Szkeptikusok (kételkedők) topikja 2.

Anamaya

Állandó Tag
Állandó Tag
1204551067tavasz.gif

ez nagyon aranyos :D kiss
 

Anamaya

Állandó Tag
Állandó Tag
(csak halkan súgom a többieknek, Abigélnél megtört úgy látszik a tél. talán nála is csak a tavasznak kellett megérkeznie. ) Örülünk NEKED!!!
 

Voldemort

Állandó Tag
Állandó Tag
Nos itt egy elméletem, a világ működését illetően. mi lenne, ha...


Isten nem létező személy, valamint, ha a Mindenség összességének tekintjük, nem rendelkezik önálló tudattal.

Istent az emberiséget uraló annunaki faj találta ki, hogy ezzel vallásokat tudjon teremteni, s örök reményt, valamint állandó fenyegetettséget nyújthasson az embereknek.
Az annunaki faj abszolút szándéka, hogy munkára bírja az embereket, és azok minden erejükkel neki dolgozhassanak.

Természetesen Jézus sem létezett. A jézus szövegek kitalációk, mellyel egy olyan lényt alakítottak ki, aki magasan kiemelkedik a többi ember közül, így folyamatosan bűntudatunk lehet, hogy mi nem vagyunk olyan jók, mint Jézus. Jézust valójában egy korabeli nagy történelemíró se jegyezte fel. Ahogy minden megvilágosodott lényt is csak kreáltak, egyik sem létezett soha a valóságban.

Isten s a többi úgynevezett mester Szeretete voltaképpen egy eszköz, hogy amennyire lehet, a világot olyan módon tudják uralni a reptilianok (hüllők, gyíkok), hogy azzal egyfajta egységet teremtsenek, ne legyen széthúzás, anarchia. Jobb, ha az emberek a Szeretet nyújtotta biztonságérzetben hisznek, mintha a Pusztítás bizonytalanság és félelemérzetében hinnének. Ugyanis így sokkal könnyebben munkára lehet fogni az embereket, és nem is olyan elégedetlenek az életükkel.

Több valóság, több dimenzió, túlvilág nem létezik. Minden kitaláció, pusztán a Nap, a Föld bolygó és a Nibiru bolygó (a gyíkok bolygója létezik) a Naprendszerben, és a többi bolygó valamint galaxisrendszer és az idegen entitások léte mind kitaláció. A bolygók, csillagok képét sorozatosan vetítették ki a kutató csillagászok számára, hogy ne vehessék észre, hogy voltaképp nincs körülöttünk semmi! Ez túlságosan nagy kétségbeesést okozott volna nekik. Holdraszállás sem történt, pusztán megjátszott felvétel.
Az embereket áltatni kell azzal, hogy a világ érdekes hely, és az életük nem hiába történt meg, hiszen van folytatása a halál után, sőt, halál előtt is. Az előző életekről szóló történetek vagy emberek fantáziájának szüleménye, vagy pedig a gyíkok által megrendelt történet. A hibátlannak tűnő történetek múltbeli emlékekről mind fizetett, ügyes írói és kutatói csapatmunka eredménye.

Istennel, angyalokkal, más entitásokkal való kommunikáció mind megtervezett, kiszámított esemény, legyen az Shaumbra anyag vagy bármilyen más információáramlás. A médiumok részei a behálózási programnak, melyben arra kérik meg őket, hogy beszéljék azt, amit hallatni akarnak az emberekkel. Ne higgyük, hogy hogy másik dimenzióból szólnak hozzánk. Mert éppen a hit az, amelyet ki akarnak alakítani az emberben, hogy ne lássák a valóságot: kitalálják gábriel arkangyalt, a plejádokat, Tóbiást, Seth-et, és mindenki mást, csak hogy reményt, hitet hozzanak számunkra, ha már a keresztény tanítások nem elegendőek. El lehet gondolkodni, hogy vajon a médiumi üzenetek miért pont rendre a kereszténység leáldozófelében kezdtek feltűnni? A gyíkok legfőbb tevékenysége, hogy az embereket megtartsák nyugodt állapotukban, ezalatt nem a békés állapotot értem, hanem azt a nyugodt állapotot, amelyben nem kezdenek feszengeni és rendkívüli pánikba esni, hogy voltaképp a Földön kívül nincs más létforma (kivéve a Nibirut, a gyíkok bolygóját), ezért bármire képesek, akár vallásokat kialakítani, akár médiumi csatormázást játszani.

