gondot! Ha feszültnek érzem magam, vagy tükörbe nézek és legörbült szájsarkot látok, sápadt arcot karikás szemekkel, felhúzom a szájam sarkát és figyelem, hogy úgy maradjon. Tényleg áthangol!! Érdemes kipróbálni! :)

És ha megy az ember az utcán, és sok mogorva ember közül csak egyre rámosolygunk, akkor ő biztos vissza mosolyog. Ettől néki is vidámabb lesz a napja. Én tapasztaltam. És a mosoly soha el nem fogy.
Nagyon sok szeretettel Erzsi.kiss
 

jewel

Állandó Tag
Állandó Tag
Állítólag a mosoly a legerőteljesebb és legtöbb arcizmot megmozgató grimaszunk, éppen ezért a legerősebb hatást is tudjuk elérni vele. Nem beszélve a jótékony arcizmok edzéséről sem...:) Tehát mosolyogjunk, hogy ebben a borús időben is süssön a nap az arcokon és ezáltal a lelkekben is. :)
 

misslaura

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Hello , :D
Mijen kedves ez az oldal ! :) , en nagyon sokat mosolygok , es nevetek is sokat , valahogy nem tudok sokaig szomoru lenni , szerintem ha az embereknek több humoruk lenne , a bajokat is könnyebben viselnek el ! :D




Üdv : misslaura
 

kishuje

Állandó Tag
Állandó Tag
<table align="center" cellpadding="0" cellspacing="0" width="98%"><tbody><tr><td colspan="3" class="csakidezet" align="center">Csak akkor lehetünk
mindannyian együtt boldogok,
ha önmagunkból azt ajándékozzuk,
amire a másiknak szüksége van.</td></tr><tr><td align="left"> </td><td class="idezet" align="center">Gilbert le Mouel</td></tr></tbody></table>kiss
 

kishuje

Állandó Tag
Állandó Tag
<table align="center" cellpadding="0" cellspacing="0" width="98%"><tbody><tr><td colspan="3" class="csakidezet" align="center">Az ember bonyolult teremtmény. Egyrészt nemes, jótékony cselekedetekre képes, másrészt a legaljasabb csalásokra kapható. Állandó küzdelem ez, amely ott dúl mindannyiunkban, természetünk angyalai viaskodnak belső démonaink kísértésével. És néha a sötétség elűzésének egyetlen módja az, ha felragyogtatjuk az együttérzés fényét.</td></tr><tr><td align="left"> </td><td class="idezet" align="center"> Született feleségek c. film</td></tr></tbody></table>
 

Hannoka

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha nem tudunk mosolyogni, nem lesz beke a vilagon. Nem ugy teremtjük meg a beket, hogy felvonulast szervezünk az atomraketak ellen. Ahogyan mosolyogni, lelegezni tudunk, ahogyan "beke" tudunk lenni azzal teremthetünk beket.
- Thich Nhat Hanh
 

Santane

Állandó Tag
Állandó Tag
Próbáljátok ki, hogy mit tudtok elérni mosollyal.
Próbáljátok ki, mikor olyan ügyet kell elintéznetek, melyről már tudjátok, hogy már az elején keresztbe lenyel az ügyintéző.
Teljes őszinteséggel mosolyogjatok rá. Méghozzá úgy, hogy érezd is a szeretetet irányába, mint ember iránt, tehát szeretettel mosolyogj rá.
Zavarba fog jönni.
Ő párbajra hív, de te nem veszed fel a kesztyűt.
Fegyvertelenné válik.
Ha mégis fegyvert használ, csak saját magát minősíti.
De te akkor se alacsonyodj le az ő szintjére.
Válaszolj neki nyugodtan és mosolyogva.
A mosoly nemcsak egy belső gyönyörű érzés kinyílvánítása, hanem egyben egy olyan gesztus, mellyel feljebb emelkedsz minden alantas földi megnyílvánulás fölé.
Nemcsak a saját lelkedet símogatod meg vele, hanem másokat is megajándékozol szeretettel.

No, kedveseim. Ennyit így reggelre a mosolyról.:)

szpjreggeltkvvalsvirggaaa4.png

 

zuzka53

Állandó Tag
Állandó Tag
Mosoly

Ezt hoztam ma Nektek, ne kérdezzétek meg orvosotokat, gyógyszerészeteket, mellékhatása nincs:D:p:D:p:D
 

smilinghouse

Állandó Tag
Állandó Tag
ma kicsit mélabusan és egy csipetnyi antiszociális hangulatban nézelődtem ki a villamosbol, amikor megpillantottam egy fiatal srácot egyedül lépdelni az utcán, és olyan derús és mosolygós volt, hogy én is elvigyorodtam... köszi neki, ezuton is.
 

brbetti

Állandó Tag
Állandó Tag
“Ossz szeretetet, bárhová mész: Legfőképpen a saját házadban… ügyelj rá, hogy mindenki jobb érzésekkel és boldogabban távozzék tőled, mint ahogyan jött. Légy Isten jóságának élő kifejeződése; jóság ragyogjon a szemeidben, a mosolyodban, meleg, üdvözlő szavaidban.” (Teréz anya)
 

brbetti

Állandó Tag
Állandó Tag
“A szeretet láng, mely melegít,
fény, mely világít,
mágnes, mely vonz,
illat, mely felüdít,
pohár, mely felvidít,
hegy, mely meg nem rendül,
s mosoly, mely napvilágra hoz elrejtett dolgokat.”
 

brbetti

Állandó Tag
Állandó Tag
Mosolyogjatok egymásra, a férjetekre, a feleségetekre, gyermekeitekre, válogatás nélkül minden embertársatokra - s ez segít majd, hogy kibontakoztassátok egymás iránti szereteteteket.
Teréz anya
<table width="90%"><tbody><tr><td align="center" width="33%">
</td><td align="center" width="33%">
</td> <td align="center" width="33%">
</td></tr></tbody></table>​
 
Oldal tetejére