Problémád van a fórum kezelésével? Írd ide...

M

Miksó Szilvia

Vendég
Kedves Adminisztrátor! Kérem a regisztrációm törlését. Köszönöm.
 

goyo

Adminisztrátor
Fórumvezető
Elveszik a tömegben, de jelszóemlékeztető és egyéb az oldal által küldött e-maillekkel kapcsolatban:

A CanadaHun szervere minden emailt mindig kiküld; de a kezdetektől ezért, vagy azért vannak szolgáltatók akik alapból nem szeretik.

Ilyenek (elkerülendő email szolgáltatók) - a teljesség igénye nélkül:

- Freemail.hu - nem csak a CH-ról, az oldalak többségéről jövő automatizált e-maileket kérdés nélkül visszautasítja amióta Soros alapítványától átkerült az Origó-hoz majd a T-Online-hoz
- Yahoo.com - a teljes feltörése óta (mikor az összes email címe jelszavastul kiszivárgott), nem fogad az oldalak többségéről
- AOL - aki 30 éve ott ragadt, megérdemli


A Gmail, Microsoft (Outlook.com) fogadja a CH e-mailjeit, de könnyedén spam-ben landolhat.
Ha utóbbiaknál, ill. más kisebb szolgáltatónál vagy, feltétlen nézd meg a spam mappát, ill. állítsd be, hogy a @canadahun.com -ról érkező levelek soha ne kerüljenek spam-be.

Sajnos, ha ezt az elején a regisztráció óta "elmulasztottad", egy idő után egyáltalán nem kapod meg (értsd: több nagy szolgáltatónál újabban, ha több levél érkezik azonos feladótól spam-be és az nem kerül ki manuálisan a fogadó által, egy idő után nem kézbesít az adott küldőtől a spam mappába sem).

(A CH a létrehozása óta nyilván soha nem küldött spam-et; de pár szolgáltatónak ilyen, vagy olyan okból szúrja a szemét).

.
 
Oldal tetejére