Visszaszólt a magyar kormánynak......................

Visszaszólt a magyar kormánynak a megalázott menekültekről szóló riportja miatt támadott svéd újságíró.

Nagy vihart kavart március első hétvégéjén a svéd Aftonbladet riportja, amely azzal foglalkozott, hogy mi történik a Szerbia felől Magyarországra menekülni próbálókkal,

A svéd lap az Orvosok Határok Nélkül segélyszervezetre és menekültek beszámolóira hivatkozva arról írt, hogy 2016 nyara óta egyre többen térnek vissza a magyar határról kutyaharapásokkal, ütés- és rúgásnyomokkal valamint olyan irritációval, amit paprikaspray okozhatott.




A cikkre reagálva a magyar Belügyminisztérium március 6-án hosszas közleményt adott ki, amelyben

  • tagadták, hogy magyar rendőrök migránsokat bántalmaznának,
  • az Orvosok Határok Nélküliről közölték, hogy Soros Györgyhöz kötődik,
  • és a cikket szerző Staffan Lindberget kioktatták arról, hogy kell felelősen újságot írni.
Most a Medievarlden nevű svéd médiaipari lap megkérdezte a szerzőt, hogy mit szól a magyar kormány reakciójához.

Lindberg elmondta, hogy alapvetően örül annak, hogy ez a téma hirtelen elkezdte érdekelni a magyarokat, és szerinte ez lehet az oka annak, hogy a magyar belügy úgy válaszolt, ahogy. Ugyanakkor szerinte elég furcsa, hogy őt személyében támadják, és eleve nem a rossz hírek hozóját kellene kioktatni, hanem inkább kivizsgálni, hogy pontosan mi történt a sebesült, megharapott menekültekkel.

Lindberg szerint ők csak úgy dolgoztak, ahogy egy újságírónak dolgoznia kell, de a cikk megjelenése óta már értesült arról, hogy Magyarországon bevett gyakorlat, hogy a hivatalok megpróbálják hitelteleníteni a sajtó képviselőit.

Bede Márt

menekult veres.jpg
 
A kötvényeseknél nem volt probléma, hogy mohamedánok, azokra nem vonatkozott Orbán megjegyzése, "nem akarunk muszlémokat az országban"

Szerintem itt kellene keresni a probléma okát és a megoldást. Mondta itt valaki hogy az a probléma, hogy valaki muszlim? Ha muszlim agysebészek, vagy tervezőmérnökök jönnének nem lenne semmi gond .... Viktor most 20 millió forint támogatást ad annak az orvosnak aki falun vállal praxist.
A probléma, hogy hivatlanul, ellenőrizetlenül, névtelenül illegálisan jönnek és analfabéták .... vagy például a németek erőszakkal akarják betelepíteni azokat akiket átválogattak és nekik nem kell.
 
Kb. 1000 km a különbség, de neked ugyanakkora? Ráadásul hasonló kultúrájú és vallású, és gazdag célország lenne. Ott nem probléma a víz se, még ilyesmire is futja:
-
Nézd ha Irországba teszed a célpontot. En Mo-ig számoltam.
De a döntö amit te laza mozdulattal átugrasz, elfelejted miért jönnek a menekültek, hogy nemrég még egy Nagybritánia nagyságu terlület volt az IS kezében és ez kelet felé van.
-

Az is egy vicc, hogy elfelejted Dubai legalább 80%-a külföldi, a terület akkora mind Pestmegye, ho és viz a sivatagban lehetséges de normális embernek megfizethetetlen.
-
Az egész hozzászolásod egy cinizmus, semmi emberiesség nincs benned és ezt minden pillanatban igazolod.
-
Erre fele nem veszélyes? Hiszen tele a sajtó azzal, milyen sokan fulladnak a tengerbe átkelés közben.
Az embercsempészeknél miért nem reklamálsz, hogy kockára teszik a "menekültek" életét?
-
Bizony többször irtam, hogy az embercsempészek becsapják a menekülteket, kikell kapcsolni öket... megtalálod Merkel törekvéseinél... nézzd meg mit irtam miközben te "anyáztál".
-
Annak az esélye, hogy egy lélekvesztön Törökországbol eljutnak Leszboszra nagyobb, mind Szirián, Irakon keresztül tudja isten milyen exotikus helyre eljussanak és ott megtudjanak élni.
-
De mára abbahagyom mert komolyan megutálom rajtad keresztül az emberiséget. Hogy lehetsz ilyen? Es a tetejében azt akarod, igazolni, hogy a hobfitársaid "jolelküek, emberszeretök" :)
 
