1 Keresztszemes Minták a Világ Minden Tájáról

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

kircsike

Állandó Tag
Állandó Tag

Ritocska75

Állandó Tag
Állandó Tag
Óriási ez az oldal! Én is imádom a keresztszemest, remek feszültségoldó. Csak azt sajnálom (nagyon), hogy új tagként nem láthatom az általatok elkészített mesterműveket. Kérem segítesetek.
Köszönöm
 

reneeke

Állandó Tag
Állandó Tag
bari

Sziasztok!

Nagy kérésem lenne hozzátok. Nagyon megtetszett ez a bárány, és ha lehet hűtőmágnesnek szeretném kivarrni. Tudna nekem valaki segíteni az átalakításban?
Köszönöm!
Reni
 

Gyagnes

Állandó Silver Tag
Állandó Tag
bari

Hát, nem tudom hogy tetszik, még nem csináltam ilyesmit, biztosan a gyakorlottabbak szebbet is tudnak készíteni.
Esetleg megadhatnád milyen méretre gondoltál, mennyi színnel dolgoznál, milyen fonallal. . A kép nagyon részletgazdag és plasztikus. Kevés színnel nem látszik szépen és kis méretben nem lehet hűen ábrázolni.
Azért megpróbáltam, és pattern makerrel készítettem el, a rar file az xsd formátumú mintát tartalmaza, de talán ennek megnézése gondot okoz, ezért elkészítettem a pdf változatot is.
 

matrjoska

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Xszemezők!
Most találtam ide hozzátok, és nagyon megörültem a sok mintának. Nekem is szép gyűjteményem van, de a feltöltésben eléggé ügyetlen vagyok. Valaki elmagyarázza nekem, hogy pontosan hogy kell?
Keresek is most egy mintát, nem tudom valakinek megvan-e: C Monde / Miss Paris, ill. Sandra Sullivan mintákat.
Egy pár héttel ezelőtt vírus pusztított nálam, amiből tudtam menteni dolgokat, de a nehezen összegyűjtött The Prairie schooler mintáim elvesztek, pedig az egyik kedvenc tervezőm.
Elkezdtem átnézni, amiket már feltettetek, és ha tudom hogy kell igyekszem én is!:p
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére