Aryana Havah Inuaki: A bennem élő reptilian / Egy földönkívüli lény vallomásai II

Nando25

Állandó Tag
Állandó Tag
ÖSSZEFOGLALÓ KIVONAT GREGG BRADEN A ZÉRUS PONTRA ÉBREDÉS CIMÜ KÖNYVÉRÖL



HORVÁT FÉNYHOZÓK TOLLÁBÓL

Horvátról forditotta: Sári Izabella

forog, állitja Braden. A mágneses mezö most 50% gyengébb mint 1,500 évvel ezelött volt, és ezen gyengülés sebessége drasztikusan emelkedik. Azomban nincs ok pánikra, mert mind ez a természetes ciklusok része, akár csak az évszakok hosszabb és mérhetetlenül erösebb vátozatai.
Ezzel egyidejüleg érkeznek a hirek, hogy a Föld rezonáns frekvenciája, ha úgy akarjátok szivverése, rohamosan gyorsul. Ez a frekvencia amit alap rezonáns frekvenciának vagy egyszerüen Schumann rezonanciának nevezünk 1899 lett felfedezve. Attól az idötöl az 1980-as évek közepéig állandó pulzusa volt, 7.8 Hz vagyis 7 ciklus másodpercenként. 1986-87 azaz a Harmonikus konvergencia óta ez gyorsulni kezdett. 1995 végéig ugyanazon becslések szerint elérte a 8.6-ot, az utolsó adat ami erre vonatkozik pedig, hogy már átlépte a 10-et és továbbra is gyorsul. Gregg Braden véleménye szerint, 2012-ben, amit a mayák az átalakulás évének jelöltek, a Föld rezonanciája 13 ciklus lehet másodpercenként, mig mágneses mezeje a nulla pontra, de legalább is a nulla pont közelébe érhet.
Ezt nevezi Braden a Nulla azaz Zérus Pontnak, amikor a mágneses mezö jóformán eltünik mert a bolygó forgása megáll. Ez nem azt jelenti, hogy nem lesz gravitáció, mert azt más hozza létre, nem a bolygó tengelyforgása. Úgy tünik ez legalább 14 szer megtörtént az elmúlt 4.5 millió évben. Becslések szerint utoljára 11-13,000 évvel ezelött történt és ez az idökeret megegyezik Atlantisz bukásával és e nagy kataklizmus utáni felépülés kezdeteivel hozzávetölegesen 10,500 évvel Krisztus elött.
13,000 évvel ezelött a 26,000 éves ciklus közepe volt, most pedig a vége van, az újabb nagy változások ideje. Nem állitható, hogy a Föld megszünik forogni, csak az mondható el, hogy Braden ezt a lehetöséget sugallja.
A Bradennel hasonló gondolkodású emberek becslései szerint a Föld forgása leáll néhány napra, mielött az ellnkezö irányban kezd el forogni a Föld. Ez jól követhetö, amikor megfordul a villanyáram haladási iránya egy vasrúdon keresztül, a pólusok felcserélödnek. Amikor a bolygó ellenkezö irányba kezd forogni, az áramlás iránya megfordul, ez azt jelenti, hogy a pólusoknak is fel kell cserélödniük. Amikor a bolygó egy idöre megszünne forogni, abban az idöszakban a Föld egyik fele állandóan napsütésben lenne, mig a másik állandó sötétségben; és ez az amit az ösi népek állitottak, hogy ez több évezreddel ezelött megtörtént.
A peruiak a három napig tartó hosszú éjszakákról beszéltek, a bibliában pedig emlités esik a leghosszabb nappalról amely 20 órát tartott. A hopi törzs feljegyezte, hogy a Nap kétszer felkelt ugyanazon a napon. Elöször nyugaton kelt fel és lenyugodott keleten, majd felkelt keleten és nyugaton nyugodott le. Ez a ciklus tart napjainkig.
Más ösi mesék is szólnak arról, hogy a nap valaha nyugaton kelt fel és keleten nyugodott le, ami szintén egy jele annak, hogy a Föld forgása megfordult az ellenkezö irányba.
“Az 1990-es évek elején, amikor még éppen csak kezdtem tudatossá válni ezekre a dolgokra, egy medium által csatornázott információt kaptam amely igy szólt: A VILÁG VÁLTOZIK. ÉS ÉSZAK LESZ DÉLEN, KELETEN PEDIG NYUGAT. EZ IGY VAN ELRENDELVE AZ IDÖK KEZDETÉTÖL – Úgy tünik, telitalálat volt” – mondja Braden.
FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETETNEK!

Egy kis erdekesseg evvel a fold forgasi sebesseggel kapcsolatban. Szerintem itt a belso vastartalmu magra kell gondolni, mivel a kulso hej, amin mi elunk ugyanolyan sebesseggel forog. Sot tavaly picit gyorsult (kutatok legnagyobb meglepetesere) es nem kellett emiatt beiktatni szokomasodperceket. Az hogy megall a kulso hej teljesen nem elkepzelhetetlen, de akkor a fold egyik felen lesz parszaz fok pluszban, mig a masik felen parszaz fok minuszban. Akarhogy is alakul szerencsesek vagyunk, hogy tanui lehetunk majd az igazsagnak!
 

dasboat

Állandó Tag
Állandó Tag
Ti is gyakran éreztek ilyen megnyilvánulásokat magatokban?

