Segítség kérése szeretteink és mások számára

FLAMINGO témája a 'Alternatív gyógymódok' fórumban , 2007 Május 15.

 1. ALDS

  ALDS Állandó Tag

  Üdv mindenkinek!

  A segítségetekre lenne szükségem: elszántan keresek egy gyakorlott, nagy erejű távgyógyítót.

  Nagyon szépen kérlek benneteket, ha tudtok ajánlani valakit, ha volt valaha pozitív tapasztalatotok ilyen téren valakivel, írjátok meg nekem privátban!

  Nem szeretnélek a részletekkel terhelni benneteket, biztosan nem kíváncsi rá mindenki, de édesapám minden percben keményen küzd az őt támadó betegséggel, és óriási szükségünk lenne a támogatásra, bármilyenre, még ha az messziről érkezik is.

  Előre is hálásan köszönöm a segítséget!!!
   
 2. aaaaaaaaaaaaaaaa

  aaaaaaaaaaaaaaaa Állandó Tag

  Üdv!
  Tudtok olyan embert esetleg Aki Hallott már a pyroluria/malvaria (HPU/KPU) nevű anyagcserzavarról. Olyat Aki tud-segíteni a diagnosztizálásban, kezelésben, vagy ismertek-e olyan embert, aki hasonló betegségben szenved, ez a fajta kór karöltve jár a Lyme kórral.Esetleg valaki valami alternatív gyógyászati könyvvel is rendelkezik a témában amit feltenne ide a legjobb lenne angolul!Előre is Nagyon Szépen köszönök bármiféle javaslatot,ötletet, segítséget!
   
 3. madry28

  madry28 Állandó Tag

  Kedves Fórumozók!

  A Segítségeteket szeretném kérni abban hogyan tudnám a lelki (tudatalatti) blokkjaimat oldani magamnak más segítsége nélkül? Tudtok valami hatékony technikát vagy csak ha rendszeresen meditálok egy idő után ettől is felszínre jön a probléma és azzal együtt a megoldása megértése is? Vannak negatív történések amikre gyerekkoromból emlékszem megértettem a jelentésüket de még most is negatívan befolyásolja az életemet ..hogyan tudnám mégis ezek hatását pozitívra változtatni az életemben?


  Köszönöm a választ..Szép estét mindenkinek
   
 4. phoenyx

  phoenyx Állandó Tag

  Helló!
  Azzal, h megértetted a jelentésük, nem tisztult ki belőled, mint ahogyan tapasztalod is.
  Tudatalattink mélyen tárol, és onnan működteti...
  Amennyiben ragaszkodsz ahhoz, h magad szeretnéd, olyan meditációt keress, amely a lélekházadba visz.
  Együtt sokkal inkább boldogulnánk a tudatalattiddal, mert archaikusan tárol. Azaz a megnyugtatásához, kitisztításához a szimbólumaid nyelvén kell tudni szót értened!
  Sok sikert!
   
  Ág65 és 1958 kedveli ezt.
 5. madry28

  madry28 Állandó Tag

  Köszönöm a válaszod :)
   
 6. Igipapa

  Igipapa Állandó Tag

  Szia, rákerestem és bevallom nem sok az amit találtam. Leginkább német leírásokat láttam amik arra engednek következtetni, nem egyszerű betegség. Ha jól vettem ki a szövegből ez egy mentális betegség ami mellé társul a B6 és cink hiányos állapot, tetejébe a szervezet képtelen méregteleníteni... szóval nem egyszerű ha hozzáveszem egy 2012-es magyar nyelvű orvosi hozzászólást hasonló kérdésben :(

  Ezt a német cuccot találtam. Megnéztem a guglis fordítását, elég érthetőnek láttam talán segíthet:
  http://www.kpu-berlin.de/de/For_Neu_Kapuste.html

  És itt egy angol link is: http://orthomolecular.org/library/jom/1974/pdf/1974-v03n04-p292.pdf
   
 7. Tavaszi Kikelet

  Tavaszi Kikelet Állandó Tag

  S ha nekem még dolgom van veled Giraffe, akkor találkozunk még? Valahol, bárhol, bárhogyan? Miért mentél el? Miért hagytál itt minket? Nagyon hiányzol Giraffe :( Bárcsak fenn az égből valahogy kapcsolatba tudnék veled lépni és hallhatnám újból a hangodat, érezhetném a jelenlétedet, érezhetném a kandalló tüzének melegét a bőrömön, miközben isszuk a cappucinót melyet Giraffe módra készítettél és közben hallgatom a tanításaid, az útba igazításaid. Hiányzik minden perc, próbálom felidézni emlékeimben szavaid, tanításaid, az iránymutatásaid, de oly nehéz. Próbállak emlékeimben felidézni, hallom a hangod emlékeimben, hallgatom a tanításaid, de nem emlékszem mindenre. Néha úgy érzem, hogy csak egy hosszan tartó álom az egész és csak fel kell ébredjem belőle. Néha szeretnélek felhívni telefonon és titokban azt remélni, hogy felveszed a telefont és újból hallhatom a hangod, hogy újból megnyugodhatom, hogy itt vagy velem, itt vagy velünk, nem mentél el. De hosszas töprengés után rájövök, hogy hiába szeretném hinni mindazt, hogy ez csak egy hosszú ideig tartó, rossz álom, rájövök, hogy többé már nem találkozhatom veled, többé már nem kérhetek segítséget tőled, többé már nem lehetsz a második apukám, többé már nem érezhetem a kandalló tüzének perzselő lángját, többé már nem érezhetem a füstölők illatát, mert elmentél és itt hagytál minket. :(

