Levelezőpartner keresés

Irisz5

Állandó Tag
Állandó Tag
Drága Barátnőim. Elősször is elpusztult a gépem. az injekciókon már tul vagyok az már rendbe jön.3 napja rosszul lettem. hányingerem volt szédültem fulladtam fájt a hátamés a gyomrom. Szerintem a sok gyógyszertól van mert este 13 fajtát eszem éhgyomorra. Mert már nem szoktam vacsorázni mivel jó ,lenne fogyni. Mostmár eszem de nem birok se inni se enni. Most is elég rosszul érzem magam ha igy marad hétfőn orvoshoz megyek.Sokat sirok elvagyok keseredve mert 1-2 hétig jól vagyok utánna jön valami. Ez már nagyon elkeserit. Tudom hogy ezt már irtam de egyre rosszabb.Annak örülök hogy vannak jó és aranyos barátnőim Hiányoztok nekem is. JUó veletek levelezni. Puszillak benneteket sok sok szeretettel .
Drága Supernagyi!
Úgy gondolom mindannyian szeretettel gondolunk rád, és imádkozunk, hogy egészséges legyél.
Sokan küzködnek a súlyukkal, és sokan tévedésben is vannak a lefogyást illetően. Az igaz, hogy csak az növeli, amit megeszünk, de mégsem biztos. Úgy szoktuk mondani a Szervezet sokmindent felülír, mert ha koplalunk, akkor beállítja magát arra, hajajj! Mindent raktározni, mi lesz ezután? Meg hatalmas szenvedéssel is jár, különösen ha még gyógyszert is kell szedni, akkor meg a gyomornak, meg sok mindennek árt, fájdalmas is.
Minden az agyban dől el!


Azt szoktam ajánlani, egyen mindenki aki fogyni akar naponta 5-6-szor, akár 2 óránként is, de keveset. Akkor az agy úgy dönt, nem is olyan éhes, csak annyit kell fogyasztni ami 2 órára kell, beáll arra, hogy nem raktároz már és az ember sem éhezik.
Még annyit, meg lehet beszélni magunkkal, hogy annyit és azt fogyasztunk ami a szervezetnek szükséges és kell. Persze ilyenkor az Agy evés közben azt mondja, elég, és csak addig esik jól az étel, tehát a tányéron maradhat - és ezt el kell viselni - pár kanál étel is.
szerettel ajánlom.
 

supernagyi

Állandó Tag
Állandó Tag
IriszDrága és többi Kedves barátnőim és barátaim. Köszönöm a tanácsodat ezt a két órás evést már mástól is hallottam de ki fogom próbálni. Olyan szépen körülirtad hogy ezt bizony meg kell próbálni. Voltam most reggel az orvosnál és a sok vérhigitóra amit naponta eszek kell szednem gyomorvédő gyógyszert is. Kiirta de állitólag 10000 Ft egy dobozzal. Meg hogy elestem a hóba olyan gyógyszert kaptam amit vérhigitóra nem ehettem volna és ez kikészitette a gyomrom. Még szenvedek mert fáj a gyomrom. Szénsavast sem ihatok pedig eddig csak azt ittam. Eddig ugye majdnem éhgyomorra vettem be a gyógyszereket este mert már csak délbe ettem most hamarabb egyek valamit de nem szénhidrátosat és ugy vegyem be a gyógyszert este. Irisz gyönyörüek a képek amiket küldtél főleg a sárkányos kiszerettem volna nagyitani de nem tudtam. SAJNOS. Irjatok puszi mindenkinek,
 

Csatolások

  • karácsony 002.jpg
    karácsony 002.jpg
    1 MB · Olvasás: 3

Irisz5

Állandó Tag
Állandó Tag
Barátaimmal a Szépművészeti Múzeumban jártunk.
Mindenkinek ajánlom ezt az időszaki kiállítást, aki el tud jutni ebben a rövid időszakban.
A képek kis méretűek, de kinagyíthatóak, nem a szokásos módon, ha ráhelyezzük a nyilat fönt ki is írja, Ctrl és katt a kicsi képre.
Most Botticelli képeket mellékelek:
 

Hilda1949

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok drága Barátnőim!

Egy évben négy alkalommal van a városunkban Hagyományőrző megemlékezés.
A hét végén is volt hiszen Attila-nap Honfoglaló találkozó már hagyományszerűen.
Az idén is kegyes volt a Sors hozzánk - akik ünnepelni mentünk - hiszen egész délelőtt szakadt az eső. Mire azonban elérkezett az ünneplés ideje, már nem esett. Ő is kegyes volt hozzánk.
Négy magyar honfoglaláskor fejedelem nevéhez fűződnek ezek az ünnepségek: Koppány, Attila, Árpád és Csaba. Az ünnepségeknek van mindig nevelő-informatív része is. Most vetítéses előadást hallhattunk a magyar várépítészetről.
Ott volt a Fehérvári Hagyományőrző Íjászegyesület, a Fehér Oroszlán Dobkör és a Magyar Királyi Kardforgatók tagjai is tradicionális ruházatukban, fegyvereikkel.
Nekem ami kimondottan tetszett volt egy oroszlányi vadmadártartó is, aki héjáival bemutatót és ismertetőt tartott mindannyiunknak.
Jó volt ezen a napon a Zöldtanyán!
 

