Tanuljunk németül

KóborAngyal témája a 'Tanulás' fórumban , 2009 Február 9.

 1. Üdv. Sajnos én csak tekefonról tudok lenni torrentet nem tudok leszedni. A Pons-Megszólalni egy hónap alatt német ; meg van valakinek és fel tudná tölteni ? Nagyon szépen köszönöm
   
 2. Lenabuci

  Lenabuci Tag


  Miért nem látom a tartalmat? ÍMit csinálok rosszul?
   
 3. ronix7-7

  ronix7-7 Állandó Tag

  Be kell jelentkezni, majd valami anyagot helyette feltöltened, 30 nap után pedig már fizetős a scribd.com.
  Jobbat ajánlok: beirod a keresőbe: Horváthné Lovas Márta német nyelvtani gyakorlatok pdf, >majd az 1. oldalon az 1. találat ez lesz (https://documents.tips-re kattintasz/.Ott a könyv borítója jön elő, mely alatt látod: Download, arra kattintasz>(nem vagyok robot)=I'm not a robot-nál a kis keretbe katt.,képek jönnek elő (ha nem tudsz angolul, akkor a google fordítót állítsd be, mert angolul írja, hogy mely képekre kell kattintani, ha jó, kipipálja) >Verify-re katt.,>Confirm-re katt.>pörgeti, hogy hány másodpercig kell várnod, ha nulla, akkor>Download PDF >és voálá, menti is a gépedre a kért könyvet. A képeket ha nem találod el jól, akkor ismételd meg a keresést, bár akkor megint más képeket ad be a gép.
  Próbálkoztam a Firefox-al, de az azt írja, hogy le van tiltva az oldal, ám a google chrome- simán előhozza ennek a documents.tips-nek az oldalát.
  Remélem így érthető formában írtam (lépésről lépésre), ha követed, akkor sikerülni fog a letöltés.
   

Megosztás