UFO-k földönkívüliek II

kinek témája a 'Földönkívüliek' fórumban , 2011 Szeptember 21.

Témaállapot:
Not open for further replies.
 1. FelvidékiTibi

  FelvidékiTibi Állandó Tag

  Valószínűleg vannak földönkívüliek, de szerintem még nem értek ide.
   
 2. Kyra2

  Kyra2 Kitiltott (BANned)

  Én ezt olvastam régebben: "Mindenki rendelkezik egy kettős-helix szerkezetű DNS-sel. Arra jöttünk rá, újabb helixek fejlődnek ki. A dupla helixben két DNS szál csavarodik spirál alakzatban. Azt gondolom, hogy idővel 12 helix fog kifejlődni." Ezt Berrenda Fox mondta, egy amerikai pszichológus aki valamiféle holisztikus orvoslással is foglalkozik és arról beszélt egy interjúban, hogy mi okozza azt a bizonyos "DNS változást", ami állítólag folyamatban van.

  Talán innen eredhet az a bizonyos 12 szálú DNS...

  HTML:
  http://latogatok.hu/news.php?extend.2451.15
  HTML:
  http://translate.google.hu/translate?hl=hu&sl=en&u=http://www.allaboutscience.org/dna-double-helix.htm&ei=tzzGT6HOBc_IsgaZ1ZQQ&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=13&ved=0CI0
   
  yeti108 kedveli ezt.
 3. Aleppo

  Aleppo Állandó Tag

  Az nem lehet, hogy valami olyan gyógyszert szedtél, aminek hatására ezt képzelted vagy egyszerűen megvicceltek a családtagjaid, mert bármelyik lehetőséget ezerszer könnyebb elhinni Kicsi Fecske, mint azt, hogy fekete bőrruhába bújt földön kívüliek akartak a spirituális szinted miatt elrabolni...????

  A másik, hogy annyit beszéled ezt már itt évek óta, hogy teljesen beszugeráltad magadnak, és már régóta valóban ezt hiszed, s nagyon szeretnéd, ha mások is ezt hinnék.
  Ha jobban belegondolok, az sem biztos, hogy földönkívüliek voltak, mint ahogy te is írod, hogy talán egy másik dimenzióból jöttek át, legalábbis úgy tűnik. Volt egy megtörtént eset, melyből nagyon jó filmet is csináltak:

  Nézd meg a Lélekvesztő c. filmet (The Entity, 1981). Torrenten biztos megtalálod szinkronosan is, de azt ami 81-ben készült, mert van hasonló címmel más film is. Erről van szó:
  http://www.tutifilmek.hu/<wbr>lelekveszto-film-24716

  Könyvben is nagy siker volt, de nem jelent meg magyarul Frank de Felitta regénye:
  http://www.antikvarium.hu/ant/<wbr>book.php?konyv-cim=the-entity&<wbr>ID=333764

  Egy háromgyerekes nőt esténként egy másik dimenzióból jött lény sorozatosan megerőszakolja. Nagyon jó film..!!!
   
 4. Kicsi Fecske

  Kicsi Fecske Állandó Tag

  Kedves Aleppó!kiss
  Kérlek, hogy ne vidd vicc felé a témát!
  Én semmilyen gyógyszert nem szedtem, és nem szedek, ami ilyen hatást válthatna ki bárkiből is.
  De te dolgod, ha kiakarod próbálni, lelked rajta!
  Ilyen szörnyű filmeket meg sem néznék!
  Már a címe is elborzaszt.
  Ahogy írod, pont te vagy az, aki ráharap az ilyen témára. Kár hogy helyettem nem téged vittek el, vagy hogy helyettem nem egy földönkívülit találtál magad mellett az ágyban a gyermeked helyett!
  Úúúúúúúúúúúútálom, hogy hülyének nézik azokat, akik elszenvedik ezeket a dolgokat!
  Ilyen dologgal nem hogy a családomat, de a legnagyobb ellenésgem sem viccelném meg!!!!
  És nem is figyelmesen olvastad el amit írtam. Mert nem bőrruhát írtam, hanem műbőrszerű anyagból lévő újjatlan overált.
  Ez van!!!
  Ráadásul fogalmam sincs, hgy miért csinálják, ezt csak ők tudják. Szeretem az ilyen embereket, akik jobban tudják, hogy velem mi a helyzet, min én jó magam.
  Ha annyira vágysz arra, hogy veled ilyen megtörténjen, hát adja az Isten, hogy teljesedjen a leghőbb vágyad! Legyen meg az akaratod szerint! A vágy nagy úr!
  Legyen nagyon szép, és vidám napod!
  Sok szerettel Erzsi.kiss
   
  1958 kedveli ezt.
 5. kinek

  kinek Állandó Tag


  Jaj, ezt megnéztem volna hogy Aleppo milyen képet vág, amikor nem téged talál maga mellett a gyermeke helyett :D
  Aleppo egyébként a megtestesült földönkívüli, akármennyire is tagadja, nem kell mindent elhinni neki...
  Még rendes neve is van; Baphomet, ami párhuzamosan ráadásul Lilith nyomdokaira utal.

  Én már korábban írtam itt Lilithről, mert tudom, hogy léteznek a leszármazottai, hiszen a társam volt odaát az egyik nőnemű utóda.
  Ez nem baromság, mert még hivatalos alapja is van:

  Zsidó legendák Lilithről :

  A hagyományos Midrás szerint Isten Ádámot és Lilithet egyazon agyagból formázta, hogy Ádámnak társa legyen. Első este Isten magához hívta, és azt mondta neki, hogy Ádám alárendeltje lesz. Ezt nem fogadta el, mert az agyag, amiből őt formázták, a bukott Samael nyálával volt megmérgezve. Lilith összeveszett Ádámmal és az Édent elhagyva a sivatagba ment. Ott minden nap több ezer keveréklénnyel egyesült és több ezer gyermeket nemzett velük. Ádám magányosságra panaszkodott Istennél, aki erre megteremtette Ádám oldalbordájából Évát.

  Lilith halhatatlan maradt, mert nem evett a Tudás Fájának gyümölcséből. Néhány zsidó monda szerint ő volt az utolsó angyal a tíz szentségtelen sefirot közül, akitől mindenki félt: a legenda szerint gyermekeit megölték, mert azáltal, hogy megszökött az Édenből, ellenszegült Isten akaratának, Lilith ezért bosszúból az emberek gyermekeit ölte meg. Hogy ettől megóvják magukat, az emberek pentagrammákat akasztottak a bölcsőre, amin az Éden 4 folyója, valamint Sanvai, Sansanvi és Semangloph angyalok nevei voltak láthatók, azok az angyalok, akik Isten megbízásából Lilithre vadásztak és gyermekeit megölték.

  A zsidó-feminista teológiában Lilithet olyan nőként ábrázolják, aki nem Istennek, hanem csak Ádámnak nem engedelmeskedik és Évával ellentétben nincs rá hatással az ördög mesterkedése. Lilith szimbolizálja a tanult, erős asszonyt.

  Egy másik verzió szerint mint Ádám első felesége Lilith, rávette Istent arra, hogy árulja el neki szent nevét. Ez korlátlan hatalmat adott neki, miáltal Lilith szárnyakat követelt Istentől, és miután megkapta, elrepült az Édenből.

