Német nyelvkönyvek, munkafüzetek, segédletek 3.

doc333

Állandó Tag
Ziel Wirtschaftsdeutschprüfung
Ziel: Wirtschafsdeutschprüfung című gyakorlókönyv a közép- és felsőfokú írásbeli gazdasági nyelvvizsgára készülők számára ajánlható. Célja a nyelvi fejlesztés (írott szöveg értése, önálló szövegalkotás, társalgási készség) és szakmai ismeretek közvetítése. 12 témaköre foglalkozik az üzleti élet főbb kategóriáival (közgazdasági, banki, adózási, biztosítási, marketing, EU, stb.), a szókincs bővítésével, valamint a kommunikációs készségek fejlesztésével.
Gyakorlati feladatai változatosak: feleletválasztó, kiegészítő és definícióalkotó feladatokat, szituációs játékokat és fordítást is kínál - összesen 5 középfokú és 5 felsőfokú feladatsorban. Az önállóan tanulóknak az írásbeli feladatokhoz kapcsolódó megoldási kulcs segít a tanulásban.
https://www.mediafire.com/file/6mjjuny5yvoz5uq/Ziel_Wirtschaftsdeutschpr%FCfung.pdf/file
 

Memike801216

Állandó Tag
Sziasztok!
Kérlek szépen valaki segítsen rajtam!!!!!!!!
Czifra Éva: Életmentő német a szépségiparban és Czifra Éva: Életmentő német recepciósoknak könyveket keresem pdf-ben ....
Valaki ... legyen kedves és segítsen nekem!!!!!
Kösziiii: M
 

doc333

Állandó Tag
Mit Erfolg zu TELC C1 Hochschule Testbuch, Übungsbuch
[HIDE]http://www.mediafire.com/file/j1qir8tgpt0911m/TELC.rar/file[/HIDE]

Német gyakorlókönyv a szóbeli középfokú üzleti-pénzügyi nyelvvizsgára
[HIDE]https://www.mediafire.com/file/y5q9p911hlsr5lv/Gyakorl%F3k%F6nyv_a_k%F6z%E9pfok%FA_%FCzleti-_p%E9nz%FCgyi_nyelvvizsg%E1ra.pdf/file[/HIDE]
 

Memike801216

Állandó Tag
Sziasztok, kérlek segítsetek, hátha ott lapul valakinél : Czifra Éva: Életmentő német - angol - olasz recepciósoknak ... nagyon nagyon fontos lenne!! Hálásan köszönöm előre is a segítségeteket :)
 

Emmyke

Állandó Tag
Kedves Forum Tarsak, keresem pdf ben Emericzy Tibor - Olaszy Kamilla - Zimanyi Katalin Teszt közelben a Német nyelvtan cimü könyvet 1997-ben jelent meg.
Elöre is köszönöm
üdv. Emmyke
 

kiskecsap

Állandó Tag
Sziasztok! 1000 erste wörter című képes német gyerekszótárt keresem. Köszönöm szépen a segítségeteket!

 
Könyvet keresek!
Sziasztok!
Keresem a következő könyvet:
Szabó Katalin: wer? was? wo? wie?
Hátha tud valaki segíteni fontos lenne.
Köszönöm.
 

ebenbry

Állandó Tag
Szükségem lenne a "Színes kérdések és válaszok német nyelvből B1 szint" című könyvre. Ha lehet hanganyaggal. De ha csak a könyv van meg, az is jöhet. Köszönöm!
 

repavary

Állandó Tag
Sziasztok, itt egy érdekes kis könyv, középhaladóknak:
Deutschland - Lehrbuch der Erdkunde für die 5. Klasse
Ez egy 5. osztályos földrajzkönyv az NDK német gyerekeknek, még 1957- ből. Nagyon aranyos és olvasmányos... bárcsak a mai tankönyvek is ilyen érdekesen lennének megírva. Az tetszett, hogy az elején írja, hogy Németország jelenleg két részre oszlik, de ez nem lesz mindig így :) És korrekt módon leírja a nyugati rész földrajzát is.
DJVU 30 MB, Mega tárhely
Jó olvasgatást!
[HIDE-THANKS]https://mega.nz/file/EfABHY7Z#fyL9KhjfrAW-xL8MWYdNqqjrCGNbCiG2Ql5_h7BnMQI[/HIDE-THANKS]
 

alapember71

Állandó Tag
Szia! Ennyire nem bonyolítottam... A keresőbe beírod ingyenképek, én a Pixabay-t választottam, a képek nagy része onnan van. Aztán van a Paint program, azzal írom rá a képekre a szavakat és a mondatokat. Szerintem olcsóbb és szórakoztatóbb mint szókártyát veni, ráadásul mivel Te magad készíted, még közben is tanulsz.
 
Oldal tetejére