Kb. 1000 km a különbség, de neked ugyanakkora?
Ráadásul hasonló kultúrájú és vallású, és gazdag célország lenne. Ott nem probléma a víz se, még ilyesmire is futja:
ski-dubai.jpg


Erre fele nem veszélyes? Hiszen tele a sajtó azzal, milyen sokan fulladnak a tengerbe átkelés közben.
Az embercsempészeknél miért nem reklamálsz, hogy kockára teszik a "menekültek" életét?

Azt nem tudom, hogy Kuwaitban mi van, de azt igen, hogy a szíreket és afgánokat Törökország határán lelövik, Szaud-Arábiában pedig a menekültek hajóját nem engedik kikötni és ha újra próbálkoznak akkor rálőnek. Persze ez természetes ez nem ütközik semmiféle emberi jogba, hiszen Szaud-Arábia tölti be az ENSZ Emberi Jogi Tanácsa (UNHRC) egyik bizottságának elnökségét. Ő csak tudja, nem? Egy kis lefejezés, egy kis lövöldözés a menedékkérők hajójára, oszt irány a bizottságba elnökölni. Érdekes, hogy nem hallottam a Transparency Internationalt siránkozni Szaud - Arábia miatt.
 
-
Semmi kétség, hogy az emberek Afrikábol, háboru, éhség, kilátástalanság elöl menekülnek.
Aki ezt nem látja, vagy tagadni probálja az önámito, buta vagy embertelen.

S ez azt jelenti, hogy mindet be kell fogadni? Magadnál vagy te? Hogy lenne Európa képes akár több millió embert befogadni? (Mert mindig lesz háború, éhiség, kilátástalanság a világban.) Akik mind azt az életszínvonalat akarják - ezért jönnek - ami pl. neked van.
Aki mindezt látja, az realista, nem egy szivárványos álomvilágban él.

Igen segitünk az Afrikai országoknak anyagilag és tapasztalatokkal)
Ez ellen semmi kifogásom - ott, a hazájukban.

(apropoo Szomáliában már 3 éve nem eset az esö ezt nem kivánom egy magyar parasztnak sem)

Akkor nem kéne ész nélkül szaporodni.

-A bevándorlást ugysem tudjuk és nem is szabad megállitani
A tömeges bevándorlás nem jó, pláne ellenőrizetlenül.
Lehet, hogy nem tudjuk megállítani, de meg kell próbálni, mert rossz vége lesz. Hidd el, lesz az a létszám, amikor mindenki így fogja gondolni.
 
Lehet, hogy késö van, abba kéne hagyni.
-
A kötvényeseknél nem volt probléma, hogy mohamedánok, azokra nem vonatkozott Orbán megjegyzése, "nem akarunk muszlémokat az országban"
-
Megsértödsz ha azt mondom, az orvosrol szolo film egy a Hirek alat kitárgyalt téma volt, nézz utána magad.
Ha jol emlékszem még valami különleges dijjal is jutalmazva volt az orvos, az idegengyülölet elötti idöben.

Ha nem találod veszem a fáradságot de te ügyes vagy.

Te azt állítottad, hogy 300 ezer eurót akarunk a menekültektől. Erre írtam, hogy aki fizetett ennyit, az nem is menekült.
Te állítottál valamit az orvosokról, tehát a bizonyítás a te dolgod. Úgy hogy fáradozz csak te.
Ja, már csak egy orvosról van szó? Nem rég még többről beszéltél.
 
tehát akkor, ha úgy tetszik nekik mehetnek arrafelé is



ezek szerint nagyon félre vagyok vezetve ... miért nem telefonáltok a Viktornak, hogy engedje már át azokat a szegény migránsokat nálatok egyszerre öt helyen is beadhatják a kérelmeiket. Megáll az eszem mi a csodát keresnek az osztrákok, mit ellenőrizgetnek a határátkelőkön ... eddig azt hittem migránsokat keresnek, nehogy benejenek Ausztiába.
de ... tulajdonképpem miért is akartok visszatoloncolni migránsokat magyarországra?!



