Magyarországra jönnek az átlátszó tévék és az üvegre ragasztható képernyők

Már Magyarországon is elérhetőek az LG egyedülálló ipari kijelzői. Az átlátszó OLED-kijelzők és a szinte teljesen áttetsző, felragasztható LED-fóliák bármilyen teret vagy felületet futurisztikus digitális környezetté alakítanak.


Az az átlátszó OLED képernyők mögött minden tárgy látható marad, az üvegfelületekre ragasztható LED-fóliával pedig akár egész irodaházak alakíthatók digitális kijelzőfelületté. Az LG önálló fénykibocsátásra képes pixeleivel az OLED a jelenleg elérhető, maximum 10 százalékban áttetsző LCD-kijelzőhöz képest több mint háromszoros, 38 százalékos átlátszóságot kínál.

Más hasonló kijelzőkkel ellentétben a T-OLED nem a fehéret, hanem a feketét használja az áttetszőség háttérszíneként, így szinte alig észrevehető saját környezetében.

Az átlátszó OLED kijelzők kevesebb mint 14 kilogrammot nyomnak — önálló és Open Frame kivitelben kaphatók. A nyitott keretmegoldás azt jelenti, hogy a külön-külön is használható, 55 hüvelykes üveglap-szerű kijelzők az egyedi igényeknek és az adott felületnek megfelelően csempeszerűen kapcsolhatók egymáshoz.

Az LG színezett, átlátszó LED-fóliája bármilyen méretű és formájú üvegfelületen használható, digitális kijelzővé változtatja az hétköznapi ablakokat és üvegfalakat — akár egy irodaház teljes külső burkolatát is.

A fólia magas szintű átlátszósága nem csak azt jelenti, hogy a mögötte elhelyezett tárgyak a megjelenített tartalom mögött is tökéletesen láthatók, hanem azt is, hogy a kijelző teljesen átengedi a fényt. A fólián a tartalom 1,7 millió színárnyalatban jelenik meg, a fényerő pedig beltéri és éjszakai módra is állítható, így a legtöbb kereskedelmi felhasználáshoz ideális.

A maximum 73 százalékban átlátszó filmréteg használaton kívüli állapotban észrevehetetlen az üvegfelületen, amely a rásimított fólia ellenére is megtartja eredeti tulajdonságait. A 24 mm-es pixeltávolságú kijelzőréteg maga öntapadós, de könnyedén eltávolítható bármilyen felületről anélkül, hogy ragasztónyomot hagyna maga után.

lgtv01.png


Portfolio
 
Az LG önálló fénykibocsátásra képes pixeleivel az OLED a jelenleg elérhető, maximum 10 százalékban áttetsző LCD-kijelzőhöz képest több mint háromszoros, 38 százalékos átlátszóságot kínál.
Én meg szomorú lettem.
Nemrég ment az ázsiai kis tigrisek megismertetése a reklámokban.( Kelet,- és délkelet Ázsiában fekvő, Japán utas fejlődést követő, gyorsan iparosodó, szerényebb természeti erőforrásokkal rendelkező, kis államok)
Akkoriban tört be a magyar piacra az LG és a Samsung
És azért vagyok szomorú
Mert mélyebbről indultak mint mi, mégis képesek voltak főleg a tudásra és a szorgalomra alapozva ilyen magasra jutni.
Dél Korea még a Japán "csodát" is felülmúlja
Mi pedig nem vagyunk képesek felismerni mi az út.(Nem biztos hogy lehetetlen lenne úgy fejlődni)
Inkább észak koreai út látszik.
 
Utoljára módosítva:

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

B Szabó Imre wrote on favorit82's profile.
Köszönöm szépen a Dolina.mp3 -at!
koby11 wrote on Recsi70's profile.
Szia! Érdekelne engem is a hiányzó oldal, ha el tudod küldeni. Köszi előre is!
livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322

Statisztikák

Témák
38,144
Üzenet
4,805,775
Tagok
615,905
Legújabb tagunk
mezeizsu
Oldal tetejére