  Lilith mint az emancipáció jelképe:

  Lilith a feminizmusban jelképpé vált és sok női könyvkereskedést és női kávézót Lilitre kereszteltek. Női keresztnévként is nagyon kedvelt volt. Sokan Lilitben látják a bibliai Éva ellenhősnőjét, aki nem vetette alá magát a patriarchális hagyományoknak.

  A Lilith-mítosz szimbolizálhatja a nő önállóságát és a férfiak azon (már a Bibliában is meglévő) próbálkozását, hogy a nőket a magasabb tekintély elvén elnyomják. A pszichológiában Éva jelképezi az anyaságot, a szerénységet és az engedelmességet, ő pedig az érzékiséget, a szenvedélyt és a szexualitást.

  Lilith leszármazottjai létező és valós tény, amit jómagam is megtapasztalhattam. Ők a repülő emberek... Olyan felemelő dolgot tapasztaltam felőle, ami Isten előtt engem is alárendel...
   
  yeti108 és Kicsi Fecske kedveli ezt.
 6. berenike

  berenike Állandó Tag

  hol olvasol ezekrol a dolgokrol kinek...engem is erdekel
   
 7. kinek

  kinek Állandó Tag

  A keresztény Biblia Ószövetségi része a héber Bibliából (Tanakh) átvett anyag, csak a könyvek sorrendje más.
  A Tanakhkot kiegészítik egyéb szájról szájra járó ősi szóbeli hagyományok, iratok, Bibliamagyarázatok, ami viszont annakidején már nem íródott bele a keresztény Ószövetségi részbe.
  Mondhatni a Tanakh inkább egy tömörített írás, azaz vázlat, ami alapján kifejthető és jobban megérthető a teljes történet.

  A Tanakh Bibliamagyarázata például a Midrás:
  A szó utalhat exegetikai módszerre, egy konkrét szöveg értelmezésére, vagy akár egy bibliai kommentárra is. Exegetikai módszerként a midrás a zsidó bibliamagyarázat legismertebb formája, melyben nagy szerepe van a Mózestől eredeztetett szóbeli hagyománynak is. A midrás a mondatok szó szerinti értelmén túl a szöveg mélyebb jelentését is kutatja.

  Amiket tehát írtam Lilithről, nem egy cikk, vagy fantazmagórikus iromány része, hanem a Szent Biblia kiteljesültebb megismerése, értelmezése a többi rendelkezésre álló információk birtokában.
  A keresztény Bibliából például valahogy ugyancsak kimaradt a testen kívüliség és az újjászületés, ami viszont mind a héber, mind az arab, valamint távol-keleti vallások, szent iratok szerves részét képezik.

  A keresztény Biblia ugyanakkor természetesen ugyanolyan Szent irat, Istentől való, amit az embereken keresztül tudatott és akárhogy is nézzük, tanítja az emberiséget, de ahogyan található benne az emberi megnyilatkozásra utaló, az akkori világvezető hatalom (Babilon) kritikái, ugyanúgy az emberi cselekvés ki is vett belőle talán a kor szintjén nem értelmezhetőnek tűnő részeket...
  Mindez persze az értékét nem csorbítja, mert nem hozzátett nem való dolgokat, hanem a nem pontosan értelmezhetőket inkább kihagyta, ami itt inkább a jó szándékra utal.
  Régen is fontos dolog volt, hogy ne összezavarjon valami, hanem inkább tanítson, tájékoztasson.
  Aki meg akar, jobban is utánanézhet ezeknek a dolgoknak, főleg, ha meg is tapasztalta, mint jómagam...

  Isten ma is közli az emberekkel amit tudatni kíván, tehát a Biblia abban a formában ahogyan ismerjük nem csak az a pár régi irat és kész...
  Meglehet, az írott keresztény Biblia a végén tényleg a civilizáció jelenlegi formájának a végét mondja el...
   
  Kicsi Fecske kedveli ezt.
 8. kinek

  kinek Állandó Tag

  Korábban többször is szerepelt itt a Közzététel előtti nap (The Day Before Disclosure) című angol nyelvű film linkjei, de az 1CD-s változathoz nem volt felirat.
  A feliratot időközben kijavítottam, ha valakinek kell, az alábbi linkről letöltheti.
  Úgy raktam fel, ahogy a letöltés címe is volt korábban. A filmhez ki kell csomagolni letöltés után:

  Itt meg a film linkjei találhatók. Nem tudom, hogy meddig élnek még, de egyszerre csak azt hiszem egyet lehet letölteni, utána ki kell lépni és egy új link letöltését csak úgy lehet indítani. Ha le vannak töltve akkor ki kell csomagolni és magától összefűzi a filmet kb. 90 mega darabja:
  Remélem sikerült segíteni annak aki régóta kereste...

  Hogyan kell titkosítani a linkeket?
  Vagy már nem kell?
   
 9. elke

  elke Vendég

  A hozzászóló ablak fejlécén a CODE tagra kattintva (#) egyenlőre ennyi a lehetőség.
   
 10. Kicsi Fecske

  Kicsi Fecske Állandó Tag

  Ufók márpedig vannak!:p:cool::D
  Még bábuként is.;)

  [​IMG]
  Legyen nagyon szép, és vidám napotok![​IMG]
  Sok szeretettel Erzsi.kiss
   
  robitsas és vandorcsillag kedveli ezt.
 11. elke

  elke Vendég

  <iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/Nc5GqgAGRHs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

  tegnap éjjel
   
 12. harzsoenci

  harzsoenci Állandó Tag

  Sziasztok!Bocs,de máshol nem tudom feltenni a kérdést:hová tűnt sirkan49?üdv
   
 13. Aleppo

  Aleppo Állandó Tag

  Hátha ilyen műbőrös szerkóban lenne az ágyamban egy -állítólagos- földön kívüli, ahogy Erzsi írja, én kicsit meglepődnék, nem mondom... de valamiért inkább nem földön kívülinek nézném, ilyesmiben nem hiszek. Hisz mi a francot mókáznának itt, ezért szelték volna át sok fényévet az űrben, hogy Kicsi Fecskét ijesztgessék...

  A másik lehetőség, hogy tkp. ez egy álom volt, egy műbőrruhás alakról az ágyadban, s a végén meg annyira jól hangzott az egész, hogy inkább elhitted. Azt azonban már nem annyira vitatom, szóval ezek után elfogadom, hogy valóban komoly trauma ért akkor.

  Ha majd leejt a szobádban a karjáról valami "szerkezetet" (szándékosan nem írok karórát), amit ezer tudós vizsgál majd hiába, mert technikailag vagy hatezer évvel előttünk járnak... majd ELHISZEM!

  De amíg érdekes módon az idelátogató, és a láthatólag ingatag emberek elrablására specializálódott űrmakik valamiféle ördöngös praktika miatt ezeket a szerencsétleneket meg is operálják az űrhajójukon, úgy mi a fenéért a mi orvosi technikánkat (röpködnek az ilyen beszámolókban a tükrözések, "sugárszikék", meg más hasonló fenemód modern dolgok...) használják, holott fénysebességgel közlekednek az űrben...
   
 14. Kicsi Fecske

  Kicsi Fecske Állandó Tag

  Nagyon érdekes ufós cikk sorozatot találtam az interneten. Gondoltam bemásolom, olvassátok ti is!

  A földön kívüliek: minél többet tudtam meg, annál több lett a rejtély (I.rész)
  szerzö: Clare Voyant

  Hogyan lehetséges, hogy az ufó téma ennyire háttérbe szorult?
  Az ufókkal kapcsolatos igazság feltárására is igaz, hogy akkor tudtam a velük kapcsolatos kérdéseimmel a holtpontról elmozdulni, amikor kellő szabadidő és internet hozzáférés birtokában rávethettem magamat a szisztematikus, kereső segítségével történő kutatásra. Nem lehetett panaszom, anyag volt bőven, ami megkönnyítette a dolgomat, ugyanakkor az egész téma annyi hihetetlennek tűnő, bizarr információt hozott felszínre, hogy egyre mélyebbre és mélyebbre kellett ásni és igen sokféle, korábban nem is gyanított összefüggésre kiterjeszteni a kutatást.

  [​IMG]Ennek a témának a tárgyalásánál is úgy járok el, mint a spiritiszta üléseken történt valóban hihetetlen jelenségek leírásakor: itt sem foglalkozom azzal, hogy az ufók létezését vagy az eltérítettek történeteinek igazságtartalmát bizonygassam, hiszen amikor tömeges jelenségről van szó, akkor a bizonyíték éppen a jelenség tömegessége.

  Még amikor az első ufó könyvekkel ismerkedtem, akkor sem kételkedtem az azokban leírt esetek és megfigyelések igazságában, hiszen akkoriban „leltároztam” a paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségeket és az ufó jelenségek sem voltak kevésbé hihetetlenek, mint mondjuk a materializációk vagy a médiumitás .

  Az ufó témák mélyebb tanulmányozása során egyre inkább arra a megdöbbentő és számomra egyértelmű felismerésre jutottam, hogy ez a Föld legjelentősebb, legaktuálisabb problémája, miközben a felszínen szinte semmi nem látszik ebből: az élet lényegében úgy folyik, mint azelőtt.

  Minden pozitív és negatív változásnak, az emberiséggel, országokkal, kisebb-nagyobb embercsoportokkal és egyénekkel történő eseményeknek –jóknak és rosszaknak - látszólag természeti, társadalmi, gazdasági, politikai vagy az emberi pszichében rejlő okai vannak, amelyeket meggyőző módon le lehet vezetni azok előzményeiből. Ez azonban csak azoknak tűnik így, akik ufó ügyekben teljesen tájékozatlanok és akik nem gondolkodnak el bizonyos „hogyan lehet az” kérdéseken. Ha csak könyvekből és magazinokból vagy a médiából próbálunk tájékozódni az ufókat vagy földönkívüli látogatókat érintő témákról, akkor csak egyes érdekes, szokatlan és nem túl gyakorinak gondolt esetek, bizonyítékok, lényegében töredékes, összefüggéseikből kiragadott információk alapján alakíthatjuk ki a témához való viszonyulásunkat.

  [​IMG]

  Az ufó kutatók, szakértők, tudósok véleménye nem hogy eligazítást nem ad, de még inkább összezavarja az embereket a tekintetben, hogy mit is gondoljanak az egész ügyről. Az egész ufó téma besorolódott a többi olyan jelenség közé, amelyekhez való viszonyulást a létezésében való hit oldaláról közelíti meg a közvélemény. (hisz-e Ön a szellemekben vagy az ufókban?).

  [​IMG] Ha töredékes is az információ, de hiány nincs belőle: nem az információhiány akadályozza (legalábbis az angolul olvasni tudók számára) az embereket, hogy kedvük szerint tájékozódhassanak és megpróbálják összerakni a puzzle-t. Az ufó témákkal foglalkozó könyvek között csak kevés az olyan, amely átfogóan, jelentőségének megfelelően tárgyalja a témát.

  A részletekből internetes kutatás nélkül valóban nem könnyű átlátni az ufó jelenségeket. Az interneten való tájékozódás után azonban az ember ráébred arra, mennyire sok embernek volt ufó megfigyelése vagy valamilyen kapcsolata földön kívüli lényekkel, mennyire sokan megbarátkoztak már ezzel a ténnyel, hogy milyen bőséges és sokoldalú információ áll rendelkezésre, és mennyire benne van a köztudatban, hogy földön kívüli űrhajók egyenként és csapatostul jönnek-mennek, az idegen jövevények sok esetben köztünk járnak-kelnek.

  Ezek után nem győztem csodálkozni, mi lehet az oka annak, hogy egy ilyen valóban szenzációs témára a média nem harap rá és az emberek többségét a téma közel sem foglalkoztatja olyan mértékben, amilyenre súlya, fontossága és érdekessége alapján következtetni lehetne. A földön kívüliekkel kapcsolatos érdeklődés hullámzik: hol felcsap, hol elcsendesedik, az utóbbi években határozottan az elcsendesedés érzékelhető. Mi lehet ennek az oka? Miért csappant meg az érdeklődés az utóbbi években? Talán kevesebb lett az ufó megfigyelés? Az adatok arra utalnak, hogy bár van egy rövidtávú hullámzás a megfigyelések számában, de egészében nem beszélhetünk csökkenő tendenciáról, éppen ellenkezőleg.

  A másik lehetséges ok, hogy a médiák manipulálják az emberek ezirányú érdeklődését, bár nehezen elképzelhető, hogy jószántukból és önként teszik ezt. A médiákra nem jellemző, hogy lemondanának egy ilyen érdekes, sőt szenzációs esetekben bővelkedő téma részletes, sokoldalú bemutatásáról, az érdeklődés fenntartásáról. Ha mégis így van, felmerül a kérdés, hogy miért és milyen indíttatásból vagy kiknek a nyomása alatt teszik ezt?

  Mert tény, hogy a média ebben a kérdésben az érdekeivel szemben viselkedik. A média furcsa, közömbös hozzáállása az ufó témákhoz azonban nem kelt feltűnést, mert időnként azért foglalkoznak vele, de hogyan? Az ufó műsorokban érdekes eseteket ismertetnek, el is játsszák mindazt, ami a tanúkkal történt, de valahogyan minden ilyen műsort elhumorizálnak, amivel kétségbe vonják a bemutatott tanú, eset vagy megfigyelés hitelességét.

  [​IMG]Nem közvetlenül teszik ezt, de valamiképpen minden ufós műsornak az a végkicsengése, hogy az adott esetben lehet hogy ufó vagy földön kívüli szerepelt, de nem biztos…Tehát meg kell kérdezni egy szakértőt, hogy az adott eset összefüggésbe hozható-e földön kívüli látogatókkal?

  Aztán megszólaltatnak tudósokat és szakértőket, akik abban nyilatkoznak, hogy szerintük elképzelhető-e, hogy az adott esetek úgy történtek, ahogyan azt a szemtanúk állítják. Legtöbbször nem tartják elképzelhetőnek. Erősítgetik, milyen okai lehetnek, hogy azok az emberek rengeteg más emberrel egyetemben ufókról képzelegnek.

