UFO-k földönkívüliek

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Csillagözön

Állandó Tag
Állandó Tag
Feküdtem az ágyamon és olvastam tegnap este. Egyszer ólóm súlynyi erő nyomódott rám úgy hogy alig kaptam levegőt. Egy kicsit el tudtam fordítani a fejemet és láttam amint 4 magas alak áll előttem. Innentől nem melékszem semmire csak hogy reggel felébredtem.

Lakótelepi lakásban, vagy kertes házban laksz ?
 

sirkan49

Kitiltott (BANned)
Igen! Szájába a dilibogyót!:p
Egyébként nem értem az egészet, aki nem azzal áll elő,hogy őt elvitték, felkeresték, felhasználták stb.,az nem is szólhat hozzá anélkül, hogy valamelyiktek bele ne döngölné a sárga földbe!
Olvasd el a hsz-eit, annyira egyértelműen meg akar felelni az itteni elvárásoknak......


Spilu majd ha a földi dolgokat ( olvasás) is megtanultad,talán jöhetnek a földön kívüliek. Ugyanis nem "döngölésről" volt szó,hanem úsztatásról. :D

Te már olyan fejlett megérzéssel,látóképességgel rendelkezel,hogy tudod,ki mikor nem mond igazat? ( Ezt komolyan kérdeztem: kíváncsian várom a választ.) Itt szerintem senki nem akar a másiknak "megfelelni", csupán választ szeretne kapni,az őt foglalkoztató kérdésekre.
Tudod teljesen más oroszlánt bámulni a cirkuszban,mint találkozni vele éjszaka egyedül a vadonban. Amíg nem élted át,nem tudod,milyen a félelem.
Ja,és hidd el,részemről semmi "piszka". :D

Mért volt utolsó mondat?

Nahát még az ellenségemnek sem kínálgatnám nem ám a legjobb barátnőmnek!!!???

.

Az első kérdésedre csak akkor válaszolok,ha ő már leírta a sajátját. :D

Pontosan azért javasoltam Neked,mert ezek a ketyerék csupa életmentő felszerelések :D
 
E

elke

Vendég
Bálint gyere vissza és mondjad már tovább kééérlek.

A vizbe nállam egy gyerekkori mondás a vizet a szádba azt jelentette az unokatesómmal, hogy hallgass el. Így jeleztük,hallgass, figyelj és ezt idegenek előtt is mondhattuk, sőt a szülők előtt is. Ennek továbbfejlesztett változata elvégre haladjunk a korral hogy klaviaturát a vízbe:)
A gyógyászati eszközöket is csak szükség szerint alkalmazom ám:)
 

HG3FCB BARBARA

Állandó Tag
Állandó Tag
de vannak a Dani is tuggyyyaaa, mondta nekem és hiszek neki. Nem kell hozzá tudomány sem tudós sem meg irodalom sem meg pszichológus sem.
de nincsenkek is mejt nájam még nem vojtak!!!?? ésezémondomhogynincsenek is ám.
Higgyé is Dnaikának ez így helyes, Danika mit tud még?
Azt is tudja biztos ám, hogy vótakám nálam csak titok ám.
:D
 

fujimoo

Állandó Tag
Állandó Tag
Földönkívüli lények illetve élőlények kell legyenek, hiszen ha egy végtelen univerzumot képzelünk el, akkor végtelen számú faj, élőlény létezhet...
 

kopesrac

Új tag
debizony

Elég régóta "vacilálok" én is ezen. De kell hogy legyen "valami". Amikor ez a sárgolyó még szinte sehol sem volt, akkor már ki tudja hol, de valahol "valakik" már szerelhettek biciklit . :D De nem ? De.
Akkor most ŐK hol tarthatnak ????
 

kopesrac

Új tag
Jóval előttünk járhatnak xD

Debizony ! És ha elengedem "játékosabban" a fantáziám akkor az is lehet hogy úgy figyelgetnek minket mint mi a halakat az akváriumban .... amiket mi "telepítettünk". Tehát akár ők is minket IDE.
És ezt azzal szoktam indokolni,hogy még egy ilyen "faj"-nak -mint az ember - nincs ekkora szerencséje "pár ezer év" alatt (?). (lásd: rádió,plazma tv,számítógép,digitalizálás...)
Például az alligátornak volt több tizenezer (?) éve hogy ide fejlődjön velünk. Nem ? Mi hogy "húzhattunk" el ennyire az alligátortól ? Vagy neki így jó ahogy "régen" ?
Ekkora "mákunk" lehet ?
Szóval ide is telepíthetődtünk......
Ha nem is így van,de földönkívül akkor is kell hogy legyen élet.
Csak "kevesek" vagyunk hozzá hogy megérdemeljük "ŐKET"...
Szerintük ....;)
 

Targoncás

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!Itt csak az UFO-król van szó?Én olvastam már olyan könyvet, ahol a vámpirokat állitptták be földönkivülieknek.Miszerint az őseiknek nem volt megfelelő a Földön található semmilyen tápanyag, csak az emberek vére tartalmazta a számukra éltető anyagokat.Ennek lehet valóságalapja, vagy csak "mese"?
hol él te? zöldségeget ,beszélsz.
 

balintka23

Állandó Tag
Állandó Tag
Vgayok és ha el is mondom mi is történt valójában, mert sokkal több minden beugrott. A szkeptikusok véleményét várom.
 

balintka23

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem rég történtek meg ezek a dolgok velem. Nem tudom kihez fordulhattam volna így elmondtam itt. Ha valakinek nem tetszik akkor ne olvassa el.
 

balintka23

Állandó Tag
Állandó Tag
holnap több időt leszek itt de akkor még a legdurvábbakat is leírom amit meg csináltak velem. Lehet elő készíteni a kukát és a hányó zacskót is.
 

spilu

Állandó Tag
Állandó Tag
fökí

Nyugodtan kotyogj! Még nem találkoztam, de nem is szeretnék! Azt sem tudom elhinni, hogy a földönkívüliek úgy járkálnának családlátogatni Mo.-on, mint a német nyugdíjasok Pesten a Duna parton.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére