UFO-k földönkívüliek

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

ronin55

Állandó Tag
Állandó Tag
Valóban érdekes gondolat hologram az egész világ, ezen már én is filóztam, hogy nincs valójában semmi anyagi világ csak a látásnak nevezett valami közvetíti a képet az emlék kép meg érzi ha beütjük a fejünket. És valóban a zöld az zöld ésakkor miért nem zöld egy másik élőlénynek, vagy honnan tudjuk annak a zöld zöld-e?

A vakoknak is hiába magyaráznánk a színeket, van egy valamiféle elképzelésük, de az igen távol van a valódi színektől! Valami olyasmi de nem az igazi. Helyetessítik a látvány hiányát, szagokkal tapintással és hőérzetekkel, esetenként ízekkel. És mi van akkor ha létezik egy csomó dolog amit mi nem is érzékelünk még műszerekkel sem? És nem is fogunk, lévén fogalmunk sincs azok létéről, hacsak valami "véletlen" folytán fel nem fedezik, mint álltalában lenni szokott. Ha én egy egésszen picike lény lennék, olyan 1 mikronnyi, mit érzékelnék mondjuk egy futballpályából? Nem sokat, max annyit ami közvetlenűl körbevesz.
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Aki ufót látott, az menjen inkább aludni!

Kedves Polo!

A húsz hozzászólást a betűjátékban könnyen összeszedheted.
Ez a topik éppen az ufókról szól, nem azért jön ide valaki, hogy ha már látott ufót, akkor aludni menjen, hanem a tapasztalatát megosztani velünk, hogy megbeszélhessük.
Sok szeretettel Erzsi.kiss
 

pitti

Állandó Tag
Állandó Tag
Döbbenetes válaszok az UFO-jelenségre!!!

http://www.ufooldal.co.cc/

Kosz Ronin, vegre eljutottunk oda amit vagy 50 oldallal ezelott kertem, hogy ne azt vitassuk meg hogy leteznek-e foldonkivuliek, hanem, hogy mennyien vannak, miota es milyen celbol vannak itt.

A weblap jo uton tapogatozik de nagyon az ut elejen jar.
Nem tudom, hogy a cikk iro tud-e angolul, es ha igen akkor felfigyelt-e a "Disclosure Projectre"
Csak a "szurkeket" beazonositani a "foldonkivuliekkel" nyilvanvalo hiba mert azt mar tudjuk, hogy annal sokkal tobb idegen faj latogat minket.
A kijelentes hogy a technikai fejlettseguk miatt mar elpusztithattak volna legalabb ugyanolyan nagy hiba mert nem teszi merlegre az "idegenek" egymas kozotti viszalyait, eroegyensulyt, stb.
A masik mondataban viszont "ellensegesnek" nyilvanitja oket, invaziorol es gyarmatositasrol beszel (amiben en egyetertek vele) de megint ott tartunk, hogy ha mar olyan technologiai folennyel rendelkeznek akkor ezt regen megcsinalhattak volna. Valami vissza tartja oket ebben es az nem a foldi vedekezo kepesseg, hanem mas fajok altal ellenorzott katonai egyensuly.

Tehat ha nem beszelhetunk nyilt beavatkozasrol akkor csak a covert (alcazott) beavatkozas marad amit nagyon jol lat amikor a hibrid beepulesrol beszel.

Ez mind engem is zavar de van valami ami meg ennel is ilyesztobb:
Ha ezek olyan nagymertekben fejlettebbek mint mi es tudjak az agyunkat manipulalni, marmint kitorolni emlekeket es hamis emlekeket beepiteni (amit egyebkent az USA katonai szervezetei mar a 60-as evek ota szinten csinalnak) amit a mai pszichiaterek hipnozis alatt kepesek felszinre hozni, hogy tanuk elmeseljek az elrablasi es orvosi beavatkozasokat, genetikai manipulaciot, akkor nyilvanvaloan ezt a "szurkek" is tudjak....ha pedig tudjak akkor nyilvan ezek a hipnozis alatt elojovo "emlekek" is megtevesztes.
Ha megtevesztes akkor mi az igazi cel? Ami mind ez alatt a megtevesztesi kampany alatt igazabol el van rejtve?

Nagyon sok elrablasi eset leirasat olvastam az elmult 20 evben es sok igazan megdobbento volt, de volt ketto amitol belemfagyott a szar..elnezest.

Mind a ketto valami olyasmirol szamol be hogy ezek a lelekkel manipulaltak valamit. Az egyik csak egy rovid megjegyzes volt amikor a cliens azt hallotta, hogy a leleke meg nem eleg "konnyu". A masik valami olyasmirol beszelt, hogy az idegenek a lelket tartosan a testhez akarjak kotni.

Most befejezem mer mennem kell gulyast fozni. Majd meg irok.:cool:
 

ronin55

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Pitti!

A végén kezdeném, remélem fokhagymával csinálod a gulyást! :D Nos, ha a legelején ezzel kezdem akkor nem alakul ki vita és eszmecsere, legfeljebb sík hülyének nézett volna mindenki, vagy jobb esetben mint más fórumokon, lelkesen helyeseltek volna. Ezért elnézést! Tudom hogy rég köztünk vannak és elvisznek embereket különböző célokból. DE, nem lehet az emberek arcába vágni a tényeket, mert így is rengeteg ember szenved különböző skizofrén tünetektől,ezt tapasztaltam sajnos amikor rávágtam hogy igen valóban elvitték őket. Visszatérve a weblap témájára, Évezredek óta itt lehetnek, de hogy egy faj lenne az kétséges. Létezhet egy "galaktikus föderáció" vagy valamilyen törvény ami miatt nem igázhatnak le minket büntetlenül. De valószínübb hogy a saját genetikai állományuk frissítésére használnak minket. Elképzelhető hogy sok millió évvel fejlettebbek nálunk, ebből adódóan a génjeik frissitésre szorulnak, de ez csak egy feltevés! Hát ezért nem irtanak ki minket, és nem azért mert annyira humánusak. Ha egy faj képes eljutni más bolygókra, ne adj isten más galaszisokba akkor az véleményem szerint, hogy úgy mondjam "ragadózó" faj kell hogy legyen.
Itt a földünkön is a ragadózó állatok a legfejlettebbek, nem véletlenül. Az ember is ragadozó, és ráadásul kegyetlen őncélu ragadozó! Ha kijutnánk a világűrbe messzebb mint a hold, akkor gyarmatositanánk rabolnánk, és ebből újabb háborúk alakulnának ki, ember-ember és idegen fajok között, ahogy néhány scifi filmen már látható is. Manipulálnak és átirják az emlékeinket ahogy írod, ezért én nem arra figyelek hogy mik az emlékek, hanem arra hogy mit tettek a kliensel ami látható nyomot hagyott a testükön. Valójában semmi jót nem látok a jővővel kapcsolatban ami minket embereket illet, ahogy a majmoknak sincs esélyük velünk szemben, úgy nekünk sincs ellenük semmi esélyünk. Csak abban reménykedhetünk hogy, van erősebb hatalom ami kordában tartja őket. Sok ufólógus barátságosnak írja le őket, mert nem bántották soha. Hát mi sem bántjuk a disznót, sőt etetjük, kényeztetjük a végső pillanatig.
Tudom ez durva hasonlat volt, de a valóság ennél még durvább, ami minket illet. Ugye hamisak az emlékképek, nem tudjuk mit akarnak, aki tudja vagy sejti arra hamar rásütik a bélyeget, hogy bolond fantaszta rémhír terjesztő. Akkor mit kellene tenni hogy elfogadható magyarázat szülessen? Azt amit tesznek, hazudnak és kitalációnak bélyegzik az UFO észleléseket a kormányok, nem véletlenűl. Biztos sokan hallottak a mars inváziós rádiójátékról,a mi amerikában pánikot váltott ki, az emberek elhitték hogy igaz, pedig "csak" kitaláció volt.
Az sem véletlen volt akkor, egy próba hogy miként reagálnának az emberek egy valós invázióra, félemetesen, pánikkal reagáltak.

