Hírek Szükségállapotot rendeltek el Kanadában a közelgő napfogyatkozás miatt: mutatjuk, mitől tartanak az emberek

Április nyolcadikán teljes napfogyatkozásra készülnek a tengerentúlon, emiatt a kanadai Niagara Falls szükségállapotot hirdetett, ugyanis annyi látogatóra számítanak egy nap alatt, mint még soha: akár egymillióan is összegyűlhetnek a vízesés környékén a látványosság idején.

Április nyolcadikán teljes napfogyatkozásnak lehetnek szemtanúi az emberek a tengerentúlon.

A jelenség különlegessége, hogy 1979 óta először lesz látható a Niagara-vízesés környékén is, mely a National Geographic szerint a lehető legjobb rálátást nyújtja a napfogyatkozásra, emiatt valószínűleg rengetegen fognak ellátogatni a kanadai látványossághoz.

1711977629598.jpeg
 
Már meg is érkezett egy szomorú hír a napfogyatkozásról.
Észak-Amerikában nagy látványosság volt hétfőn a napfogyatkozás, amelyet több millió ember követett figyelemmel. Az influenszerként Danielle Akoya néven ismert csillagjós az égi jelenség előtti héten az apokalipszis közeledtére figyelmeztetett.
. A mentális állapota szörnyű tragédiát okozott.
Megölte az élettársát, kidobta a gyerekeit egy száguldó autóból, majd saját magával is végzett egy asztrológiával foglalkozó amerikai nő, aki a hétfőn bekövetkezett – Észak-Amerika területéről látható – napfogyatkozástól zavarodott meg
A rendőrök a nő 29 éves barátját a közös lakásukban találták meg holtan. A lap értesülése szerint a férfit egy késsel szíven szúrták. A nő a két gyerekét – egy kilencéves és egy nyolc hónapos kislányt – a gyilkosság után hétfőn kora reggel autóba rakta, és elhajtott velük. Egy autópályán haladtak, amikor a két gyereket az anyjuk kilökte a járműből. A csecsemő meghalt, az idősebb kislány túlélte a zuhanást. A nő ezután autójával nagy sebességgel egy fának rohant.
Sajnos ilyen az amikor elszakadnak a valóságtól.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!
ametiszt99 wrote on boyocska's profile.
Szia,nem tudom,hogy megoldódott e a Bauer Barbara könyvvel kapcsolatban a problémád,de feltettem a könyvet ide:
Ne haragudj,de nem vettem észre hamarabb az üzenetedet:):)
ametiszt
Vasas István wrote on kukta's profile.
Kedves Árpád !

Nagyon boldog névnapot kívánok !

Áldott , boldog Húsvéti Ünnepet is kívánok !

Jó egészséget kívánva üdvözöl v.pisti .

Statisztikák

Témák
38,117
Üzenet
4,798,952
Tagok
615,575
Legújabb tagunk
nagykata71
Oldal tetejére