Robbanás rázta meg New Yorkot, ilyet még az ott élők sem láttak soha

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2019 Január 1.

Melitta - 2019 Január 1, 15:57
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Kigyulladt egy trafóállomás, a város lakóinak éjjel emiatt elképesztő látványban volt részük.

  Kigyulladt egy transzformátorállomás csütörtök éjjel New Yorkban, sok helyi lakos az eget megvilágító kék fények miatt földönkívüliek megjelenésére gyanakodott.

  A transzformátorállomás a Con Edison áramszolgáltató villamos erőművében gyulladt ki, Queens városrész Astoria negyedében, Manhattannel szemben. Kék villámok borították be az eget az Egyesült Államok pénzügyi fővárosában, rövid idő alatt földönkívüliek és szuperhősök megjelenéséről szóló üzenetek hemzsegtek a Twitteren.

  Eric Phillips, a New York-i polgármester szóvivője hűtötte le a kedélyeket szintén a Twitteren: "Szó sincs földönkívüliekről, egy transzformátorállomás robbant fel a ConEd queensi erőművében".

  A robbanás után bő egy órával a rendőrség megerősítette, hogy "senki sem sérült meg", bár a telefonügyeletes rendőr maga is kijelentette, hogy "kész őrület" volt.

  "Rövid tűz volt az astoriai alállomáson, ami miatt csökkent a feszültség a hálózatban" - erősítette meg a Con Edison vállalat, amely biztosított arról, hogy valamennyi áramvezeték üzemel és a rendszer biztonságos.

  Áramszünet miatt rövid időre leállt a forgalom a többségében belföldi forgalmat lebonyolító La Guardia repülőtéren és a városnegyedet átszelő 7-es metróvonalon.

  [​IMG]
   
  Georgina Bojana kedveli ezt.

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2019 Január 1.

  1. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Lenyűgözően félelmetes látvány lehetett. Óriási szerencse, hogy tragédia nem következett be.

Megosztás