Az ember nem több, mint belevésett múltjának tudata, valaimint fizikai test. Természetesen ez a válasz sose volt elég kielégítő. Mindig kívánatos volt, hogy az ember magasabb színben tűnhessen fel önmaga előtt, amiről mindig gondoskodtak.

A halál után minden elvész, minden tudat, és az ember nyomtalanul tűnik el, a teste viszont újrahasznosul.

A lélek nem létezik, a lélek először a kereszténységben tűnik fel, de az is csak azért, hogy több értelmet adjon a világi létünknek. Az ember hite, hogy ő több, mint múlton-jövőn gondolkodó tudat és test, megkívánta, hogy létrehozzák a léleknek, mint az ember isteni részének nevezett tényezőt.

Minden igyekezetük azon van, hogy az egyre inkább felkapott próféciát, mely 2012-re jósolja a világvégét, kellemessé tehessék az ember számára, így sorra megjelentetik azt, hogy ezzel az ember egy magasabb tudati szintre lép, és új dimenziókba jut, és nem pedig világvége lesz. Fontos megérteni, hogy a világunk egy pulzáló jelenség. Megszületik, majd eltűnik. A következő eltűnési időszak 2012-re esik. A 2012-ről szóló jóslat egy túlélőtől származik, mégpedig olyan embertől, mely nem tűnt el, vagyis nem pusztult el a 2012-es világvégekor, ti. már végtelen idők óta újra megtörténik, ugyanezen emberekkel, ugyanezen világtörténelemmel a történelem, és mindig el is tűnik pontban 2012-ben. Mindig van egyetlen túlélő, mely mindig visszakerül az időben a maják korában, és mindig elmondja, hogy a világnak vége lesz 2012-ben, és úgy tűnik, egyedül ő élte túl. A maják ezt mindig fel is jegyzik. Így ismétli magát a világ Isten, bolygók és földönkívüli lények nélkül.
 

Voldemort

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem jöttél rá, hogy a világon minden elmélet kitalált történet? Ahogy az ezoterikáé, a vallásé, a fizikáé... Csak az nem mindegy, hogy mennyit rakunk mi össze az alkotóelemekből, és mennyit kapunk készen..
 

Anamaya

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem jöttél rá, hogy a világon minden elmélet kitalált történet? Ahogy az ezoterikáé, a vallásé, a fizikáé... Csak az nem mindegy, hogy mennyit rakunk mi össze az alkotóelemekből, és mennyit kapunk készen..

akkor az is csak elmélet, hogy létezünk. valójában ez a mátrix.
 

Voldemort

Állandó Tag
Állandó Tag
A létezéselmélet szóban már benne van, hogy elmélet. Szemüveges vagy?

Amúgy nem tudom, miféle rendszer ez, hogy thumbnail-eket csatolgat, mikor nem is raktam fel semmit
 

Anamaya

Állandó Tag
Állandó Tag
nevezheted vallásnak, hitnek bárminek. szerintem inkább életmód. ahogy életmód az alkoholizmus, a drog függőség, egyéb szenvedélybetegségek. egyébként ha már vallásnak akarnád nevezni, akkor ez nem pontos kifejezés, hiszen az ezotéria magába foglal sok vallást is, talán nem is magába foglal, hanem kapcsolatban van velük. ez a pontosabb kifejezés.
a kereszténységgel egy kalap alá hozni nem lehet, ezotéria nevében nem öltek meg tömegesen embereket.

a tájékozatlanságra felhívás, és a személyeskedés különböznek. te kezdtél elméletekről beszélni, felhívtam a figyelmed a létezéselméletekre.

azt gondolom, ez egy igencsak felszínes beszélgetés, mindenféle konkrétum nélkül. konkrétum: gondolkodom, tehát vagyok. vagyok tehát létezem. ez is csak ebben a pillanatban igaz. mikor olvasod, már nem biztos.
 
Oldal tetejére