Csevegős -x szemezős - barátok sokszemközt

Status
Not open for further replies.
K

kotyagos1

Vendég
Sziasztok!
Mint a heti lottófelelős a következő számokat fogom a tipposzlop alapján feladni: 7, 13, 48, 56, 68.
Szombaton lehet drukkolni!!!! :)
 

jutta80

Kitiltott (BANned)
Hű, Jutta,
És AZURAD mit szólt a mindjárt jön a keresztszemes-hez?;)
Mert az enyém néha cinikus megjegyzést tesz...:)
Bezzeg a Fishing and hunting csatorna!

Igazából szerencsés vagyok Életem Párjával.kiss Nincsenek költséges hobbijai, nem szeret horgászni és a vadászat sem érdekli.:p Szívesebben van itthon és néz egy jó filmet, vagy olvasgat a neten. Mostanában pedig "macskacsősz" lett.:p Na jó, csak vicceltem.;)

Ő támogatja a hímzésemet, és mindig azt mondja, hogy bár már látná a falon legalább a SAL fát!
Persze, amikor megérkezik egy csomag, vagy bemegyek egy kézimunkaboltba, mindig mosolyogva megkérdezi: - Mennyit költöttél? Aztán természetesen hozzáteszi, hogy azokból az alapanyagokból, ami itthon van, évekig dolgozhatnék anélkül, hogy bármi újat is vennék.
De ha valami új városban járunk, és én "véletlenül" felfedezek egy boltot, akkor Ő odaadóan leül egy padra és elszórakoztatja magát a telefonjával, amíg én órákig válogatok, és ha mással nem, de két gyönyörű színű ilyenmégnincsotthon fonallal kijövök az üzletből. :00:
 

NPAnna

Állandó Tag
Állandó Tag
Én most jöttem egy kézimunka boltból. KIÁRUSÍTÁS :) :-(. Hát igen egyik szemem sír a másik nevet, mert még egy hely van ezen kívül, de az szinte mindig zárva, vagy olyan lehetetlen időben tart nyitva, amit én nem tudok igazítani a munkaidőhöz (hétvégén ki sem nyit). Szóval sok mindent nem vettem csak megnéztem és visszatettem, hogy nélküle is el leszek, de fonalakt és aida darabocskát (piros és púder színű) vettem és jövő héten még 20fonalat rendeltem, mert fél áron volt. (igaz, hogy Vénusz, de én szeretek vele varrni)
 

kipling

Állandó Silver Tag
Állandó Tag
Jó reggelt!

Azért egy nagyon érdekes,mert az én párocskám is horgász.
Ma reggel zavartam el horgászni,mert tegnap elfáradt a barackbefőzésben. Ő csinálta a nagyjátkiss,én csak segédkeztem.
Volt vagy 25 kiló,lett 30 üveggel.

Szóval elzavartam,nagyon kellett,tartott vagy 2 percig:D.

Ő rettentő jó áll a kézimunka hobbimhoz. Mivel ezermester a drága,
mindig csinál nekem valamit,mondjuk keretet,himzőállványt,fonal-
tartót...,és még a boltba is hajlandó elvinni. Bár amikor vásárolnák,akkor kezdi csúnyán összevonni a szemét,hogy nincs még elég otthon...,de pasihoz képest,csúcs...
 

Katalin/Anyoka

Kitiltott (BANned)
Sír a lelkem és én is

1304859784-370.gif



Haldoklik a Dolly, én pedig nemlehetek mellette. Ő nagyon sokat vigasztalt amikor az életemért küzdöttem.
Vele hal belölem is valami. Elborult, lehet az ég is velünk sír.....

1304859784-370.gif
 

Attachments

  • Kép038.jpg
    Kép038.jpg
    42.9 KB · Views: 4

manyo72

Állandó Tag
Állandó Tag
Sír a lelkem és én is

1304859784-370.gif



Haldoklik a Dolly, én pedig nemlehetek mellette. Ő nagyon sokat vigasztalt amikor az életemért küzdöttem.
Vele hal belölem is valami. Elborult, lehet az ég is velünk sír.....


1304859784-370.gif

Jaj, Kata! Nagyon együtt érzek Veled! Szeretett állatot elveszíteni nagyon nehéz, mert ők mindig ott vannak mellettünk, amikor csak mi szeretnénk, és nagyon sok szeretetet lehet tőlük kapni.

:12:

Adri
 

macleod

Állandó Tag
Állandó Tag
... és az a szeretet feltétel nélküli, önzetlen. A kutya az a társ, aki annak fogad el, aki valóban vagy, és cserébe nem vár semmit ... És éppen itt fekszik a lábamon a harmincx fokban, mert muszáj hozzám érni ... és mennyire tud hiányozni, amikor hazaérsz és jódarabig várod még a körme kopogását, hogy fusson a kapuhoz, mert téged minden mástól megkülönböztet, mint senki és semmi más ... Nagyon, nagyon sajnálom.
 

Katalin/Anyoka

Kitiltott (BANned)
Sziasztok!

Köszönöm az együttérzésteketkiss

Tegnap hív a fiam:"Anyu haza kellene jönnöd, mert a korház várja Dollyt."
Éppen egyik ügyfelem kocsijában ültem amikor a telefon ért. A Hölgy azonnal felajánlotta, h hazavisz.

Dollykát plédre, be az autóba, indulnán amikor végre a főnököm felveszi a telefont. Csak annyit mondtam, hogy segitség kellene, mert a kutyával most tartunk a korház felé. Ott segitek kivenni és máris megyek vissza az irodába.

A válasza:"Na jó igyekezz vissza, mert ez itt nem szokás."
Teszem hozzá, hogy a férje lelkész. Kéznél lenne mindjárt aki felüti neki a bibliát, mondjuk a felebaráti szeretet passzusánál.

Amikor hazaértem Dollyhoz, szerintem engem várhatott meg, mert ahogy fordítottuk a plédre is monológszerüen mondott valamit. Nem úgy és nem olyan szóközökkel mint napokon át, hanem folyamatosan némi hangsúllyal. A korháznál kinyítottam az ajtot és láttam, már elment.

Lezárult egy kórszak mert Ő volt a hármas utolsó tagja.
Volt egy berni fiú akit ügyfelemtől kaptam amikor gyászba borultam Lord miatt mert a szomszéd lefújta. Szóval Apollon négy hetesen került hozzánk, néhány hónap mulva a kertünk végében találtunk 4 ujszülött nyivákoló kiskutyát. Közölük egy élte túl Lady, Őt a 3. alom után ivartalanitani kellett, mert nem értett a gyereknevelkéshez, pl a kölyköket nem tudta vinni, csak az orrával lökdösve görgetni. A mütétje után Apollo másik csaj után nézezz minden tüzeléskor, ennek eredménye a kerités csinálások.
Mivel Apollo Ladyhez nagyon hűséges, itthonülő volt, gondoltam megoldom a sexuális életét, ha veszek berni lányt. Így lett Dollyka. Akiről hamar kiderült, hogy hormonzavaros és soha nem lehet gyereke. Így aztán maradt Ő is és a kerítés javitások évi 2x-i alkalommal.

És most sorban fekszenek egymás mellett.

Ennyi töretént. Egyben bízom, hogy legalább annyi jót tudtunk mi is adni nekik mint amennyit mi kaptunk tölük.

Este mondtam Csimutámnak, hogy a jövőheti nyaralásuk után megyünk menhelyre 2 kutyusért. A felesége húzza a száját, mert a kölykökröl gondoskodni kell, meg foglalkozni és különben is. Mondjuk az nem zavar, ha mindkettő úgy fogja utálni őt mint a hármas csapat. Apollo azt megcsinálta, hogy amikor a Beni polyás volt és jöttek hozzám ellökdöste a babakocsitól. Sőt még a Csimutám mellől is eltólta....... hát igen a kutya megérzi.

Nagy a csörömpölés bennem, összetört valami.

Hát ennyi a történet.

Nem jajongok tovább, hiszen Mindannyian átéltetek négylábu barát elveszítését.

Pár napja figyelmetlen vagyok, de pótolom rövidesen az olvasásotokat. Minden figyelmemet Dollyka kötötte le.

Köszönöm, hogy meghallgattatok.

Megyek bekukk néhány helyre aztán megyek dolgozni, bár azis lehet, hogy már nincs is munkahelyem. Nem elég, hogy szembe megyek a nálunkneszokással, még délután a másik irodában dolgozó kollégámta is rámertem szólni, hogy ne kiabáljon, erre lecseszte a telefont. Micsoda függelemsértésekbe tudok keveredni...... nemis értem. De ez már másik történet.

Tényleg: Nektek milyen súlyos kalandotok volt munkahelyen?
 

manyo72

Állandó Tag
Állandó Tag
Kata!

Együtt érzek Veled, de az új kiskutyák biztosan hamar kitöltik majd a most keletkezett űrt. Nekünk is talált-menhelyes kutyusaink vannak: egy drótszőrű tacskó, aki most már anyósomnál lakik, mert az ő dalmatája elpusztult, és nagyon rossz volt neki egyedül, így odaadtuk Bütyököt, akinek így sokkal jobb sorsa lett (kutyaszemmel nézve), ugyanis nálunk a kertben lakott Mamánál pedig lakáskutya lett, egy hatalmas kerttel:). Rendszeresen látjuk, hiszen megyünk a Mamához.
Majd amikor eldöntöttük, hogy egy időre nem szeretnénk kutyát, aznap délután a 44-es útról hazafelé jövet egy kamionparkolóban olajosan-mocskosan megtaláltuk Morzsit...., aki tündér, és gyönyörű. Imádja, ha megyünk a Mamához, mert akkor ott van Bütyök Komája, akivel jókat lehet hancúrozni. Most is együtt nyaral a Mamánál a csajokkal:)

Más:
Én nem vagyok igazán a főnökök álma, mert ami a szívemen, az a számon...de békén hagynak, mert a munkámat tisztességesen elvégzem. Viszont volt eset, hogy kerek perec kijelentette a főnököm, hogy ha felvesznek egyetemre, akkor mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy ne tudjak eljárni a konzultációkra....Amikor visszakérdeztem, hogy mindezt azért, mert akkor nekem egyetemi diplomám lenne az ő főiskolájával szemben nagy csend volt a válasz. Majd egy év múlva meghirdette azt az állást, amire jelentkeztem volna egyetemre...

Ismét más: szó szerint nincsen tető a fejünk felett: belekezdtek a tetőcserénkbe. Néha olyan hangok jönnek fentről, mintha konkrétan az egész házat szét akarnák fűrészelni. Biztos kibírom ezt a hetet, még ha nehezen is.

Na, jól kibeszéltem magamat a kávém mellett.:)

Pusz
 

NPAnna

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagyon sajnálom a kutyust.

Életem utóbbi 3évében lakom panelban, előtte mindig kertesházban laktam, így szinte mindig volt háziállat, aki tényleg jó barátá és családtaggá vált.
Ez nálam olyan szinten tud működni, hogy egyszer takarítottam egy kákapinty pár kalitkáját. A fiam közel 3éves lehetett és hát egy óvatlan pillanatban kiengedte a fiút. Először észre sem vettem, csak a nagy csend tűnt fel és akkor látom, hogy egy hiányzik. Az udvarra szaladtam és megláttam. Kétségbe esésemben lepkehálóval próbáltam becserkészni mind hiába, mert csak messzebbre kergettem. Napokig hallani véltem az énekét, kerestem hátha meglátom.
Utólag tudom, hogy csak ki kellett volna tennem a kalitkát a bejáratba és visszajött volna magától a párjához.
 
K

kotyagos1

Vendég
Kedves Anyóka!

Kedvenc együttesen számát küldöm neked. A régi címe az volt, hogy meghalt a kiskutyám. Én sokszor meghallgattam mikor az én kutyusomat kellett elaltatni....
 

Edet

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Anyóka!

Együtt érzek veled. Igaz nálunk az emeleten csak cicák voltak, (három) tavaly márciusban az utolsó is elment 14 év után. Ők a hobbikert végében pihennek. Arra még azóta sem szántam el magam, hogy egy újabb bolyhos jószágotvegyek magamhoz.
 

macleod

Állandó Tag
Állandó Tag
Lányok, ott is meleg van? ://: Ha. Haha. Hahhhahahhahahhaha. Hallom, ahogy dobáljátok felém a poharat, a tűt, a tévékapcsolót, slusszkulcsot, plüssállatot, ami jön ... A ház leghűvösebb pontján 29,5. :777:

Nekem a munkahelyemen szerencsém van. Kicsi iskolába vagyok bejáró, ahol mindenkinek jól felfogott érdeke, hogy lássa a közös célt, felnőttnek, szülőnek és pedagógusnak, gyereknek is a maga szintjén: ez pedig a mai erősen megkérdőjelezhető világban a csupasz fennmaradás, mert lassan teljesen ellehetetlenedik az egész. Ahogy, amiket írtok a családi nehézségekről, az munkahelyi szinten is létezik. Persze, nyilván itt is vannak határvillongások, és nem szeret mindenki mindenkit, szíve joga, de valahogy egyfelé húz, és ehhez a 20 évem alatt mindig olyan vezetés is volt, aki ezt tudta irányítani, mert sajátjának érezte az egészet. Az meg, szerintem, nagyon-nagyon fontos feltétel. Én ilyet, amit Anyóka leírt, hogy "siessen vissza, mert ez itt nem szokás" stílusú hozzászólás akár főnöktől, akár kollégáktól, még soha nem tapasztaltam, pedig én is láttam már sokféle idióta embert is, a jókkal vegyesen. Mondjuk, magamat ismerve (=kos) lehet, hogy rá is borítottam volna az asztalt. Nálunk sokkal inkább úgy működik a dolog, mármint olyan szellemiségben, hogy "ma nekem, holnap neked", ezért a segítés, a megtámogatás a jellemzőbb. Egy ilyen telefonnál minimum 3 ember mondta volna , a főnökkel az élen, hogy bemegyek helyetted, intézkedj. Nem egyformán, de mégis.

És még egy, a tiszteletes házastárs, meg a felebaráti szeretet kapcsán jutott eszembe. Olvastam egy filozófiai művet (többet is, mert szeretem az önkínzást :``: ), ahol mélységesen egyet tudtam érteni a szerzővel. A világ szellemi, értelmi és érzelmi színvonalát érzékletesen mutatja, és a jövőjét megalapozza - sok más dolog mellett és sok más dologgal egyetemben - az a szint, ahogy az embernek ?rendelt?, ?adományozott? birodalmakkal bánik, velük együtt él, őket tiszteli. Nevezetesen, ahogy a kőzetekkel, a növényekkel, és az állatokkal. Nézek körül és világban, és azt látom: hát ebben bizony igen-igen van valami.
És akkor azt, ahogy ember az emberrel bánik, együtt él és tisztel, már ne is említsük. :rolleyes:
 

Nőszirom

Állandó Tag
Állandó Tag
Jajjj Anyóka! Együtt érzek veled szegény kutyusod miatt, és küldök egy kis erőt.
Most hallottam időjárás jelentést, már várom, hogy ide az ország közepére is érjen el a lehülés + eső is jól jönne.
 

napsugár7127

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Kedves Anyóka!
Nem lehet egyszerű helyzetben.Bár nekem nincs állat, de tudom, hiányzik annak aki megszereti őket. A lelkész is ember, van még mit tanulnia, hogy finom legyek és nőies. A munkahelyi kalandokról sokat tudnék mesélni, dobnátok is egy hátast, inkább nem kezdem el. Nem hinnétek el, hogy létezhetnek ilyenek.Ha milliomos lennék, kézimunkaboltot nyitanék, az biztos.Igényes dolgokkal.

napsugár7127
 

Katalin/Anyoka

Kitiltott (BANned)
Hálásan köszönöm Mindenkinek kiss

Andi(!) egyetértek veled.
Napsugár(!) kezd el nyugodtan.

Bocs, de valaki javasolta, hogy átvenne tölem lottó-hetet. Nemtudom Andi válaszolt-e erre a kérdésre, de persze amelyiket akarod.
Tudom neveletlenség nem tudni ki kérdezte, de nézd el nekem.
köszi
 

sorcier

Kormanyos
Staff member
Kormányos
Sziasztok lanyok!
Nekem azert jo munkahelyeim voltak(igaz,nem minden fonokom volt maga a "menyorszag")de ilyen es hasonlo esetben meg fel is ajanlottak,hogy odavisznek,ahova mennem kell surgosen.
Andi,konyorgok,en nem dobok hzzad semmit,kuldj egy kis meleget,napok ota 12-13 fok van,esovel "tuzdelve".Fazok:mad:
 

napsugár7127

Állandó Tag
Állandó Tag
Igaz, utoljára szerződéssel dolgoztam, ott normális helyen voltam.Az egyetlen volt, ahol feleslegesen nem piszkálták az embert.Csak a munka készüljön el, de akkor nem volt gond.Azóta is vissza sírom.Sajnos, ami igazán jó, az legtöbbször rövid ideig tart.Mondjuk, ott se kerestem magamat agyon.
 
Status
Not open for further replies.
Top