Hírek Súlyos üzenetet küldtek egy magyar Covid-osztály dolgozói

A kormány hivatalos oldalán üzentek a budapesti Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Covid-intenzív osztályának munkatársai, akik a karácsonyi időszakban is életeket mentenek.


A kormány hivatalos Facebook-oldalán egy videóban adtak bepillantást a fővárosi Gottsegen kórház Covid-intenzív osztályának szakdolgozói, hogyan telik náluk a karácsonyi ügyelet. A megható videós bejegyzésben az ott dolgozó kardiológus szakorvosok egyike elmondta, nem adják fel, és a borzasztó fáradtság, illetve leterheltség ellenére is van egy-két kedves szavuk egymáshoz.

"Sajnos én azt gondolom, a Covid tényleg olyan, mint az orosz rulett, nem lehet tudni, hogy kinél, mit vált ki" – fogalmazta meg az egyik főnővér, aki hozzátette, mindennapjaik mind fizikailag, mind lelkileg rendkívül megterhelőek.

A Covid-osztály munkatársai üzentek a többi Covid-helyzetben helytálló kollégának, valamint az összes egészségügyi szakdolgozónak is, hogy minden körülmény ellenére továbbra is szeressék a hivatásukat, és sose adják fel, hiszen emberekkel foglalkozni a legszebb dolog a világon.
A lakosságnak pedig azt az üzenetet küldik karácsonyra, hogy mindenképpen oltakozzanak.

"Amikor valaki meghal, akkor én mindig kinyitom az ablakot. Hogy a lelke el tudjon menni" – mondta el az egyik intenzív terápiás szakápoló.


covid osztaly.jpg
 
Ehhez képest többre mennénk, ha végre tudnánk, hogy például ezen az osztályon hány beteg van? Hánynál igazolták ténylegesen a koronavírust a szervezetben? Aki meghal ténylegesen miben halt meg, stb. Két éve hallgatjuk, nézzük az ilyen videókat az üres ágyakkal és nulla hiteles információval ténnyel és adattal. Nekem már elég volt.
Naponta több híradót megnézek különböző csatornákon ezért most nem tudom melyik csatornán, de bemondják a napi új betegek és az elhunytak számát.
Azt hiszem az M1 csatorna az, ahol a 12 órás híreket szoktam megnézni, ha tudom és ott mindig ezekkel az infókkal kezdik a híreket, hogy mennyi az új beteg,, hogy halad az oltás.... van olyan híradó, ahol rövidebb infókat adnak, a napi új betegekről! Ne mond azt hogy nincs tájékoztatás, ha te nem nézed meg a híreket!
Interneten is vannak tájékoztatások, csak rá kell keresni!

 
Utoljára módosítva:
Akik a korhazba vannak a covid miatt annak biztos hogy az is van,Nem csak a tesztek hanem az allando vervetel kimutatja,es nem tennek oket se az intenziv osztalyra se lelegezteto gepre meg tud maga szuszogni.
A fertozottek szamaba se hiszem ,hogy hazudnak mert vilag viszonylatban hatalmas a jarvany. Sok orszag gazdasagat rengette meg a sok bezaras es ezt nem csinalnak ha nem lenne komoly a jarvany. A karanten is rengeteg kiesest hoz, nem csak az egyennek hanem a munkaadonak az ado ezaltal sokkal kevesebb. So, ebben a jarvanyba csak veszteseg szenvedes es tragedia van.
A lélegeztetőgép helyett inkább heparinnal kellene kezelni a betegeket, de gondolom az jóval olcsóbban jönne ki mint 1-1 lélegeztetőgép vásárlása, üzemeltetése. Néhány magyar kutatóorvos 2020 tavaszán már megtalálta az ellenszert, de a nemzetközi bizottságok egyszerüen nem fogadták el a dokumentumokat. Az egyik doki a facen szinte naponta oszt meg nagyon jó dolgokat. Egyszerűen vérhígitót /aszpirin protectet lehet kapni/ is kell szedni ha covidos lettél. Én rajtam decemberben 1 hét alatt átment a vírus / mégcsak hőemelkedésem sem volt, csak a szaglásom ment el néhány napra, illetve köhögés, de amikor elkezdtem szedni az aszpirin protectet pár nap múlva már szinte elmúlt és persze C és D vitamin emelten/
 
Aspirin jo a megelozesre, infaktusra meg a C es D vitamin de ha elkaptad a virust es gepre kell tegyenek akkor mar semmit nem er.
Od komoly gyogyszerek kellenek.
 
Aspirin jo a megelozesre, infaktusra meg a C es D vitamin de ha elkaptad a virust es gepre kell tegyenek akkor mar semmit nem er.
Od komoly gyogyszerek kellenek.
Egy kutatóorvos írta, aki covid osztályon dolgozó testvérével nagyon sok magyart megmentett a heparinnal, illetve a nem súlyos betegeknek ajánlotta az aszpirin protecktet / náluk nem szokás a "gyilkos lélegeztetőgépekre" tenni a beteget, inkább foglalkoznak vele.... az idős szervezet nem bírja sokáig a gépeket, ezt már 2020 márciusában olasz orvosok megírták.
Ja egyébként lesz már újfajta koronásvírus, nem kell félni, hogy a nagy vakcinagyárak csődbe mennek :mad2:
tamas.JPG
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

glisser- wrote on QQCS842's profile.
De jó hogy felteszed a megára is
És külön köszönet a fejezet-fájlos szerkezetért
Arisztid2008 wrote on Harth Balázs's profile.
Kedves Balázs, Edgar Allan Poe - Az elveszett lélegzet link cserélve 2020. nov. 21-én. Nekem simán lejött és ki is csomagoltam. A hangoskönyv III -ban a #1,035 hozzászólásnál megtalálod. Üdv. Arisztid2008
Arisztid2008 wrote on Kolonel0708's profile.
Előre is köszönöm a segítségedet, remélem egyszer viszonozhatom. Minden jót kívánok neked, baráti üdvözlettel, Arisztid2008.
Arisztid2008 wrote on Kolonel0708's profile.
Az általad feltöltöttek közül szeretném kérni Albert_Schweitzer_-_Egy_orvos_az_oserdoben_-__Szoboszlai_Eva.z01, Bernhard_Kellermann_-_Az_alagut_--_Korompai_Vali.z02 és Bertrice_Small_-_Tengerek_asszonya_-_Korompai_Vali.zip pótlását, ha lehet. Sajnos angel1208 által korábban feltöltöttek is törlésre kerültek.
Arisztid2008 wrote on Kolonel0708's profile.
Kedves Kolonel0708 , köszönöm a feltöltéseidet. Külön köszönöm a Mándy Iván novelláinak rádióváltozatából összegyűjtötteket.
Kevés szabadidőmben hallgatom a feltöltött dolgokat és próbálom lementeni a még elérhetőket.

Statisztikák

Témák
37,236
Üzenet
4,570,435
Tagok
601,017
Legújabb tagunk
HavaTAn
Oldal tetejére