Hírek Patkányok rohangálnak a Szent János kórház szülészetén

Amikor egy kórház szülészetén megjelennek a fertőzést terjesztő rágcsálók, akkor azért ott már nagyon nagy a baj.

Le sem tagadhatja a Szent János kórház, hogy patkányok szaladgálnak a szülészete folyosóján. Szerencsére a napi.hu egyik olvasója fotót küldött a lapnak egy jól megtermett rágcsálóról, így a kórház gyorsan megtette a szükséges intézkedéseket.


Ő egyébként úgy tudja, a Jánosban akkor szaporodtak el patkányok, amikor a sebészet és az urológia átkerült a Kútvölgyi Kórházba.


A Szent János kórház levelében mindenesetre beismerte az intézményben a rágcsálók jelenlétét és azok irtását. Azt írták, ha valamelyik egységükben elszaporodnak a rágcsálók, soron kívüli intézkedést kérnek az irtásukra szerződött partner, a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóságtól (KEF) – idézte a 444.


A hellomagyar.hu cikkében közzétette egy európai kutatócsoport patkányokról szóló vizsgálatáról eredményét. Eszerint a rágcsálók 53 különböző, az emberre is veszélyes fertőző betegséget terjesztenek. De ezek az állatok azért is veszélyesek, mert harapásuk súlyos, úgynevezett patkányharapás-fertőzést okozhat.


Magyarországon a kórházak időnként találkoznak ettől a betegségtől szenvedő páciensekkel. A kezeletlen betegek 13 százaléka általában meghal.


Virág Márton

1690579897239.png
 
Amióta elvették Bábolnától az irtást, szép fővárosunk utolérte a többi világvárost - NY, London, stb. - tele van patkánnyal.
Meg hasolókkal... ;)
 
Valószínűleg a csatornából mászott fel az Észak-budai Szent János Centrumkórház Diós árok telephelyén az öltözőbe egy rágcsáló, amelyet az intézmény dolgozói vettek észre. A rágcsálót eltávolították, a kórházban máshol nem találtak a jelenlétére utaló nyomokat – közölte Sebők-Tóth Kata, az intézmény kommunikációs vezetője
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

B Szabó Imre wrote on favorit82's profile.
Köszönöm szépen ! The Osmonds-Down by the lazy river-mp3
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönöm szépen a legújjab fordításod !
nkatalin wrote on bsilvi's profile.
Szia! Nagyon szépen köszönöm a renegát akseli kiborgot már nagyon vártam, lesz folytatása? Lehet tudni hány rész lesz még? Mit fordítasz következőnek? Köszi, ha válaszolsz!Szép napot!
Horváth Csilla Judit wrote on Melitta's profile.
Kedves Melitta!
Szeretnék hozzáférést a Legális E-bookok fórumhoz!
Előre is köszönöm: Judit
koby11 wrote on Recsi70's profile.
Szia! Érdekelne engem is a hiányzó oldal, ha el tudod küldeni. Köszi előre is!

Statisztikák

Témák
38,148
Üzenet
4,807,224
Tagok
616,004
Legújabb tagunk
Kohiam
Oldal tetejére