UFO-k földönkívüliek

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

mirjam77

Állandó Tag
Állandó Tag
Lehet, hogy van aki LÁT, pedig "csak" ember...?:-D

biztos, hogy mindenki mindent másképp lát, észlel, érzékel...ezt már sokszor kipróbáltuk családi körben, meg ismerősökkel is...sokan a mellettük álló szellemeket sem veszik észre...pedig azt még érezni is lehet, nemcsak látni...:)
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem is volt hasonló élményem. Igaz, hogy nem macska, hanem a kutyám esetében. Morzsának hívták, és 16 évet élt. Tacskó, és foxi keverék volt, rókaszínű. Nagyon hűséges jószág volt, a fiammal egyidős. Imádott a patakból inni, hiába adtm néki minden nap tiszta vizet. Abba halt bele, hogy akkor is a patakba ment inni, és számára már hideg volt. A halála után kb. egy hétre láttam. Majdnem teljesen élethűen. Alakja, formája, színe, teljesen élethű volt. Megmutatta magát, hogy mégsem halt meg teljesen. Még a farkát is csóválta, pont úgy, mint mikor élt, és örült nekünk. Elment az örök vadász mezőkre. A szeretet nem hal meg, még ha házikedvencről is van szó.
 

siriusB

Állandó Tag
Állandó Tag
A Nimrud-tábla üzenete <o:p></o:p>


nibiru2-04.jpg
Az ókori népek sokkal fejlettebb csillagászati
Az ókori népek sokkal fejlettebb csillagászati ismeretekkel rendelkeztek, mint ahogy ezt manapság a hivatalos álláspont képviselői beállítják. A Nimrud-tábla az egyik bizonyíték arra, hogy ismerték az égitesteket és a Nibiru bolygót. A tábla egy hatalmas kőfaragvány, amelyet Törökországban fedeztek fel. Ezen a kőtáblán örökítették meg a Nibiru utolsó áthaladását. Manapság érthetetlennek tartják, hogy az ősi sumérok honnan is szerezték a csillagászati ismereteiket. Az olyan régészeti bizonyítékokat, mint a Nimrud-lencse általában besöprik a szönyeg alá és elöjönnek a jól ismert okoskodó, fölényes magyarázatokkal, hogy kiderült a csalás, hamísítás volt a lelet stb. Módszeresen cáfolnak minden olyan információt, ami azt támasztja alá, hogy az asszírok sokkal fejlettebbek voltak csillagászati szempontból, mint azt ma gondolnánk. Ahogy a képen is látható a Nimrud-tábla egy elég jelentős müvészeti alkotás, amelyet azért elég körülményes lenne besöpörni a szönyeg alá. A faragvány a törökországi Nimrud Dag-ban található monumentális szobrok társaságában tekinthető meg. <o:p></o:p>
A Nimrud-tábla értelmezése:
nibiru2-05.jpg

<!--[if gte vml 1]><v:shape id="_x0000_i1026" type="#_x0000_t75" alt="" style='width:337.5pt;height:251.25pt'> <v:imagedata src="file:///C:\DOCUME~1\Anyu\LOCALS~1\Temp\msohtml1\01\clip_image003.jpg" o:href="http://esekielstone.blog.hu/media/image/nibiru2-05.jpg"/> </v:shape><![endif]--><!--[if !vml]--><!--[endif]--><o:p></o:p>
Az oroszlán csillagkép felett három bolygó látható a Mars, Merkúr és a Jupiter a csillagképtől jobbra pedig a Nibiru. A sumérok természetesen ismerték ezeket az égitesteket és azzal is tisztában voltak, hogy a keringésük hogyan viszonyul a Nibiruhoz. A sumér pecséthengereken ábrázolásokat találhatunk a Nibiru pályájának mozgásáról. Olyan kardinális csillagászati pontokat neveztek meg a sumérok, amelyek segítségével a Nibirut azonosítani lehet. Ebben a három fentebb látható bolygónak a Marsnak a Merkúrnak és a Jupiternek kulcsfontosságú szerep jutott. A Nibiru, amikor belép a naprendszerbe legelöször a Merkúrral találkozik. Ekkor együttáll a Merkúr bolygóval és harminc fokos szöget zár be a Föld pálya kistengelyével. A második találkozási pont a Jupiter pályájával történik és szintén kb. harminc fokos szöget zár be a Föld kistengelyével. A harmadik találkozási pont már a napközelpontjával történik. A kutatók szerint egykor éppen itt ütközhetett a Nibiru vagy az egyik holdja a Földdel, amely során az élet átkerült a bolygónkra. A Nimrud-táblán látható konstelláció érdekessége, hogy ötven évenként ismétlödik. Az ötvenes elég beszédes szám mivel kapcsolódik Mardukhoz. A számítások szerint 2012-ben következik be az áthaladás, de ez csak akkor válik biztossá, ha 2009-ben a déli féltekén szabad szemmel is észlelhető lesz a Nibiru.



