Hírek Részegen vezetett, őrizetbe vették az amerikai demokrata házelnök 82 éves férjét

Óvadék ellenében kiengedték.

Ittas vezetés gyanújával letartóztatták Nancy Pelosi, az amerikai képviselőház elnökének férjét Kaliforniában – írja a BBC. Paul Pelosit azután vették őrizetbe a hatóságok, hogy Porsche típusú autójával egy másik járművel karambolozott. Senki sem sérült meg és a vétlen autó vezetőjével szemben nem alkalmaztak kényszerintézkedést.

A 82 éves Paul Pelosi ellen két bűncselekmény miatt emeltek vádat, az óvadékot kétezer dollárban állapították meg. A hivatalos nyilvántartás szerint jelenleg nincs őrizetben - vagyis letehették érte a szükséges pénzt, így már szabadlábon van.

A kaliforniai törvények szerint a járművezetők nem vezethetnek járművet, ha véralkoholszintjük meghaladja a 0,08 százalékot. A hatóságok azt nem közölték, milyen szinten volt ittas. Felesége épp a Brown Egyetemen tartott beszédet, amikor a baleset történt. Szóvivője útján azonban annyit üzent, hogy magánügyről van szó, amit nem kíván kommentálni.

1653970474504.png
 
82 évesen lehet, hogy nem erős autó kéne vezetni, mert józanul sincsenek már reflexei ehhez, lefogadom.
...hát igen. Minden nyolcvan feletti vezető meg van győződve képességeiről. Ez a hit pár éve egyik ismerősöm életébe került. Azt hitte, még messze van a másik és kiment a stopról.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

pomagrade wrote on Kincsesbolygó's profile.
Szia! Sajnos nem sikerült még megtalálnom a Viszkok Fruzsi könyvet... Ha szembejön, felteszem majd :)
Hello everyone!!! The Rnata Nativity Bundle pattern is now available!!! Anyone here who already has it and wants to share it?
Erinna Lee has just released a new book: Enchanted Woodland Amigurumi... I hope someone will post it on the forum soon!
remélem jól csinálom!
Burgundii wrote on vandorcsillag's profile.
Ionon vagyok, mindig is az voltam. Hogy vagy

Statisztikák

Témák
37,861
Üzenet
4,729,373
Tagok
610,670
Legújabb tagunk
Aranyvirág71
Oldal tetejére