Csatolások

  • 100_0377.JPG
    100_0377.JPG
    141.6 KB · Olvasás: 3
  • 100_0399-1.JPG
    100_0399-1.JPG
    64.1 KB · Olvasás: 3
  • 100_0384.JPG
    100_0384.JPG
    125.1 KB · Olvasás: 3
  • 100_0368-1.JPG
    100_0368-1.JPG
    145.2 KB · Olvasás: 4
  • 100_0372.JPG
    100_0372.JPG
    148.4 KB · Olvasás: 3

Irisz5

Állandó Tag
Állandó Tag
gyógyszert kaptam amit vérhigitóra nem ehettem volna és ez kikészitette a gyomrom. Még szenvedek mert fáj a gyomrom. Szénsavast sem ihatok pedig eddig csak azt ittam. Eddig ugye majdnem éhgyomorra vettem be a gyógyszereket este mert már csak délbe ettem most hamarabb egyek valamit de nem szénhidrátosat és ugy vegyem be a gyógyszert este.
Drága Supernagyi és Barátaim!
Megértem amit írtál, az bizony igaz, a cola, a szénsavas ital, fűszeres étel, na meg a sok gyógyszer a gyomor ellensége.
Remélem azóta jól vagy, és mindannyian jól vagytok.
Pesti közlekedésről: már hétfőn délután 3-kor probléma volt, alig tudtam felszállni a második metróra, annyian voltak az utasok.
A szembeni vonalon pedig sok szerelvény összekapcsolva ment Újpest felé üresen, a bemondó műszaki okokra hívatkozott.

Szépművészeti Múzeumban: Tizianó képek
 

supernagyi

Állandó Tag
Állandó Tag
kisskisskiss

kattints a virágra

Puszi mindenkinek. Nem tudtam az előzót befejezni mert nagyon fulladok. Mindenkinek jó egészséget kivánok. Irisz köstózönöm hogy mindig irsz, Hildácska megint szép helyen jártál és szépek a képeid. Kicsit alábbhagy a fulladásom irok. Csak az a baj hogy az orvosok sem tudják hogy mitől fulladok.szivkatéterre meg nem megyek el. félek tőle. nem biztonságos SZERINTEM.Üdv. mindenkinek

kisskisskisskisskiss
Ile drága engem minden elér. Már várom hogy mi következik. A körmöm kivágattam orvossal egy hete, de ma visszamegyek mert még mindig folyik. Nagyon félek mert bitos hogy nem fogja érzésteleniteni. A szivemmel olyan rosszul lettem amikor megláttam hogy bele van ragadva a kötés azt hittem végem van. Már szerintem nem kéne már folyni.. De estére visszamegyek és megtudom.. Irisz drága neked is és mindenkinek jó egészséget kivánok a többiek is jelentkezzenek már. Nálunk most esik a hó. szép fehér a táj. pusz mindenkinek.
 

Csatolások

  • változó v irágok.gif
    változó v irágok.gif
    782.2 KB · Olvasás: 8
  • cinke virággal.jpg
    cinke virággal.jpg
    42.2 KB · Olvasás: 6

Ile57

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagyikám, hát ez borzasztó, mi minden elér Téged! Sok lenne ez négy-öt embernek is. Türelem, kitartás, biztatlak, de tudom , ez nem elég. Együttérzek Veled! jobbulást!!!
 

supernagyi

Állandó Tag
Állandó Tag
Ile drága engem minden elér. Már várom hogy mi következik. A körmöm kivágattam orvossal egy hete, de ma visszamegyek mert még mindig folyik. Nagyon félek mert bitos hogy nem fogja érzésteleniteni. A szivemmel olyan rosszul lettem amikor megláttam hogy bele van ragadva a kötés azt hittem végem van. Már szerintem nem kéne már folyni.. De estére visszamegyek és megtudom.. Irisz drága neked is és mindenkinek jó egészséget kivánok a többiek is jelentkezzenek már. Nálunk most esik a hó. szép fehér a táj. pusz mindenkinek.
 

Irisz5

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Szépen esett a hó ma is. Megint hóhányó lettem! ;) :D
Tüszős mandulagyuszim van - volt.. Azaz még mindig valami nem stimmel. Időnként jó alaposan köhögök és fájdogál a torkom.
Hogy mik el nem érik az embert?! :)
Vissza kell szoknom a magyar klímához. Írországban közel se volt ilyen hideg.
Sziasztok!
Santane, már hiányzol ám! Jól vagy? A pogi jó lett, csak az első tepsit kicsit tovább sütöttem.
Itt mostanában forró nyarak és kemény hideg telek lettek, mi meg hóhányókká váltunk.
Supernagyi, most megint az elail címedre próbálok írni, mert még soha nem írtál vissza, hogy megkaptad, csak annyit, az acím él, válaszolj.
Kicsi Fecske? Repülj ide is vissza! Szelid Te is!
mindenkit puszilok:55::0::0::0::0::0::0::0:vidám napot!
 

supernagyi

Állandó Tag
Állandó Tag
Irisz Drága. Nem tudom hogy miaza elail. Nem tudom hogy miaz azért nem válaszolok. Az e-mail cimre megkaptam válaszoltam is.Én nem tudok havat hányni mert csak papucsot tudok felvenni, méág levedzik a körmöm. Megkérdeztem telefonon az orvost még vagy 2 hét mire teljesen rendbe jön. Santane örülök hogfy mostmár itt vagy majd megszokod az itteni klimát.Én nagyon szeretem a telet amikor szakad a hó és a szél fujja, a jó meleg szobából nézni . Kicsi Fecske köszönöm a sok szép képet, de itt is jó lenne veled találkozni. Ügyes vagy nagyon tetszenek a képeid. Puszilok minden kedves barátomat és barátnőmet .Várom a leveleiteket.
 

Irisz5

Állandó Tag
Állandó Tag
Irisz Drága. Nem tudom hogy miaza elail. Nem tudom hogy miaz azért nem válaszolok. Az e-mail cimre megkaptam válaszoltam is.Én nem tudok havat hányni mert csak papucsot tudok felvenni, méág levedzik a körmöm. Megkérdeztem telefonon az orvost még vagy 2 hét mire teljesen rendbe jön. Santane örülök hogfy mostmár itt vagy majd

Egy huncut manó miatt lett elail az emailból, már én is mosolygok rajta, megkaptam a leveled és válaszoltam és mellékletként elküldtem egy könyvet, tömörített, de a géped előhozza ezt is és olvasgathatod, közben pihenteted a lábad is. Ki szoktam nagyítani a betűket és kényelmesen tudom olvasni a monitoron.
A magyarázatok összetettek, mindennek oka van! Most neked jobb otthon lenni mint járkálni a csúszós utakon, volt már erre egy eseted is. A Sors sokmindent előhoz, amit nem értünk akkor.
puszilok Mindenkit:0::0::0:
 

supernagyi

Állandó Tag
Állandó Tag
Mi van lányok!!!!!! Hideg van. Senki sem ir.Felén k is nagyon hideg van. Hiába lesem az oldalt nincs változás. Irjatok. Puszi mindenkinek
 

Csatolások

  • havas házak.jpg
    havas házak.jpg
    37.1 KB · Olvasás: 4
  • havas tájak.jpg
    havas tájak.jpg
    88.9 KB · Olvasás: 3

Hilda1949

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Felénk is nagy a hó. Most ellenben ónos eső esik, amitől nagyon félek...
Nem is dugom ki az orromat a jó meleg szobából...:55:
Pillangós nyárról álmodom...

Egy verset hoztam:

Merre megyek?

Merre megyek, s miért megyek?
kelő Nappal együtt ébredek,
ha tudnám, hogy van értelme,
megragadnám s elég lenne...

Hisz oly bátor e táj,
nincs előttem akadály,
csupán szívem, mi megborzongott
fújd el Szellő, mint a bokrot...

Merre megyek? S miért megyek?
Ti ezt bátran megkérditek...
erre szólok némán: Merre út visz! - kacska-ringán...

Egyszer jöttök ti is velem,
a poklot nem egyedül festegetem...
Legyetek hát lelkesek némán...
velem vagytok néhanapján!

Merre megyek? Miért megyek?
Mert megtalálom a lényeget...
tudom, úgyis butának néztek,
de megnyugodhattok én is mindtek...

Ne álljon hát szó ellent ennek,
legyetek derűsek, és köszönjetek,
hisz mind egy helyre kárhozunk,
járjuk hát meg a Saját utunk...

Keressük az utunkat mi is... talán megtaláljuk...kiss
 

Csatolások

  • 100_8650-1.JPG
    100_8650-1.JPG
    100 KB · Olvasás: 3
  • 2.jpg
    2.jpg
    28.8 KB · Olvasás: 3
  • 100_8609-1.JPG
    100_8609-1.JPG
    185.4 KB · Olvasás: 3

Irisz5

Állandó Tag
Állandó Tag
Mi van lányok!!!!!! Hideg van. Senki sem ir.Felén k is nagyon hideg van. Hiába lesem az oldalt nincs változás. Irjatok. Puszi mindenkinek
Mértéktelenűl hideg van, kiütött a hideg allergiám. Órákig tüsszögtem és benáthásodtam. Végre sikerült átjutni ezen az időn és felmelegedtem.
Hildácska, Supernagyi, Ile, Santane, Mindenki, ugye nektek is
hideg van? A remény, hogy egy hónap és március, csak lesz megint tavasz is!
Hildácska, ahogy olvasom, meggondoljuk mikor menjónk valahová.
puszi Mindenkinek!
:0::0::0::0::55:
 

Hilda1949

Állandó Tag
Állandó Tag
Lesz még tavasz lányok!
Csak ki kell várni!!

Puszi mindenkinek! kisskisskisskisskisskisskisskiss
 

Csatolások

  • 100_6780.JPG
    100_6780.JPG
    199 KB · Olvasás: 7
  • 100_6784.JPG
    100_6784.JPG
    157.6 KB · Olvasás: 5

Irisz5

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Felénk is nagy a hó. Most ellenben ónos eső esik, amitől nagyon félek...
Nem is dugom ki az orromat a jó meleg szobából...:55:
Pillangós nyárról álmodom...


Sziasztok!
Nagy a hó? Már annál is nagyobb! Hogy tűritek?:0::0:


Keressük az utunkat mi is... talán megtaláljuk...kiss
Nem látjuk a hótól! Mindent befedett!
Mit csináltok? Én olvasok: Dr.Czeizel Beatrix Greskó Anikó : A Megváltás Misztériumának Galaktikus és Földi kulcsai -t. Nagyon oda kell figyelni.
A csatolt, általam igen szeretett Almafára sem lehet ráismerni.
Ne legyetek betegek!
Puszi Mindenkinek. Hol vagytok? Eltévedtetek a hóbam?
 

Hilda1949

Állandó Tag
Állandó Tag
Hellóka!

Én most iszom egy finom kapucsinót...
Aztán azon gondolkodám, hogy fogom a fotómasinámat és elindulok, de attól tartok, hogy befagy a kamerám is...

Addig egy pár eddig fotózottat mutatok meg nektek...

Mit gondoltok: Elinduljak??

Puszi mindenkinek! kisskisskisskiss
 

Csatolások

  • 100_9640.JPG
    100_9640.JPG
    128.2 KB · Olvasás: 4
  • 100_9698.JPG
    100_9698.JPG
    145.1 KB · Olvasás: 4
  • 100_9694.JPG
    100_9694.JPG
    166.3 KB · Olvasás: 5
  • 100_9676.JPG
    100_9676.JPG
    149.7 KB · Olvasás: 4
  • 100_9680.JPG
    100_9680.JPG
    162.5 KB · Olvasás: 5

supernagyi

Állandó Tag
Állandó Tag
szióka! Hildácska ne indulj el nehogy a kamerád tönkre menjen. Akkor nem tudsz nekünk szép képeket küldeni.Maradj a jó meleg szobába. Én az ablakból fényképeztem le a hoesést. Különben sem tudok hóban menni mivel csak papucsot tudok huzni. Nem elég hogy a körmeim kivágattam még ugyanazon a lábamujján jött egy gennyes dudor. Már megy össze de ami megmaradt az nem hajlandó elmulni.Tetránnal kenem de nem sokat ér. ugyhogy papucsba járpk. A körmöm is fáj. De majdcsak jobban lessz.Irisz örülök hogy tul vagy a náthán. Már csak 2 hét és reméljük a hidegnek legalább is a nagynak vége. Már a tengerbe lenne jó. Puszillak benneteket.
 

Csatolások

  • esik a hó.gif
    esik a hó.gif
    302.3 KB · Olvasás: 6
  • betlehem[1].JPG
    betlehem[1].JPG
    626.5 KB · Olvasás: 5

Ile57

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok, Lányok!

Szörnyű ez a hideg! Igen szeretnék már egy kis enyhébb időt.
Ma nálunk szépen sütött a napocska, de nem mertem kimenni napfürdőzni, mert a torkom odavan eléggé. Azt írta az unokatestvérem, hogy a fahéjas méz jó megfázásra, 3 napon keresztül kell 3x egy kanál mézet egy negyed kanál őrölt fahéjjal összekeverni és megenni. Most meózom a recepicét. Azért a napfürdő az ablakon át is jólesett. Jobb az ember lányának a kedve is a naptól.
Vigyázzatok Magatokra!Jobbulást a lábikódnak, Nagyikám!
 
Oldal tetejére