<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
 

siriusB

Állandó Tag
Állandó Tag
"Földönkívüliek" mindig is voltak!

A sumér feljegyzések említést tesznek egy eseményről, amely valahol a naprendszerben történt és egy annunaki ürhajó megsemmisülését beszéli el. A tragédiáról Marduk, Enki fia számolt be atyjának. A baleset a Szaturnusz bolygó közelében "a viharok helye" nevü veszélyes övezetben történt. A szövegrészlet arról tudósít, hogy a madár alakú jármű hasa felszakadt és a benne ülő annunakik az életüket vesztették a balesetben.

"Fegyverhez hasonló valami támadt rájuk: lesből támadt, mint a halál... A szárnyaló, madár alakú Su-Szar melle felszakadt. Az annunakik kik ötvenen voltak, mind meghaltak..."

A Su-Szar-ról annyi bizonyos, hogy madár alakú repülö szerkezet (vimána?) volt, amellyel a sumér szövegek alapján a világűrben és a földi légkörben egyaránt lehetett utazni. Az annunakik ezeken az ürhajókon látogattak a Földre, ami azt jelenti, hogy meglehetősen fejlett ürprogrammal rendelkeztek. Az annunakik gyarmatosították a naprendszert és energiaforrások után kutattak. Erre enged következtetni az a sumér utalás is, amely szerint Marduk egy darabig a Mars bolygón uralkodott az ott szolgálatot teljesítő annunakik (IGIGI) felett. A baleset körülményeiről csak foszlányosan lehet képet alkotni. Az agyagtábla alapján a hivatalos álláspontot képviselői tudósok arra a következtetésre jutottak, hogy mágikus szövegekről van szó. A témával behattóbban foglalkozó szakemberek viszont azt állítják, hogy ez bizony nem más, mint egy űrbéli baleset leírása egy jelentés, amelyet Marduk tett Enkinek és ami végül ékírásos feljegyzésre került. A "viharok helye" egy olyan övezet volt, amit a sumér kozmológia a Szaturnusz és a Jupiter bolygóval hozott összefüggésbe. A Szaturnuszt a sumérok "hatalmas pusztító" (TAR-GALLU) vagy "igazságosság fegyvere" (KAK-SZI-DI) néven nevezték. Elég beszédes nevek és ha azt nézzük a Szaturnusz veszélyes tömegvonzására utal, amely a kutatók szerint végzetes hatással volt az annunakik ürhajóira miközben elhaladtak mellette. Gondoljunk csak bele milyen instabilak lehettek ezek az űrhajók, ha a Föld gravitációja is annyira vonzotta őket, hogy a tengerben landoltak. Erre a magyarázat a Nibiru sajátságos gravitációjában rejlett, vagyis az annunaki csillaghajók hajtóművét a Nibirui körülmények szerint állították be. Ez viszont azt jelenti, hogy az annunakik csillagközi űrtúrái még nagyon kezdetlegesek voltak, mondhatni akkor léptek ki a világürbe, amikor a Nibiru szivárgó légköre miatt ez már elkerülhetetlen volt. Fogalmuk sem lehetett a naprendszerben uralkodó gravitációs eltérésekről, ezért végzödött a Földi leszállások nagy része is kényszerleszállásban és csak késöbb finomítottak a landolási technikákon. Nem tartom valószinünek, hogy tiszta képük volt a Nibirun kivüli rendszerekről, mert Alalu-n kivül nem nagyon foglalkoztak a külsö bolygókkal és az alternativ energiaforrásokkal. Alalu volt az első a népéből, aki felfedezte a Nibirun kivüli bolygókat a Marsot és a Földet. Ha az annunakik ismerték volna a naprendszer bolygóit a hajtómüveket már elöre beállították volna, hogy azok alkalmazkodjanak a szélsöséges számukra szokatlan tömegvonzáshoz.
 

