Rejtélyek, furcsaságok, talányok

HUNSS

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok.
Teljesen uj vagyok ebben a temaban valamint forumban. Tegnap este mero veletlensegbol ratalaltam Nemere IStvan a faraok titkai. cimu konyvere. Hat mit ne mondjak, nem tudom letenni azota. Igaz csak a harmadanal jarok, de kivancsi vagyok valoban az egeszre. Kicsit beleolvasva a forumba talaltam olyan dolgokat is, amikrol soha nem is hallottam. Egyik irasban Atlantiszrňl es egy masik Aeitis vagy hasonlo nevu foldreszrol olvastam, es be kell vallanom teljesen uj. Belegondolva hogy amit most olvasok az igaz is lehet. Felelmetes elkepzelni hogy a tudomany ennyire onzo es tenyleg csak hazugsagokon alapszik. MErt nehany tudos attol tart hogy a hirneve osszedol. Milyen konyveket tudtok nekem ajanlani amit erdemes lenne elolvasni? Koszonom szepen.

Julius Andan a világ a színfalak mögött, csak hogy tudd mi a helyzet :)
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
Köszönöm, bácsi! Nincsennek ezügyben "hívatalosok" és különben is kit érdekelnek? Annyi marhaságot összezagyváltak már, hogy ez több a soknál, persze ezek jórésze megdőlt, ill. folyamatosan kiderűl a csalás, hazudozás.
Márcsak azt kérdezném Tőled, hogy honnan tudod, hogy a kunoknál ez a szó a napot jelenti? Rapa Nui a Húsvét sziget neve. A sziget egy hatalmas kráter körűl alakult nki, tehát valami nagy vulkánosság okán történhetett, hogy kiemelkedett vagy fordítva, éppen elsüllyedt és a mai földdarab maradt meg..
 

vandorcsillag

Állandó Tag
Állandó Tag
.......A dohányzás VÉDELMET nyújt a tüdőrák ellen,amit a Chemtrailek okoznak,a benne lévő bárium,alumínium és egyéb miatt...Hihetetlen cikk!
Rengeteg hiteles tudós bebizonyította már,hogy tüdőrákban senki nem halt még meg cigarettától,a felméréseik szerint a nemdohányosok halnak meg ebben a betegségben...
Így már lenne értelme az állandó áremelésnek,és a mindenhonnan kitiltásnak...


http://www.hungarianrealnews.com/news.php?readmore=217

.......A dohányzás megvéd a tüdőráktól
cimkep1_t1.jpg
és valószínűleg sokakat az Alzheimer-kórtól is
A hazugságokkal kialakított közfelfogás azt sulykolja az emberekbe, hogy aki dohányzik, kidobott a szemétbe hihetetlen mennyiségű pénzt, hozzájárult az állam adóbevételeihez, ami Magyarországon évi kb. 300 milliárdot tesz ki - amiből talán 2 milliárdot a dohányosok érdekében használnak fel - és szándékosan rongálja az egészségét.
Én húsz év dohányzás után láttam először belülről a tüdőmet. A hajlékony bronchoscopos vizsgálatot egy amúgy dohányos orvos végezte altatás nélkül. Felkészültem a legrondább látványra, ami megjelent lelki szemeim előtt. A fekete üszök alól itt-ott kibukkanó hörgők sikoltozását előre hallottam.

A jó minőségű monitoron hamarosan feltűnt a tüdőm belseje. A jól megvilágított belső felületen nyoma sem volt a kátránynak, az egész felület szép rózsaszínben pompázott, csak a hörgők felületét borító habos váladék nem illett a képbe. Mivel én nem a National Geograpich magán mindent kipróbáló öngyilkosjelölt sztárjaihoz hasonlóan kerültem a székbe, hanem betegként, informálódásom nem csak a kíváncsiságom kielégítését, vagy a hatásvadász filmkészítői vágyat szolgálta. Azóta 16 év telt el.

Az igazság az, hogy a koszorúér-és érrendszeri betegségekre, előnyös hatása lehet a nikotinnak. Ezzel a tájékoztató írással arra akarok rámutatni, hogy a dohányzás nem csak a tüdőrák, de az Alzheimer-kór ellen is hatásos védekezés. A világ NATO által gyakran permetezett területein riasztóan megnövekedett az utóbbi megbetegedések száma, miközben sorra halnak meg körülöttünk olyan emberek tüdőrákban, akik életükben sohasem dohányoztak. Bár nagy számokat emlegetnek halálozási okként a tüdőrákot megnevezve, de patalógus és korboncnok ismerőseim, és barátaim nem tudják ezt megerősíteni. Talán ezért dohányzik szinte mindegyik az általam ismertek közül......
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
A Korányi Tűdőkórházban több operáló orvos szerint, a tüdőrák oka általában és leggyakrabban a dohányzás.Akinek kiszedik az egyik tüdőlebenyét -rák miatt- és továbbra is dohányzik, azok számíthatnak arra, hogy legközelebb nincs már gyógyulás..Minden orvos és nővér ezt tartja, mondja. Talán mégsem tévednek, hoszú gyakorlatuk is ezt támasztja alá.
 

yeti108

Állandó Tag
Állandó Tag
kicsit más.
Minden hópehely egyedi. Minden hópehely szimmetrikus. Honnan tudja az egyik ága, hogy a másik öt hogy néz ki? Ráadásul még fraktál is.....
 

lanyil1

Állandó Tag
Állandó Tag
Ahogy az ásatási technikák korszerűsödnek, egyre meglepőbb, régészeti eredmények születnek, valamint a mély-tengerek is tartogatnak meglepetéseket.
 

lanyil1

Állandó Tag
Állandó Tag
Már megmondták, minden relatív! Ja és így kezdik, mert így igaz: a tudomány mai ismeretei szerint.......stb. De a konzervatívok mindig is védeni fogják az elavultságot körömszakadtáig.
 

Csillagözön

Állandó Tag
Állandó Tag
Ne csigazzz:) mire jutottal?

Ezek a formák véletlenül nem jöhetnem létre. Nem vitatható, hogy formatervezettek. De ki a tervező?

Olvasom, hogy:
Megfejtették a hópehely matematikáját ....

De a végére ezt írják:
"....Ugyanakkor a hópelyhek titkainak teljes felfedése még messze van, hiába sikerült most modellezni a növekedését......"

Tovább is van: mondjam, még?;) samplecrystals.jpg
 

Csillagözön

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem tudni, összefügg e valamivel...De már egyre több érthetetlen dolog történik....

Thousands of dolphins spotted off the coast of San Diego, US


– <abbr class="published" title="2013-02-16T09:09:25+00:00">Posted on February 16, 2013</abbr>

http://thewatchers.adorraeli.com/20...lphins-spotted-off-the-coast-of-san-diego-us/

San Diego partjainál sok tízezer delfin menekül...Hogy miért, hová....

[video=youtube;OlmDVuxerQ0]http://www.youtube.com/watch?v=OlmDVuxerQ0&feature=player_embedded#![/video]
 
Oldal tetejére