  Nem tudom, hogy mit tegyek, hogyan szólítsalak meg Téged, hogy újra érezzem itt vagy velem, hogy tudjam, nem vagyok egyedül, hogyha újra beszélgessek veled. Hiányzol Giraffe nagyon :( <3 <3 <3
   
 8. phoenyx

  phoenyx Állandó Tag

  Szia!
  Tőle megtanulhattad, szállj magadba, s onnan találj Rá, keresd, kérdezd, válaszol!
  Nem vagy egyedül, soha nem is voltál, a kétségeid közepette viszont nem hallasz, érzéketlenséget alakítasz ki!
   
  evapatocs kedveli ezt.
 9. keki82

  keki82 Állandó Tag

  Elnézést, ha nem jó helyen járok!

  Sziasztok!


  Szeretném kérni a segítségeteket!


  A Nem Adom Fel Cafe & Bar fogyatékos fiatalok által működtetett Kávézójának csapata elhatározta, hogy megnyeri a szavazást az ERSTE Higgy magadban program versenyében!


  A program, amellyel pályáztunk a Nem Adom Fel Cafe & Bar hosszú távú fennmaradását segítené elő, mert lehetőséget adna arra, hogy fiataljaink nyáron egy "kerthelyiséget" is üzemeltessenek, amely által a nyári forgalmunk megerősödhetne! Ez nélkülözhetetlen ahhoz, hogy fenn tudjuk tartani a Kávézót!

  Ehhez szükségünk lenne még egy jó pár szavazatra. Kérjük szavazz és bíztasd családtagjaidat, barátaidat is!

  A link, amin szavazni tudsz: http://www.erstehiggymagadban.hu/palyazat/ha-hiszunk-magunkban-akkor-atlephetjuk-a-hatarinkat-1073

  A szavazás regisztrációval jár, ami körülbelül 1 percet vesz igénybe, és nem fogsz mindenféle reklámot kapni utána! Nem baj, ha már másra is szavaztál, több pályázatra is szavazhatsz!

  A legegyszerűbb, ha facebookkal regisztrálsz, akkor onnan egyből a pályázat oldalára visz és már szavazhatsz is.

  Ha emaillel regisztrálsz (amúgy így akár kétszer is szavazhatsz), akkor a regisztrációt aktiválnod kell majd az emailedre küldött linkre kattintva. Innen a pályázatok oldalára fog továbbvinni, ahol a keresés lehetőségek közül válaszd ki a "Szavazatok száma" alapján való listázást, így az első 10 között meg fogod találni a Nem Adom Fel Cafe & Bar pályázatát "Ha hiszünk magunkban, akkor átléphetjük határainkat" címmel. Innen már csak a "SZAVAZOK" gombra kell kattintanod.

  Ha teheted, kérlek oszd meg közösségi oldaladon is a felhívást, küldd el olyan csoportokba, email listákra, amelyeknek tagja vagy és bíztasd a környezetedet, munkatársaidat, a szavazásra és arra, hogy ők is továbbadják és minél több emberhez eljuthasson!

  Nagyon köszönjük, ha megteszitek!
   
 10. Éleskés

  Éleskés Kormanyos Fórumvezető Kormányos

  Ha valaki nem tudná, ez egy autistákat és Down-kórosokat foglalkoztató kávézó Budapesten, a Baross utcában.
  http://nemadomfelkavezo.hu/
   
  varázsdoboz kedveli ezt.
 11. h.melinda

  h.melinda Állandó Tag

  Szeretnék tanácsot kérni tőletek,
  Behavior Balance-DMG cseppekkel kapcsolatban valakinek van valamilyen tapasztalata. Azt olvastam, hogy beszédfejlesztésre nagyon jó, és koncentrációra. Nem tudom, hogy kitől kérhetnék tanácsot, a fiam orvosa eléggé elutasítja az ilyen termékeket, csak a tablettákat ajánlja. Kérem ha valaki tud erről a termékről írjon nekem? Reménykedem hátha ez segíthet. De nem merem ajánlás nélkül megrendelni.
   

Megosztás