  A nézők-hallgatók pedig arra vannak szocializálva, hogy a szakértőknek hinni kell, mert tudományos képzettségük és gondolkodásuk a véleményüket autentikussá teszi. Csaknem minden ufókról szóló tv műsornak ez a forgatókönyve.

  A cáfoló vagy kételyének hangot adó un. tudós szakértőké a végső szó. Csakhogy nem egy-egy esetet kellene ismertetni, hanem azt, hogy adott időszak alatt hány bejelentés volt, ezeknek melyek a közös illetve eltérő vonásai stb. és akkor nevetségessé válna minden olyan szakértői vélemény, amely a jelenség lehetetlenségére hivatkozva az egész ufó jelenséget tagadja és a tanúkat nevetségessé próbálja tenni. Ha a média meggyőződött róla, hogy amit bemutatott, az tényeken alapszik, akkor felesleges a tényeket nem ismerő un. szakértőket megszólaltatni.

  Ugyanez a forgatókönyv, amikor emberek beszámolnak arról, hogy nem az orvosi kezelés, hanem valamilyen energiakezelés vagy meditáció gyógyította meg őket az orvosok vélekedése szerint gyógyíthatatlan betegségükből, és akkor megkérdeznek egy orvost, hogy szerinte lehetséges-e ez, amire természetesen azt nyilatkozza, hogy ez lehetetlenség. Pedig csak arról van szó, hogy a megszólaló szakemberek tudása egyoldalú, nem rendelkeznek azzal a metafizikai tudással, amely az általuk lehetetlenségnek vélt tényeket magyarázza és nincsen tudomásuk arról, mennyi ugyanilyen vagy hasonló más eset történt.

  [​IMG]

  Az már a kilencvenes évek elején hozzáférhető ufó irodalomból is kiderült, hogy az ufó szemtanukat az Egyesült Államokban rejtélyes erők üldözik, fenyegetik, a média pedig megpróbálja a tanukat diszkreditálni és nevetségessé tenni, ami legtöbbször sikerrel járt. Gyanítható volt, hogy mind a média magatartása, a tanúk üldözése és nevetségessé tétele valamint az érdektelenség mesterséges fenntartása mögött valamilyen sötét titok lappang. Kezdetben (a kilencvenes évek elején) fogalmam sem volt, mi lehet az. Nem tudtam, miért hallgattatta el az amerikai hadsereg és a titkosszolgálat a szemtanúkat és a későbbiekben miért üldözték a tanukat. Ez volt az egyik kérdéskör, amelyen elindulhattam: a Roswell-i ufóbaleset és az azt követő bejelentés áradat hatására beindított kutatási projekt (1947-69), amelynek eredményeit a Kék Könyv tartalmazta, a kiértékelésre létrehozott Condon bizottság elkente. Vajon azóta mi történt az USA-ban az ufó fronton? Ez a kutatás nagyon sok, számomra új, mondhatnám, hogy sokkoló információt hozott a konyhára.

  forrás:/freewb.com/
   
 15. Kicsi Fecske

  Kicsi Fecske Állandó Tag

  A földönkivüliek - Végre nekiláthattam az ufó-téma feltérképezéséhez (II.rész)
  Ma már hozzáférhető az amerikai kormányszervek és bizonyos földön kívüli csopportok földi kapcsolatainak dokumentumai és e kapcsolatok eseményei, fázisai, a titkolózás okai és háttere, az embernek csak tudnia kell, hogy mit keres, a téma minden összefüggésére bőséges anyagok, elemzések, interjúk és a titkosítás alól felszabadított dokumentumok találhatók.

  [​IMG]A kilencvenes évek közepétől már elég sok információt feltettek emberek az internetre, de akkor még nem volt internet hozzáférésem, csak 2002-ben vetettem rá magam az ufó témák kutatására, miután felhagytam a vaskos Urantia Könyv tanulmányozásával. Már ez a titokzatos reveláció is felébresztette bennem a gyanút, hogy lényegében minden olyan intelligencia, amely bármilyen értelemben különbözik a földi embertől, széles értelemben földön kívülinek tekinthető.

  Egyébként az Urantia Könyv létrejöttének történetét elbeszélő írásban is úgy szerepel, hogy egy földön kívüli intelligencia ajánlotta fel, hogy kérdéseket intézzenek hozzájuk. Az Urantia Könyv szerzői azonban nem említik, hogy valaha is fizikai testben lévő földön kívüliek látogatták a bolygónkat.

  Az Urantia Könyv után a következő forrás, amely arra inspirált, hogy kutassam az un. szellemhierarchia és az ufó irodalomban szereplő földön kívüliek közötti összefüggést, a Cassiopaea.org portál anyagainak tanulmányozása.

  A honlapot egy házaspár tartja fenn. Az asszony (Laura Knight) leírja, mennyi rendkívül furcsa dolog történt vele addigi élete során és a jelenben is.

  A kilencvenes évek elejétől egy magát Cassiopaea-nak nevező lélekcsoporttal tartott fenn szintén kérdezz-felelek kapcsolatot egy médium segítségével.

  Quija táblával dolgoztak, amely, mint ismeretes, eléggé nehézkes eszköz az „odaátról” érkező szövegek rögzítésére, (az eszközt lazán tartják és a kommunikáló entitás a médium kezét mozgatva a betűkből kirakja a szöveget.) Így igen rövid válaszokat adtak a nekik feltett kérdésekre. Laurával és az oda járó csoport tagjaival külön-külön és egymással összefüggésben egyaránt történtek furcsa és érthetetlen dolgok, amelyek hátterére és magyarázatára rákérdezhettek és a Cass.-k válaszoltak.

  [​IMG] Az asszony férje lengyel fizikus volt, akivel szintén furcsa és rá nézve veszélyes dolgok történtek attól az időszaktól kezdve, hogy sorsát és életét össze akarta kötni az asszonnyal.

  A házuk felett rendszeres volt a fekete helikopterek, furcsa, fekete repülőgépek, felbukkanása, felbukkantak az ufó megfigyeléseiket nyilvánosság elé vitt embereket gyakran felkereső rejtélyes fekete ruhás, robotszerű emberek (MIB), sok furcsa vegzálás, rejtélyes betegségek, merényletszerű támadások érték őket, főként Laurát, amelyek során életük többször is veszélyben forgott.

  Akkor, a kilencvenes évek elején, amikor a Cassiopaea-val való munkát elkezdték, még nekik sem volt sok fogalmuk arról, mi lehet e furcsa történések hátterében. Kiderült, hogy a ház egy föld alatti bázis felett helyezkedik el, a közelben katonai támaszpont van, hogy valamennyiüket rendszeresen és gyakran eltérítik, de nem tudnak róla, hogy a csoportjukban beépített és kívülről manipulált ügynökök vannak, hogy a csoport vitáit arról, amit üzenetként vagy válaszként kaptak, gyakran monitorozzák láthatatlan lények.

  Az asszonyt a „lélekcsoport” arra buzdította, hogy amit nem ért, kutatással, utánajárással próbálja megfejteni. Laura óriási szorgalommal kutatta fel és tanulmányozta át mindazokat az anyagokat, amelyekről úgy gondolta, hogy közelebb vihetik a Cass. rövid válaszai értelmének megfejtéséhez.. Írásaiból és az ülések dokumentálásából kiderül, még a kapott segítség ellenére is igen messze vannak a velük történt és történő rejtélyes esetek megfejtésétől, pedig hangyaszorgalommal kutatott, írt, levelezett.

  [​IMG]A Cass. üzenetek, válaszok talányossága, amelyek mélyebb értelmét csak hosszas gondolkodás, megbeszélés és kutatások eredményeképpen sikerült úgy-ahogy megfejteniük, a csoportot szinte az őrületbe kergette.

  A Cass. Csoport önmeghatározása is talány volt, különösen a fizikus férj számára, mivel azt mondták magukról, hogy mi ti jövőtökből valók vagyunk. A weblapon lévő cikkek és könyvek sok mindent elárultak arról, miként folyik a lakosság vegzálása, hogyan működnek a titkosszolgálatok, mi a céljuk.

  Laura már pedzegette, hogy mindenhol találkozhatunk gátlástalan, lélektelen, erőszakos emberekkel, akik sokszor átlagon felüli intelligenciájukkal visszaélnek, semmiféle erkölcsi gátlásuk nincs.

  Ennek az embertípusnak a jellemzőit különböző forrásokból összeszedte és a Cass. célozgatásai alapján arra a következtetésre jutott, hogy ez az emberi mivoltából kivetkőzött, minden emberi érzést nélkülöző embertípus talán valamiféle hibrid, vagy legalábbis valamely földön kívüli, nem emberi faj génjeit hordozza. A Cass. az embereket nem a vallások által kedvelt jó-gonosz kategóriákba sorolja, hanem a magukat (STS: service to self) a másokat(STO) szolgálókra. A harmadik dimenziós, anyagi testben élő ember a dolgok természetéből adódódóan csak magát szolgáló lehet, de a kérdés az, hol helyezkednek el az egyes egyének e skálán.

  A Cassiopaea weboldalon olvasható anyagok rengeteg adattal, adalékkal gazdagították tárgyi tudásomat és a puzzle új elemeket kapott, de új kérdéseket is felvetett. A Cass. lélekcsoportból sok különböző néven bemutatkozó „egyén” jelentkezett, akik Laura kutatásaihoz is segítséget nyújtottak, amikor kérdésekkel fordult hozzájuk. A kérdezéses műfaj nekem fekszik, ha jók a kérdések. Laura kérdéseit gátolta az, hogy előre tudta, ha rámenős, „indiszkrét”, azaz egyenes kérdéseket tesz fel, vagy nem kap választ, vagy csak egy piciny segítséget kaphat, neki kell a talányos választ megfejtenie.

  Így végülis én magam Laura munkájából annyit profitáltam, hogy Laura utánakutatott azoknak a kérdéseknek, amelyek engem is izgattak, a Cass. folyamatosan minősítette, hogy jó úton jár-e Laura gondolkodása és következtetései. Mivel Laura minden ilyen párbeszédet dokumentált, így ezen keresztül sok érdekes adalékkal ismerkedhettem meg. Persze ennek során ezernyi saját kérdésem is támadt. A Cass. előtt már találtam olyan channelingeket, amelyekben földön kívüliek beszéltek arról, hogy honnan és miért evakuálódtak ide a Földre, de ezeket csak a puzzle elemeinek tekintettem, amelyek várják, hogy megtaláljam a helyüket a nagy kirakós játékban.

  [​IMG] Már nem tudom, hogyan találtam rá a Kozmikus Tudat Kommunikációi (CAC) elnevezésű csoportra, de nagyon örültem neki, mert ugyanazokkal a témákkal foglalkoztak, mint a Cass. Csoport, a kérdezők köre azonban sokkal nagyobb volt és a „fordító” közvetítésével legtöbbször világos, egyértelmű válaszok érkeztek a Kozmikus Tudattól, amely magát nem entitásként, hanem egy isteni tudatszintként definiálta.

  A KT-t „interjúvoló” szervezetnek tekintélyes múltja volt akkor, amikor rátaláltam, már harminc év óta válaszolt a rejtelmes hírekre és jelenségekre vonatkozó kérdésekre.

  Amikor mindent elolvastam, amit a honapukra feltettek(cosmicawareness.org), kiválasztottam és megrendeltem a témakatalógus alapján rengeteg korábbi kiadványukat, amelyek engem különösen érdeklő kérdésekkel foglalkoztak. Ez a puzzle kirakásához nagy segítségnek bizonyult.

  Kiderült, hogy a KT már a nyolcvanas évek végétől kérdésekre válaszolva egyre több tényt és korábban titkosan kezelt összefüggést világított meg a földön kívüliekről és azok földi kapcsolatáról és tevékenységéről, bár néhányszor megtagadta a válaszadást arra hivatkozva, hogy a kérdés az amerikai kormány által titkosan kezelt ügyeit érinti és ezért nem tárhat fel olyan információkat, amelyek nyilvánosságra hozatala veszélyeztetné a vele dolgozó embereket (és az olvasókat). A kilencvenes évek elején azonban már egyre több megdöbbentő információt adott arról, milyen tevékenységeket folytattak a múltban és folytatnak a jelenben nálunk itt a Földön és más csillagrendszerek bolygóin egyes földön kívüli csoportok. A kiadvány amerikai olvasóit is hideg zuhanyként érték a leleplezések és sokan lemondták a kiadványt, mert úgy gondolták, hogy a KT megtéveszti és félrevezeti őket.

  A KT közléseinek tanulmányozásának köszönhetően már célirányosan kutathattam, mert engem őszintén szólva még 2002-ben is váratlanul érintettek ezek a közlések, egy részüket el sem akartam hinni, ezért mindennek utána akartam keresni. Nos, tengernyi anyagot találtam minden, a KT által a kilencvenes években leleplezett, számomra hihetetlennek tűnt kérdésben. (emberek tömeges eltérítése genetikai kísérletezés és orvosi vizsgálódások céljából, vagy testükből kivont anyagok táplálékként való felhasználása érdekében, emberi szaporítóanyagok elvétele tenyésztési célokból, állatcsonkítások, emberek asztrális síkon való vegzálása, energiavámpírkodás, implantátumok beültetése, az emberi értékrendszer háttérből történő befolyásolása, tudatbefolyásolási kísérletek, és sok egyéb). Az internetre feltett anyagok és információk forrását főként az amerikai kormány szolgálatában álló különféle szakemberekkel készített interjúk képezik, azoké, akik - amikor az amerikai kormány a közvélemény nyomására feloldotta a titkosítást az ufó dossziékra, - elkezdtek beszélni, interjúkat adtak a rádióban és tévében, könyveket írtak.

  [​IMG]

  Újságírók és ufó kutatók gyűjtögetni kezdték az információkat az inkognitóban maradni kívánó kormány-alkalmazottaktól és feltették az internetre a korábbi hétpecsétes titkokat. Az információknak ezt a körét aztán összeesküvés-elméleteknek minősítették azok az erők, amelyek meg akarták akadályozni, hogy a napvilágra került információk a tömegeket felébresszék. Azóta csak „conspiracy” címszó alatt találhatók meg az anyagok a keresőkben, csak a megfelelő szót kell hozzátenni, pld. az ufo szót, és máris válogathatunk a leleplező anyagokban.

  forrás:/freewb.com/
   
  vandorcsillag, 1958 és huncutka0329 kedveli ezt.
 16. Kicsi Fecske

  Kicsi Fecske Állandó Tag

  A földönkivüliek: Elképesztő információk a neten (III.rész)
  A kilencvenes években ismertté vált, hogy földönkívüli csoportok igen nagy számban vannak jelen a bolygónkon, kiterjedt, hatalmas föld alatti városokban élnek, sok ezer kilométeres járatok kötik össze a városokat illetve bázisokat.

  [​IMG]Ezek egy része újonnan épült és épül emberi segítséggel, más részük ősidők óta létezik. A földkéregben lévő járatokban ősidők óta éltek (jelenleg is élnek) földön kívüli fajok, amelyek ilyenformán nem is tekinthetők földön kívülieknek.

  Ezekkel a KT nem-igen foglakozott, mondván, hogy az új jövevények jelentik most a problémát, azokkal kell foglalkozni, de nem cáfolta azokat a hozzá intézett kérdésekbe foglalt értesüléseket, miszerint a Föld belsejében valóban élnek részben az embereknél magasabb tudati fejlettségi szinten lévő lények, akik igen régen húzódtak le oda, másrészt degenerált, rendkívül agresszív lények.

  A földön kívüli látogatók sok kormánnyal vettek fel kapcsolatot, egyes egyházakkal, titkos társaságokkal már jóval régebb óta kapcsolatban állnak.

  Ezek a kapcsolatok ilyen-olyan módon tükröződnek a valláslapító írásokban és a titkos társaságok tanításaiban. Az elmúlt hetven évben egyre többen és egyre intenzívebben kapcsolódtak be a földi életbe, a háttérből irányítják, befolyásolják a világ vezető politikusait, bankárait és iparmágnásait.

  Az is ismertté vált, hogy a Földre települt idegen nemzetségek vagy fajok között vannak olyanok, amelyek az emberiségre nézve rendkívül veszélyes tervek végrehajtására készülődnek. Az, hogy pontosan mi a végső valós céljuk, természetesen az interneten hozzáférhető anyagokból nem derült ki egyértelműen, azt még a földi hatalmi piramis csúcsán állóknak sem kötik az orrára.

  [​IMG]Az azonban elég egyértelmű, hogy érdekükben áll a jelenlétükkel kapcsolatos tények és valós céljaik homályban tartása, bár bizonyára más és más okokból.

  Az is kiderült, hogy a kapcsolatok nem szorítkoznak az un. kontaktszemélyekkel való kapcsolatteremtésre és személyek eltérítésére, azaz űrhajóikra illetve bázisaikra hurcolására, hanem rendszeres együttműködés folyik a föld alatti bázisokon és azokon kívül is az egyes kormányszervezetek és az idegenek között titkos megállapodások alapján. Ennek az együttműködésnek a céljaira és részleteire vonatkozóan igen sok információ (és bizonyára sok dezinformáció is) napvilágra került.

  Visszatekintve a Roswell-i ufó baleset óta eltelt idő történetére, rejtély volt legalábbis a számomra, hogy miképpen lehetett a földön kívüliek tömeges beszivárgását úgy konspirálni, hogy ennyi évtized elmúltával a közvélemény egyik fele még mindig nem hiszi el, hogy az idegenek köztünk vannak, a másik fele elhiszi vagy tudja ugyan, de nem különösebben érdekli a dolog. Miképpen lehetett azt elérni, hogy emberek tíz és százezreit térítik el több-kevesebb rendszerességgel, és bár sokszor vannak erről emlékeik, és a jeleit, nyomait is látják, mégsem beszélnek róla, sőt legtöbben nem is kívánnak többet tudni erről a dologról. Ez is olyan kérdés volt, amelyben érdemes volt elmélyedni, mert a válasz kutatása során sok mindenre fény derült azzal kapcsolatban, hogyan lehet egyének és tömegek gondolkodását, magatartását, reakcióit bizonyos irányba terelni, úgy befolyásolni, hogy csak az anyagi világ dolgai foglalkoztassák őket, csak a mának éljenek, jövőjük alakítását pedig azokra bízzák, akik folyamatosan manipulálják őket, ne keressék a dolgok mélyebb okait és összefüggéseit, és elfogadják azt a dogmát, hogy az erős hit megvédi őket minden rossztól.

  [​IMG] Amikor a titkos üzelmekre, az állampolgárok nagy tömegeit érintő titkos projektekre, agykontroll és tömeges tudatállapot befolyásolást előidéző kísérletekre, a különböző titkos fegyverekre, a földön kívüliekkel kötött megállapodásokra fény derül, az amerikai kormány úgy tesz, mintha ezeket a tevékenységeket nemzetbiztonsági érdekből folytatták volna, de demokratikus országról lévén szó, a közvélemény nyomására beszüntetné. Mivel azonban ezeket a tevékenységeket a rendkívül magas titkossági fokozat miatt még az elnök és kormány sem képesek ellenőrizni, így új projektnevek alatt földön kívüliek részvételével, irányítása alatt vagy segítségével folyó titkos tevékenységek zavartalanul tovább folynak.

  [​IMG]A baráti földönkívüliek is rejtetten kénytelenek működni, mert lelepleződésük veszélynek tehetné ki őket és a velük együttműködő embereket, akik értékes segítséget nyújtanak egy-egy kárelhárító akcióban.
  A tömegesen beszivárgó, titkos akciókra készülődő csoportoknak pedig elemi érdekük, hogy előkészületeik, akcióik titokban maradjanak legalább addig, amíg a nyilvánosságra kerülés veszélyeztethetné terveik sikeres végrehajtását.

  Több-féle galaktikai szövetség állítja magáról, hogy csak a Föld megmentése, az emberiség felelőtlensége miatt fenyegető veszélyek kivédése, semlegesítése a céljuk.
  Ez még hihető is lehetne, de mondani mindent lehet…Ha emberek megkérdezik, miért nem mutatkoznak meg a nagyközönség számára, azt válaszolják általában, hogy az emberiség még nincs erre felkészülve és nem szeretnének riadalmat és pánikot kelteni.

  Amikor időről időre a jelenlétük jelei (űrhajóik mozgása, állatcsonkítások, gabonakörök, eltérítettek beszámolói, a beléjük ültetett implantátumok felfedezése, fénygömbök megjelenése a digitális fényképeken stb.) annyira tömegessé váltak, hogy már nem lehetett ezek nyilvánosságra kerülését megakadályozni, taktikát váltottak: sugallásaik hatására olyan sci-fi filmek készültek, amelyek meglehetős pontossággal ábrázolják az űrháborúkat, az emberek és az űrlények harcát, az űrutazás technikai megvalósítását, a dimenziós és időutazást, a jövő technikáját.

  Fikciónak van beállítva a valóság… Az ifjúság úgy szokott hozzá a gyíkszerű szörnyekhez és űrfigurákhoz, a csillagháború látványaihoz, ahhoz a gondolathoz, hogy ezzel a technikával könnyedén elpusztítatható vagy éppen leigázható egy bolygó, hogy talán már nem is csodálkoznának és pánikot sem keltene, ha megjelennének a nyílt színen. Talán ennek a taktikának is köszönhető, hogy az emberek fejében összekevedik a sci-fi a valósággal, illetve a sci-finek köszönhetően megszokták a témát, az ufó megfigyelések már nem tűnnek olyan nagy szenzációnak, ezért már érdeklődést sem váltanak ki.