ez már régen háboru ..... várható, hogy az Európába érkező migránsokat hamarosan 5-8 fős családjuk is követni fogja, így az eddig is szinte kezelhetetlen nyomás a sokszorosára nő majd ... csak figyeld meg, hogy a migránscsoportokban szinte csak elvétve akadnak nők és gyermekek. Tulajdonképpen csak ez az álszentség nem tetszik, tisztában vagytok vele, hogy mi végezzük el piszkos munkát helyettetek és még kommentáltok is. Nem tartod képmutatásnak, hogy hallgattok Erdogánnal kapcsolatban, visszadobjátok afganisztánba a migránsokat..... Valóban a kerítések védik meg Európát ... de lehet hogy a horvát aknás módszer a jobb, csend van, még dícsérik is őket, hogy milyen jók.

Közel-Keleten van egy ország, ahol aláaknázták a kerítést és a fal (nem drótkerítés...:D ) 3 méter mélyen van a földben és 5 méter magas. Nézz csak körül a neten, hogy melyik az az állam. Egyébként szerintem jól teszi. Él ott egy kedves ismerősöm, aki kiröhög bennünket magyarokat, mert szerinte megérdemeljük amit kapunk, mert gyáva birkák vagyunk. Amikor azzal védekezem, hogy nekünk nincs olyan gazdag és katonailag erős támogatónk, mint nekik, akkor meg azt mondja, hogy nem kell mindig másra mutogatni, mert mi magyarok mindig másban keressük a hibát. ;)
 
kerítésügyben rengeteg eszmefuttatás van ...egy gyöngyszem:
A franciaországi Calais-nál emelt kerítés nem hasonlítható a magyarországihoz, mivel azt a kikötő és a migránsok védelmében emelték – mondta Christian Wigand európai bizottsági szóvivő.

ezek szerint mi is mondhatjuk, hogy a migránsok védelmében csináltuk, nehogy megharapják őket a kóbor kutyák.
 
-
Nézd ha Irországba teszed a célpontot. En Mo-ig számoltam.
Én meg Németországig, mert oda akarnak menni. Tudom, ez neked nem tetszik, te itt akarnád inkább látni őket.

De a döntö amit te laza mozdulattal átugrasz, elfelejted miért jönnek a menekültek, hogy nemrég még egy Nagybritánia nagyságu terlület volt az IS kezében és ez kelet felé van.

S mi van velük?
Ma már a legtöbb "menekült" nem Szíriából jön, hanem Afrika különböző térségeiből.
migranti_2.jpg


(Most látom csak, mennyi nő, és gyerek...)
-
-Az is egy vicc, hogy elfelejted Dubai legalább 80%-a külföldi, a terület akkora mind Pestmegye, ho és viz a sivatagban lehetséges de normális embernek megfizethetetlen.

Vitatod, hogy az egy gazdag ország? S van még egy pár arra felé. Telik nekik vízre, hidd el.
Nem cinizmius csodálkozni, hogy ezekbe az országokba nem fogadják be még a hittestvéreiket sem, bármilyen nehéz helyzetből jöttek.

Bizony többször irtam, hogy az embercsempészek becsapják a menekülteket, kikell kapcsolni öket... megtalálod Merkel törekvéseinél... nézzd meg mit irtam miközben te "anyáztál".

Idézd már be, hol "anyáztam"?
-
Annak az esélye, hogy egy lélekvesztön Törökországbol eljutnak Leszboszra nagyobb, mind Szirián, Irakon keresztül tudja isten milyen exotikus helyre eljussanak és ott megtudjanak élni.
Nem ez az oka:
"A BBC hosszú cikket szentelt az olajmonarchiák „szívtelenségének”. Ebből kiderül, hogy hivatalosan kérhetnek ugyan a szírek turistavízumot vagy munkavállalási engedélyt az öböl menti államokban, de a folyamat drága, ráadásul a tapasztalatok azt mutatják, hogy a helyi hatóságok mindent megtesznek annak érdekében, hogy elutasíthassák ezeket a kérelmeket."

De mára abbahagyom mert komolyan megutálom rajtad keresztül az emberiséget. Hogy lehetsz ilyen? Es a tetejében azt akarod, igazolni, hogy a hobfitársaid "jolelküek, emberszeretök" :)

Én csak téged. Nem, nem igaz, mert szórakoztatsz. :)
Hát honfitársaim jobban szeretik az embereket, mint te a magyarokat, az biztos.
 
csak a pénzügyminisztertek szerint kellenek a migránsok, hogy Németország lakossága ne legyen beltenyészet

Hát csoda? Szegény férfiak a sok feminista nőtől halálra rémülnek, nem ám hogy gyereket csináljanak nekik. Ezeknek a lányoknak igazi férfias férfiak kellenek, mint Jihad John

th


A gyerekeknek már az oviban is ezt tanítják, remélve, hogy mire megnőnek, megtanulják hogy kell egy feministának német gyerekeket nemzeni. Ebben a pozícióban talán kevésbé veszélyesek a lányok. :D

levrette-300x147.jpg

Szóval bajban lehettek nagyon, szegény német férfiak.
 
"Igen segitünk az Afrikai országoknak anyagilag..." ahogy a törököknek is csak tartsák távol a bevándorolni akarókat Európától. Megjegyzem, OVI ezt mondta kezdettől fogva, hogy ott kell segíteni ahol a probléma van, és nem a problémát idehozni, Mutti meg azt mondta akkoriban, hogy jöjjön minden szíriai. De végül leesett a papírhúszas ott is.
"a világ ezen része felzárkozhat, (hol lenne ma Mo. ha nem kapott volna ilyet a kommunizmus után, alatt)" - ott van most is, ugyanis nem kapott Magyarország segélyt. Persze, a németek, amikor tárgyaltunk arról, hogy megnyitnánk a határt a keletnémetek előtt, kérdezték, hogy mennyit kérünk érte, de az akkori vezetés azt mondta, hogy semmit, mert mi nem vagyunk emberkereskedők. Én őket sem szerettem, de ezzel mélyen egyet tudok érteni. Kölcsönt magas kamatra igen, azt kaptunk, és azt fizetgetjük ma is vissza, és ez eléggé megterheli az államkasszát. Az utolsó, adósságot növelő hiteleket éppen Gyurcsány vette fel, ha jól emlékszem. Orbán alatt legfeljebb hitel átütemezés, vagy a régi, rosszabb hitel kiváltása történt új hitellel.

Hol lenne Magyarország, ha nem kapott volna "segélyt". :rohog: Egy tapodtat sem kerültünk közelebb, mert mindent visszavándorol oda, ahonnan jött, még az is, amit bennünket illetne. Ugyanúgy, ahogy a görögöknél. Néha-néha még a németek is elpötyögik az igazságot.

Német uniós biztos bevallotta: Berlinnek kifizetődik a kelet-európai országok támogatása

UNSERE MITTEL-EUROPA

Günter Oettinger német uniós biztos elmondta: „Németországnak kifizetődő a kelet-európai országok támogatása, mivel a pénz legnagyobb része visszafolyik a német gazdaságba”.

A görögök megsegítése meg ezt jelenti, hogy egyetlen nyomorult euró sem jutott el Görögországba, amivel "megsegítették". Bennünket is jól "megsegítettek" 20 milliárd euróval akkor, amikor az amerikai Lehman Brothers bankot becsődöltették. Kiváncsi leszek mikor jut el majd a németekhez is az igazság.

Aki kiváncsi, hogy mi történik a valóságban a mi "megsegítésünk" címén az hallgassa meg a YT-on Varga István közgazdász, pénzügyi elemzőt. Mondjuk ezt a Hír tévés interjút.

"BankCsapda - a görögök hiteleztek a Bankoknak -- Varga István" a címe.

Aki arra is kiváncsi, hogy hogy is vesztették el a lakásaikat a magyar családok, annak ezt ajánlom:

"dr. Varga István: Nem "forintosítás" hanem "devizásítás" történt, a csalás legalizálása érdekében."
 
Utoljára módosítva:
Eddig ez a legviccesebb (?) magyarázat arra, hogy a többség miért Ali, meg Mohamed volt 1995 vagy 96 január elsejei születési dátummal... :D
Viszont rögtön agyon is csapod a következőkkel:
Akkor miért is akar bejönni ide? Menjen másfelé, és akkor nem kell aggódnia.

Végülis mit csodálkozol azon ha a menekültek nem akarnak Magyarországon élni? Hiszen olvashatod, ÉN MAGAM SE akarok ott élni, holott jogilag minden lehetőségem adva van rá mert ott születtem!

De mnost őszintén, ki az tényleg aki ott akar élni? Annak már valami nagy baja van a... Hm, udvarias leszek nem fejezem be. Mindenesetre én nem csodálom ha valakinek nincs erre gusztusa. Ha neked mégis van, hát ugye az a te privát magánügyed, örülj neki hogy senki nem akarja elvenni az országodat! Kivéve Orbánt. Ja, ő se akarja, mert már meg is tette. De bemeséli neked hogy még a tied, de más akarja elvenni tőled.
 
"Igen segitünk az Afrikai országoknak anyagilag..." ahogy a törököknek is csak tartsák távol a bevándorolni akarókat Európától. Megjegyzem, OVI ezt mondta kezdettől fogva, hogy ott kell segíteni ahol a probléma van, és nem a problémát idehozni, Mutti meg azt mondta akkoriban, hogy jöjjön minden szíriai. De végül leesett a papírhúszas ott is.
"a világ ezen része felzárkozhat, (hol lenne ma Mo. ha nem kapott volna ilyet a kommunizmus után, alatt)" - ott van most is, ugyanis nem kapott Magyarország segélyt. Persze, a németek, amikor tárgyaltunk arról, hogy megnyitnánk a határt a keletnémetek előtt, kérdezték, hogy mennyit kérünk érte, de az akkori vezetés azt mondta, hogy semmit, mert mi nem vagyunk emberkereskedők. Én őket sem szerettem, de ezzel mélyen egyet tudok érteni. Kölcsönt magas kamatra igen, azt kaptunk, és azt fizetgetjük ma is vissza, és ez eléggé megterheli az államkasszát. Az utolsó, adósságot növelő hiteleket éppen Gyurcsány vette fel, ha jól emlékszem. Orbán alatt legfeljebb hitel átütemezés, vagy a régi, rosszabb hitel kiváltása történt új hitellel.
Én azt pedig úgy tudom, amióta EU tagok vagyunk, annyi minden segélyt, támogatást, effélét kapott Magyarország, mint amennyit egész Európa kapott a háború után az USA-tól, Marshall-segély címen!

Na jó bevallom, nem kell ezt elhinned mert ez hazugság. Ugyanis nem ennyit kapott Magyarország, igazad van. Hanem ennek körülbelül a HÁROMSZOROSÁT!

Nem, ne követelj bizonyítékot meg adatokat, úgyse hinnél semminek se, nem is érdekel a véleményed. NÉZZ UTÁNA MAGAD ha nem hiszed el.

Tehát a HÁROMSZOROSÁT, és ez mind egyetlen országnak ment, Magyarországnak! Mi lett vele? Ja, épült néhány stadion, meg egy betonbunker is uszoda néven. Persze biztos megvan a többi pénz is, offshore-számlákon.
 
De mnost őszintén, ki az tényleg aki ott akar élni? Annak már valami nagy baja van a... Hm, udvarias leszek nem fejezem be.

azért egy kicsit óvatosabb lennék ezzel az amerikai álommal, az Egyesült Államok jóléte voltaképpen egy lufi, ami bármikor kidurranhat és ezzel vége a jólétnek ... a törökök sem használják már a dollárt


 
azért egy kicsit óvatosabb lennék ezzel az amerikai álommal, az Egyesült Államok jóléte voltaképpen egy lufi, ami bármikor kidurranhat és ezzel vége a jólétnek ... a törökök sem használják már a dollárt




Jujujujujjjjjj.... @Melitta ! Nagyon szépen kérlek ezt a postot amire válaszolok ki ne töröld mert ez a belinkelt videó az éke a fórumodnak! Hát ez a leghatalmasabb poén amit valaha olvastam, akkorát röhögtem amíg végignéztem hogy utána percekig törölgethettem a monitort!

Jesszusmáriaúristenallahésbuddha...

Aki ezt a videót megcsinálta, annak fingja nincs a közgazdaságtanról, és „aki eztet elhiszi szamarabb a lónál”!

Na de komolyan... én elhiszem hogy az USA-nak fontos az olaj. Tényleg elhiszem. Régen még fontosabb is volt, mert akkor még nem tudták kitermelni a palaolajat úgy, mint manapság. Idáig tehát oké.

Na de most gondolj már bele, a videóban elmondott időpont előtt szerinted az USA nem létezett?! Vagy létezett de nem volt VILÁGHATALOM már akkor is?! Szerinted ki a fasz győzte le a nácikat, akik pedig akkor egész Európát uralták, mi?! Nem az USA?! Szerinted tehát addig az USA nem volt nagy, erős?!

Tudod mi ez a videó, bameg?! Egy WISHFUL THINKING! Azaz sokan szeretnék ha az USA bedőlne, s elkezdtek fantaziálgatni, na ez az a videó, ennyi, nem több!

Idefigyelj, én ha akarom csinálok egy tök logikusan hangzó gondolatmenetet arról, hogy az USA amiatt fog csődbemenni, mert izé... tökmindegy, amit akarsz azt lehet ideírni, mondjuk mert kevés benne az éti csiga, holott erre alapul a jólét ott, értesz?!

Valójában azonban a dolog úgy áll édes öregem, hogy az USA is mint minden ország, amiatt gazdag, MERT SOKAT TERMEL. És kész. Nem a dollár miatt gazdag, mert egyetlen gazdaság sem a pénzre épül, soha, még a kapitalista gazdaságok se, ez tévhit. Gazdaság alapja mindig a MUNKA, hiába hangzik ez nagyon Marxista módon. Ez akkor is igaz. MUNKA. Ugyanis a gazdaság lényege a termék, a termék pedig munkával hozható létre. Ez a kapitalizmusra is igaz, ugyanis a kapitalizmus az üzletre épül, de az üzlethez kell kereskedés, kereskedéshez eladás, eladni pedig terméket lehet, a termnék pedig MUNKA ÁLTAL jön létre!

Emiatt ment tönkre a szocializmus is: Pénz lett volna ott is BŐVEN, mert bankjegyet nyomni könnyű, de hiába ha ott SENKI SE AKART DOLGOZNI, mert nem volt senkinek érdeke hiszen hiába dolgozott többet, a többletmunkáért nem kapott több jusst, mert elvették tőle! Tehát senki se dolgozott, emiatt a pénzüknek nem volt FEDEZETE!

Idáig oké?!

A gazdaság alapja tehát a MUNKA. Az USA eszméletlen mennyiségű mindenfélét gyárt, tehát a pénzének van FEDEZETE. De a fedezete nem a szaudiak olaja, mert az az olaj nem az USA-é. Azt ő is veszi. Dollárért veszi persze, s a szaudiak elfogadják a dollárt mert jó pénz hiszen van FEDEZETE. Lehet venni érte sok mindent.

Mégis, miért adnák az olajat a szaudiak ha nem dollárért?! Adták volna transzferábilis rubelért ami egy vicc-pénz volt a szocializmus idején?! Vagy forintért?! Ne röhögtess!

Euró pedig nincs is olyan nagyon régen. És nem is olyan megbízható pénz mint a dollár, hát nézd meg ott a Brexit, mindenki fosik még most is ezek után mi lesz az euróval! Mi a faszért adnák akkor a szaudiak az olajat azt mondd meg ha nem dollárért?! Ja, biztos bitcoinért, ugye! Hahaha! Vagy ukrán hrivnyáért! Mekkora ész, uramatyám!

Idefigyelj, az USA kábé leszarja már hogy a szaudiak vagy mások mennyiért adják az olajat. Egyrészt mert akármikor hamar megoldja az energiaszükségletet más energiahordozókkal, ha olyan IGAZÁN akarja, másrészt ott van neki a kanadai olaj, még közelebb is, a kanadaiak a feneküket a földhöz verik örömükben ha az USA megveszi az olajukat azt hiszem! De az USA-nak is vannak olajtartalékai bőven! Vagy ott van Venezuela, amiatt ment tönkre mert az olaj ára seggre csüccsent. Boldogan eladnak akármennyi olajat a yenkiknek, csak vegyék! És szerintem van még sok olaj mexikóban meg más országban is arrafele!

Az USA leszarja a szaudiak olaját. Semmi különös nem történne ha a szaudiak hirtelen „elzárnák az olajcsapot”. Lehet hogy ez baj lenne Európának, de az USA gazdasága vígan dübörögne azután is. Ha a szaudiak nem adnak el több olajat, az kizárólag a szaudiaknak lesz rossz.

Ennyi baromságot mint ebben a videóban van... épeszű ember ezen kizárólag csak röhögni tud! Hát ez nagyobb baromság mint az UFO-hírek komolyan mondom!

Tudod mit, én vállalom a kockázatot és továbbra is dollárban tartom a pénzemet. Egyelőre majdnem 30%-kal felment a dollár ára csak azóta is hogy kijöttem ide, én ebben hiszek tehát.
 
Tehát a HÁROMSZOROSÁT, és ez mind egyetlen országnak ment, Magyarországnak! Mi lett vele? Ja, épült néhány stadion, meg egy betonbunker is uszoda néven. Persze biztos megvan a többi pénz is, offshore-számlákon.

vizsgáljuk meg más szemszögből is a problémát ... mennyit kapunk, mennyit fizetünk be és mennyi profitot visznek ki az országból a külföldi cégek. Lehet arra a megállapításra jutunk, hogy csupán vámmentes piacnak kellünk sőt valmelyik kormányfő még azt is hozzátette, hogy szemetet etetnek velünk.
 
vizsgáljuk meg más szemszögből is a problémát ... mennyit kapunk, mennyit fizetünk be és mennyi profitot visznek ki az országból a külföldi cégek. Lehet arra a megállapításra jutunk, hogy csupán vámmentes piacnak kellünk sőt valmelyik kormányfő még azt is hozzátette, hogy szemetet etetnek velünk.
Akkor ha ezt hogy „szemetet etetnek velünk”, meg azt hogy többet visznek ki az országból mint amit odaadnak így vagy úgy, ha ezt mind komolyan gondolja a kormány, akkor, nos, AKKOR MI A FRANCÉRT NEM LÉPNEK KI AZ UNIÓBÓL, MI?!

Ugyanis, maga Orbán is kijelentette többször hogy akármennyit kritizálja is az uniót de NEM AKAR KILÉPNI AZ EU-BÓL!

Miért nem ha tényleg annyira nem éri meg?! Miért nem, ha tényleg rossz így a magyaroknak, ha az a gonosz EU lerabolja még a szegény magyarok szaros alsógatyáját is?!

Ja, értem, Orbán annyira jólelkű és önzetlen hogy így akar jót tenni az EU-nak, a bennmaradással. Persze. Ez egészen biztos így van, én meg Csipkerózsika vagyok igazából.
 
Én azt pedig úgy tudom, amióta EU tagok vagyunk, annyi minden segélyt, támogatást, effélét kapott Magyarország, mint amennyit egész Európa kapott a háború után az USA-tól, Marshall-segély címen!

Na jó bevallom, nem kell ezt elhinned mert ez hazugság. Ugyanis nem ennyit kapott Magyarország, igazad van. Hanem ennek körülbelül a HÁROMSZOROSÁT!

Nem, ne követelj bizonyítékot meg adatokat, úgyse hinnél semminek se, nem is érdekel a véleményed. NÉZZ UTÁNA MAGAD ha nem hiszed el.

Tehát a HÁROMSZOROSÁT, és ez mind egyetlen országnak ment, Magyarországnak! Mi lett vele? Ja, épült néhány stadion, meg egy betonbunker is uszoda néven. Persze biztos megvan a többi pénz is, offshore-számlákon.
NÉZZ UTÁNA MAGAD. Lockheed Martin Tanaka. Ott is volt egy kis apró. Miért pont nálunk ne lenne
 
Tudod mit, én vállalom a kockázatot és továbbra is dollárban tartom a pénzemet. Egyelőre majdnem 30%-kal felment a dollár ára csak azóta is hogy kijöttem ide, én ebben hiszek tehát.

én megértelek, nekem sem lenne jó megint egy gazdasági csőd ....DE ...sajnos várható
persze a nyomda működik (30%-kal felment a dollár ára) de lehet eljön az idő mikor nem kell a dollár senkinek .....

ez csak egy kis pillanatkép:
http://index.hu/nagykep/2013/03/18/detroit/
 
Utoljára módosítva:

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!

Statisztikák

Témák
38,135
Üzenet
4,803,408
Tagok
615,795
Legújabb tagunk
Dysongpx
Oldal tetejére