A Saumbra szimptómák

Ébredő isteniséged tizenkét jele
Geoffrey Hoppe és Tóbiás szerint
1. A test sajgásai és fájdalmai, különösen a nyakban, a vállakban és hátban. Ez az intenzív DNS változások következménye, amint a ``Krisztus mag'' ébred benn. Hamar el fog múlni.


2. Minden látható ok nélküli mély benső szomorúság. Elbocsátjátok a múltatokat (a mostani életét és a többiét is) és ez az oka a szomorúságnak. Ez ahhoz hasonló, mint amikor elköltöztök egy régi házból - ahol évek hosszú során keresztül éltetek - és egy teljesen újba költöztek be. Amint beköltöztök az új házba, fellép egy szomorúság, mivel a régiben maradnak az emlékek, energia és a tapasztalások. Ez is hamar el fog múlni.


3. Sírás minden látható ok nélkül. Hasonlóan a fenti második szimptómához. Nagyon jó és egészséges hagyni, hogy a könnyek szabadon folyjanak. Segíti a régi energia távozását. Ez is hamar el fog múlni.


4. Hirtelen megváltozó állás vagy karrier. Nagyon általános szimptóma. Amint változol, a dolgok éppen úgy változnak körülötted. Ne rágódj azon, hogy mindjárt megtaláld magadnak a ``tökéletes'' állást vagy karriert. Ez szintén hamar el fog múlni. Átalakulóban vagy és még jó pár állás és munka végzése van előtted, amíg megtalálod valóban a szenvedélyednek megfelelő munkahelyet, karriert.


5. Kivonulás a családi kapcsolatokból. A biológiai családodhoz a régi karmád alapján kapcsolódtál. Amikor kiugrasz a karmikus ciklusból, a régi kapcsolatok béklyói eloldozódnak. Ez olybá tűnik, hogy elsodródsz a családodtól és a barátoktól. Ez is hamar el fog múlni. Majd, egy bizonyos idő után, amennyiben ez megfelelő a számodra egy teljesen új viszonyt alakíthatsz ki velük. Habár, ezek a kapcsolatok már az új energián alapszanak és már nem terhelik karmikus terhek.


6. Fura alvási szokások. Mondjuk, minden éjjel felébredsz hajnali kettő és négy óra között. Nagyon nagy munka folyik ilyenkor rajtad és emiatt gyakran felriadsz egy kicsit ``szusszanni''. Nem kell emiatt aggódni. Ha nem tudnál újból elaludni, inkább kelj fel és csinálj valamit, mint sem álmatlanul feküdj az ágyadban és emberi dolgok miatt aggódj. Ez is hamar el fog múlni.


7. Intenzív álmok. Ezek lehetnek háborús és csatározós álmok, üldözéses és rémekkel teli álmok. Szó szerint kiszabadítjátok magatokból a régi energiát és a múlt ezen energiái gyakran mint háborúk, rohanó menekülések és rémek gyanánt szimbólizálódnak az álmaitokban. Ez is hamar el fog múlni.


8. Fizikális tájékozódási zavarok. Bizonyos pillanatokban igen talajt vesztettnek érezheted magad. Ott fogsz állni egy ``térbeli kihívásban'' azzal az érzéssel, hogy képtelen vagy szilárdan megvetni a lábad a talajon, vagy úgy, mint ha egyszerre két világban élnél. Amint tudatosságod átvált az új energiába, a tested néha lemarad ettől. Tölts több időt a természetben, hogy az elősegítse az energia megalapozódását benned. Ez is hamar el fog múlni.


9. Fokozódó ``belső beszéd''. Úgy fogod találni, hogy egyre többet beszélgetsz az Éneddel. Hirtelen arra leszel figyelmes, hogy már harminc perce elmélyült beszélgetésbe bonyolódtál saját magaddal. Egy teljesen új szintű kommunikáció nyer teret a lényedben, kezded megtapasztalni magadban a saját magaddal való beszélgetés jéghegyének a csúcsát. A beszélgetés egyre csak fokozódik, egyre folyékonyabbá fog válni, egyre összefüggőbbé, egyre bensőségesebbé. Nem őrültél meg, csak mint Saumbra belépőben vagy az új energiába.


10. A magányosság érzése, még ha társaságban is vagy. Egyedül érezheted magad és eltávolodhatsz másoktól. Érezhetsz vágyat arra, hogy ``messzire repülj'' csoportoktól és tömegektől. Mint Saumbra, egy szent és magányos ösvényen jársz. Amint a magányosság érzése növeli a szorongásod, egyre nehezebbé válik a többiekhez való viszonyod. A magányosság érzése kapcsolható ahhoz is, hogy a segítőid elmentek, itt hagytak magadra. Ők ott voltak veled mindig, az összes életedben, az összes utadon. Itt volt az ideje annak, hogy elmenjenek, hogy biztosítsák a helyet számodra, amit kitölthetsz az isteniségeddel. Ez is hamar el fog múlni. Az űr benned ki fog töltődni a Krisztus tudatosságod szeretetével és energiájával.


11. A szenvedély teljes hiánya. Érezheted magad teljesen érdektelennek, csak egy kevés vagy semmilyen vággyal sem az iránt, hogy bármit is tegyél. Ez teljesen oké is így, ez csak része a folyamatnak. Töltsd el ezt az időt avval, hogy nem csinálsz ``sem-mit''. Ne küzdj magaddal emiatt, mivel ez is hamar el fog múlni. Ez hasonlít ahhoz, mint amikor újraindítanak egy kompjútert. Mielőtt egy jóval kifinomultabb szoftvert töltenének fel rá - jelen esetben az új Krisztus mag energiáját -, előbb le kell állítani a régi rendszert.

12. Nagyon mély vágy aziránt, hogy Haza térj. Valószínűleg ez a legnehezebb és a legnagyobb kihívást jelentő dolog a számodra az összes többi közül. Érezhetsz egy nagyon mély, mindent elsöprő vágyat arra, hogy elhagyd a bolygót és visszatérj az Otthonba. Ez nem egy ``öngyilkosságra hajlamos'' érzés. Nem haraghoz vagy kudarchoz kapcsolódik. Nem akarsz emiatt nagy felhajtást csapni, vagy jókora drámát kreálni magadnak vagy másoknak emiatt. Van benned egy csendes rész, ami egyszerűen csak Haza akar menni. Ennek az indítéka nagyon egyszerű. Befejezted a karmikus ciklusodat. Teljesítetted az erre az életre kötött szerződéseidet. Készen állsz egy teljesen új létidőre, miközben ugyanabban a testben maradtál. Ez alatt az átmeneti folyamat alatt, egy belső emlékezés ébred benned az iránt, hogy milyen is a túlsó oldalon a lét. Készen állsz-e egy újabb embert próbáló kalandra itt a Földön? Készen állsz-e arra, hogy szembe nézz annak a kihívásával, hogy belépsz az új energiába? Igen, valóban Haza térhetsz most. De ha már ilyen messze eljöttél, és ennyi, de ennyi élet után bűn lenne itt hagyni a befejezése előtt ezt a mozit. Mellesleg, a Szellemnek szüksége van rád itt, hogy segíts másoknak is átkelni az új energiába. Szükségük van egy humán kalauzra, pont olyanra, mint Te, aki már megtette az utazását a régi energiából át az újba. Az ösvény, amin jársz, lehetővé teszi azt, hogy az Új Istenember Tanítójává válhass. Amikor magányos és sötét az utad néha, emlékezz arra, hogy soha sem vagy egyedül.
 

dasboat

Állandó Tag
Állandó Tag
Adamus (NEXT) 6 Shoud - 2011 január

Részlet.....
Hatodik SHOUD: "Kulcsok 2011-hez és azon túlra"
ADAMUS üzenete Geoffrey Hoppe közvetítésében
2011. január 8.


Jelenlegi és eljövendő energiák

2011-ben rengeteg káosz lesz. Lesz egy csomó struktúra bontás a világban. Erről már most olvashattok az újságokban - Cauldre megkért, hogy beszéljek erről a kérdésről - ott vannak a madarak, amelyek az égből hullanak, és a halak, amelyek a vízben elpusztulnak, és ez folytatódni fog. Folytatódni fog.
Tobias rengetegszer beszélt erről, sok-sok évvel ezelőtt, amikor azt mondta, hogy lesz számtalan olyan faj, amely elhagyja majd a Földet. Lesznek aggodalmak, hogy ez összefügg a globális felmelegedéssel, vagy valamilyen ufó jelenséggel, és hasonlók. Lesz egy csomó összeesküvés elmélet erről. Cauldre arra kért, hogy beszéljünk erről. Mi történik?
Nos, vannak fajok, amelyek a Földön éltek már eonok óta, amelyek Gaia energiájának a részét képezték, és bizonyos célt szolgált a jelenlétük, egy energetikai egyensúly fenntartását. Az ő idejük lejárt, nem választották azt, hogy itt legyenek a továbbiakban, és ami még fontosabb, helyet és teret adnak új fajoknak.
Tehát mi történik? Új energiák érkeznek az egyéb birodalmakból, nem csak a külső űrből, hanem az egyéb birodalmakból is. Ezek szó szerint Új Energiák, semmi közük a rezgésalapú energiákhoz, a melyeket a múltban tapasztaltatok. Szóval ez nem csak egy nagyobb adag régi energia. Ezek teljesen új energiák. A fény frekvenciáján érkeznek, de egy olyan spektrumban, amelyet nem feltétlenül láttok a fizikai szemetekkel, általában.
Ám egy ideje már mondom nektek, hogy elkezdtek majd fényeket látni az égen, mind nappal, mind éjjel, fényeket, melyek megjelennek. Ezek nem olyanok lesznek, amilyenek a földönkívüliek űrhajójának fényei. Ezek nem fényes tárgyak lesznek az égben, hanem ezek beragyogják majd az eget. Volt már néhányszor példa rájuk, és itt nem a Sarki Fényről beszélek. Ezek másképp néznek majd ki.
Amikor ezek az Új energiák bejönnek majd, alapjaiban átalakítva magukat, hogy fényhullámokon közlekedhessenek, ez sokként érheti ezeket a lényeket, mert megváltoztatja a mágneses tulajdonságokat, amelyek a légkörben illetve a Földön vannak, a mágnesességet, amely egyensúlyt teremt a földi események között, amely összetartja a dolgokat. Tehát, amikor egy ilyen energia- fénysugár vagy energia hullám beérkezik, akkor azonnal kiüti a mágneses erőket - amelyekre főként a madarak és a halak érzékenyek, hiszen ez segíti a tájékozódásukat, az emlékezetüket, mondhatjuk... ezek a mágneses hullámok - amint ezek kiütődnek, ők egy olyan szélsőséges traumát élnek meg, ami meg is öli őket. És ebből többet fogtok majd látni.
Nem csak a madarakkal és a halakkal esik ez majd meg. És egyébként ez nem egyszerre történik majd a világ minden pontján. Ezek a fénynyalábok különböző időpontokban érkeznek majd, különböző helyekre. Látni fogjátok majd egyéb fajokkal is, és lesznek olyanok, akik azt rebesgetik majd, hogy eljött a világ vége, ez az Apokalipszis. Mindenféle összeesküvés elméletet alapul véve vádaskodnak majd, de elmondom, hogy ti tudjátok, ez rendjén való. Ez a beérkező Új Energia miatt van.
És vajon benneteket is kiüt majd? Lekapcsol? Valószínűleg nem, mert valójában az emberi mágneses rendszer, és a DNSetek kapcsolata a mágnesességgel nem olyan érzékeny, mint amilyen az állatoké. Ám, ha már itt tartunk, a DNSetek sokkal összetettebb annál, amit a tudósaitok és kutatóitok tudnak róla. A DNSetek nagyon összetett. Most épp virágzik, mint egy virág kinyílik, felnyílik és megmutat olyan részeket, olyan kódjaitokat fed fel, amelyek mindig is itt voltak, csak le voltak csukva.
Tehát bizonyos értelemben az időzítés tökéletes, mert ezek az Új Energiás hullámok amint bejönnek, nem fogják a régi részeiteket megviselni, a Régi Energiás részeiteket, hanem stimulálni és inspirálni, ihletni fogják az Új részeiteket, a Dnsetek virágzó kiteljesedő részeit. Ebbe tudtok bele lélegezni. Ahelyett, hogy aggódnátok a halak miatt, a csirkék a pingvinek és minden egyéb miatt, ide lélegezzetek be. Ahelyett, hogy védőruhát vennétek magatokra, vagy bármilyen kristályt, vagy ékszert, bizsut aggatnátok magatokra, amit valaki elad nektek, hogy ellenálljatok a hullámoknak, vagy visszaverjétek azokat, csak lélegezzétek be. Ez a ti energiátok. Ti teremtettétek. Új Energia, nem rezgő, hanem táguló, kiterjedő. A ti számotokra van itt.
2011 egy nagyon intenzív év lesz - beszéltünk erről a múlt heti közvetítésünkön - (meghallgatható angolul a 2011- Intense and Personal anyagban) - szokatlan, dolgok történnek majd az életetekben, amelyek piszkálják majd a gombjaitokat, kihúzhatják a gyufáitokat. Nagyon intenzív lesz, ám mégis ismerős, mert olyan dolgok jönnek, amelyeken ti már átmentetek.
2011 a 2012 felé tartva, mindannyiótok számára legjobb időszak lesz. A legjobb időpont, hogy valami újba kezdjetek. Sokszor beszéltünk már erről. Sokkal több energia áll a rendelkezésetekre, hogy azt tegyétek, amit szeretnétek, az életetekben, és még több energia érkezik a továbbiakban. A régi rendszereket ezek el fogják fújni, ám ezen is mind átmentetek már. Már megtapasztaltátok, így hát most már egyszerűen csak lélegezzetek bele a potenciálokba. Ez számotokra a legnagyszerűbb időszak, mind közül.
Tobias kezdett már erről beszélni sok-sok évvel ezelőtt. Azt mondta: „Többé ne rejtőzz már.” Igen, miközben úgy tűnik, mintha minden leépülne körülöttetek, lebomlana, ez mind mind csak energia. Csak energia. Amikor valaki megharagszik rátok, amikor valaki megvádol valamivel, amikor valaki elhagy benneteket, ez mind-mind csak energia. És mind rendjén való. Rendjén való.
Ez a valaha volt legjobb időszak arra, hogy kreatívak legyetek. Hogy nevessetek, hogy élvezzétek az életet.


fordította:Szénási Kata
 

Nilem

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Nilen

Sikerült rákapcsolódni.
Nagyon érdekes élmény volt, Többször próbálkoztam a csatlakozással, aztán valami történt a homlokomnál, mintha egy hajráfot tettek volna a homlokomra, onnan kiterjedt a fejem közepéig, vándorolt ez az érzés. Nyugodtság érzet volt rajtam, ami azért érdekes mert nagyon meglepődtem a fejemen közlekedő hajráf érzésétől. Tudatom érdeklődő kérdéseket tett fel nekem, emiatt a koncentrációm egy kissé szétesett. 5-7 perc után elköszöntem Omynotol, és felültem a kanapé szélére egy kis elemzésre, amikor észrevettem, hogy mind a két tenyerem süt, de úgy, hogy elvettem a testemtől, mert meleg volt. Kiváncsi voltam milyen távolságbol érzem a tenyeremböl kisügárzó meleget. Végül az arcomra irányítottam és egy kicsit játszottam ezzel a hőforrással, amikor észre vettem, valami zúgás szerű hangot ami a tenyeremből jött. Na ezt már sehová-se tudtam tenni.
Várom a következő találkozást Omyinoval. A mait el néztem ezért még két nap.
Szia Balko!
Sikerült csatlakoznom az Omynora! 2-es minőségben 28-án (utaztunk a kollegáimmal és én, mintha zenét hallgatnék... megpróbálkoztam). Kb. 4. kapu kód mondogatásomra (természetesen magamban) létrejött egy "kapcsolatszerű" érzés. Nem tudom, hogy mit értem meg, de olyan volt, mintha a teljesség lenne. Olyan érzés volt, hogy mintha elkezdett volna növekedni a fejem.... és már az egész világ csak a fejemben volt... nem láttam semmit, csak középen egy pici fényes pontot.. és valami nagyon furcsa érzésem volt.... vissza akartam térni (mivel mondták, hogy az első kapcsolódás ne legyen hosszú) és megijedtem, mert nem sikerült... valahogyan nem szünt meg az az "egység" állapot. Akkor leföldeltem magam... (mert az elfelejtettem az elején) és akkor nagy nehezen visszatértem. Megnéztem az órát, 15 perc telt el, de nem tünt annyinak.....
Ja volt kérésem is.. egészségügyi dolgban.... és teljesítődött. (Eddig legalább is rendben van, remélem hosszú távon is úgy marad.)
Még majd próbálkozom más minőségekben is.... Kiváncsi vagyok, hogy más érzettel jár-e
icon5.gif

Neked sikerült újból kapcsolódni? Ha igen, akkor milyen minőséggel és mit éreztél? Változott valami?
Szeretettel: Nilem
icon7.gif
 

balko

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez szuper, nagyon örülök a sikerednek Nilen.
Elköszöntél Omynotol? Lehet, hogy azért maradtál vele, de az is lehet, hogy a csatlakozás után még órákig érezteti hatását.
Most én keveredtem idő zavarba, ezért nem volt lehetőségem csatlakozni.
2-n 0.22-kor szeretnék csatlakozni. Remélem nem alszom el.
 

oonagh

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok,
A rézzel kapcsolatos tapasztalatainkat szeretném veletek megosztani.

Aryana Havah könyve elolvasása után, elég sokáig foglalkoztatott a réz és hatásának gondolata. Sokat olvastam róla a neten is. Úgy éreztem, ki kell próbálnom. Körülbelül két hete egy Kreatív Hobbi boltban jártam és felfedeztem a rézdrótokat. Vettem is 10 m 490,- forintért.
Tanakodtunk a párommal hova tegyük le, és végül a hálószobára szavaztunk mindketten mert éjszakáinkat, pihenésünket szerettük volna megvédeni. Körbehúztuk a franciaágy körül, és a végeit összesodortuk. Egy zárt kört alkotott. ( kör alakú a franciaágyunk)
Azt vettük észre, hogy már első éjszaka sokkal pihentetőbben alszunk, és már nem ébredünk meg 3-4 alkalommal.
Ez úgy rendben is lenne, de néha megkérem a páromat, hogy "nézzen meg" engem, vagy velem kapcsolatban valamit. Ha foglakoztat valami, vagy látok valamit a párom nagyon jó infót szokott általam kapni, csak úgy hogy rám teszi kezét és figyel. Minden kérdésre választ szoktunk így kapni, természetesen képekben amit utána nekünk kell megfejteni.
Most épp egy kép foglalkoztatott amit láttam tervezés közben. Szeretnénk felújítani nappalinkat és elképzeltem milyen függöny, sötétítő, fal lenne jó amikor ezt a képet "eltolta" egy bejövő másik.
Egy hatalmas hófehér sarokülőt láttam, körülbelül 3x akkora térben mint a mi nappalink, egyik oldala mellett hatalmas ablakok és teraszajtók. Előttük fehér organza függönyt lebbentett a szél és kiláttam a ház elé. Gyönyörű zöld, virágos mező ameddig a szem ellátott. Semmi, járda, terasz, kőburkolat a házkörül.
Meséltem páromnak, megkértem nézze meg mi ez a ház? Erre a helyre költözünk? Ez lesz az otthonunk? Mikor?
Persze a hálószobában, az ágyon lefekvés előtt nézte meg és azt mondta semmit nem lát, még a fénytesteinket se. Nem engedik neki látni.
Másnap újra megpróbálta. Semmi. Nagyon érzékenyen érintette, hogy eltűnt a látása.
Mondtam neki, hogy másnap próbáljuk meg a nappaliban. És sikerült!!
Látta a házat és azt, hogy egy távoli jövőben lesz mert fölötte UFO volt.

