Hidegterápia

Hideggel kapcsolatos gyógyítási lehetőségek, tapasztalatok, könyvek megosztása.


"A szerzői jogi törvény értelmében csak olyan e-book tölthető fel, ami már nem jogvédett, vagy, aminek a sokszorosítására a feltöltőnek a mű szerzője engedélyt adott." A CandaHun nem vállal felelősséget semmilyen feltöltött anyagért. A felelősség a feltöltőt terheli.

Canadahun will not allow the display of content protected by copyright law, unless they have the necessary legal rights to display or direct traffic to that content.

A Canadahun nem járul hozzá bemutatni - vagy a megtaláláshoz iránymutatást adni - olyan tartalmú anyagot, ami a copyright (szerzői jog) által védett, csak akkor, ha van szükséges legális engedély rá.
Adminisztrátor
 
Utoljára módosítva a moderátor által:
Sziasztok, érdekelne van-e valakinek tapasztalata a témával kapcsolatban. Wim Hof tevékenysége nyomám került elém a dolog, gondoltam kipróbálom.
Tapasztalatokat megköszönöm.
 

Éleskés

Kormanyos
Fórumvezető
Kormányos
Egy barátomnak valami ideggyulladása volt évekkel ezelőtt. Sok mindent kipróbált, mígnem rátalált egy kriopraktikával foglalkozó egyedre. Nevet, címet nem tudok.
A kezelés abból állt, hogy tornacipőre és alsónadrágra vetkőzve őnszántából át kellett sétálnia egy hűtőkamrán. -35 C, kb 5 perc. Kb. negyed órát cidrizett a becsukott ajtó előtt, mire rászánta magát. Szerinte olyan volt elhatároznia magát, mint a tűzön-járáskor. Bement és túlélte. Az ideggyulladása megszűnt, majd egy hét múlva újra belobbant. De mégegyszer akkor sem vállalta a hidegkúrát.
Ennyit tudok róla.
 

deluxer

Új tag
sziasztok, én 3 éve csinálom kb, nagyon megszerettem és rászoktam. fizikai és lelki gyógyhatása is van, mindenképpen ajánlom kipróbálni, bár nem mindenkit hív a hideg víz.
 
Oldal tetejére