Napi horoszkóp

C

cseleskova

Vendég
2011.06.15 szerda

KOS 03.21. - 04.20.
Egyik barátjától meghívást kap, amit feltétlenül fogadjon el. Vegyen egy kedves, apró ajándékot, amivel örömöt szerez. Őrizze meg szabadságát, ne pazarolja el, amije van.

BIKA 04.21. - 05.20.
Ön sokat változott az utóbbi időben. Amit régebben még életfontosságúnak tartott, mára már nem is érdekli. Merész lépéseket tehet azért, akit annyira vonzónak talál.

IKREK 05.21. - 06.21.
Nagyvonalú, bőkezű volt az utóbbi időben, ha barátairól vagy hozzátartozóiról volt szó. Érdemes áttekinteni pénzügyeit, és beiktatni néhány takarékossági rendszabályt.

RÁK 06.22. - 07.22.
Fékezhetetlen mohósággal "kanalazza" az ellenkező nem kiszemelt alanyait. Amikor odáig jut, hogy összecseréli a neveket, ráébred, hogy hosszú távon ez nem tartható.

OROSZLÁN 07.23. - 08.23.
A teljes holdfogyatkozás már kora reggel zavarokat okozhat. A hirtelen cselekvések jellemzik, annak minden velejárójával. Lesz miért izgulnia.

SZŰZ 08.24. - 09.23.
Az új feladatokban rejlő kihívások izgatják, de továbbra is a maga útját járja. Gyors észjárása és élettapasztalata révén megelőzheti versenytársait.

MÉRLEG 09.24. - 10.23.
Több érdekes eseményt tartogat a mai nap. Fel van pörögve, apróbb gondok nem tudják kihozni a sodrából. Lehet, hogy egy nagyobb váltás előtt áll.

SKORPIÓ 10.24. - 11.22.
Pénzügyileg nem érzi magát a "csúcson", több bevételre lenne szüksége. A telihold kisebb nyereménnyel kecsegtet, de ezzel még nem oldódnak meg anyagi gondjai.

NYILAS 11.23. - 12.21.
Számos nézeteltérés nehezíti meg a családi életét. Bízzon jobban a párjában, ha viszont ez nem megy, beszélje meg vele, miért érez féltékenységet.

BAK 12.22. - 01.20.
Romantikus partnere kedvességével, szellemességével teljesen elbűvöli önt. Úgy tűnik, hogy már nem is akar ellenállni a csábításnak. Próbáljon nyitott lenni.

VÍZÖNTŐ 01.21. - 02.19.
Egyik kollégája méltányolja a szakmai segítséget, amelyet ön neki nyújtott. Társasági eseményen vesz részt, ahol remekül szórakozik, és középpontba kerül.

HALAK 02.20. - 03.20.
Egy befektetés kezdetben aranybányának tűnt, de már távolról sem az. Keressen megbízhatóbb lehetőséget, az sem baj, ha kevesebbet profitál.
 

Manóka1

Állandó Tag
Állandó Tag
2011. június 21.
Kedves Kos! Ma hajnalban uralkodó bolygód a Mars belépett az Ikrek jegyébe. Kedden megnő a szabadságvágyad, és még inkább azt szeretnéd, hogy ismerjék el az ötleteidet. Erre szerencsére meg is van minden esély, hiszen ma olyanok is a tanácsodat kérhetik, akik eddig szinte sohasem.

Kedves Bika! A gondolataid középpontjába a család kerül. Különösen az unokatesók, nagynénik és nagybácsik lesznek fontosak ma. A kiterjedt rokonsággal rendelkező Bikák mindenképp számíthatnak egy kis családi pletykálkodásra, de a többiektől sem lesz távoli ez a téma.

Kedves Ikrek! Lassan megérkezik az a friss impulzus, amire már napok óta vársz. Az Ikrek keddje még ezzel az újdonsággal együtt is az álmodozás jegyében zajlik. Az ikrekbe lépő Mars hatására a mozgás iránti vágyad is az egekbe szökken, ezért érdemes beillesztened a napodba egy kis sportolást!

Kedves Rák! Érdemes az egészségeddel foglalkoznod egy kicsit! Allergiás tünetek, légkondibetegség, torokgyulladás szerepel a lehetséges problémáid között, de a stresszfaktort is csökkentened kellene kedden, mert a túl nagy feszültséget sem bírod annyira, mint máskor.

Kedves Oroszlán! A szokottnál érzékenyebb vagy mások problémáira, és a saját életedben is hevesebben fejezed ki az érzelmeket, mint máskor. Aki ma körülnéz az Oroszlánok között az mindenfelé szipogást lát: lesz akinek örömében vagy a meghatottságtól futja el könny a szemét, de azért a szomorkodásra is akad példa.