pitti

Állandó Tag
Állandó Tag
Azt írod,neked nem voltak ilyen élményeid.Kérdezem Töled mit tennél,ha a következőt tapasztalnád? Egy este egyedül maradtam a lányommal csendben néztük a televíziót.A képernyőn egy izgalmas film pergett.Lányom a széken,én az ágy szélén,a macskám pedíg az ágy közepén.Ő aludt,fütyült a tévére.Semmi erősebb zaj vagy fényjelenség nem volt,amikor hirtelen felkapta a fejét,és meredt szemmel bámult a függönyre...Biztosan rosszat álmodott gondoltam,azért ilyen riadt most,és néztem tovább a filmet.Hanem a cica egyre különösebb pózt vett fel.Hosszúra nyúlott,mint egy kígyó,a szőre égnek állt,és egy ponton meredten bámulta a függönyt.De bármennyire is félt,győzött a kíváncsisága:laposkúszásban elindult az ágyon.Ekkor pillantottam én is a függönyre,és a saját szőrszálaim is azonnal égnek meredtek...Úgy egy méter magasságában a függöny kidudorodott,olyan hóember formában,mintha állt volna mögötte valaki.Tudtam,hogy ilyen huzat nincs,még szélviharkor sem viselkedik így a függöny.Olyankor minden része egyenletesen lebeg,most pedíg mindenhol mozdulatlanul állt,csak azon az egy részen dudorodott egyre jobban.Hirtelen kíváncsinak és bátornak éreztem magam.Felpattantam,hogy rajtakapjam azt a valamit,vagy valakit,aki bemutatkozás nélkül állt a függönyöm mögé.Persze nem láttam semmit,de éreztem,hogy rajtunk kívűl még van "élőlény" a szobában.Nagyon erősen éreztem a jelenlétét...A lányom nagyon megijedt,hiába mondtam,hogy ez csak a huzat:mindketten tudtuk,hogy füllentésem rosszul sikerült.Sápadtan elköszönt,és elment aludni az akkor két éves unokám mellé.A cica pedíg nem volt hajlandó egy darabíg visszajönni a szobába.Később,amikor már lefeküdtem,a függöny mögül(átlátszó selyem) egy kattanást hallottam,mintha elektromos szikra pattant volna.Utána se hang se kép,csak mély álom.Szerintetek mi volt az?
Olyan 1990-1991-ben lehetett. Osszejottunk egy havarunknal Toronto eszaki reszeben. Harom csalad. A haverek a foldszinten laktak es volt egy orokmozgo pincsi kutyajuk. Allandoan rohant fel-ala es mindig azon gondolkodtam, hogy mikor merul le az elem benne.
Na hirtelen lemerult. A nappaliban ultunk en hattal az erkely ajtonak ami nyitva volt mert mind dohanyoztunk, mikor a kutya egyszer csak lemerevedett, behuzott a rokame ala es meredten, remegve bamulta az erkely ajtot.
A haverek ugyanugy gulledt szemekkel bamultak az erkelyt mint a kutya de bennuk nem volt elem.
Mire en megfordultam semmit se lattam. Kesobb mikor gyorsan ledontottunk meg ket felest akkor mondtak, hogy ket bazi nagy fekete szem meredt rajuk az erkelyrol.:confused:
 

Radványa

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem először olvasok ehhez hasonló történetet. Ilyenkor arra gondolok, amiről a 2004-es cunami idején sokat beszéltek, hogy aránylag kevés állat pusztult el és jóval a cunami előtt nagyon furcsán viselkedtek.

A kísérletek szerint az állatok jóval alacsonyabb frekvenciájú hangokat is képesek meghallani. Mi van akkor, ha nekünk embereknek nem csak a hallásunk "gyengébb" az állatokénál, de a látásunk sem az igazi! Ki tudja, talán itt nyüzsög körülöttünk egy számunkra láthatatlan világ....:rolleyes:
A múltkor az egyik ismerősöm mesélte, hogy mióta elkezdett gyógyitani ő is kapott képességeket, de az egyik ismerőse is aki valami gyik félét látott elszaladni a kertjében,az asztálsikra átlát. nem olyan gyikot mint amit mi ismerünk. Hát nekem ezt nagyon nehéz elképzelnem.
 

siriusB

Állandó Tag
Állandó Tag
A múltkor az egyik ismerősöm mesélte, hogy mióta elkezdett gyógyitani ő is kapott képességeket, de az egyik ismerőse is aki valami gyik félét látott elszaladni a kertjében,az asztálsikra átlát. nem olyan gyikot mint amit mi ismerünk. Hát nekem ezt nagyon nehéz elképzelnem.