  Az akciófilmek képezik a másik olyan kategóriát, amely annál fogva, hogy filmekről van szó, fikciónak gondolható, valójában nem az, hanem a színtiszta valóság: a titkosszolgálatok hihetetlen technikai felszereltsége, az, hogy lehetetlen elrejtőzni előle, hogy a szervezet képes mindenen és mindenkin keresztülgázolni, hogy semmi és senki nem tartja vissza őket a legerőszakosabb és legbrutálisabb leszámolásoktól, likvidálásoktól illetve megoldásoktól, hogy összemosódik, jó vagy gonosz ügyet szolgálnak-e és hogy az ügynökök minden áron teljesítik a rájuk bízott feladatot, nem kérdeznek és nincsenek etikai skrupulusaik, -mindez történetbe ágyazva fikciónak tűnik.
  [​IMG]
  A sci-fi és az akciófilmek nézői nemcsak hogy nem gondolkodnak el azon a lehetőségen, hogy a filmeken talán jövőbeli saját életüket látják, de ez a gondolat a többségének meg sem fordul a fejében. Az emberek egy része „nem hisz az ufókban”, a másik része észrevétlenül hozzászokik a látványhoz és a filmek és játékok sugallta világhoz: az erőszakhoz, az olyan akciókhoz, amelyeknek kimenetelétől egész bolygók vagy éppenséggel konkrétan a Föld fennmaradása múlik, a fantasztikus hatású sugárfegyverekkel vívott háborúkhoz, a gyíkszerű földön kívüli szörnyekhez., stb. Olyan technikákat állítanak be fikcióként, amelyek már léteznek és amelyeket más használnak a lakossággal szemben. Az emberek tömeges megfigyelésére már most is hihetetlen technikák állnak rendelkezésére. És nemcsak a figyelésükre, hanem gondolataik ellenőrzésére és befolyásolására is.

  Ezek között már bőségesen vannak mágikus, valóban sci-fi –nek gondolható eszközök és módszerek, ezek között gyaníthatóan nem kevés a földön kívüliek segítségével és az ő céljaik támogatására létrehozott eszköz és módszer. Erről legátfogóbban dr. Begich-Roderick: Földfelkelte c. könyvében olvashatunk valóban megdöbbentő és meglehetősen félelmetes összefoglalót. E könyv kiadása önmagában véve is bátor vállalkozás volt, bár ebben meg sincs említve, hogy e technikák alkalmazását a háttérből esetleg földön kívüli látogatók szorgalmazzák és segítik. E könyv szörnyű és ijesztő tényeket tartalmaz az amerikai katonai fejlesztési elgondolásokról és a már megvalósult technikákról és eszközökről..
   
  vandorcsillag, 1958 és huncutka0329 kedveli ezt.
 17. Kicsi Fecske

  Kicsi Fecske Állandó Tag

  A földönkivüliek: Hogyan lehet mindezt titokban tartani? ( IV.rész )
  Emberek eltérítéséről (abduction) már a kilencvenes évek elején-közepén publikálásra került jó néhány beszámoló. A tanuk éber állapotban, emlékeikre hagyatkozó beszámolója vagy hipnózisban feltörő emlékei az eltérítésekről és minden olyan jelenség, ami a földönkívüliek látogatásával hozható összefüggésbe, kezdetben reménytelenül kusza és érthetetlen elemeket tartalmazott, amelyekkel egyszerűen nem tudtam mit kezdeni.

  [​IMG] Maguk az eltérítettek is, amikor hipnózisban visszaemlékeztek arra, mi történt vagy mit tettek velük, gyakran mondták zavartan, hogy hiszen ennek az egésznek semmi értelme sincs. Más szóval nem tudták ésszel felfogni, mivel magyarázzák, ami velük történt.

  Ezeket az elemeket és megfejtésüket egészen vázlatosan foglalom itt össze, mert az általam összegyűjtött anyagok részletesebb ismertetése több könyvet tölthetne be, ráadásul egy-egy résztémáról már igen sok jó könyvet írtak. (Sajnálatos módon – valószínűleg az érdeklődés csökkenése miatt az utóbbi tíz évben nem túl sok valóban jó új könyvet adtak ki Magyarországon, de amerikai szerzők könyveiből igen nagy a választék).

  Az én célom egy idő után már nem az újabb és újabb történetek gyűjtése volt, mert akárhányat olvastam, nem vittek közelebb a rejtélyek megfejtéséhez.

  Ehhez számos olyan mellékvágánynak tűnő témát kellett feltérképezni, amelyről csak menetközben derült ki, hogy nagyon is köze van a földön kívüliekhez. E kalandozások során egyre világosabbá váltak olyan rejtett nagy összefüggések is, amelyekről a kezdetben sejtelmem sem volt, majd ezek lehetősége csak bizonytalan kérdések és gyanú formájában merült fel bennem..

  Ezek az összefüggések egyáltalán nincsenek benne a köztudatban, ezért ha ezekről írok, úgy járhatok, mint a Kozmikus Tudat közléseit közreadó kis csoport, amely elveszítette tagsága jó részét, amikor a Kozmikus Tudat a korábban visszatartott információt elkezdte először óvatosan, utána már kevésbé kíméletesen közreadni .Ezért én is a fokozatosság módszerét alkalmazom., mint ahogyan én is fokozatosan, saját tempómban haladtam az egyre vadabb információk befogásában. Kezdetben csupán az ufó történetek bizarr elemeinek megfejtésével próbálkoztam, ezek felderítése vezetett el bizonyos mély összefüggések gyanításához, majd megismeréséhez és igazságként való elfogadásához.

  Meg kell hogy mondjam, senkitől sem veszem rossznéven, aki a valóban igencsak nyugtalanító, sőt félelmetes információkat elhárítja magától azzal az indokolással, hogy nem hiszi el. Nem jó és nem célravezető reakció, de talán érthető. Mindenkinek szíve-joga, hogy a kellemetlen tényektől való menekülést válassza, homokba dugja a fejét, vagy megjátssza maga és mások előtt a felvilágosult embert, aki csak a tudományban hisz.

  [​IMG]Térjünk vissza a csökkenő érdeklődés kérdésére: mi lehet ennek az oka? Lehetséges, hogy az utóbbi években az ufó megfigyelések száma ugyan nem csökkent, de a megfigyelések önmagukban nem keltenek túl nagy érdeklődést. De vajon a tömeges eltérítések mellett miért megy el a publikum és a média is ilyen közönyösen?

  Talán a korábbinál kevesebb az un. eltérítésről szereznek tudomást az ufó-kutatók, akik az eseteknek utána néznek és feldolgozzák, megírják, publikálják azokat? Több lehetséges ok is szóba jöhet: vagy valóban kevesebb az eltérítés, vagy az eltérítettek nem tudnak róla, hogy eltérítik őket több-kevesebb rendszerességgel, mert az eseményeket törlik a memóriájukból vagy az eltérítés idejére kikapcsolják az éber tudatukat.

  Lehet még egy harmadik ok is: az eltérítettek tudatába beprogrammozzák, hogy egyrészt felejtsék el, ami velük történt és ha mégis feljönnek az emlékképek, semmiképpen sem szabad beszélniük róla. Utánajártam: az eltérítés nem kevesebb, hanem egyre több. Kit gyakran, kit ritkábban térítenek el, vannak családok, amelyeknél az eltérítés a második, sőt harmadik nemzedékre is kiterjed.

  Az eltérítés technikáját viszont olyannyira tökéletesítették, hogy az áldozatok valóban nem tudnak arról, ami velük éjszaka történik, legalábbis reggel, mire felébrednek, memóriájukból törölve van minden emlék. Fogalmuk sincs arról, hogy félelmeik és szorongásuk hátterében az eltérítések alkalmával átélt szenvedések és félelmek lehetnek. Az ufó kutatók többsége minden bizonnyal szintén az eltérítettek között van. Egyesek éppen azért lettek ufó kutatók, mert volt valamilyen ufókkal kapcsolatos élményük, ami felkeltette érdeklődésüket.

  Másoknak, akiket a téma valóban izgat, az az álma, hogy legyen egyszer un. negyedik típusú találkozása, hogy részesei vagy legalább tanúi lehessenek egy kapcsolatfelvételnek.
  Sokuknak volt is ebben része, csak nem tudnak róla. Nagyon valószínűnek látszik abból, ahogyan az ufó kutatók többsége a témához viszonyul, hogy legtöbbjüket tudtukon kívül megdolgozták már, hogy kutatásuk tárgyában csak olyan dolgokat hozzanak nyilvánosságra, amelyek nem leplezik le a beszivárgó idegenek igazi szándékait, hanem ellenkezőleg, jó színben tüntetik fel őket. Miért pont az ufó kutatókat hagynák ki a megdolgozásból?

  Az akciók eredményesek. Az ufó kutatók közül csak kevesen vállalják fel, hogy leleplezzék az emberiség elleni valóságos összeesküvéseket, amelyek korántsem elméletek. A baráti, segítő földön kívüli csoportok éppen ezért óvakodnak az ufó kutatóktól. Egészen más szempontok alapján választják meg emberi segítőtársaikat. Az eltérített vagy kontaktszemélyek szempontjából nem könnyű a földön kívüliek szándékának a megítélése. Általánosságban el lehet mondani, hogy amikor ez nem teljesen egyértelmű, amikor kételyre okot adó jelenségekkel jár (az erőszak minden fajtája), ott gyaníthatóan nem a legjobb szándékkal történik a kapcsolat felvétel vagy -tartás.

  [​IMG]A titkolózás és az eltérítések tömegessé válása, az áldozatokkal szembeni gyakori erőszak és atrocitások (fájdalmas vizsgálatok és orvosi beavatkozások, anyagok levétele, implantátumok beültetése, gondolatsugallatokkal való zaklatás) közötti összefüggés nem tűnt nagyon merész feltételezésnek.

  A történetekben az a furcsa (többek között), hogy mind a „humanoidok” külsejére vonatkozó leírások, mind azok a történések, amelyek az eltérített emberekkel nemcsak az eltérítések alatt, hanem utána is történnek, hihetetlenül bizarrak. Éjjel nappal hangokat hallanak a fejükben, időnként igen furcsa helyeken találják magukat vagy olyan dolgokat látnak a környezetükben, amelyek egyszerűen nem lehetnek ott.

  Teljesen éber állapotban nagy tárgyakat látnak olyan helyen, ahol röviddel azelőtt nem volt semmi és tudják, hogy a tárgynak (növénynek, állatnak) nem lehetne ott lennie.. Vannak, akiknek olyan emlékeik vannak, mintha kettős életet élnének: egyet éber tudatállapotban és egy másikat, amelyre csak töredékesen emlékeznek.

  Maguk az eltérítések is rendkívül bizarr módon mennek végbe: van, akit a levegőben lebegve szállítanak, van, aki egyszerre csak teljesen idegen helyen találja magát. Van, aki megbetegszik, van aki meggyógyul. Van, aki istenként imádja vagy tiszteli a látgatókat, van aki retteg tőlük. Nyilvánvaló, hogy ilyen dolgokat nem kezd el mesélni az áldozat fűnek-fának, mivel nem szeretnék, ha bolondnak vélnék őket vagy jóindulatúan rábeszélnék őket, hogy forduljanak orvoshoz.

  [​IMG]

  Aki a többség szerint lehetetlen dolgokat állít, bármennyire is igazak ezek az állítások, a társadalmak kivetik magukból. Láthatóan a politikának, a médiáknak, a vallási intézményeknek sőt a tudomány intézményeinek sikerült kihasználniuk az embereknek azt a gyengéjét, hogy a közvélemény igen könnyen befolyásolható, hogy az emberek előnyben részesítik a készen kapott kliséket, mint az önálló gondolkodást. Az emberek befolyásolásának régóta ismert trükkjei vannak, amelyek hatékonysága a modern technika eszközeivel sokszorosára növelhető.

  forrás:/freewb/
  Kellemes olvasást kívánok!
  Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
  Sok szeretettel Erzsi.kiss
   
  vandorcsillag, 1958 és huncutka0329 kedveli ezt.
 18. Csillagözön

  Csillagözön Állandó Tag

  Clare Voyant egész könyve nagyon érdekes. Ragyogóan bemutatja, hogyan lehet meggyőződni arról, hogy a világunk egészen más, mint amit a mai fizika tanít róla....
   
  1958 kedveli ezt.
 19. 1958

  1958 Állandó Tag

  Szia Erzsi!

  Köszönjük ezt a megosztást! Remekül bemutat és átfogó! De miért is nem beszélnek róla?
  Mert akik irányítani akarnak azoknak nem az az érdekük! A tudatlan embert könnyebb megfélemlíteni, irányítani és azt tenni vele ami a kisebb közösségnek az érdeke! És erre megvannak a mai kor által mindenkit elérő szuper eszközök amik által észrevétlenül sugallnak, belopóznak a tudatalattidba és megmondják, hogy mit tegyél! Mi az igaz és mi a hamis úgy ahogyan az nekik megfelelő! Bizony ám hova is jutottunk el!
  Nem is vagyok biztos abban, hogy olyan nagyon jó az a televízió mert rengeteg ember műsor függővé vált.
  Na és a sok bank reklám ami szintén erősen befolyásol!

  Viszont amiről kellene, hogy tudósítson az nem kerül bele. Mert mindezt értelmes anyaggal is meglehetne tölteni, de sajnos itt nem ez a cél. :-(

  Aki tudatos az bizony szelektálva néz TV-t.

  Az éjszaka álmomban sas madarat láttam repülni, majd a fészkéhez tudtam menni és megsimogattam a gyönyörű egészséges sas fiókát.
  Nagyon szép álom volt.

  Ha van ötletetek azt szívesen meghallgatom!

  Fénnyel teli áldott szép napot kívánok.:Kati
   
  Kicsi Fecske kedveli ezt.
 20. yeti108

  yeti108 Állandó Tag

  A sasfióka messze van a gyönyörűtől, amíg ki nem nő a tolla..... :)
   
Témaállapot:
Not open for further replies.

Megosztás