Rájöttünk arra, hogy a rézdrót árnyékolja az információ áramlását. Olyan mint egy infómentes kupola alatt aludni. Egy védőburkot képez fölénk.

oonagh
 

Nilem

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez szuper, nagyon örülök a sikerednek Nilen.
Elköszöntél Omynotol? Lehet, hogy azért maradtál vele, de az is lehet, hogy a csatlakozás után még órákig érezteti hatását.
Most én keveredtem idő zavarba, ezért nem volt lehetőségem csatlakozni.
2-n 0.22-kor szeretnék csatlakozni. Remélem nem alszom el.
Szia!
Vigyázz! Az ma éjszaka van!
Ja... és 5*-os minőség.....
Olvasd el a könyvben, hogy mit írnak ehhez.....
Akkor is mersz csatlakozni?
Én még az 5-ösön gondolkodom.....
icon7.gif

Tudod.... azonnali útraterelés (ha nem azon járok), akár drasztikusan is.... ijesztő....
Én úgy gondoltam, hogy végigjárom a többi minőséget... majd utána az 5-öst....
De mindenképpen írd meg, hogy mi volt!!
Szeretettel: Nilem
 

Nilem

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok,
A rézzel kapcsolatos tapasztalatainkat szeretném veletek megosztani.

Aryana Havah könyve elolvasása után, elég sokáig foglalkoztatott a réz és hatásának gondolata. ........

Rájöttünk arra, hogy a rézdrót árnyékolja az információ áramlását. Olyan mint egy infómentes kupola alatt aludni. Egy védőburkot képez fölénk.

oonagh
Szia!
És ez jó, vagy rossz nekünk?
Ezt csak azért kérdezem, mert kb. erre a következtetésre jutottam... DE.... ha rosszat nem enged be.. jót sem....
Szóval meditálni nem jó az ágyban, amit levédtél.....
Remélem a kép, ami bejött Nektek, nem a távoli jövő, hanem a közeli!
Szeretettel: Nilem
 

oonagh

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia!
És ez jó, vagy rossz nekünk?
Ezt csak azért kérdezem, mert kb. erre a következtetésre jutottam... DE.... ha rosszat nem enged be.. jót sem....
Szóval meditálni nem jó az ágyban, amit levédtél.....
Remélem a kép, ami bejött Nektek, nem a távoli jövő, hanem a közeli!
Szeretettel: Nilem

Szia Nilem,

még nem tudom rá a választ, kísérletezünk, próbálkozunk. Lehet, hogy a fénylények, vagy bárki, ezáltal nem tudják felvenni velünk a kapcsolatot. Ámbár éjszaka hagyjanak aludni :)
De ha ez rossz nekünk meg fogjuk érezni.
Próbálkoztunk réz, mágnesen gyűrűvel is. Nagyon jó volt az elején, vibrált az ujjon, érezted az energiáit. De kb két hét múlva éreztük, hogy nem tesz jót és levettük.
A kép meg, hát...hatalmas változáson kell átessen a Föld nagyon gyorsan, hogy ez megvalósuljon a közeljövőben. Nem tudom mi lehet a távoli jövő, 2-3 év...talán 10..nekem még a jövő hónap is az :)

oonagh
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Szia Nilem,

még nem tudom rá a választ, kísérletezünk, próbálkozunk. Lehet, hogy a fénylények, vagy bárki, ezáltal nem tudják felvenni velünk a kapcsolatot. Ámbár éjszaka hagyjanak aludni :)
De ha ez rossz nekünk meg fogjuk érezni.
Próbálkoztunk réz, mágnesen gyűrűvel is. Nagyon jó volt az elején, vibrált az ujjon, érezted az energiáit. De kb két hét múlva éreztük, hogy nem tesz jót és levettük.
A kép meg, hát...hatalmas változáson kell átessen a Föld nagyon gyorsan, hogy ez megvalósuljon a közeljövőben. Nem tudom mi lehet a távoli jövő, 2-3 év...talán 10..nekem még a jövő hónap is az :)

oonagh

Olyan festőien írtad le a látomásodat a hatalmas fehér fotellel, lebegő függönyökkel a zöld környezetben, hogy ilyen jövőt bármelyikünk elfogadna magának! :D Kívánom neked, hogy ilyen legyen. ;)
 

ionon

Kitiltott (BANned)
A HIT az csak elindít az emberben valamit, hogy érdeklődni kezdjen, olvasson és ismereteket szerezzen.Mindez erősíti a tudásunkat, meggyőződésünket, ami pedig, erősíteni fogja a hitünket.Persze én mindig Istenben való hitről beszélek.Amikor elég erős ez a hitünk, bizalommá vált már, akkor megszületik a kapcsolatunk Istennel és tőle kapunk igazi bölcsességet.
Én örömmel olvasom és örömmel tanulok az ilyen emberek írásaiból és ugyanez az öröm vezetett oda, hogy megírjam a saját tapasztalataimat.
Akit nem érdekel más ember története, az hogy mondhatja magáról, hogy az egységben él, az csak a nagy egojában bízik és azt hiszi, hogy az az Isten. Az ego hisz Istenben talán, de a megvilágosodott ember már bízik is, mert tudja, megtapasztalta, hogy van Isten.
Kedves Iionon! Ha te Istenben hiszel, akkor tudnod kell, hogy Istenben egyek vagyunk mindannyian és ha velem így bánsz, magaddal bánsz így és teremtesz magadnak karmát, mert a te szavaid nem tükrözik a feltétel nélküli szeretetet, csak az ego természetéből fakadó tudatlanságot.
Jobb lenne szeretetteljesen fogalmazni, ahogy szeretnéd, hogy neked írjanak, és tanácsolom, hogy igenis próbálj tanulni azoktól akik már képesek erre.Lehet azt látni itt a fórumon is mindenki írásaiból, hogy ki hol tart a szeretet útján.
Jó útat! szeretettel Ella
a tudatban hiszek ami mindenkié, nem lehet kisajátítani

ha az írás a szereteted a gondolatod mástól való függés eredménye (dolláron vet tudásé) akkor ki is vagy most éppen, mint 2milliomod része, ami öröktől fogva mindenkié övé lennél?

IGEN HISZ NEM MAGADTÓL TUDSZ MINDENKI ÁLTAL ÉRED EL A SAJÁTNAK NEVEZETT TUDÁSODAT: az utam egyedi nem követhető , mert akkor már nem az én utam lenne: ÉRTED??kiss
 

WalterSkinner

Állandó Tag
Állandó Tag
Ionon, sok jó gondolatod van, de ez sajnos most sem tartozik azok közé, mániád lett a dollár, és mindenkiben a kapitalistát látod...
Attól tartok megint tévútion jársz, ezúttal EL-LA val kapcsolatban.

Szép napot!
 

Nilem

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia gorillabacsi!
Olvastad a vélemény a rézhuzalról?
Van valami tapasztalatod ezzel kapcsolatban?
Én a karkötőt vettem le, mert egy tisztánlátó szerint azon a kezemen nem látszott az aurám és valahogyan sötétségben volt az a részem.....
Dávidtól jött már valami válasz?
Szeretettel: Nilem
 

ionon

Kitiltott (BANned)
A kommunikációs helyzetekben "krokodilnak" hívják azokat, akik egy csoport szellemi egységét, egy-egy provokatív megjegyzéssel felbontják. Ők előbukkannak és megteszik, amit meg kell tenniük... A net világában különösen szapora az ilyen jellegű helyzet, az anonimitás, és a valós reakció lehetőségének hiányában.

Azonban egyszer ELKE írta itt, hogy csak azokat lehet így kibillenteni, akik magukon nem hagyják "átfolyni" ezt az információt, vagyis, valami oknál fogva rezonálnak ezzel a "tükör-képpel".
Igaza van, mélyen egyetértek! :)

Kedves EL-LA, hiszem, amiről írsz. Hogy pontosabb legyek: Érzem. Mindenki EGY, így Isten körülöttünk, és bennünk VAN. Igen, magunkban hiszünk, de nem az egónk, hanem a bennünk lévő szikra által. És ez nem mindegy. Nem magunkból adunk, hanem magunkon ÁT. Ehhez nagyfokú tisztaság kell, Hit és remény.

Remélem, magam is ez Út célja felé tartok, de hiszem azt, hogy ezen járok. :)
Kedvesem érdekes a felvetésed ama tényről ki mért ír a netten (maradjék az ember tudatos butítása vagyis minden jó ahogy van évezredekig jó volt legyen má így is továbbra) . Akármerre nézek minden vallási irányzatban ott látom a kételyemet még a Buddhizmusban is (ott a részleges információban látom a bibit). Természetben olyszépen ott van a minta amit mi emberek szépen megélünk csak nem akarunk tudomást venni róla. Mondom a HÓPEHELY ÉLETE mindegyik egyedi kristályszerkezettel rendelkezik amíg össze nem olvad tárasival hogy újból megkezdje életét egyedileg megint és megint. Számomra a VÍZ = TUDAT (lassan értettem meg)! Utam során hozzá sodródok sok tanításhoz a kérdéseim okán (de nem a függőségi és ok-okozati dolog erősítése érdekében)mert egyedi kristályszerkezett vagyok azért és nem a VAKHITÉRT élek itt (nézd mivé vannak az emberi társadalmak a mai-napokban is!). Utad egyedi megismételhetetlen mások számára (de tanulhatnak belőle) mint ahogy tesszük ha éppen olvasva vagy mesélő által jutunk hozzá így helyes de nem akarunk Buddhák lenni kik az ok-okozati függés szerepében tetszelegve mint tökéletesség éljük életünket (mégha tudjuk mily visszás az ember fizikai életében ez a tény Buddha útjai) főleg amit az élet produkál)). Találkoztam a netten olyan kinyilatkoztatásokkal ők kijelentik csak ha köztük vagyok akkor érek el valamit( rendszeresen jól beléjül rúgok)ilyenkor na ilyen nincs. Egy valami van a rendszeres képzelet fejlesztésed hogy megéld azt a tényt ki is vagy és mi a célod (már gyerekként tudomásod van róla és következetesen valósítod ezt meg életed során)még akkor is ha sokaknak ez nem tetszik mert VÉLEMÉNYE3D VAN. :..:kiss
 

ionon

Kitiltott (BANned)
Szia gorillabacsi!
Olvastad a vélemény a rézhuzalról?
Van valami tapasztalatod ezzel kapcsolatban?
Én a karkötőt vettem le, mert egy tisztánlátó szerint azon a kezemen nem látszott az aurám és valahogyan sötétségben volt az a részem.....
Dávidtól jött már valami válasz?
Szeretettel: Nilem
Fára spirál alakú rézhuzalt teszel betegségeit kitudod kezelni a fának vagy bármely növénynek (úgytudom égtályfelé kell ledugni a spirál egyik végét)
 

gyufaarus

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedvesem érdekes a felvetésed ama tényről ki mért ír a netten (maradjék az ember tudatos butítása vagyis minden jó ahogy van évezredekig jó volt legyen má így is továbbra) . Akármerre nézek minden vallási irányzatban ott látom a kételyemet még a Buddhizmusban is (ott a részleges információban látom a bibit). Természetben olyszépen ott van a minta amit mi emberek szépen megélünk csak nem akarunk tudomást venni róla. Mondom a HÓPEHELY ÉLETE mindegyik egyedi kristályszerkezettel rendelkezik amíg össze nem olvad tárasival hogy újból megkezdje életét egyedileg megint és megint. Számomra a VÍZ = TUDAT (lassan értettem meg)! Utam során hozzá sodródok sok tanításhoz a kérdéseim okán (de nem a függőségi és ok-okozati dolog erősítése érdekében)mert egyedi kristályszerkezett vagyok azért és nem a VAKHITÉRT élek itt (nézd mivé vannak az emberi társadalmak a mai-napokban is!). :..:kiss

Kedves ionon,
<O:p</O:p

Véleménye mindenkinek van, de persze habitus, tudatosság, szellemi fejlettség, és mások tükrében látott önmagad fénye alapján reagálsz az adott helyzetekre. Láttam, és tapasztaltam egy s mást ezügyben. J Ki óvatosan, diplomatikusan, ki tüze fényével világítva véleményét, ki romboló indulattal töltve engedi ki magából a szavakat… Ha szemtől szemben állunk, mindenki más eszközökhöz folyamodik, mint egy olyan helyzetben, amikor személytelenül, álneveken lehet bármit leírni.

Ezen a fórumon sokszor tapasztalom a segítőkészséget és egymás támogatását. Jó látni ezt. J

Mélyen egyetértek a VÍZ-ről írott szavaiddal. Masaru Emoto az, aki fantasztikusan világítja meg ezeket a hatásokat. Ha hiszel abban, hogy a víz, ami áthatja világunkat, így a hópehely csodája, megismétlődik az óceánokban is, akkor látod azt is, hogy MINDEN EGY. Így, érezheted azt is, hogy a magad szikrája is egy a többiével, vagyis mindenkiével. J Közös tudat, közös út. <O:p</O:p
Így, egy szikra másképp villanása felemelhet, és lerombolhat eszméket, kitéríthet szikrákat az útról. Ez nem feltétlenül hit kérdése – hiszen bizonyított a víz analógiájával. Viszont más szemszögből ezt is hívhatjuk a HIT-nek. És nem vakhit. J

Mindenki hozzáadja a közösséghez azt, ami Ő maga. Így lesz TELJES, így lesz EGÉSZ. Mindannyian így leszünk. J

<O:p</O:p
„Tat tuam asi”

Szeretettel :)

<O:p</O:p
images
 

Nando25

Állandó Tag
Állandó Tag
a tudatban hiszek ami mindenkié, nem lehet kisajátítani

ha az írás a szereteted a gondolatod mástól való függés eredménye (dolláron vet tudásé) akkor ki is vagy most éppen, mint 2milliomod része, ami öröktől fogva mindenkié övé lennél?

IGEN HISZ NEM MAGADTÓL TUDSZ MINDENKI ÁLTAL ÉRED EL A SAJÁTNAK NEVEZETT TUDÁSODAT: az utam egyedi nem követhető , mert akkor már nem az én utam lenne: ÉRTED??kiss

Teljesen igazad van. De nem gondolod, hogy ennek jelenleg epp ellenkezoje tortenik az emberekben? Nem merik a sajat utjukat jarni, vagy nem tudjak.
Mindig elszomoritanak azok a hirek, amik manapsag a mediaban vannak, hogy kormanyparti es ellenzeki tuntetok egymasnak esnek. Epp olyan partok/szervezetek zaszlaja alatt teszik, ami megszabja nekik, milyenek legyenek es szornyu, hogy nem veszik eszre hogy valojaban egy taborban vannak.
 

agica27

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Olvastam az Omynot. A Hold jegyváltását meg tudom keresni, de a minőséget hol találom?
Jó olvasni titeket, köszönöm.

Ágica
 
Oldal tetejére