Mi lenne, ha mindenki el merné mesélni az ilyen élményeit? Szerintem az emberek tizede sem mondja el, mert abban a percben hülyének nézik.
Őszintén szólva - bevallom, bocsánat mindenkitől, akit érint - de nekem is sokszor küszködnöm kell az elmémmel amikor ilyesmit hallok. Ez pedig csupán csak azért van, mert saját magam ilyesmit soha nem tapasztaltam. A fiam kicsi korában mesélt különös dolgokat, de arról is azt gondoltam, hogy csupán az élénk fantáziája okozhatta. Viszont ahogy visszagondolok rá nagyon sokáig kitartott a történetei mellett.
 

mirjam77

Állandó Tag
Állandó Tag
Mi lenne, ha mindenki el merné mesélni az ilyen élményeit? Szerintem az emberek tizede sem mondja el, mert abban a percben hülyének nézik.
Őszintén szólva - bevallom, bocsánat mindenkitől, akit érint - de nekem is sokszor küszködnöm kell az elmémmel amikor ilyesmit hallok. Ez pedig csupán csak azért van, mert saját magam ilyesmit soha nem tapasztaltam. A fiam kicsi korában mesélt különös dolgokat, de arról is azt gondoltam, hogy csupán az élénk fantáziája okozhatta. Viszont ahogy visszagondolok rá nagyon sokáig kitartott a történetei mellett.
engem is így szoktatott le az Anyukám arról, hogy elmeséljem előző életeimet...:p
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Előző élet szerintem is létező valami lehet.
Mikor ötéves voltam, édesanyám éppen az ebédre terített, mikor az asztalunk mögött lévő falvédő mellett egy élő képet láttam. Akkor még a rádió is ritkaság volt, tv alig fordult elő az ismerősi körben. Készülék nélküli mozgó képet akkor láttam először. Egy hegy tetején lévő fensíkon matyó népviseletben lévő 20 év körüli fiatalokat láttam táncolni. Népviseletben voltak, és a lányok szallagját, és a fiúk kalapján lévő pántlikákat fújta a szél. (akkor még azt sem tudtam, hogy matyó népviselet) Egyúttal az első szobából férfi hangot hallottam, mint mikor a híreket olvassa a bemondó. Nem tudom, hogy milyen nyelven beszélt, mert csak azt ismertem fel, hogy emberi beszéd, és olvas valamit. Akkor még rádiónk sem volt. Mikor az édesanyámnak elmondtam, ő erre csak azt válaszolta, hogy a gyerekeknek még jó a fülük, és olyan dolgokat is hallanak, amit a felnőttek nem. A szemben lakó idős hölgynek volt rádiója, és azt mondta, hogy biztosan ő hallgatja a híreket. Engem annyira izgatott ez a dolog, hogy az édesanyám sem tudja mivel magyarázni az élményemet, hogy kimentem egészen a néni ablakáig. Néma csönd volt, még az ablaka is csukva volt. Iszonyúan sok idő telt el azóta, mégis teljesen élethűen emlékezek rá, és arra, is hogy akkor mit éreztem.
 

mirjam77

Állandó Tag
Állandó Tag
Előző élet szerintem is létező valami lehet.
Mikor ötéves voltam, édesanyám éppen az ebédre terített, mikor az asztalunk mögött lévő falvédő mellett egy élő képet láttam. Akkor még a rádió is ritkaság volt, tv alig fordult elő az ismerősi körben. Készülék nélküli mozgó képet akkor láttam először. Egy hegy tetején lévő fensíkon matyó népviseletben lévő 20 év körüli fiatalokat láttam táncolni. Népviseletben voltak, és a lányok szallagját, és a fiúk kalapján lévő pántlikákat fújta a szél. (akkor még azt sem tudtam, hogy matyó népviselet) Egyúttal az első szobából férfi hangot hallottam, mint mikor a híreket olvassa a bemondó. Nem tudom, hogy milyen nyelven beszélt, mert csak azt ismertem fel, hogy emberi beszéd, és olvas valamit. Akkor még rádiónk sem volt. Mikor az édesanyámnak elmondtam, ő erre csak azt válaszolta, hogy a gyerekeknek még jó a fülük, és olyan dolgokat is hallanak, amit a felnőttek nem. A szemben lakó idős hölgynek volt rádiója, és azt mondta, hogy biztosan ő hallgatja a híreket. Engem annyira izgatott ez a dolog, hogy az édesanyám sem tudja mivel magyarázni az élményemet, hogy kimentem egészen a néni ablakáig. Néma csönd volt, még az ablaka is csukva volt. Iszonyúan sok idő telt el azóta, mégis teljesen élethűen emlékezek rá, és arra, is hogy akkor mit éreztem.
a kisfiam 2 előző életére is emlékezett 4-5 éves korában...
és én is határozottan tudom - nemcsak hiszem - hogy éltem már többször...
 

Radványa

Állandó Tag
Állandó Tag
Mi lenne, ha mindenki el merné mesélni az ilyen élményeit? Szerintem az emberek tizede sem mondja el, mert abban a percben hülyének nézik.
Őszintén szólva - bevallom, bocsánat mindenkitől, akit érint - de nekem is sokszor küszködnöm kell az elmémmel amikor ilyesmit hallok. Ez pedig csupán csak azért van, mert saját magam ilyesmit soha nem tapasztaltam. A fiam kicsi korában mesélt különös dolgokat, de arról is azt gondoltam, hogy csupán az élénk fantáziája okozhatta. Viszont ahogy visszagondolok rá nagyon sokáig kitartott a történetei mellett.
valahogy én is igy vagyok vele mint te, hiszem is meg nem is. Talán tartományban tartom magam sok mindenben. VAgy felteszem a kérdést, miért hazudna az illető??:confused:

Nemrégiben anyukáméknál voltunk és mikor este öltöztettem pizsamába Annát csak úgy megjegyezte, hogy : Hiányzik a másik családom! vettem egy levegőt és megkérdeztem Milyen másik családod? válasz. Hát amelyikről Géza bácsi beszélt! Miről beszélt? kérdeztem . -ÁÁÁ csak kitalálta nevette el a végét! DE én nem nevettem.Géza bácsi aki gyertyaszentelőkor meghivta szentjeinket és az angyalokat a szerre! Talán erre gondolhatott a gyerek?? Nem feszegettem tovább a témát. Azóta nem emlitette.
 

siriusB

Állandó Tag
Állandó Tag
valahogy én is igy vagyok vele mint te, hiszem is meg nem is. Talán tartományban tartom magam sok mindenben. VAgy felteszem a kérdést, miért hazudna az illető??:confused:

Nemrégiben anyukáméknál voltunk és mikor este öltöztettem pizsamába Annát csak úgy megjegyezte, hogy : Hiányzik a másik családom! vettem egy levegőt és megkérdeztem Milyen másik családod? válasz. Hát amelyikről Géza bácsi beszélt! Miről beszélt? kérdeztem . -ÁÁÁ csak kitalálta nevette el a végét! DE én nem nevettem.Géza bácsi aki gyertyaszentelőkor meghivta szentjeinket és az angyalokat a szerre! Talán erre gondolhatott a gyerek?? Nem feszegettem tovább a témát. Azóta nem emlitette.

Igen jól vannak ezek a dolgok kitalálva ahhoz, hogy az ember soha ne legyen bizonyos semmibe! Itt van mindjárt Mirjam! Személyesen ugyan nem ismerem, de valahogy érzem, hogy amit mond azt hiszi és azért hiszi mert van tapasztalása! Mirjam légyszíves te ne olvasd, mert utálnám ha hízelgésnek vennéd:(:confused:! Okos, inteligens embernek gondolom, aki nem abban leli örömét, hogy másokból hülyét csináljon. Ergo: csakis igazat mondhat! Mégis annak az embernek, akinél a megtapasztalás hiányzik állandóan ott sutyorog az elméjében a kisördög. Bizonyíték csak az lenne, ha ugyanakkor ugyanazt átélném mint Mirjam. Ez meg lehetetlen!