Kedves Szűz! Nosztalgikus érzelmek támadnak a Szüzekben kedden. Kicsit szeretnél cserélni régi önmagaddal? Vagy szeretnél visszautazni az időben legalább egy hetet, egy hónapot vagy egy évet. A múltba révedés nem véletlen: ha megfigyeled, mitől voltál boldog akkoriban, azt is megtudod, mi tenne boldoggá most!

Kedves Mérleg! neked segítséget és még a szándék is meglesz bennük, de valahogy nem tudják valóra váltani az ígéreteiket. Mit tesz ilyenkor az okos Mérleg? A saját kezébe veszi az irányítást, és nem vár tovább másokra.

Kedves Skorpió! Csak óvatosan az intrikával és a pletykával! Ha ma sokat pletykálkodsz, azt az is meghallhatja, akiről a kétes értékű híreket terjeszted. Innen pedig már csak egy lépés a pletykaháború kirobbanása, ami akkor lesz különösen hosszú és „véres” ha a másik fél is egy Skorpió.

Kedves Nyilas! Mostanában jobban kéne vigyáznod az értékeidre. Ma például jó lenne, ha figyelnél rá, nehogy elhagyj valamit! De arra is figyelj oda, hogy a táskádon be legyen húzva a cipzár, a zsebeidből ne kandikáljon ki a mobiltelefon és egyáltalán semmivel se vond magadra a zsebtolvajok figyelmét! Ha óvatos vagy, nem lesz baj!

Kedves Bak! Ne nyaggasd a párodat, mert most ő is gyengédségre vágyik a folyamatos zrikálás helyett. Ha kedden szeretnél elérni nála valamit, akkor egy kis romantikával, néhány kedves szóval többre mész. Különösen akkor figyelj oda erre, ha felbosszantott valamelyik hibájával vagy a figyelmetlenségével.

Kedves Vízöntő! Az egyik szemed sír, a másik meg nevet. Sír, mert valami nem olyan gyorsan és nem olyan zökkenőmentesen zajlik, ahogy szeretnéd. Nevet, mert előkerül egy rég nem látott barát vagy ismerős, aki ráadásul most jó hírekkel is szolgál. És még egy ok a nevetésre: ha van gyereked, ma ő is örömöt okoz neked.

Kedves Halak! Kedden előbújik belőled a lakberendező és elhatározod, hogy változtatsz valamit a lakásodon. No persze lehet, hogy mindössze csak egy kis takarításról vagy a gardrób átpakolásáról van szó. De időszerűnek ítélheted a függönycserét, a bútorok áttologatását vagy egy kis vásárolgatást valamelyik lakberendezési boltban.
 
C

cseleskova

Vendég
2011.06.21 kedd

KOS 03.21. - 04.20.
Ne keveredjen vitába azokkal, akik nem támogatják az ön terveit. Úgy is van elég segítője, akik ön mellett állnak. A szerelembe vetett hite győzedelmeskedik.

BIKA 04.21. - 05.20.
Próbáljon megfelelni környezete igényeinek. Keressen magának jó képességű társakat. Teremtse meg saját maga belső békéjét, hogy lelke nyugodt legyen.

IKREK 05.21. - 06.21.
Azon igyekezzen, hogy egészséges életmódot éljen. Valósítsa meg elképzeléseit, és tartson ki eredeti céljai mellett. Élvezze az élet apró örömeit!

RÁK 06.22. - 07.22.
Fájó dolgot mondanak a szemébe. A házasságában vagy régi párkapcsolatában a szeretővel kapcsolatos téma a veszekedés forrása. Jusson eszébe, hogy aki hazudik, annak hazudni fognak.

OROSZLÁN 07.23. - 08.23.
A nyári napfordulót követően kellemesen fellendülnek társas kapcsolatai. Személyes népszerűsége növekszik. Talán új, tartós barátság is születik.

SZŰZ 08.24. - 09.23.
A Nap járása érdekes új irányt mutathat pénzügyeiben. Nyáron is fontosak lesznek a közös vállalkozások, azonban vigyázzon, ne vállaljon kezességet vagy túl nagy anyagi kockázatot.

MÉRLEG 09.24. - 10.23.
A napforduló olyan érzést kelt önben, hogy sodorják az események. Ne tegyen lépést semerre sem. Tanácsos elkerülnie, hogy belebonyolódjék mások családi életébe.

SKORPIÓ 10.24. - 11.22.
Nyáron romantikus kalandokba keveredhet, de lehet, hogy ezt később még megbánja. A munkájában is kiélheti felfedező, kísérletező kedvét.

NYILAS 11.23. - 12.21.
A nyári napforduló napján ellentétes hatások érik. Ön egy mindent vagy semmit alkat, aki ragyogó eredményeket érhet el, ha fegyelmezi magát. Építse ki belső békéjét.

BAK 12.22. - 01.20.
Ne kapkodja el fontos döntéseit. Álljon ki szilárdan a saját elhatározása mellett. Élvezze a beszélgetéseket, amelyen személyes témák kerülnek terítékre.

VÍZÖNTŐ 01.21. - 02.19.
Legyen önbizalma. Bizonyítsa környezetének tudását és kitartását. Úgy tárgyaljon, hogy a figyelem középpontjába kerüljön. Rendkívül vonzó egyénnel ismerkedik meg.

HALAK 02.20. - 03.20.
Bizonytalan alapokra ne építsen fel terveket. Mindig legyen határozott, és a biztonság mellett döntsön. Szerelmi ügyekben komoly akadályok kerülnek útjába.
 
C

cseleskova

Vendég
2011.06.24 péntek

KOS 03.21. - 04.20.
Munkája során használja fel egyedi ötleteit, mert azok sikerhez vezetnek. Jó úton halad egy szilárd anyagi helyzet megteremtésén, s ez elégedetté, sőt lelkesebbé teszi.

BIKA 04.21. - 05.20.
Sok öröm és élmény éri a közeljövőben. Lehet, hogy a kelleténél többet is költ, de higgye el, hogy megéri. Szerelemben a szívére hallgasson.

IKREK 05.21. - 06.21.
Mindenképpen szeretne egy kis összeget félretenni a nyári szabadság idejére, hogy kissé gondtalanul szórakozhasson. Kedvesével tervezett programját ne hagyja meghiúsulni.

RÁK 06.22. - 07.22.
Társa több belátást és megértést kér, mint amennyit ön adni tudna. Talán fárasztják az unos-untig hangoztatott kifogások, a régi ígéretek. Kapcsolatuk felfrissítésre vár.

OROSZLÁN 07.23. - 08.23.
Nyári szabadsága előtt minden gondolata a pénz körül forog. Olyan ötlete támadhat, amelyből bevétele lehet. Végre nem kell minden forintért megdolgoznia.

SZŰZ 08.24. - 09.23.
Úgy arathat újra sikert, ha nagyon gyorsan tud dönteni, és nem hagy mást érvényesülni. Most némi makacsság sem árt. Úgyis hajlama van erre.

MÉRLEG 09.24. - 10.23.
Ha fárasztó utazásra szánja el magát, nem menekülni kíván, hanem új élményekre vadászik. Szeretné alaposabban megismerni az életet, és így önmagát is jobban meg fogja ismerni.

SKORPIÓ 10.24. - 11.22.
Ön érzékeny alkat, szereti megfigyelni az embereket. Ma szembe kell nézni a saját helyzetével. Kap elegendő szeretetet, gyengédséget? Remélhetőleg igen lesz a válasz.

NYILAS 11.23. - 12.21.
Hosszabb időn át megállás nélkül robotol. Ön ebben nem talál semmi különöset, nem is fárasztja a munka, de így nem jutott ideje arra, hogy bizonyos eseményeket összefüggéseiben átgondoljon. Ma szakítson erre időt!

BAK 12.22. - 01.20.
Jó kapcsolatot tud tartani a környezetében lévő emberekkel, amelyek megkönnyítik előbbre jutását. Néhány aprósággal ajándékozza meg magát, jobb lesz a közérzete!

VÍZÖNTŐ 01.21. - 02.19.
Tegye megnyerővé külsejét. Vásároljon néhány új, elegáns ruhát, ragadjon meg minden egyéb lehetőséget. Remek ízlése van, így könnyen el tudja varázsolni az embereket.

HALAK 02.20. - 03.20.
Felesleges dolgokra ne adjon ki pénzt, de most nem kell a fogához verni a garast. Tartsa ésszerű keretek között kiadásait. Elismerő szavakat kap környezetétől.
 
C

cseleskova

Vendég
2011.07.14 csütörtök

KOS 03.21. - 04.20.
A Kos-jegyűeknek ma nem sok önbizalma lesz, ezért érdemes gránátkövet magával hordania. Az a fontos, hogy higgyen önmagában, mert Ön se kevesebb, mint a többi ember. Pénzügyi gondjai nem lesznek mostanában.

BIKA 04.21. - 05.20.
Önre ráfér egy kis bulizás, ugyanis mostanában nagyon a munkának élt. Ez a legjobb időszak arra is, hogy elmenjen külföldre nyaralni, és már annyit hajtott a munkahelyén, hogy a főnök biztos nagyon szívesen elengedi magát kicsit lazítani.

IKREK 05.21. - 06.21.
Ismerősei közt lehetnek olyanok, akik irigykednek, ezért legyen nagyon elővigyázatos. Ajánlott borostyánkövet hordania ékszer formájában, mert az nyugalmat hoz.

RÁK 06.22. - 07.22.
Ön nyílt és érzékeny, olykor azonban visszahúzódó. Nem szabad, hogy a megszokás vagy a munka vegye át a főszerepet az életében. A nyári estéken hetente menjen párjával sétálni, moziba vagy vacsorázni!

OROSZLÁN 07.23. - 08.23.
Lehetősége lesz ma szakmai rátermettségét bizonyítani. Ha korábban elhamarkodottan nyilatkozott egy feladat elvégezhetőségéről, ma korrigálhatja a véleményét.

SZŰZ 08.24. - 09.23.
Egy családtagjának vagy rokonának pénzre lesz szüksége. Teremtsen alkalmat, nyugodt körülményeket a feltételek megbeszélésére. Beszéljen neki arról, ha valami nem tetszik az életvitelében!

MÉRLEG 09.24. - 10.23.
A régi kapcsolatok közül néhánynak leáldozóban a napja. Nyíltan beszéljen problémáiról egy-két közeli barátjával vagy kérje pszichológus segítségét.

SKORPIÓ 10.24. - 11.22.
Keményen meg kell küzdeni egy jól működő párkapcsolatért. Akár naponta hódítsa meg újra a párját, mutassa meg, hogy ön milyen derűs és sokoldalú.

NYILAS 11.23. - 12.21.
Pompás napokat tölthet a vakáció alatt. Szórakoztató egyéniségének köszönhetően sok barátja van. Mindenütt ott akar lenni, hogy ön lehessen a társaság középpontja.

BAK 12.22. - 01.20.
Önnel ma is nagyon jó dolgok történhetnek meg. Érdemes elmennie szórakozni a barátaival, de a családját se hanyagolja el. Pénzügyi helyzete is nagyon jól áll és munkahelyén a főnökkel is jó kapcsolatuk lesz.

VÍZÖNTŐ 01.21. - 02.19.
A Vízöntő jegyében születetteknek mostanában lehetnek súlyos pénzügyi gondjaik, de egy kis spórolással ki tudnak belőle jönni. Magánéletében viszont határtalan boldogság keríti majd hatalmába.


HALAK 02.20. - 03.20.
Ön ma kicsit össze lehet zavarodva a múltban történő események miatt, ezért nagyon fontos, hogy megnyugodjon. Ajánlott elmennie kicsit lazítani a barátokkal vagy a párjával, hogy kicsit felfrissítse magát.
 
C

cseleskova

Vendég
2011.07.15 péntek

KOS 03.21. - 04.20.
Önre ma a telihold nagyon nagy hatással lesz. Egész nap nagyon sok energiája lesz, és ez át fog ragadni másokra is. Ez a nap jó alkalom az ismerkedésre.

BIKA 04.21. - 05.20.
A Bika-jegyűek ma félreértésekbe keveredhetnek, ezért ne higgyen el mindent első hallásra másoktól, hanem győződjön meg a szóban forgó személytől a történet igazságáról.

IKREK 05.21. - 06.21.
Ma belső feszültségekkel lesz teli, ezért ideje, hogy elmenjen egy kicsit lazítani, esetleg egy élményfürdőbe családjával vagy barátaival. Napközben fáradékony lesz, de este sok energiával fog megtelni.

RÁK 06.22. - 07.22.
A telihold szívderítő változást okoz. Pompás napokat tölthet a szeretteivel. Végre megérti őket, és meg tud bocsátani nekik a gondot okozó viselkedésükért.

OROSZLÁN 07.23. - 08.23.
Művészi hajlamai kiteljesedését erősíti a telihold. El kell vállalni egy feladatot, mert sikert ér el vele, és nemcsak az anyagiakra, hanem a szerelmi életére is jó hatással lesz.

SZŰZ 08.24. - 09.23.
A mai nap a Vénusz befolyása alatt áll. Kimondottan jól érzi magát. Érdemes útra kelni, családi és baráti ünnepségeket előkészíteni, fürödni.

MÉRLEG 09.24. - 10.23.
Betakarítás idején sok a tennivalója. Azt gondolja, hogy mindennel képes megbirkózni, de a sok lótás-futás közben elsikkadhat figyelme néhány fontos dolog felett. Baleset érheti.

SKORPIÓ 10.24. - 11.22.
Betakarítás idején sok a tennivalója. Azt gondolja, hogy mindennel képes megbirkózni, de a sok lótás-futás közben elsikkadhat figyelme néhány fontos dolog felett. Baleset érheti.

NYILAS 11.23. - 12.21.
Telihold napján kisebb kellemetlenségre számíthat. Lehet, hogy egy korábbi kapcsolatából adódóan lesznek összetűzései. Nem jó most "a májat orvosolni".

BAK 12.22. - 01.20.
A Bak-jegyűeket a telihold ingerültté teszi, és mindenben a hibát keresik majd, de ezt ne a felettesein töltse ki, mert abból még bonyodalom keletkezhet a jövőre nézve.

VÍZÖNTŐ 01.21. - 02.19.
Önnek a telihold nagyon felkavarja az érzéseit, ezért kerülje az összetűzéseket másokkal. Menjen el egy kicsit lazítani, hogy kiengedje a fáradt gőzt. Este pedig olvasson egy szépirodalmi könyvet.

HALAK 02.20. - 03.20.
A Halak-jegyűekre a telihold kifejezetten jó hatással van, mert megszabadulhatnak egy régi szorongásuktól. Este menjen el egy koncertre vagy moziba.
 
C

cseleskova

Vendég
2011.08.01 hétfő

KOS 03.21. - 04.20.
Amit eltervezett, mindent vigyen véghez ebben a csodálatos nyári hónapban. Sok feladatot meg tud oldani, míg ilyen hosszúak a napok. Ússzon, sportoljon rendszeresen.

BIKA 04.21. - 05.20.
Kisasszony havában remek formában lesz. Ösztönzést kap bolygójától, a Vénusztól tervei megvalósításához. Egyik pillanatról a másikra vonzódni kezd valakihez.

IKREK 05.21. - 06.21.
Fontos teendőit időzítse e szép, nyári hónapra. Energikus és gyorsan halad munkájával. Adódhatnak ugyan kisebb félreértések, nehézségek, de ezeket hatékonyan megoldja.

RÁK 06.22. - 07.22.
Augusztus a bőség hava. Hűtőszekrényének polcai roskadoznak a finomságoktól. Felesleg kilóitól csupán kalóriaszámítással vagy számítógépezéssel nem szabadulhat meg.

OROSZLÁN 07.23. - 08.23.
Sokat dolgozott azért, hogy kellemes környezetet biztosítson szerettei számára. Ennek köszönhetően lakályos környezetben vészelheti át az időjárás szeszélyes megnyilvánulásait.

SZŰZ 08.24. - 09.23.
Családtagjaival kapcsolatban változó érzelmek jellemzik. Félti a gyermekét, pedig nem lesz lelki sérült csak azért, mert sokat dolgozik, és emiatt későn ér haza.

MÉRLEG 09.24. - 10.23.
Munkája helyett a másik nemre koncentrál, ennek következtében meglepetés érheti. Nem fél, hogy valaki leleplezi önt? Váratlan fordulat készül.

SKORPIÓ 10.24. - 11.22.
Kellemes utazást és egy feszélyező találkozást jeleznek a csillagok. A kellemetlenséget feledteti a párjától érkező üzenet, ígéret. Ragaszkodjon a jól bevált régihez!

NYILAS 11.23. - 12.21.
A hónap folyamán kisebb feszültségek keletkezhetnek a rokonsági kapcsolataiban. A Bikában járó Jupiter jó lehetőséget kínál a családi bajok megoldására.

BAK 12.22. - 01.20.
Kisasszony havában nagyon jól fogja magát érezni. Tele lesz jobbnál jobb ötletekkel, melyeknek sikeres megoldása örömtelivé teszi napjait. Pénzügyi téren több lesz a kiadása.

VÍZÖNTŐ 01.21. - 02.19.
Augusztus hó elején fordítson több időt kikapcsolódásra, pihenésre, mert később zsúfoltak lesznek napjai. Használja ki az áldott napsugár minden percét, hogy feltöltődhessen sok D-vitaminnal.


HALAK 02.20. - 03.20.
Rendkívül intenzív lesz önnek kisasszony hava. Szerencsére kap elegendő energiát és lelkesedést a bolygóktól, amelyek uralják jegyét. Fontos ismeretségekre tehet szert.
 
Oldal tetejére