" A Világok harca és Orson Welles rádiójátéka

A történelem egyik legnagyobb botránya révén vált nyilvánvalóvá, hogy könnyűszerrel meg lehet téveszteni nagy tömegeket. Erre 1930. október 30-án derült fény, mikor több ezer amerikai hallgatta a népszerű Orson Welles rádiójátékát. Aznap este H. G. Wells science fiction regényét, a Világok harcát adták elő, mely egy Mars-támadásról szól. Welles a könyvhöz képest egy fontos változtatást hajtott végre, az előadást úgy rendezte meg, mintha az egy hírműsor lenne a marsbeli támadásról. Ezzel valószínűleg a drámai hatást kívánta fokozni. A főcímzenét hamis híradások szakították meg, mely szerint "egy hatalmas égő tárgy" esett egy farmra. Színészek alakították a hírbemondókat, és más, szakértőknek mondott személyek is megszólaltak, akik leírták a Mars-lakók földre szállását és az Egyesült Államok elpusztítását...."

Eddig az idézet. Forrás : http://zolexa.multiply.com/reviews/item/13

Sokat kellene írnom, de kicsi az időm mostanában. Szép éjszakát nektek!
 

ronin55

Állandó Tag
Állandó Tag
Ronin, ne nezz hujenek.:evil: Foghagymat es hagymat minden etelbe teszunk nagy mennyisegben, kiveve a csokolade tortat.....:mrgreen:
De ebben sem vagyok biztos...

Pitti, rendben csak azért mondtam a fokhagymát mert itt a környékünkőn pesten sokan anélkűl csinálják a gulyást, ez felháboritó! :mrgreen: Tortába...? Hmm...elgondolkodtató! :-D
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Pitti, rendben csak azért mondtam a fokhagymát mert itt a környékünkőn pesten sokan anélkűl csinálják a gulyást, ez felháboritó! :mrgreen: Tortába...? Hmm...elgondolkodtató! :-D


Ha leveles tésztából készítik, és zöldség, vagy hús töltelékkel, nem is rossz.
Sok szeretettel Erzsi.kiss
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
A fokhagyma gyógyszer, "ezer" féle bajra jó, és nem utolsó sorban finom.
Van tudtommal fokhagyma lekvár, de hogy az most édeskés e vagy sem fogalmam sincs. :rolleyes:

Még fokhagyma lekvárt nem ettem, de édesnek nem tudom elképzelni, de finom lehet. Én nagyon szeretem a fokhagymát, jó az íze, kellemes az aromája. Nagyon jó a magas vérnyomás ellen, és a szagán kívül nincs mellékhatása, mint a gyógyszereknek. Én majdnem minden ételben használom.
Sok szeretettel Erzsi.kiss
 

sirkan49

Kitiltott (BANned)
Sziasztok!

Köszönöm az olvasnivalókat,a videót. Remélem lesz több időm,aztán majd írok én is. Mármint azokról a "beültetésekről",a fül mellé,vagy mögé,vagy az orrba.Találkoztatok már olyannal,akinek volt ilyen "élménye"?
 

ronin55

Állandó Tag
Állandó Tag
Helló!

Nekem vérzett az orrom sokáig és egyszer kijött egy szilánk szerű "cucc" amikor erősen megfújtam az orromat. Tudni kell hogy úgy fújok orrot mint a ciklon! egy reggelen eltünt ez a szerkentyú.:D Sokkal később megtudtam hogy az csak kamú implantátum, az igazi a szem mögött van az agyban és az nem észlelhető semmivel, nem fém! Miért van kettő és miért kamú az egyik?
Azért mert sokan emlékeznek rá hogy piszkálták őket, és ha megtalálja és kiveteti az orrból utána megnyugszik a páciens, ettől függetlenúl az igazi tovább funkcionál, és módósitja a tudatot, és jeladó is egyben. A gondolataitokat és terveiteket is így tudják követni, és irányitani.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére