Torontoi munka

Rife témája a 'Toronto és környéke' fórumban , 2004 Március 26.

 1. Okorporkolt

  Okorporkolt Kitiltott (BANned)

  Angol nyelvtudas az kell es jobb ha jolmegy.
  Kanadai hegeszto iskola van dogivel, de nyelvtudas kell.

  http://www.weldingskills.com/

  http://www.weldingschoolsofontario.com/

  http://www.weldtechtraining.com/

  Az is igaz mikor dolgoztam A Freightlinernek ahol teherautokat gyartottunk barkibol lehetett hegeszto akinek megvolt hozza a seniority-ja ha kersstek hegesztot, csak el kellett menni a helyi iskolaba es at menni a hegeszto teszten.
  Legtobb hegesztonknek nem volt hegeszto iskolaja csak tudtak hegeszteni, es megfelelni a teszten
   
 2. Okorporkolt

  Okorporkolt Kitiltott (BANned)

  En ertettem.
   
 3. Okorporkolt

  Okorporkolt Kitiltott (BANned)

 4. Omate

  Omate Tag

  Köszönöm
   
 5. Gyuga Renáta

  Gyuga Renáta Új tag

  Sziasztok!
  Szeretnék, kint munkát vállalni minél messzebb Magyarországtól mert ami itt van az embertelen! Ápolónő vagyok 13 évig Neuro intenzíven dolgoztam majd 6 évig magánápoló voltam ( jelenleg is) kiváló referenciákkal rendelkezem!
  Olyan magyar családoknál vállalnék munkát ahol az angol nyelvet jobban megtanulhatnám! Megbízható tisztességes nő vagyok, rendezett háttérrel! Előre is köszönöm ha valaki tud ilyet! Az álmom, hogy saját gondozóházam legyen amit csak így tudnék megvalósítani! Minden választ hálásan köszönök!
   
 6. szocske42

  szocske42 Állandó Tag

 7. Sziasztok. Én nem rég jöttem torontoba és munkát keresnek. Nagyon szükségem lenne rá. Nem beszélek angolul. De egy magyar étteremben, Vagy bárhol Szívesen dolgoznék. Kisegítőként vagy akár takaritokent. 20 eves vagyok ha bárki bármit tud kérem értesítsen email-ben vagy itt. Köszönöm.!
   
 8. Petya budai

  Petya budai Új tag

  Sziasztok Mississaugán belül szeretnék munkát találni lakatos és hegesztő szakmám van de bármien munkát vállalok ahová az angol nem ojan fontos vagy magyarok is vanak amunkahejen köszönöm előre is
   
  Utoljára módosítva: 2017 Július 12
 9. Pandora's Box

  Pandora's Box Állandó Tag

  Hello "Petya budai",
  Tegnap jöttem haza Mississauga-ból, ahol egy autógumi cégnél voltam. Ezért-azért átmentünk a szomszéd telepre, ahol szintén használnak gumikat és trailer kölcsönzéssel foglalkoznak. Szintén javítanak is "szimpla" trailereket, és hütö trailereket is, beleértve a hütömotorokat. Itt mondták, hogy keresnek lakatosokat...ami én nem vagyok, szóval számomra nem volt fontos ez az információ. Ez a cég a Kennedy-road -ról nyíló egyik utcában van, a 401-es északi felén.
  A kérdés az, hogy milyen vízuma van és van-e kanadai hegesztö vizsgálya?
  Szerintem kell a legalább köpes(társalgási szintü) nyelvtudás, és persze nincs információm a dolgozókról(magyarokról) sem.
  Üdv: Pandora's Box
   
 10. pandrea2KXB9M6

  pandrea2KXB9M6 Új tag

  Sziasztok! Több éves személyi segítői, gondozói gyakorlattal Szívesen besegítenék idős néninek,bácsinak, sérült gyermeket nevelő családnak a hétköznapi teendők,feladatok megoldásába Torontóban.
   
 11. Pandora's Box

  Pandora's Box Állandó Tag

  Gyakorlatilag /szinte/ allando a munkaero-hiany ennel a cegnel:
  https://www.homeinstead.ca/
   
  pandrea2KXB9M6 kedveli ezt.

Megosztás