Így aztán soha nem lesz bizonyíték semmire - illetve mire lesz, addigra nem lesz módunkban bizonyítani:)
 

siriusB

Állandó Tag
Állandó Tag

Már lejjebb beszéltünk arról, hogy már többszáz, többezer évvel ezelőtt is "fantáziáltak" földönkívüliekről. A maják által hátrahagyott régészeti leletek közt is találtak erre utaló írásokat és domborműveket:



"Rejtélyes megfigyelések
Egykori építményeik közül a legérdekesebbek az Uxmal melletti romok, amelyek valószínûleg csillagászati, illetve vallási tornyok voltak, ahonnan a maja papok az égboltot vizsgálták. Vajon milyen ismereteket akartak szerezni, milyen titkokat megfejteni? Nem tudjuk, akárcsak azt sem, hogy a Teotihuacan nevû fõvárosuk mellett levõ Nap és Hold piramisoknak mi volt a valódi rendeltetésük.
Az egyik legenda szerint a maják "õsistenei" a világûrbõl jöttek, és oda is tértek vissza. A "Popol Vuh"-ban, a quiché-maja törzs "világteremtésérõl" szóló monda szerint 400 fiatal férfi hosszú harc és megaláztatás után visszament a Földrõl a világmindenségbe, a Pléjádok csillaghalmazába!
Nincs szükség sok fantáziára, hogy a palenque-i maja városban, a "Feliratok Temploma" kõszarkofágja fedelének dombormûvén egy ûrutast vagy egy ûrhajót fedezzünk fel!
Titokzatos dombormû
Az asztroarcheológusok erre a következõ magyarázatot adják: "A furcsa lényen, amelyet indiánnak mondanak, nem tolldisz, hanem sisak van. A sisak mögött jól kivehetõ csövek, amelyek meghatározott célt szolgálnak. Az ûrhajós orra elõtt látható az oxigénpalack... Az alak elõrehajol, szakasztottan olyan a testtartása, mint az ûrhajó kabinjában levõ pilótáké. Keze az ellenõrzõ mechanizmuson van, lába pedig a pedálon. Derekán széles öv biztonsági kapoccsal, csuklóin mandzsetta stb. stb."
 

Ivan

Kitiltott (BANned)
Találgatások világhónapja.
Nem akartak nagyon új ismereteket szerezni a Maják, csak bizonyos égitesteket egy ilyen piramisról "imádni". Ugyanez a helyzet sumérban is fennált. A csillagok is istenek voltak..pl Kaltes asszony fia, Szíriusz is..(a Szíriusz férfinév ám)
Űrhajósszobrok..ezt Marton Veronika, Badiny J. F stb is felhozza. De Daniken is odaken nekik. Igen, az ókorban többen hittek a földönkivűliekben, állítólag láttak is ilyeneket időnként. Valameddig..Elmélyedést ajánlok a misztikájukban. Koncentrációt erre a témára.
Rágcsálunk más avítt témákat is? Egyszerre hányat?
 

siriusB

Állandó Tag
Állandó Tag
Találgatások világhónapja.
Nem akartak nagyon új ismereteket szerezni a Maják, csak bizonyos égitesteket egy ilyen piramisról "imádni". Ugyanez a helyzet sumérban is fennált. A csillagok is istenek voltak..pl Kaltes asszony fia, Szíriusz is..(a Szíriusz férfinév ám)
Űrhajósszobrok..ezt Marton Veronika, Badiny J. F stb is felhozza. De Daniken is odaken nekik. Igen, az ókorban többen hittek a földönkivűliekben, állítólag láttak is ilyeneket időnként. Valameddig..Elmélyedést ajánlok a misztikájukban. Koncentrációt erre a témára.
Rágcsálunk más avítt témákat is? Egyszerre hányat?

Nem tudom ez eléggé misztikus lesz-e, vagy avitt?

Négy rövidfilm AVI-ban.


:o
 

Ivan

Kitiltott (BANned)
Sírius!
Persze a gépem nem tudja megnyitni a feltett akármiket. Nem baj, a Nibiru megvígasztalhat holnap ha szíveskedik kisütni. Mivel a Tiamat és az X bolygó belőle keltkezik, majd segít rajtam Kingu, hogy megnézzem az anyagot. Hiába Ninive egy csodás város volt, romjaiban is nagykár, hogy Irakhoz tartozik, ez már a kurd terület széle. Mamár ez a hely egy siralomvölgy. Siratja a régi Marinát. A kurdok pedig rokonaik.. A jövőhéten elutazom Assurbanipal palotájához. Ezután már csak a tolvajokhoz kell mennem, a British Múzeumba.
Elképesztő mennyiségű zagyvaságot gyártottak a keleti népek ókoráról, nem gondolod?
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére